Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Slm arkadaslar,

wie ile telefonla görüstük, cok $ükür bebekte, kendisi de iyi. moralide iyi, serumlari devam ediyormus, acilma devam ederse dikis atacaklarmis, $uan gözetim altinda , duaya devam, herkese cok selami var.
çok şükür umarım en kısa zamanda sağlıcakla çıkar
arkadaşal bende 3 düşük yaptım hetorizgot ve faktörv leıden mutasyonu

doktor bana bu ay dekort verdi coraspin verdi dekort kortizon ilacymış aklım karıştı dekort kullanan varmı hamilelik öncesi
çok geçmiş olsun canım dekortu neden verdi bilemiyorum sanırım burda kullanan arkadaş pek rastlamadım ama doktorun verdiyse mutlaka bir bildiği vardır doktorumuza güvenmek zorundayız ne derse yapıyoruz aklını karıştırma

doktor bana bu ay dekort verdi coraspin verdi dekort kortizon ilacymış aklım karıştı dekort kullanan varmı hamilelik öncesi

merhaba canım,
ben kullanmadım ve ilk defa duyuyorum, ancak hikayeni bilmiyorum. Belkide senin için gerekli olmuş olabilir. Doktoruna güveniyorsan niçinini açıklar. doktorum herşeyi ayıntısı ile anlattı bana. bakalım bundan sonra nasip. dua edip doktoruma güvenip uygulamak dışından yapacak başka bişi yok.

senin hangi haftalar düşüğün gerçekleşmişti?

Slm arkadaslar,

wie ile telefonla görüstük, cok $ükür bebekte, kendisi de iyi. moralide iyi, serumlari devam ediyormus, acilma devam ederse dikis atacaklarmis, $uan gözetim altinda , duaya devam, herkese cok selami var.

çok şükür..inşaallah herşey yolunda gidicek

slm canım benim drumda bana dekort verdi böbrek üstü bezllerimle alakalı problemim vardı acth uyarım testi var o biraz yüksek çıktığı için bana bu ilacı verdi yüksek olduğu zaman yumurta kalitesini düşürüyor ve geç hamile kalıosun veya kalamıyorsun adet düzensizliğide yapar dedi dr kilo ile bağlantı imiş ben son zamanlarda kilo almıştım 5 kilo kadar zayıfladım ve hamile kaldım yani dekort a başladığımda hamileymişim 10 gün kullandım drum hamile olduğumu öğrenincede bıraktırdı. kilo vermem düşürmüş değerimi

canım moralini bozma rahim kendini ancak toparlıyordur..bende iki düşük yaşadım ve her iki gebeliğimdede 2.-3. ay içinde oldu.Sabır inşaallah vakti zamanı gelince olacaktır ama stres yapma...

Canım teşekkür ederim umarım dediğin gibidir.Son kürtajdan sonra reglimde azalma olmuştu ve bu da beni çok tedirgin etmişti.Doktor problem yaratmayacağını söyledi ama bilmiyorum,düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli aklıma geliyor.Yaşımla da ilgili olabilirmi bilmiyorum 31 yaşındayım yaş gidiyor ama hala göbüşüm bomboş ((

cnm dekort hamile kalmanı kolaylaştırdımı bebeğine bir zarar vermemişmi yani şimdi kaç aylık hamilesin ben dekortu kortizonlu ilaç dediler içmeye korktum o yüzden bu ay kullanmadım şuan yumurtlama dönemindeyim pazartesi doktor baktığında yumurtların çatlamış dedi ... acaba içeyim mi dekortu bana gece yatarken yarım içceksin dedi cvp verirsen sevinirim

canım bu dekort ne işe yarıyor kortizol düüklüğünde falan mı kullanılıyor?

Canım çok geçmiş olsun.Bacağındaki şişlik de muhtemelen pıhtılaşmadan kaynaklanmış olabilir.Çünkü ben de bu mutasyona sahip olduğumu bilmeden önce böyle bir şey geçirdim ve nedenini hiç tahmin edememişlerdi,sigaradan deyip geçiştirdiler.Varis çorabına gelince burada Fransa'da factör V leiden taşıyıcılarına hamile olsun olmasın mutlaka varis çorabını öneriyorlar.Özellikle uzun süren yolculuklarda.
Uçak yolculuklarında inanılmaz rahatlatıyor.HErşey gönlünce olsun.Sağlıkla kal...

Çok teşekkürler canım bilgilendirme için. Benim ve dr.umunda tahmini bu yönde. ama net bundan denecek tahlili yok bunun. şu an işe giderkende haftasonları da dizaltı varis çorabı kullanıyorum.Şimdilik sorun yok, rahatda ama yazın ne olur bilemiyorum ..

gerçi sorun bu olsun katlanır giyersin çorabıda, vurulursun iğneyide. sonunda kavuşmak olsun :)..

İstanbul'dan sana da kucak dolusu sevgiler..

kızlar benimde sol ayak bileğimde şişme var dra gitmedim hiç pıhtılaşmadanmı kaynaklanıyor yaniii

i.akşamlar kızlar napıyorsunuz.ben pataloji sonucumu aldım dr. bir sorun yok dedi .siz düşüklerden sonra hiç kan verip tahlil yaptırdınızmı kızlar.dr. normalde ilk düşük normal sayılır test 2. ve 3. düşükten sonra yapılır dedi ama ben ya varsa felan diye ısrar edince ozaman gidin 2. düşük deyin dedi orda bütün tetkikleriniz yapılır dedi .bebekte çok şükür bir anormallik çıkmadı

kızlar varis kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor olabilimi bende varis varda ?????

kuzular ya benim bugünde uzayan akıntım var rengi saydamlaştı beyaz oldu resmen
3 gündür böyle ben anlamaıdm şimdi yumoş çatlayınca 3 gün oluyor mu bu akıntı
kocişe değerlendirelim dedim
belki bebek yerleşiyordur bence beraber olmayalım hiç dedi ama benimde kafam karıştı

canım bilmiyorumki benim bir iki gün oluyo sadece

canım bilmiyorumki benim bir iki gün oluyo sadece
naber kuzu nasılsın
bende şaşırdım canım ya
13. gün kasık ağrılarım vardı çok fazla
14.gün sanki bardakla su dökmüş gibi bi akıntı geldi şeffaf renk ama çok fazla uzayan akıntı
15. gün az az uzayan şeffaf akıntı geldi
bugün 16. gün bu seferde saydam renkte uzayan akıntı var bende şaşırdım
normalde hiç olmazdı olsada bi kere olur geçerdi
zaten 14. 15. gün çalıştık bugünde çalışsakmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…