çok şükür umarım en kısa zamanda sağlıcakla çıkarSlm arkadaslar,
wie ile telefonla görüstük, cok $ükür bebekte, kendisi de iyi. moralide iyi, serumlari devam ediyormus, acilma devam ederse dikis atacaklarmis, $uan gözetim altinda , duaya devam, herkese cok selami var.
çok geçmiş olsun canım dekortu neden verdi bilemiyorum sanırım burda kullanan arkadaş pek rastlamadım ama doktorun verdiyse mutlaka bir bildiği vardır doktorumuza güvenmek zorundayız ne derse yapıyoruz aklını karıştırmaarkadaşal bende 3 düşük yaptım hetorizgot ve faktörv leıden mutasyonu
doktor bana bu ay dekort verdi coraspin verdi dekort kortizon ilacymış aklım karıştı dekort kullanan varmı hamilelik öncesi
arkadaşal bende 3 düşük yaptım hetorizgot ve faktörv leıden mutasyonu
doktor bana bu ay dekort verdi coraspin verdi dekort kortizon ilacymış aklım karıştı dekort kullanan varmı hamilelik öncesi
redsmak canım nasıl gidiyor hamilelik
meraba canım çok şükür iyiyim. bugün bulantılarım fena.. aksam olsa da eve gitsem
sen nasılsın?
Slm arkadaslar,
wie ile telefonla görüstük, cok $ükür bebekte, kendisi de iyi. moralide iyi, serumlari devam ediyormus, acilma devam ederse dikis atacaklarmis, $uan gözetim altinda , duaya devam, herkese cok selami var.
arkadaşal bende 3 düşük yaptım hetorizgot ve faktörv leıden mutasyonu
Slm arkadaslar,
canım moralini bozma rahim kendini ancak toparlıyordur..bende iki düşük yaşadım ve her iki gebeliğimdede 2.-3. ay içinde oldu.Sabır inşaallah vakti zamanı gelince olacaktır ama stres yapma...
tarfilciğim nasılsın
slm canım benim drumda bana dekort verdi böbrek üstü bezllerimle alakalı problemim vardı acth uyarım testi var o biraz yüksek çıktığı için bana bu ilacı verdi yüksek olduğu zaman yumurta kalitesini düşürüyor ve geç hamile kalıosun veya kalamıyorsun adet düzensizliğide yapar dedi dr kilo ile bağlantı imiş ben son zamanlarda kilo almıştım 5 kilo kadar zayıfladım ve hamile kaldım yani dekort a başladığımda hamileymişim 10 gün kullandım drum hamile olduğumu öğrenincede bıraktırdı. kilo vermem düşürmüş değerimi
cnm dekort hamile kalmanı kolaylaştırdımı bebeğine bir zarar vermemişmi yani şimdi kaç aylık hamilesin ben dekortu kortizonlu ilaç dediler içmeye korktum o yüzden bu ay kullanmadım şuan yumurtlama dönemindeyim pazartesi doktor baktığında yumurtların çatlamış dedi ... acaba içeyim mi dekortu bana gece yatarken yarım içceksin dedi cvp verirsen sevinirim
sağ ayak bileğimde 1,5 ay önce ödem oldu şişkinlik yani, ağrı yok, acı yok. sabahları bişey yok ama akşamları şişiyordu. ortopedisten iç hastalılarına ve de kalp damar cerrahına gittim. 2 düşüğüm olduğunuda biliyolar. ama kan pıhtılaşma sorunu henüz çıkmamıştı. dopler- mr çekildi. varis başlangıcı denildi ve varis çorabı verildi. ama kadın doğum dr.um varis ile ilgili değilde düşüklerin bununla ilintili olabileceğini ihtimalini düşünüyor. yani gebelikte ödem engellemek için ve dolaşım sorunu yaşamamak için iğne, aspirin ve çorap mutlaka kullanmamı söyledi.
Canım çok geçmiş olsun.Bacağındaki şişlik de muhtemelen pıhtılaşmadan kaynaklanmış olabilir.Çünkü ben de bu mutasyona sahip olduğumu bilmeden önce böyle bir şey geçirdim ve nedenini hiç tahmin edememişlerdi,sigaradan deyip geçiştirdiler.Varis çorabına gelince burada Fransa'da factör V leiden taşıyıcılarına hamile olsun olmasın mutlaka varis çorabını öneriyorlar.Özellikle uzun süren yolculuklarda.
Uçak yolculuklarında inanılmaz rahatlatıyor.HErşey gönlünce olsun.Sağlıkla kal...
Canım çok geçmiş olsun.Bacağındaki şişlik de muhtemelen pıhtılaşmadan kaynaklanmış olabilir.Çünkü ben de bu mutasyona sahip olduğumu bilmeden önce böyle bir şey geçirdim ve nedenini hiç tahmin edememişlerdi,sigaradan deyip geçiştirdiler.Varis çorabına gelince burada Fransa'da factör V leiden taşıyıcılarına hamile olsun olmasın mutlaka varis çorabını öneriyorlar.Özellikle uzun süren yolculuklarda.
Uçak yolculuklarında inanılmaz rahatlatıyor.HErşey gönlünce olsun.Sağlıkla kal...
kuzular ya benim bugünde uzayan akıntım var rengi saydamlaştı beyaz oldu resmen
3 gündür böyle ben anlamaıdm şimdi yumoş çatlayınca 3 gün oluyor mu bu akıntı
kocişe değerlendirelim dedim
belki bebek yerleşiyordur bence beraber olmayalım hiç dedi ama benimde kafam karıştı
naber kuzu nasılsıncanım bilmiyorumki benim bir iki gün oluyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?