Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay hadi bakaılm hayırlısı inşallah yavrusunu sağ salim alır kucağına inşallahhhhh.....

sen nasılsın canım hiç gelmiosun iyisin dimi??

merhaba iyiyim çok şükür oturmak ve ayakta kalmak iyi gelmediği için genelde uzanıyorum,o yüzden girsemde yazamadan çıkıyorum...

Aysude aspirini 24.haftada kesmişti,iğneyide doğuma 24 saat kala kesecek......

Wie geçmiş olsun,inş. herşey yolunda gidecek......

yeni hamilelerimize sağlıklı gebelikler,bekleyenlerede en kısa zamanda müjdeli haberler diliyorum...

RİEUSE Annemin 5 doğumu var ve 4 tanesini dr yüzü görmeden yapmış. Sadece en küçük kardeşim (şimdi 23 yaşında) hastanede oldu. Gerçekten bazen aklım almıyor. Her şeyi yapıyoruz ama yine de olmuyor. Demek ki tıp yetmiyor diyorum Allah ne yazdıysa onu görüyoruz.

REDMASK Umut ...üzüntü ...umut duygularım artık karmakarışık. Tabi ki umudunu kaybetmeyeceksin canım. İnanmadan mümkün değil. Hamile kaldığımda coraspin kullanmaya gerek yok denmişti. 6. haftada kanamam olduğunda başka bir dra gittim o hemen coraspine başlattı. Şu an kafam o kadar dolu ki biraz dinlenmek istiyorum. 6. haftadan sonra dr rapor vermişti. Evde sürekli yattım. Şimdi de okulların kapanmasına bir hafta kaldı diye yine rapor aldım. Yine evdeyim artık hamile miyim değil miyim onu bile karıştırır oldum. Geçen gün duştan çıktım eşim " bir şey olmadı değil mi, nasıl gidiyor hamilelik?" diye soruyor. Karı-koca kafayı yemek üzereyiz. Eşim hastaneleri hiç sevmez biz de son dönemlerde hastaneden çıkamaz olduk. Bıktım atık hastaneye gelmekten diye isyan ediyor.

MATHEMATİCİAN Acımı yürekten paylaştığınıza canı gönülden inanıyorum. Hiç kimseyi üzmek istemem ama başka rahatlayabildiğim bir ortam yok. Sıkmak ne demek, sizinle aşacağım inşallah bu üzüntümü. Güçlü olmamız gerekiyor ben de kendimi güçlü zannederdim ama çok güçsüzmüşüm. Sürekli ağlamaklıyım. Gözyaşım aktı akacak bu durumdan nefret ediyorum elimde değil. Her şey beni ağlatıyor artık. Kaderim böyleymiş diyerek kendimi avutuyorum ne yapayım? Bilmiyorum belki de dediğin gibi iğnenin dozu az geldi. Deneye yanıla doğru sonuca ulşmak da çok sabır isteyen bir durum. Allah hiçbirimize aynı acıyı tekrar yaşatmasın. Kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.

CARNATİONN Kanamam olunca dr progesteron vermişti 12. haftada kontrole gelin dedi. 15 gün vajinal progesteronu kullandım sonra bıraktım. Devam etmem söylenmedi çünkü. Tekrar kanamam olduğunda ise dr ilk önce bunu sordu neden kullanmadın dedi. Söylemediniz dedim bütün hastalarıma söylerim dedi. Söylese kullanmaz mıyım ???? Neyse zaten ondan kaynaklanmıyordur düşecekse düşer dedi bilmiyorum vallahi neye inanacağımı şaşırdım artık.

NERGİS 60 Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Yaşamak için bir sebep bulamıyorum. Çevremdekiler de sağolsunlar ne oldu nasıl oldu tekrar tekrar soruyorlar böyle olunca da daha da üzülüyorum. Ailem siz çok pimpiriklisiniz bırakın drları diyorlar. Arkadaşlarım sürekli çocuklarından yakınıyor. Anlayacağın beni anlayan kimse yok. Yaşamayan anlamıyor zaten. Allah'a şükr eşim anlayılı. En kötüsünü kabul edelim çocuğumuz olmazsa olmasın diyor. Problem benden kaynaklandığı için üzüntüm katlanıyor. Onun mutluluğunu elinden almış gibi hissediyorum.
Canım inşallah çabucak hamile kalırsın. 9 ay su gibi geçer. Yeşerttiğin umutlar sana bebişini getirir.

İNŞALLAH KAYIPLARIMIZDAN DEĞİL BEBEKLERİMİZDEN BAHSEDERİZ. ALLAH BÜYÜKTÜR.

KADİFE Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Burdaki her doğum beni okadar mulu ediyor ediyor ki anlatamam. Geçmiş sayfalara bakıp mutasyonlar listesini arayacağım.

yumurta akı kıvamının yumurtlama ve hamılelıge delalet oldugunu solemıstı bı dr.
cnm bu arada bu ılıskılerın kıymetını bıl sonra kardes gıbı oluyosun esınle oda kotu bee
rabbım hakkında hayırlısını versın

teşekkür ederim muco nevşehirli bulmak ne güzel canım allahım herkese nasip etsin

canım senindemi 2. çocuğunda problem oldu benim ilk çocuğumda hiç bi problem yoktu iğnesiz ilaçsız oğlum dünyaya geldi allaha şükür ne zamanki 2. çocuğu istedik başımıza gelmedik kalmadı bende kayseriyemi ankarayamı gideyim kararsız kalıyorum tabi hamile kalabilrsem

cnm aysudenın de rahmıne dıkıs atılmıstı dımı ? hep yatarak gecırıyodu hamılelıgını
sen neden oturamıyosun yada ayakta duramıyosun ? kusura bakma aklıma gelmedıde
dun geceden berı wie ye dua edıyorum rabbım bır an once bebegınede onada saglık ve sıfa versın

inşallah canım herkesin sorunsuz hamilelik geçirmesi dileğiyle canım sen ne kadarlık hamilesin canım
amin canım cümlemize .. 9+3teyim ....

tatlım bugünü mutlka değerlendir....

canım benim ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nadeniyle erken doğum yaptım çok şükür kızım yaşıyor 5 yaşında mustafa başbuğa gittik genetik testlerimiz yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı şu an onun tedavisinde devam ediyoruz yakın zamanda tekrar gideceğiz allahım bu yolda kimseyi oylamasın umarım en kısa zamanda hamile kalabilirsin canım şu an aksaraydasınız ankarayada kayseriyede eşit mesafedesin ben olsam lütfü beye giderim bizde aslında kararsızız

hayırlısı olsun kuzum sıkma sen o güzel canını

tbgster canım üzme kendini bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah
benimde sayılı günlerim kaldı.....

saolun canlarım hayırlısı tabiki

canım dualarım seninle kuzum

kız cimcime bu günü sakın boş geçirme çalışın çalışın

muhtemelen yumurtluyosun canım ne yapacağımı var bol bol fikfik:))
hadi inşallah tutturursun

kızlar bugün dr gittim benim sol tarafta çikolata kistim var bugün dr loporoskopi yapalım dedi bende istemedim hocam ablam yaptırdı ama 4-5 ay içerisinde tekrar yeniledi dedim ve ameliyat esnasındada yumurtalığını zedelediler dedim oda ısrar etmeden ama hamileliğin kolaylaşır yaparsak dedi ve böyle zaman kaybediyoruz dedi bende bu ay olmasın hocam dedim bi bekleyelim dedim.oda tamam o zaman klomen veriyorum sabah akşam kullan pazartesi tekrar gel dedi kızlar bu arada ben ilacı daha alamadım akşama alıcam bugün 2 tane mi içeyim yada napıyım bana bi yardımcı olun konuyla ilgili düşüncelerinizi nolur yazın çikolata kisti olupta hamile kalan varmı ameliyat doğrumu yada hamile kalsam çocuğun gelişmesini engelliyomu nolur yardım edin

selam kızlar ne alemdesiniz maşallah aysude u cuma kavuşacakmış bebişine allah sağsalim kurtarsın denden senin nasıl gidiyor hamilelik doğuma çok az kaldı değil mi hadi hayırlısı

burada umutsuz olanlar var üzülmeyin sakın kanda pıhtılaşma bebek sahibi olmaya engel değil sadece doğru dr doğru tedavi ve de en önemlisi allahın izniyle olacak merak etmeyin kızlar biliyorsunuz beterin beteri var halimize şükredelim lütfen allah hepimiz hakkında hayırlısını versin en önemliside hayırlı ve sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin
bende de kan pıhtılaşması var hemde 3 mutasyon heterozigotum ama iğne ve coraspinle tabi allahımın izniyle 3. hamileliğimde kavuştum yavruma şimdi 3 aylık olmak üzere allah isteyen herkese nasip etsin ara ara girip yazıyorum ki moral kazanın çünkü bende henüz tedavi aşamasındayken bu topicte bebek sahibi olanlar moral verdi bana umut verdi bende bir gün sizlere umut olacağım aklıma bile gelmezdi ama oldu işte rabbim banada nasip etti lütfen sabırlı olun hayatı kendinize ve eşinize zindan etmeyin muhakkak olacak bebeğiniz ama sizin istediğiniz zaman değil allah ne zaman isterse o zaman bunu unutmayın ki ümitsizliğe kapılmayın
merak ettiğiniz bişi olursa memnuniyetle cevaplarım özelime yazabilirsiniz hepinizi öpüyorum hadi silkelenin ve hayatın tadını çıkarın bakim

canım üzülme lütfen , ben çok duydum böle rahime dikiş atılan ve sonrasında istirahat verilen sonuna kadar götürdüler.inşallah seninkide sonuna kadar gider ve sağsalim kavuşursun bebişineee.teyzeleride sever onuuu:))))

ayyyyy kıvrckk ne güzel bay baya yumurtlamışsın o zman 21.gün progesteron baktır kafandaki soruları giderebilirsin yumurtlama konusunda.bende pkoluyum Allah şifa versin bize.bu arada benim bildiğim gün aşırı ilişki önerilir genelde.spermler 2 gün canlı kalabiliyor bi araştır netten veya doktorunun hemşiresine sor.hadi inşallah güzel haberlerle güldür yüzümüzü.

canım hayırlı olsun bebişin Allah uzun ömür versin.Darısı bize inşallah.

amin canım cümlemize .. 9+3teyim ....

tatlım bugünü mutlka değerlendir....

saolun canlarım hayırlısı tabiki

canım dualarım seninle kuzum

kız cimcime bu günü sakın boş geçirme çalışın çalışın

muhtemelen yumurtluyosun canım ne yapacağımı var bol bol fikfik:))
hadi inşallah tutturursun

geçen ayda baktırdım kuzu yumoşun çatladığını gösteriyor progesteron degeri doktor tkrarlamaya gerek yok demişti bu ay baktırırmıyım bilmiyorum

Kızlar bizim ne zaman olacak bebişimiz.Moralim çok bozuk bu ay da olmadı.Daha önce iki düşük yaşadım iki hamileliğimde de hemen hamile kalmıştım ama şimdi iki aydır deniyorum olmuyor.Offf off şimdi de bu mu problem..

kızlar klomen kullanmaya başladım bu akşam başlıcam gerçi ayy nolcak acaba 5 gün kullandıktan sonra pazartesi dr. gidicem o zamana kadar büyür demi sonra çatlatma iğnesimi verecek yani ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…