kızlar klomen kullanmaya başladım bu akşam başlıcam gerçi ayy nolcak acaba 5 gün kullandıktan sonra pazartesi dr. gidicem o zamana kadar büyür demi sonra çatlatma iğnesimi verecek yani ayy
kızlar klomen kullanmaya başladım bu akşam başlıcam gerçi ayy nolcak acaba 5 gün kullandıktan sonra pazartesi dr. gidicem o zamana kadar büyür demi sonra çatlatma iğnesimi verecek yani ayy
kuzucum pıhtılaşması olanlara vermiyorlardı klomeni yani
bendede solda var bu illet hatta sol taraftan bunun yüzünden yumurtlamam bitmiş durumda
lütfü bey klomen kullanmamı istemedi sonuçta sag taraftan bi tanede olsa yumurtluyorsun diye kistide almayı uygun görmedi
şimdi hani klomen kullanıpta yumoşlar kiste dönüşürse onlar gitsin diye doğum kontrol hapı içmek gerekiyor buda bize yasak dikkatli kullan olur mu doktor kontrolünde ol bu seferde kiste çevirirsen bir ay daha kaybetmiş olursun
rabbim yardımcın olsun
kuzucum derler ki 7 gün oruç tutup bir suya 21 kere ya musavvir ya halık ya bari okuyup orucunu o suyla açarsan rabbim istediğin gibi bebeğini verirmişay valla anlamadım kuzum ya hayırlısı inş. kiste cevirmez bakalım dr ne derse yapıyorum o kistleri alma taraftarı ama ben değilim bakalım rabbim daha neler gösterecek bazısı diyo aldır bazısı diyo aldırma
biri diyo ben aldırdın 2 ay içinde hemen hamile kaldım diyo biriside kistim olduğu halde hamile kaldım diyo ne yapacağıma karar veremedim kuzum ya valla oluruna bırakıyorum bu ayda klomen içiyom işte bakalım gene hamile kalamazsam
belkide aşılama denicez oda olmazsa o zaman ameliyat olmaya karar verebilirim hayırlısı bitanem
amin kuzucum sagolasınhayırlı sabahlar...Evet herşey rabbimin eliminde ve vakti zamanını bilen bizim için en hayırlısını takdir eden ancak odur..Bol bol dua etmek lazım.Bol dualı bir gün geçirmeniz temennisiyle...
wieden haber yok değilmi kızlar ben çok meraklanmaya başladım inşaallah bebişi ve kendisi iyidir..
selam herkese,
aralıkta kan tahlillerim yapılıp kan pıhtılaşması olduğu tesbit edilmişti. Doktorum vakit kaybetmeyelim, bakalım yumurtlama tarihlerine dedi. cuma günü bakmıştı sol tarafta var dedi. salı günü çağırdı gittim 15mm olmuş. peki yumurta kaç mm olduğunda çatlar? kendisi cuma yada cumartesi günü muhtemel dedi.
günün geçince mutlaka beni ara ve kan tahlili yaptır dedi. progestan fitil desteği yapıcaz dedi.
bide faktör V leiden mutasyonu genelde 12.haftadan sonraki düşüklere sebep oluyor dedi. senin 2 düşüğün erken dönemde olduğu için tesadüfte olabilir dedi. ama biz bu sefer tesadüfede mahal vermemek için fitil, iğne ve coraspin desteği ile başarıcaz inş. dedi. gebelikte birde varis çorabı kullanmam gerektiğini söyledi..
selam herkese,
aralıkta kan tahlillerim yapılıp kan pıhtılaşması olduğu tesbit edilmişti. Doktorum vakit kaybetmeyelim, bakalım yumurtlama tarihlerine dedi. cuma günü bakmıştı sol tarafta var dedi. salı günü çağırdı gittim 15mm olmuş. peki yumurta kaç mm olduğunda çatlar? kendisi cuma yada cumartesi günü muhtemel dedi.
günün geçince mutlaka beni ara ve kan tahlili yaptır dedi. progestan fitil desteği yapıcaz dedi.
bide faktör V leiden mutasyonu genelde 12.haftadan sonraki düşüklere sebep oluyor dedi. senin 2 düşüğün erken dönemde olduğu için tesadüfte olabilir dedi. ama biz bu sefer tesadüfede mahal vermemek için fitil, iğne ve coraspin desteği ile başarıcaz inş. dedi. gebelikte birde varis çorabı kullanmam gerektiğini söyledi..
canım hakkında hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın varis çorabını hiç duymadım kullanan yok bildiğim kadarıyla sadece bazı arkadaşlar doğumdan sonra birkaç gün kullanmışlardı
Kızlar bizim ne zaman olacak bebişimiz.Moralim çok bozuk bu ay da olmadı.Daha önce iki düşük yaşadım iki hamileliğimde de hemen hamile kalmıştım ama şimdi iki aydır deniyorum olmuyor.Offf off şimdi de bu mu problem..
cnm aysudenın de rahmıne dıkıs atılmıstı dımı ? hep yatarak gecırıyodu hamılelıgını
sen neden oturamıyosun yada ayakta duramıyosun ? kusura bakma aklıma gelmedıde
dun geceden berı wie ye dua edıyorum rabbım bır an once bebegınede onada saglık ve sıfa versın
fırsat bulsaydı telefondanda girer yazardı umarım iyidir
kuzucum çok sevindim hayırlısıyla çıktıgınıda görürüz inşallahSlm arkadaslar,
wie ile telefonla görüstük, cok $ükür bebekte, kendisi de iyi. moralide iyi, serumlari devam ediyormus, acilma devam ederse dikis atacaklarmis, $uan gözetim altinda , duaya devam, herkese cok selami var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?