Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Wie'cm çok geçmiş olsun. Kızına ve kendine çok dikkat et :).. Dualarım seninle.

sevgiler.

..............................

wie kullanıcısından alıntı
Slm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim

Gel gelelim bana Rabb'ime şükür iyiyiz dün rahmime baktilar açılma olmamış 2cm açık sadece bunun için dikiş atmadılar dikiş atınca enfeksiyon riksi çok fazlaymis Allah izin verirse yarın çıkıyoruz prensesimle birlikte evet cinsiyette belli oldu bir kızım olacakk inşallah hepinizi öpüyorum

wie,öncelik çok mutlu oldum iyi haberlerinden..inşallah prensesini kucağına alırsın..
kızlar bugün iğnemi kendım yaptım biraz zor oldu yaptıktan sonra biraz ilaç çıktı umarım yarın olmaz..dualarım hepinizle..

[ seydam kullanıcısından alıntı
herkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varki bu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...

mrb seydam bende bir tane okurum.haber veririm okuyunca allah kabul etsin..

,oy oyyyyyy prenses geliyomuş hoşgelsin sefa getirsin
sanada geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza anneli kızlı dikkat et bundan sonra annesi

canım rabbim kabul ettin yasin i şerif i okudum

seydam 1 adet de aysudenin ablası okuyacak inş. ben çevremden bulmaya çalışıcam tmm mı canım

Günaydın hanımlar hepinize güzel haberlerler dolu sağlıklı bi hafta diliyorum.

canım senden haber var mı diye açtım.. çok sevindimm. Maşşallllaahhh gelsin prensesimiz halylarla kutlayalım. O günlerin gelmesine de çok az kaldı hayırlısıyla

kvrcıkkk çok geçmiş olsun canım

evet canım anti antikor değerim yüksek bunun için ramotoliji ye gittim düşük yaptıktan sonra değerlerim yüksek çıktı ama sadece anti antikor diğerleri normal çıktığı için ilça vermemişti

kadın doğumcu verdi ama içmedin dekortu korktum şimdi hamileysem içmediğim için birdahımı kaybetcem :-(

aysude canım allah analı babalı büyütsün ipeğin bahtı açık hayırlı biir evlat sağlıklı bir ömür diliyorum

günaydın kızlar yeni bir haftanın herkese sağlık mutluluk ve huzur getitmesi dileğiyle wie cim prensesimiz geliyormuş sağlıklı bir şekilde gelir annesini üzmez canım çok geçmiş olsun

seydam 1 adet de aysudenin ablası okuyacak inş. ben çevremden bulmaya çalışıcam tmm mı canım
allah razi olsun hizla ilerliyoruz cok sükür rabbime ,sanada cok tesekkür ederim canim arkadasim benim icin caba sarfediyorsun allahim güzel gönlünün mukafatini versin insallah

,oy oyyyyyy prenses geliyomuş hoşgelsin sefa getirsin
sanada geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza anneli kızlı dikkat et bundan sonra annesi

canım rabbim kabul ettin yasin i şerif i okudum
canim cok sagol allahim seninde yüzünü güldürsün insallah

canim cok sagol allah razi olsun rabbim seninde dilegini versin insallah

slm canım geçmiş olsun inş yaşadığın son kaybın olur 1 tanede Allahın izniyle ben okurum senin için haber veririm okuduktandan sonra facedeki gruptan

günaydın hanımlar,
dün akşam habertürk kanalında ibrahim saraçoğlu vardı onu izledim.kan pıhtılaşması ile ilgili bir soru geldi.pıhtılaşması olan hanımlar patlamış ve haşlanmış mısır,mısır cipsleri ve mercimek tüketiminden kaçınsınlar dedi.kandaki pıhtı oranını artırıyormuş.ayrıca ülkemizde limon bolluğu varken kan sulandırıcı ilaçlara ne gerek var dedi.yarım bardak suya 1 veya yarım limon sıkıp içildiğinde doğal olarak kanı sulandırıyormuş.bir de hibiskus diye bir bitkiden bahsetti ama onun detayını vermedi araştırıyorum internetten bişey yakalarsam yazarım yine.hoşçakalınnn...

Canım çok geçmiş olsun allahım bir daha hiçbirimize böyle bir acı yaşatmasın inşallah ben de senin için bir tane yasin okudum.
amin canim benim cok sagol ,allah razi olsun bu yasinler hürmetine sizlerinde yüzü gülsün insallah

canım çok geçmiş olsun... Prenses için de tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın tatlım... Nasılsın? Sana da güzel bir hafta diliyorum.

günaydın kızlar yeni bir haftanın herkese sağlık mutluluk ve huzur getitmesi dileğiyle wie cim prensesimiz geliyormuş sağlıklı bir şekilde gelir annesini üzmez canım çok geçmiş olsun

günaydın, teşekkürler, senin için de güzel ve mutlu bir hafta olsun canımcım..

pıhtılaşma testlerini hangi doktorda yaptırdınız
benim gittiğim kd doktorum sadece fakültede
3 düşük yapanlara yapıldığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…