Slm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
Gel gelelim bana Rabb'ime şükür iyiyiz dün rahmime baktilar açılma olmamış 2cm açık sadece bunun için dikiş atmadılar dikiş atınca enfeksiyon riksi çok fazlaymis Allah izin verirse yarın çıkıyoruz prensesimle birlikte evet cinsiyette belli oldu bir kızım olacakk inşallah hepinizi öpüyorum
..............................herkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varkibu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...
,oy oyyyyyy prenses geliyomuş hoşgelsin sefa getirsinSlm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
Gel gelelim bana Rabb'ime şükür iyiyiz dün rahmime baktilar açılma olmamış 2cm açık sadece bunun için dikiş atmadılar dikiş atınca enfeksiyon riksi çok fazlaymis Allah izin verirse yarın çıkıyoruz prensesimle birlikte evet cinsiyette belli oldu bir kızım olacakk inşallah hepinizi öpüyorum
canım rabbim kabul ettin yasin i şerif i okudumherkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varkibu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...
slm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
gel gelelim bana rabb'ime şükür iyiyiz dün rahmime baktilar açılma olmamış 2cm açık sadece bunun için dikiş atmadılar dikiş atınca enfeksiyon riksi çok fazlaymis allah izin verirse yarın çıkıyoruz prensesimle birlikte evet cinsiyette belli oldu bir kızım olacakk inşallah hepinizi öpüyorum
sende pıhtılaşmadan ayrı antikor problemide var sanırım bu ilacı verdiğne göre. bazı insanların vücudu bebeği yabancı cisim olarak algılayıp keseyle savaşıp düşürürlermiş.(yada tutunmaya çalışan bebeği)
aysude canım allah analı babalı büyütsün ipeğin bahtı açık hayırlı biir evlat sağlıklı bir ömür diliyorumaysudeyle öğlen 12:30 da konuştum kızı ipek doğmuş
biliyorsunuz gebelik diyabeti vardı aysudenin ve bebek daha erken doğdu bu yüzden ciğer geliştiriciler falan da yapıldı en son bu zmana kadar dayandı ipek hanım. bu yüzden biraz solunum problemi varmış küvez e koymuşlar ipeki ama ikisininde durumu gayet iyimiş.
aysudenin sesi çok hoştu o sesi duyunca çok farklı şeyler hissettim.gözlerim doldu.
sesi bebeğini merak eden onun için endişelenen anne tonundaydı çok duygulandım ama ona belli etmedim. herkes için dua ettiğini söledi.
ve feryad öğrencilerine karnelerini dağıtım atlamış arabaya doğru ipeki görmeye gitti. gelince oda yazar
allah razi olsun hizla ilerliyoruz cok sükür rabbime ,sanada cok tesekkür ederim canim arkadasim benim icin caba sarfediyorsun allahim güzel gönlünün mukafatini versin insallahseydam 1 adet de aysudenin ablası okuyacak inş. ben çevremden bulmaya çalışıcam tmm mı canım
canim cok sagol allahim seninde yüzünü güldürsün insallah,oy oyyyyyy prenses geliyomuş hoşgelsin sefa getirsin
sanada geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza anneli kızlı dikkat et bundan sonra annesi
canım rabbim kabul ettin yasin i şerif i okudum
canim cok sagol allah razi olsun[ seydam kullanıcısından alıntı
herkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varki bu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...
mrb seydam bende bir tane okurum.haber veririm okuyunca allah kabul etsin..
herkese merhaba
..............................
amin canim benim cok sagol ,allah razi olsun bu yasinler hürmetine sizlerinde yüzü gülsün insallahCanım çok geçmiş olsun allahım bir daha hiçbirimize böyle bir acı yaşatmasın inşallah ben de senin için bir tane yasin okudum.
slm canım geçmiş olsun inş yaşadığın son kaybın olur1 tanede Allahın
izniyle ben okurum senin için haber veririm okuduktandan sonra facedeki gruptan[/QUO
amin insallah cok sagol canim benim ,rabbim seninde muradini versin insallah
Slm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
Günaydın hanımlar hepinize güzel haberlerler dolu sağlıklı bi hafta diliyorum.
canım senden haber var mı diye açtım.. çok sevindimm. Maşşallllaahhh gelsin prensesimiz halylarla kutlayalım. O günlerin gelmesine de çok az kaldı hayırlısıyla
kvrcıkkk çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar yeni bir haftanın herkese sağlık mutluluk ve huzur getitmesi dileğiyle wie cim prensesimiz geliyormuş sağlıklı bir şekilde gelir annesini üzmez canım çok geçmiş olsun
slmlar,hayırlı günler dilerim arkadaşlar
çalıştığım için fazla takip edemiyorum sayfalar bayağı bir atlamış ama okudğum kadarıyla bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.wie inşallah sıkıntılarını sorunsuz bir şekilde atamışsındır inşallah.
bende dün kontrole gittim,hayırlısıyla keseyi gördük gelişim normal dedi çok sevindim bakalım bebişimi ne zman görücez merak ve heyecanla bekliyorum.Birde doktor hazneden muayene ediyor ikiseferdir ve ondan sonra eve geldiğimde lekelenmelerim oluyor bu sizde de oluyor mu?özellikle dün baya bir pütürlü şekilde kırmızı geldi endişelendim ama şmdi biraz düzeldi gibi.yatıyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum bakalım inşallah bişey olmaz.Doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben uzun bi süre gitmek istemiyorum bişi olucak diye muayene etme şeklinden dolayı :18:[/QUO sık sık gitme bekle biraz bide alttan baktırma,zaten keseyi görmüşler ne güzel dua et bol bol.hayırlı olsun.pıhtılaşman varmı..
ceydancım dokrotumun dediği kadarıyla pıhtılaşmadan ziyade folik asit eksikliğinden kaynaklanıyormuş kayıplarım yaptığım testlerin sonucunda.ama ne olur ne olmaz diye de düşük dozla pıhtılaşma iğnesi de kullanıyorum.Ama sizin iki katınız folik asit alıyorum.bakalım Mevlam bu sefer ne yazdı neler göreceğiz.Ayrıca doktorum kafandan olumsuz şeyleri at,şüphe hormonları olumsuz yönde müthiş bir şekilde etkiliyormuş bizde kayıplar sebebiyle daha hassas olduğumuz için sürekli pozitif düşün dedi onuda yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?