canım embriyo kalitesinin düşmesi gibi bişey sözkonusu değil dedi drum son gebeliğimde ahmet seçkin önoğluna (tepecik tüp bebek bölüm şefi) gidiyordum buda düşünce pgtli tüp bebek için rafael leviye yönlendirdi onunlada görüştük ama ben tedaviye karar verdiğim zaman sermet beyle başlıycam
Arkadaşlar merhaba,
Bu hafta hematolog ile görüşecektim. Faktör V Leiden mutasyonu olan arkadaşlar benden haber bekliyorlardı.
Benim mutasyonlarım Faktör V Leiden heterozigot ve mthfr a1298c Heterozigot.
Geçen gün Hematolog ile ilk görüşmemi yaptım. İki düşüğümünde 8. hafta içinde olduğunu söyledim. Bana düşüklerimin sebebinin kan pıhtılaşmasıyla ilgili olmadığını düşündüğünü, ancak Faktör V Leiden'den dolayı tedbir olarak gebe kaldıktan sonra iğne vereceğini söyledi. Ben folic plus içtiğimi söyledim. folibol içmemi önerdi.
Protein S değerim sınıra yakın olduğu ve bir kaç tahlilin eksik olmasından dolayı benden bir kaç kan testi daha istedi. Sonucu 10 gün sonra çıkacak.
Ayrıca, uzun yolculuklarda eğer okyanus ötesi uçak yolculuğu yapacaksam o yolculuk esnasında iğne kullanmam gerektiğini, uzun araç yolculuklarında ise 2 saat ara ile mola verip 10 ar dakika yürümemi söyledi.
22 Şubatta tahlil sonuçlarımla tekrar gidip değerlendirme yapacak.
hayırlısı gülün rabbim hepimizin yardımcısı olsun test yaptırmayı düşünmüyorum 7-8 gibi adet olmam lazım olmazsam yaptıracam testi olursam da 2. aşılama için tekrar gideceğim...görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...canım inşallah müjdeli haberlerini alırız bu ay test tarihin ne zaman
merhaba kızlar nasılsınız insaallah iyisinizdir.ben kan pıhtılaşma testimi pazartesi çukurova üni.de yapacam.sizlere bir sorum olacaktı bu kan pıhtılaşmasının bi belirtisi varmı 2 gün önce eliimi kestim ve baya kan aktı durmadı hatta sizce bu bir belirtimi.ayrıca bende variste var varis ırsi derler benim annemdede babamdada var.ama annem hiç düşük veya kürtaj yaşamadı 3 çocugu var maaşşallah 3de saglıklıyız.lütfen bilgisi olan bana yardım etsin.
canım sorduğun konuda sana net bilgi verebilecek kimse yok sanırım ondan cevap gelmiyor ....senin nazarında buraya soru yazan herkese seslenmek isterim lütfen biraz sabırlı olalım ...o an online olanalar cevap vermiyorsa ya görmemişlerdir ya da bilgileri olmadığı için yanlış yönlendirmek istemiyorlardır....ya neden burda kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyorsanki ben yokmuşum yazım yokmuş gibi küstüm size
aysudeyle öğlen 12:30 da konuştum kızı ipek doğmuş
biliyorsunuz gebelik diyabeti vardı aysudenin ve bebek daha erken doğdu bu yüzden ciğer geliştiriciler falan da yapıldı en son bu zmana kadar dayandı ipek hanım. bu yüzden biraz solunum problemi varmış küvez e koymuşlar ipeki ama ikisininde durumu gayet iyimiş.
aysudenin sesi çok hoştu o sesi duyunca çok farklı şeyler hissettim.gözlerim doldu.
sesi bebeğini merak eden onun için endişelenen anne tonundaydı çok duygulandım ama ona belli etmedim. herkes için dua ettiğini söledi.
ve feryad öğrencilerine karnelerini dağıtım atlamış arabaya doğru ipeki görmeye gitti. gelince oda yazar
biliyorsunuz gebelik diyabeti vardı aysudenin ve bebek daha erken doğdu bu yüzden ciğer geliştiriciler falan da yapıldı en son bu zmana kadar dayandı ipek hanım. bu yüzden biraz solunum problemi varmış küvez e koymuşlar ipeki ama ikisininde durumu gayet iyimiş.
aysudenin sesi çok hoştu o sesi duyunca çok farklı şeyler hissettim.gözlerim doldu.
sesi bebeğini merak eden onun için endişelenen anne tonundaydı çok duygulandım ama ona belli etmedim. herkes için dua ettiğini söledi.
ve feryad öğrencilerine karnelerini dağıtım atlamış arabaya doğru ipeki görmeye gitti. gelince oda yazar
her doktor farklı yorumlar yapıyor ve biz kime inanacağımızı şaşırıyoruz. Ahmet beyi tanıyorum tüp bebek heyet raporumu alırken yardımcı olmuştu. Rafael beye giden bir tanıdık vardı biraz maddiyata önem verdiğini söylemişti. Sanırım kent hastanesinde o değil mi? Ama tüp bebek konusunda iyi bir doktor. Bide sermet beyle görüş bakalım umarım herşey yolunda gider bu sefer...
aysudecim tebrik ederim rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumaysudeyle öğlen 12:30 da konuştum kızı ipek doğmuş
canım üzülme olurmu bebeğin tekrar gelicek ve bu sefer hiç ama hiç bırakmıycak seniaysudecim hadi gözümüz aydın tatlım mübarek olsun rabbim analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olsun inşallah .....daha dün gibiydi kalp atışını duymak için ikimizde 5 temmuzda dra gidecektik sen çok umutsuzdun (gerçi umutsuzluğun birazda drun yaklaşımından kaynaklanmıştı) bu seferde olmayacak diye ama bak meleğin seni bırakmadı çok şükür ........ben ise o gün gelmeden 4 temmuzda kaybettim bebeğimii
hadi hayırlı yolculuklar sağlıcakla git sağlıcakla gelevet bende wieyi merak ediyorum kadife arkadaşımız konuşmuş bir kaç gün önce iyi olduğunu söylemişti ama daha haber alamadık umarım iidir.bu arada ben yarın memlekete gidiyorum 15 gün yokum arkadaşlar hoşçakalın...:80:döndüğümde güzel haberler alır ve güzel haberler veririm inşaallah.Allah,a emanet olunn
şaka gibi ama bugün benim yaşadığım şeylerin tıpa tıp aynısı yazdığınız cümleler,bende bi hematoloğa gittim aynen banada böyle dedi,bende tekrar test verdim 10 gün sonra çıkcakmş,ama asıl sorun benim hamile kalamamam bun içinde sağlıklı gebelik elde edene kadar tüp bebek deneyeceğiz buda çok zor maddi ve manevi çok zor başka çare yok,en azından hematologlar bu konuda mutabık bu güzel bi durum:)arkadaşlar merhaba,
bu hafta hematolog ile görüşecektim. Faktör v leiden mutasyonu olan arkadaşlar benden haber bekliyorlardı.
Benim mutasyonlarım faktör v leiden heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.
Geçen gün hematolog ile ilk görüşmemi yaptım. Iki düşüğümünde 8. Hafta içinde olduğunu söyledim. Bana düşüklerimin sebebinin kan pıhtılaşmasıyla ilgili olmadığını düşündüğünü, ancak faktör v leiden'den dolayı tedbir olarak gebe kaldıktan sonra iğne vereceğini söyledi. Ben folic plus içtiğimi söyledim. Folibol içmemi önerdi.
Protein s değerim sınıra yakın olduğu ve bir kaç tahlilin eksik olmasından dolayı benden bir kaç kan testi daha istedi. Sonucu 10 gün sonra çıkacak.
Ayrıca, uzun yolculuklarda eğer okyanus ötesi uçak yolculuğu yapacaksam o yolculuk esnasında iğne kullanmam gerektiğini, uzun araç yolculuklarında ise 2 saat ara ile mola verip 10 ar dakika yürümemi söyledi.
22 şubatta tahlil sonuçlarımla tekrar gidip değerlendirme yapacak.
şaka gibi ama bugün benim yaşadığım şeylerin tıpa tıp aynısı yazdığınız cümleler,bende bi hematoloğa gittim aynen banada böyle dedi,bende tekrar test verdim 10 gün sonra çıkcakmş,ama asıl sorun benim hamile kalamamam bun içinde sağlıklı gebelik elde edene kadar tüp bebek deneyeceğiz buda çok zor maddi ve manevi çok zor başka çare yok,en azından hematologlar bu konuda mutabık bu güzel bi durum:)
sende pıhtılaşmadan ayrı antikor problemide var sanırım bu ilacı verdiğne göre. bazı insanların vücudu bebeği yabancı cisim olarak algılayıp keseyle savaşıp düşürürlermiş.(yada tutunmaya çalışan bebeği)
günaydın herkese,
ya kafama bişey takıldı.adetliyken coraspin içmeye devam ediyor muyuz?kan sulandırıcı ya kan durmaz diye tereddütte kaldım.
Arkadaşlar merhaba,
Bu hafta hematolog ile görüşecektim. Faktör V Leiden mutasyonu olan arkadaşlar benden haber bekliyorlardı.
Benim mutasyonlarım Faktör V Leiden heterozigot ve mthfr a1298c Heterozigot.
Geçen gün Hematolog ile ilk görüşmemi yaptım. İki düşüğümünde 8. hafta içinde olduğunu söyledim. Bana düşüklerimin sebebinin kan pıhtılaşmasıyla ilgili olmadığını düşündüğünü, ancak Faktör V Leiden'den dolayı tedbir olarak gebe kaldıktan sonra iğne vereceğini söyledi. Ben folic plus içtiğimi söyledim. folibol içmemi önerdi.
Protein S değerim sınıra yakın olduğu ve bir kaç tahlilin eksik olmasından dolayı benden bir kaç kan testi daha istedi. Sonucu 10 gün sonra çıkacak.
22 Şubatta tahlil sonuçlarımla tekrar gidip değerlendirme yapacak.
merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir, biz bugün itibariyle 7+4 olduk...cumartesi kontrolümüz var, haplarımı düzenli alıyor, iğnelerimi düzenli yaptırıyorum amaaaaaaa bir türlü kuşkulardan kurtulamıyorum hele kontrol günümüz yaklaştıkça yüreğim ağzımda geziyorum inanın, hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim evet kuşkusuz büyük bir mutluluk ama önceki yaşanmış olumsuz deneyimler nedeniyle bir türlü rahat değil içim...nasıl üstesinden geleceğimi de bilemiyorumsenağlamasenağlama kendimi oyalayacak birşeylerle meşgul olayım diyorum ama olmuyor olmuyor hep aklımda :1no2:
bir gün midem bulanıyor, tamam herşey yolunda diyorum, birgün ne bulantım ne ağrım hiç bişi olmuyor, acaba bişey mi oldu diyorum... pek bişey yiyemiyorum, bide diyet nedeniyle 2-3 kilo verdim....anlayacağınız oldukça zor bir süreç ve imtihan...rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimizi...
sizleri üzmek istemiyorum ama bugün biraz içinde bulunduğum ruh halimden bahsetmek istedim size, eşim benden de endişeli...onun yanında çok endişeli görünmek istemiyorum, bir tek sizlerle paylaşabiliyorum, hormonlarında oyunu galiba birzda bu...iyi değilim bugün...
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?