Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

her doktor farklı yorumlar yapıyor ve biz kime inanacağımızı şaşırıyoruz. Ahmet beyi tanıyorum tüp bebek heyet raporumu alırken yardımcı olmuştu. Rafael beye giden bir tanıdık vardı biraz maddiyata önem verdiğini söylemişti. Sanırım kent hastanesinde o değil mi? Ama tüp bebek konusunda iyi bir doktor. Bide sermet beyle görüş bakalım umarım herşey yolunda gider bu sefer...

Canım, unutmayıp haber verdiğin için teşekkürler. Benim doktorumda 2 düşüğümün (6.ve 7.haftalar)
sebebinin Faktör V olmadığını düşündüğünü söylemişti. çünkü bu mutasyon 12.haftadan sonraki düşüklerde olabilecek bir sebepmiş. ama tabi tekrar aynı durum olmaması için iğne olacağımı söyledi. folbiol daha yoğun miktarlı olduğu için bana hep bunu önemrişti. haa bide bu mutasyon için varis çorabı öneriliyor.

Umarım sonuçların temiz çıkar, sorunsuz bir şekilde bizde dokuz ay geçirebiliriz. :)

sevgiler.

canım inşallah müjdeli haberlerini alırız bu ay test tarihin ne zaman
hayırlısı gülün rabbim hepimizin yardımcısı olsun test yaptırmayı düşünmüyorum 7-8 gibi adet olmam lazım olmazsam yaptıracam testi olursam da 2. aşılama için tekrar gideceğim...görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...

ya neden burda kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyor sanki ben yokmuşum yazım yokmuş gibi küstüm size
canım sorduğun konuda sana net bilgi verebilecek kimse yok sanırım ondan cevap gelmiyor ....senin nazarında buraya soru yazan herkese seslenmek isterim lütfen biraz sabırlı olalım ...o an online olanalar cevap vermiyorsa ya görmemişlerdir ya da bilgileri olmadığı için yanlış yönlendirmek istemiyorlardır....
benim bildiğim ise şu kan pıhtılaşmasının diğer rahatsızlıklar gibi bir belirtisi yok malesef çünkü bu bir rahatsızlık değil direkt olarak bir mutasyon malesef üst üste gebelik kayıplarında şüphelenilen bir durum ya da Allah hepimizi korusun ama pıhtılaşma kaynaklı büyük rahatsızlıklarda orataya çıkıyor( damar tıkanıklığı ve buna bağlı kalp krizleri gibi)

evet nergiscim senin dediğin gibi okuldan yola çıkıp soluğu aysudenin yanında aldım ancak bebeği göremedim aysudeyi götürdük kızı ile tanıştı inş. bir an önce hiç ayrılamamacasına bir araya gelirler bu nedenle dualarımızı lütfen onlardan esirgemeyelim...

canım Aysudecim tebrik ederim canım bebeğine dua ediyorum tez zamanda inş. iyileşir tatlım
darısı bizim başımıza hayırlısıyla bizde hamile kalsak rabbim

evet canım bazen kime inanacağımızı şaşırıyoruz rabbim hakkımızda hayırlı olana sevketsin inşallah....rafael levi ege üniversitesi ve ayrıca şifa hastaanesiyle çalışıyor bize tüp bebek için 3200tl ilaçlarda 1500tl pgt içinde 1000 dolar istedi canım bilgin olsun

feryadcım dediğin gibi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ...inşallah hemen hamile kalırsın canım hep dualarımdasın

aysudecim hadi gözümüz aydın tatlım mübarek olsun rabbim analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olsun inşallah .....daha dün gibiydi kalp atışını duymak için ikimizde 5 temmuzda dra gidecektik sen çok umutsuzdun (gerçi umutsuzluğun birazda drun yaklaşımından kaynaklanmıştı) bu seferde olmayacak diye ama bak meleğin seni bırakmadı çok şükür ........ben ise o gün gelmeden 4 temmuzda kaybettim bebeğimii

feryadcım dediğin gibi görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ...inşallah hemen hamile kalırsın canım hep dualarımdasın

aysudecim hadi gözümüz aydın tatlım mübarek olsun rabbim analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olsun inşallah .....daha dün gibiydi kalp atışını duymak için ikimizde 5 temmuzda dra gidecektik sen çok umutsuzdun (gerçi umutsuzluğun birazda drun yaklaşımından kaynaklanmıştı) bu seferde olmayacak diye ama bak meleğin seni bırakmadı çok şükür ........ben ise o gün gelmeden 4 temmuzda kaybettim bebeğimii

bir güzel haber daha aysudeden..ne güzel doğan bebeklerimiz umut kaynağımız olmaya devam ediyor rabbim hayırlı uzun ömürler versin ipek bebek ve ailesine..

Aysude ipek kızınla bir ömür boyu mutluluklar Allah hayırlı evlat olmasınıı nasip etsin....

bu arada wie den haberi olan varmı inşaallah iyi haberlerini alırız....

evet bende wieyi merak ediyorum kadife arkadaşımız konuşmuş bir kaç gün önce iyi olduğunu söylemişti ama daha haber alamadık umarım iidir.bu arada ben yarın memlekete gidiyorum 15 gün yokum arkadaşlar hoşçakalın...:80:döndüğümde güzel haberler alır ve güzel haberler veririm inşaallah.Allah,a emanet olunn

aysudecim tebrik ederim rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzum
canım üzülme olurmu bebeğin tekrar gelicek ve bu sefer hiç ama hiç bırakmıycak seni

hadi hayırlı yolculuklar sağlıcakla git sağlıcakla gel
yolcunun duası kabul olurmuş bol bol dua et bizede

şaka gibi ama bugün benim yaşadığım şeylerin tıpa tıp aynısı yazdığınız cümleler,bende bi hematoloğa gittim aynen banada böyle dedi,bende tekrar test verdim 10 gün sonra çıkcakmş,ama asıl sorun benim hamile kalamamam bun içinde sağlıklı gebelik elde edene kadar tüp bebek deneyeceğiz buda çok zor maddi ve manevi çok zor başka çare yok,en azından hematologlar bu konuda mutabık bu güzel bi durum:)

canım madem tüp bebekle gebe kalabiliyosun sadece embriyolara genetik tanı yaptırsana sağlıklı olan embriyolar transfer edilsin mesela ben normal yolla gebe kalabiliyorum ama drum tüp bebek önerdi sırf embrşyolara genetik tanı yapılıp sağlıklı olan transfer edilsin diye bence bi araştır rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kvrck canım üzülmemek elde değil tabi ama yapacak bişey yok en kısa zamanda bizde hamile kalırız umarım

günaydın herkese,
ya kafama bişey takıldı.adetliyken coraspin içmeye devam ediyor muyuz?kan sulandırıcı ya kan durmaz diye tereddütte kaldım.

merhaba kızlar şimdi doktordan gelidm.bebek ultrasonda görünmedi.kan verdım.doktor rahım kalınlaşmış bebek vardır dedi.idrar dada hafif cıkmıştı zaten.
doktor clexane 0,4 coraspirin ve vitamin megadayn verdi folbiolu bırak bunda folik asit var dedi.benım mthfr 1298 homozigot faktör 13 V34L heterozigot mutasyonum vardı.umarım iğnenin dozu uygun gelir.benle aynı mutasyonu olan varsa hangi iğneyi kullanıyosunuz.?haftaya bir daha gıdıcem inşallah görürüz.şuan 4h 4g olması gerek bebişin.
uzun oldu biliyorum,ama aksam iğnemi yapıcam ilk iğne sağlık kabınıne gıdeyım bakayım sonra ben yaparım.biliyosunuz tatile girdik memlekete gitmek istiiyodum ama doktor 12 saat olunca gitme ne olur ne olmaz dedi.15 gun evde ne yapıcam bılmıyorum..?

canım bilgi verdiğin için sağol. bana da 2. hamileliğimde gittiğim Bülent bey pıhtılaşmadan dolayı bebeği besleyememişsin. tıkanma olmuş kan gitmemiş bebeğe demişti. bende faktör v leiden var. 7-8. haftalarda 2 kez kalp atışı alınamadığı, bebekler 5. haftada kaldığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 2.sinde kanamam olmuştu. her ikisinde de bi kaç gün beklersen düşük olur acı çekebilirsin demişlerdi. yani özetle. ben ilk aşamalarda da bu pıhtılaşma etkili gibi geliyo.
ne diyeyim alLah bilir. Allah esirgesin hiçbirimiz bu pıhtılaşmadanya da başka bi nedenle bebeklerimizi kaybetmeyelim.

maşallahhhhhh inşallh hemen toparlanır yavrucak da annei de... Allah korusun nazarlardan belalardan

bebeğiniz nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…