Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kaç haftalıksınız acaba?

herkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varki bu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...

canım bi sakıncası yoksa mutasyonunun ne olduğunu,diyetin ne diyeti olduğunu bir de hangi doktora gittiğini sana nasıl bir tedavi öngördüklerini öğrenebilirmiyim?

Aysude ipek kızınla bir ömür boyu mutluluklar Allah hayırlı evlat olmasınıı nasip etsin....

bu arada wie den haberi olan varmı inşaallah iyi haberlerini alırız....

canım bende wie görüştüm şimdilik iyiydi sanırım tekrar bi muane edilip ona göre karar verilcekti. 2 cm açılmış sanırım dikilcekmi bilmiyorum ama morali bozuktu rabbim sabır versin wie ye dualarım onunla

canım embryoya genetk test yaptrmak çok pahalı 10 milyar bizde bi kaç dr a sorduk gerek yok dediler az bi para değil sonçta o paraya 3 kez tüp bebek denenblr ama illa ki yapılcaksada yaptrcaz mecbur

canım bana yaz bi tane bi aksilik olmazsa okurum okuyuncas haber veririm
rabbim bi an önce dileğine kavuşturur inşallah

mrb canım...umarım rabbim senin ve herkesin gönlüne göre verir.bende bi tane okuyabilirim okuyunca haber veririm canım.bi oğlun var sanırım...isminide yazmak istersen eğer ya burdan yada özelden yaz adına niyet ediyim istersen...

canım bi sakıncası yoksa mutasyonunun ne olduğunu,diyetin ne diyeti olduğunu bir de hangi doktora gittiğini sana nasıl bir tedavi öngördüklerini öğrenebilirmiyim?

canım benim mthfr c677T heterozigot saptandı..3düşük yaşadım ama drlar sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi bende güvendim ama olmadı bu sefer kullanacam inşallah olunca allahın izniyle şimdi coraspirin içincede kanama yapıyor bıraktım araara içiyorum bende yarım alıyorum ..dr metioninden fakir diyet uyguladı birde onu deniyorum içinde et yok kısıtlı sadace sebze ve meyve diyebiliriz resmen aç kalıyorum ama bozayım diyorum aklıma bebek gelince sabır ver allahım diyorum yemiyorum ...canım senin durumun nasıl
..allah isteyene nasip etsin inşallah.

canım bana yaz bi tane bi aksilik olmazsa okurum okuyuncas haber veririm
rabbim bi an önce dileğine kavuşturur inşallah
cok cok tesekür ederim allah razi olsun rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün tez vakitte insallah..hacer evet canim cok sükür oglum var ondan sonra yasadim düsüklerimi ismin ayse buarada..

:) canııııııııııım Allah dualarını kabul etsin inş. ben okudum biliyorsun zaten

slmlar,hayırlı günler dilerim arkadaşlar
çalıştığım için fazla takip edemiyorum sayfalar bayağı bir atlamış ama okudğum kadarıyla bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.wie inşallah sıkıntılarını sorunsuz bir şekilde atamışsındır inşallah.
bende dün kontrole gittim,hayırlısıyla keseyi gördük gelişim normal dedi çok sevindim bakalım bebişimi ne zman görücez merak ve heyecanla bekliyorum.Birde doktor hazneden muayene ediyor ikiseferdir ve ondan sonra eve geldiğimde lekelenmelerim oluyor bu sizde de oluyor mu?özellikle dün baya bir pütürlü şekilde kırmızı geldi endişelendim ama şmdi biraz düzeldi gibi.yatıyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum bakalım inşallah bişey olmaz.Doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben uzun bi süre gitmek istemiyorum bişi olucak diye muayene etme şeklinden dolayı :18:

Son düzenleme:
aysudecim minik bebeğimiz hayırlı olsun canım benim inşlah en kısa zamnda alırsın bahar kokunu yanına seni ve ipek kızımızı öpüyorum sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum :97:

canım allahın izniyle inş.sonuna kadar sağlıklı sıhhatli devam ederiz..şuan 10 haftalık oldu bebeğim...

canım Allah sağ salim kavuştursun Bebeğine inşallah..bende 26 haftalık bebeğimi kaybettim.15 gün oluyor.sanırım kan pıhtılaşması.ve sanırım bende iğne ile geçiricem 2. hamileleiğimi.zor belki ama değer.senin kaçıncı gebeliğin? kaybın varmı.?

Slm kızlar uzun bir aradan sonra yine hep beraberiz beni merak eden dua eden arkadaslar hepinizden Allah razı olsun tez zamanda muradinizi versin inşallah okadar güzel seyler yazmışsınız ki hepsini alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim

Gel gelelim bana Rabb'ime şükür iyiyiz dün rahmime baktilar açılma olmamış 2cm açık sadece bunun için dikiş atmadılar dikiş atınca enfeksiyon riksi çok fazlaymis Allah izin verirse yarın çıkıyoruz prensesimle birlikte evet cinsiyette belli oldu bir kızım olacakk inşallah hepinizi öpüyorum

merhabalar,bir haftadır uğrayamadım bilgisayar sorunluydu.geçmişe biraz gözattım ama çok inceleyemedim çok birikmiş umarım herkes iyidir, yeni hamilelik haberi aldığımız arkadaşlar var, hepsine sağlıklı gebelikler diliyorum, rabbim tamamına erdirsin mutluluğunuzu.

aysudeciğim de kızına kavuşmuş hayırlısıyla,inşallah bir an önce kendini toparlayıp kuvezden de çıkar ve annesinin şevkatli kollarına kavuşur ipek kızımız.darısı hepimize inşallah.

wie cim bu arada sana da çok geçmiş olsun.ben de dikişliyim canım.13. haftada yapıldı bana dikiş ve evde yatarak geldim bu günlere. dikiş olsa bile dikişe baskı olmaması için yatmak gerekiyor, sende bundan sonra iş falan yapma, yatarak geçir günlerini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…