arkadaşlar size bişey sorcam ben iğneyi sürekli göbeğimden yapıyorum bi sorun olmaz dimi..ilk vurduklarımda çok morarıyodu.şimdi hiç morarmıyo iz bile kalmıyo.bende rahat oluyo diye hep göbeğimden vuruyorum inş.bişey olmaz...
canım yok adete yakın değilim.şimdi aspirini bir ay kullandım sonra kanamaklarım ara ara oldu baktım durmuyor bıraktım geçenlerde de dr gittimdr aspirin kullan dedi 3 ay bende tekrar başlayayım dedim başladım ama bugün gene hafif başladı bende bugün içmedim hatta dün yarım içmiştim..seninde böyle mi oluyor...24kasımda kürtaj oldum daha yeni toparlanım 1aydır derken aspirin kanama başlattı artık gebe kalmak istiyorum ve sağlıklı dogum yapmak inşallahh...bence aspirinden olur sulandırdığı için bende zar gibi şeylerde geldi dr içinde kalan parçalardır dedi halen.hele birsüre iç çamaşırımı temiz görememekten dicrrt kullanmaktan sinirden ağlamıştım dr birde diyet verdi bazı besinleri yememem konusunda çok zorlanıyorum aç kalıyorum resmen..
Aysude ipek kızınla bir ömür boyu mutluluklar Allah hayırlı evlat olmasınıı nasip etsin....
bu arada wie den haberi olan varmı inşaallah iyi haberlerini alırız....
canım madem tüp bebekle gebe kalabiliyosun sadece embriyolara genetik tanı yaptırsana sağlıklı olan embriyolar transfer edilsin mesela ben normal yolla gebe kalabiliyorum ama drum tüp bebek önerdi sırf embrşyolara genetik tanı yapılıp sağlıklı olan transfer edilsin diye bence bi araştır rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
canım bana yaz bi tane bi aksilik olmazsa okurum okuyuncas haber veririmherkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varkibu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...
kaç haftalıksınız acaba?
günaydın herkese,
ya kafama bişey takıldı.adetliyken coraspin içmeye devam ediyor muyuz?kan sulandırıcı ya kan durmaz diye tereddütte kaldım.
herkese merhaba
ben bu topigin cok eskilerindenim uzun zamandir yazmiyordum buraya cok zor günler gecirdim canim arkadasim ferhat in destegiyle yazmaya karar verdim öncelikle bebeklerine kavusmus arkadaslarimizin gözüaydin ,yeni hamilelere rabbim saglikla bebeklerine kavusmalarini nasip etsin ve benim gibi hala meleklerine kavusamamis diger arkadaslarimada tez vakitte nasip eylesin rabbim insallah... sizlerden yardim istemeye geldim beni taniyan tanimayan herkesin suan duasina okadar ihtiyacim varkibu topikte ben malesef 3 kez bebegimi kaybettigimi yazdim bu son acim olur insallah ,cünkü tam 6 melegim beni birakip gittiler teker teker rabbim sizlere göstermesin insallah ..ben suan 500 yasin dagitiyorum eger okumak isteyen olursa cok memnun olurum birgün rabbim bana o gücü verdiginde denemek icin ,melegim bana saglikla gelsin diye insallah ...
canım bi sakıncası yoksa mutasyonunun ne olduğunu,diyetin ne diyeti olduğunu bir de hangi doktora gittiğini sana nasıl bir tedavi öngördüklerini öğrenebilirmiyim?
mrb canım...umarım rabbim senin ve herkesin gönlüne göre verir.bende bi tane okuyabilirim okuyunca haber veririm canım.bi oğlun var sanırım...isminide yazmak istersen eğer ya burdan yada özelden yaz adına niyet ediyim istersen...
cok cok tesekür ederim allah razi olsun rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün tez vakitte insallah..hacer evet canim cok sükür oglum var ondan sonra yasadim düsüklerimi ismin ayse buarada..canım bana yaz bi tane bi aksilik olmazsa okurum okuyuncas haber veririm
rabbim bi an önce dileğine kavuşturur inşallah
herkese merhaba
amin insallah:) canııııııııııım Allah dualarını kabul etsin inş. ben okudum biliyorsun zaten
amin canım cümlemze ınş...canım ben google a lütfü önderoğlu diye yazdım hacettepe adresi çıktı ona mail atıım
onderolu@hacettepe.edu.tr
slmlar,hayırlı günler dilerim arkadaşlar
çalıştığım için fazla takip edemiyorum sayfalar bayağı bir atlamış ama okudğum kadarıyla bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.wie inşallah sıkıntılarını sorunsuz bir şekilde atamışsındır inşallah.
bende dün kontrole gittim,hayırlısıyla keseyi gördük gelişim normal dedi çok sevindim bakalım bebişimi ne zman görücez merak ve heyecanla bekliyorum.Birde doktor hazneden muayene ediyor ikiseferdir ve ondan sonra eve geldiğimde lekelenmelerim oluyor bu sizde de oluyor mu?özellikle dün baya bir pütürlü şekilde kırmızı geldi endişelendim ama şmdi biraz düzeldi gibi.yatıyorum fazla kalkmamaya çalışıyorum bakalım inşallah bişey olmaz.Doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben uzun bi süre gitmek istemiyorum bişi olucak diye muayene etme şeklinden dolayı :18:[/QUO sık sık gitme bekle biraz bide alttan baktırma,zaten keseyi görmüşler ne güzel dua et bol bol.hayırlı olsun.pıhtılaşman varmı..
canım allahın izniyle inş.sonuna kadar sağlıklı sıhhatli devam ederiz..şuan 10 haftalık oldu bebeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?