Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ben suan 60 kıloyum ve hamılelıgımın basından berı 0,4 clexan kullanıyorum doktorum kılo yuksekmesıne gore bir ust doz yanı 0,6 lık ıgneye gecıcez dedı yanı 0,6 ıgne 70 kıloya tekabül edıyosa ben 70 kılo olunca 0,6 lık ıgneye gecıcez 0,5 lık yok cunku

yanı ıgnenın dozu kıloya baglıymıs hatta ankaradakı lutfu beye sordurdumdum redmaska 60 kıloysa 0,4 luk yeter demıs
aydınlatabıldıysem ne mutlu görüşmek üzere sevgıler

günaydın kızlar
yaa evet hala kendime gelemedim. allah rahmet etsin. çoçuğa çok üzüldümm.

azracımm :nazar: maşallah 3. ayını doldurdun demek. hep yolunda gider inşallah herşey

evet cnm benım rabbıme sukurler olsun doldurduk
doktor folıkı kestı sımdı OSTEOCARE (calcıum+magnesıum+d3+zınc)dıye bı calsıyum vermıs bıde
GYNO FERRO SANOL ( demır+folıkasıt+b12) dıye ıkı adet ılaç verdı bunlara devam edecekmsıım
yalnız su ferro olan kılo yapıyo ondan kokrkuyorum bıraz

sen nasılsın neler yapıyosun bu arada doktorum kıloma gore ıgne dozunu artıracakmıs ole dedı
galıba 0,6 lık ıgne 70 kg ye denk gelıyo
ole ıste gorusuruz cnm öptünmmmmm

merhaba kızım olucak yazarsan sevinirim bu arada dikkat ettimde çoğu kız

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar
siz rapor çıkarttınızmı
eczacının biri gerek yok yine aynı parayı ödersiniz dedi
başka eczacıda rapor çıkartın iğnelerinizi ücretsiz alın dedi
yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Feryad hangi doktora gidiyosun merak ettim.Paylaşırsan sevnirim..
canım ankara üniv. üreme sağlığı merkezine gidiyoruz biz

olurmu canım % 10 dan muaf oluyorsun raporla sen raporunu çıkart 2. eczacıyı dinle sen
rapor çıkartınca 3 aylık iğne alabildiğin gibi yüzde de vermiyorsun

kvrck canım test yaptırmayı düşünmüyorum regl tarihimi bekliyorum günüm geçerse belki ondan sonra yaptırıcam ben de senin gibi çok erken kaybettim bebeklerimi strese girmeye hiiiiiiiiiiiç niyetim yok

demek glüşde kavuştu bebeğine darısı denden seni başına sağsalim alırsın güneşini kucağına inş

canım çok sevindim darısı kalp atışlarını duymaya

nihayet sonuna geldin canım hayırlısıyla doğurursun inşallah

sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle dendenciğm.gülüş için de çok sevindim.ben aspirini 32.haftada kesmiştim iğneyi de 37.haftada.her doktor farklı yaklaşıyo bu konuya.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.....doğum yapan arkadaşlardan ricam hangi anestezi şekli ile doğum yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim.....doktorum spinali öneriyor,diğeri sen hangisini istersen diyor,zaten çok stresli bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir de sezeryan stresi yaşamak istemiyorum ama ne yalan söyleyeyim epey gerildim........Allah hepimizin yardımcısı olsun

iyiyim canım,sen nasılsın??

canım dualarım seninle bunu untma çok şükür ya neler konuşuluyor artık
bana gelince bomba gibiyim gaz bombası mide göbek birleşti hamiş olmadan hamile olduğumda nasıl olacağımı gördüm ve sanırım hiiiiiç sevmedim

evet canım rapor çıkkartık iğneleri ücretsiz alabiliyorum raporda venöz emboli+yüksek riskli gebeliklerin gözlemi yazıyor canım

tomurcukkk gitdigim bir dr.(prof) bana yumurtlama tarihini şöyle açıklamışdı mesala ben 35 gün arayla adet görüyorum ya 35den 14 ü çıkar 21 ben adetimin 21günü yumurtluyorum inş.anlatabilmişimdir

sanırım anladım canım ama benimki biraz tuhaf oldu aralık 12-ocak 28 yani arada 47 gün var.14 çıkarttım 33 kalıyor.yani ben adetten 33 gün sonra mı yumurtlamış oluyorum ?

cevabın için teşekkürler bu yöntem kafama yattı :))

hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

FERYADCIM
tahlili ne zaman yaptırıcaksın günün ne zaman

canım, olmaz mı,yardımın için çok teşekkürler. yani bana 0,6 clexan uygun sanırım. sorunsuz sağlıklı günler diliyorum :)

hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

FERYADCIM
tahlili ne zaman yaptırıcaksın günün ne zaman

canımmmm tahlil günüm 1 şubat aynı zaman da da regl tarihim o nedenle tahlil yaptırmayacam eğer 7 sinde olmazsam eğer 8 şubatta belki gidip yaptırırım

Kızlar neti karıştırırken buldum bir çoğumuz anne oldu bir çoğumuz buna aday ve bir kısmımız da benim gibi beklemede ama hepinizin beğeneceğini düşündüğüm bir dua ....

RABBiM

Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.

Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..

Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..

O, benimle konuşmak için çok küçük, isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.

Ama senin için, onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.

Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.

Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.

Büyüdüğünde senin sevgin yolunda, senin sözünün rehberliğinde yürüsün.

Ona hayırlı bir ömür nasip et.

Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde, emin bir sevinçle ölsün.

Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.

Ama seni severek, gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek, dua ile yaşamasını senden istiyorum

Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…