canımmmm tahlil günüm 1 şubat aynı zaman da da regl tarihim o nedenle tahlil yaptırmayacam eğer 7 sinde olmazsam eğer 8 şubatta belki gidip yaptırırım
canım o zaman senin günün geçmişşşşş
güzel haber u nasıl duruyorsun tahlil yaptırmadan yaaaaa
benim günüm gelmediği halde ben dayanamıyorum
bu soruyu bekliyordum :)) ben bile hayret ediyorum çünkü kendime
bak canım o kadar çok negatif gördüm ki artık öğrenmem gerekeni zamanında öğrenmek istiyorum bizler için stres kan pıhtılaşmasından daha tehlikeli ben aşılama için odaya girerken rabbimi vekil tayin edip girdim olacaksa da olmayacaksa da hayırlısı diyorum ve sonuç kötüyse de şimdiden canımı sıkmak istemiyorum ...günümü zehir etmekten yoruldum elimde olan günlerimi elimden geldiğince sakin ve huzurlu ,stressiz geçirmek istiyorum
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar
siz rapor çıkarttınızmı
eczacının biri gerek yok yine aynı parayı ödersiniz dedi
başka eczacıda rapor çıkartın iğnelerinizi ücretsiz alın dedi
yardımcı olursanız sevinirim
canım ankara üniv. üreme sağlığı merkezine gidiyoruz biz
olurmu canım % 10 dan muaf oluyorsun raporla sen raporunu çıkart 2. eczacıyı dinle sen
rapor çıkartınca 3 aylık iğne alabildiğin gibi yüzde de vermiyorsun
kvrck canım test yaptırmayı düşünmüyorum regl tarihimi bekliyorum günüm geçerse belki ondan sonra yaptırıcam ben de senin gibi çok erken kaybettim bebeklerimi strese girmeye hiiiiiiiiiiiç niyetim yok
Kızlar neti karıştırırken buldum bir çoğumuz anne oldu bir çoğumuz buna aday ve bir kısmımız da benim gibi beklemede ama hepinizin beğeneceğini düşündüğüm bir dua ....
RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O, benimle konuşmak için çok küçük, isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için, onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda, senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde, emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek, gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek, dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
pazertesi günü genetik tahlilerimi (mthf, faktör v ve kromozom tahlilleri) yaptıracagım yalnız günlük aspirin ve folik asit kullanıyorum sizce tahlil öncesi ilaçları kullanmam sakıncalı olurmu,tahlil degerlerini etkilermi acaba şimdilik kullanmamam daha mı iyi?
Birde aç olarakmı gitmem gerekiyor??tecrübeli arkadaşlarım bilgi verirseniz sevinirim.. hayırlı cumalar..
pazertesi günü genetik tahlilerimi (mthf, faktör v ve kromozom tahlilleri) yaptıracagım yalnız günlük aspirin ve folik asit kullanıyorum sizce tahlil öncesi ilaçları kullanmam sakıncalı olurmu,tahlil degerlerini etkilermi acaba şimdilik kullanmamam daha mı iyi?
Birde aç olarakmı gitmem gerekiyor??tecrübeli arkadaşlarım bilgi verirseniz sevinirim.. hayırlı cumalar..
canımmmm tahlil günüm 1 şubat aynı zaman da da regl tarihim o nedenle tahlil yaptırmayacam eğer 7 sinde olmazsam eğer 8 şubatta belki gidip yaptırırım
hiç akıntısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı :26:
Benim aynen öyle olmuştu kıvırcık . Hatta benim her zaman akıntım olur . Hamileliği hiç beklemediğim bir anda olmuştum. O yüzden akıntımın olmaması beni şaşırtmıştı. Fakat ne yazık ki 9. haftada kaybettim bebeğimi.Her hamileliğin belirtileri birbirinden farklıdır bunu mutlaka duymuşsundur. Dilerim senin için de her şey gönlünce olur. Ama ne olur düşüncelerini biraz farklı yöne kanalize et. Yoksa bu bekleme süreci çok yıpratıcı!
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım idrar testi yaptım iki tane 4haftalık hamileyim şükürler olsun.Dört ay önce 9 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmuştum ve doktorum bana folik asit ve coraspirin kullanmamı söyledi, folik asite başlayalı 40 gün oldu coraspine de 20 gün oldu.Bana kah pıhtılaşmasıyla ilgili bir test yapılmadı doktora ne zaman gitmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim...
hayırlı olsun caanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın,hep beraber alırız..Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım idrar testi yaptım iki tane 4haftalık hamileyim şükürler olsun.Dört ay önce 9 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmuştum ve doktorum bana folik asit ve coraspirin kullanmamı söyledi, folik asite başlayalı 40 gün oldu coraspine de 20 gün oldu.Bana kah pıhtılaşmasıyla ilgili bir test yapılmadı doktora ne zaman gitmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim...
Benim aynen öyle olmuştu kıvırcık . Hatta benim her zaman akıntım olur . Hamileliği hiç beklemediğim bir anda olmuştum. O yüzden akıntımın olmaması beni şaşırtmıştı. Fakat ne yazık ki 9. haftada kaybettim bebeğimi.Her hamileliğin belirtileri birbirinden farklıdır bunu mutlaka duymuşsundur. Dilerim senin için de her şey gönlünce olur. Ama ne olur düşüncelerini biraz farklı yöne kanalize et. Yoksa bu bekleme süreci çok yıpratıcı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?