Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmmm tahlil günüm 1 şubat aynı zaman da da regl tarihim o nedenle tahlil yaptırmayacam eğer 7 sinde olmazsam eğer 8 şubatta belki gidip yaptırırım

canım o zaman senin günün geçmişşşşş
güzel haber u nasıl duruyorsun tahlil yaptırmadan yaaaaa
benim günüm gelmediği halde ben dayanamıyorum

canım o zaman senin günün geçmişşşşş
güzel haber u nasıl duruyorsun tahlil yaptırmadan yaaaaa
benim günüm gelmediği halde ben dayanamıyorum

bu soruyu bekliyordum :)) ben bile hayret ediyorum çünkü kendime
bak canım o kadar çok negatif gördüm ki artık öğrenmem gerekeni zamanında öğrenmek istiyorum bizler için stres kan pıhtılaşmasından daha tehlikeli ben aşılama için odaya girerken rabbimi vekil tayin edip girdim olacaksa da olmayacaksa da hayırlısı diyorum ve sonuç kötüyse de şimdiden canımı sıkmak istemiyorum ...günümü zehir etmekten yoruldum elimde olan günlerimi elimden geldiğince sakin ve huzurlu ,stressiz geçirmek istiyorum

seni çok iyi anlıyorum canım
bende şuan o durumdayım normalde çoktann gidip kan tahlili vermiştim ama
bu sefer bekliycem dedim zor oluyor ama bekliyorum eger kırmızıları görmezsem bende salı yapıcam tahlili ama
adet belirtileri başladı bile yine olmuycak galiba
ama umarım senden güzel haberler alırız

Ben henüz hamile değilim ama doktorum yani hemotolog bana rapor çıkarttı ücret ödemem içi gebe kalınca hemen kullanabileyim diye

Teşekkür ederim cevabın için.Umarım hamilesindir.Ben de 3 aydır uğraşıyorum ama benim eşim biraz fazla ne denir pimpirikli.Bizim için elverişli anı yakalmak çok zor oluyor.Çok zor yaa offf.Dilerim isteyen
herkesin bebişi olsun...Benim de olsun artık....

pazertesi günü genetik tahlilerimi (mthf, faktör v ve kromozom tahlilleri) yaptıracagım yalnız günlük aspirin ve folik asit kullanıyorum sizce tahlil öncesi ilaçları kullanmam sakıncalı olurmu,tahlil degerlerini etkilermi acaba şimdilik kullanmamam daha mı iyi?
Birde aç olarakmı gitmem gerekiyor??tecrübeli arkadaşlarım bilgi verirseniz sevinirim.. hayırlı cumalar..

canım çok güzel bir dua paylaştığın için teşekkürler allahım hakkımızda hayırlısını versin inanıyorum ki sende çok yakında hamile kalacaksın buna tüm içtenliğimle inanıyorum

canım sakıncası olduğunu düşünmüyorum genetik testler aç tok farketmez bu senin genetiğinle ilgili ama yine de doktorunla konuş istersen yanlış bilgi vermeyim sanada hayırlı cumalar

bende etki ediceğini sanmıyorum canım

canımmmm tahlil günüm 1 şubat aynı zaman da da regl tarihim o nedenle tahlil yaptırmayacam eğer 7 sinde olmazsam eğer 8 şubatta belki gidip yaptırırım

Feryadcım bence seni tebrik etmek gerek . Ama gereksiz yere umutlanmak istemiyorsun çok iyi anlıyorum. Allah gönlüne göre versin. Çok yakında halay çekicez burada eminim. Sağlıkla kal ...

arkadaşlar bişey sorucam hamilelikte akıntı normalmi doktoruma soracam ama randevüme var daha bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

hiç akıntısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı :26:

Benim aynen öyle olmuştu kıvırcık . Hatta benim her zaman akıntım olur . Hamileliği hiç beklemediğim bir anda olmuştum. O yüzden akıntımın olmaması beni şaşırtmıştı. Fakat ne yazık ki 9. haftada kaybettim bebeğimi.Her hamileliğin belirtileri birbirinden farklıdır bunu mutlaka duymuşsundur. Dilerim senin için de her şey gönlünce olur. Ama ne olur düşüncelerini biraz farklı yöne kanalize et. Yoksa bu bekleme süreci çok yıpratıcı!

benim de iki hamileliğim birbirinden faklı olmuştu ama malesef ikiside 10 haftalıken sonlandı .

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım idrar testi yaptım iki tane 4haftalık hamileyim şükürler olsun.Dört ay önce 9 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu kürtaj olmuştum ve doktorum bana folik asit ve coraspirin kullanmamı söyledi, folik asite başlayalı 40 gün oldu coraspine de 20 gün oldu.Bana kah pıhtılaşmasıyla ilgili bir test yapılmadı doktora ne zaman gitmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim...

Bu arada heycandan unuttum ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah banada sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah aminnnn)))))))))

hayırlı olsun caanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın,hep beraber alırız..

ayyyy canım sagol ya bugün aldığım en güzel haberdi içimi ısıttın vallahi herzaman umutlanırdım akıntım olurdu su gibi sonra kıanama gelirdi
bu sefer o kadaR KURUYUM Kİ ANLATamam bende olmadı herhalde diye düşünüyordum demekki
olabiliyormuş
rabbim saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…