kızlar benide listeye eklermisiniz faktör v lıeden heterizigot protein s düşüklüğü
3.gebeliğimde sadece clexan 04,lük kullandım hamile olduğumu öğrenir öğren mez sonu. başarısız
şimdi coraspin 100 lük + folikasit hamile kalınca 04,lük clexan iğne
doktor bana dekort kortizon ilacı verdi ama ben içmedim
klomen kullandım bu ay adet tarihim 10/02 de hayırlısı bakalım
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir ve yakında çok çok güzel haberler alırız
bana gelince haftaya doğum için gün alıcaz Allah izin verirse.....karışık duygular içerisindeyim......pek fazla girmiyorum,girincede okuyup çıkıyorum.....
kendinize çok iyi bakın,umudunuzu asla yitirmeyin....Rabbim izin versin yeterki,olmayacak hiç bir şey yok........hepinizi seviyorum.....
CANIM BEN BUCADA TAHİR ÖZGÜDER İN ÖZELİNE GİTTİM
AYRICA BUCA DEVLETTE DE ÇALIŞIYO
9 AY BOYUNCA FRAXPARİNE 0,4 ML KULLANDIM.
8. HAFTADA KANAMAM GELİNCE ECOPİRİNİ KESTİ DOKTORUM.
DOĞUMA 4-5 GÜN KALAYA KADAR İĞNEYİ KULLANDIM.
ASLINDA BENDE PIHTILAŞMA VARMI YOKMU ONU BİLE BİLMİYORUM
GENETİK TEST YAPTIRMADIM BEN.
İLK HAMİLELİĞİM 9. HAFTADA KALP ATIŞI OLMADIĞINDAN SONLANDIRILMIŞTI.
2. HAMİLELİKTE ÖNLEM OLARAK BU TADAVİYİ UYGULADI DOKTORUM.
Rabbim'e şükürler olsun kızım şu anda 16 aylık.
darısı tüm isteyen ve bekleyenlere inşallah.
canım bu antikorların yüksekliği hamile kalmanıda engelliyormu ben son düşüğümdebn buyana 2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorumda
evet izmirliyim0,8 hiç kullanmadım ege ünv dr dedim ya güzelim sermet oranın dru ama özeline gittim ben valla burda emine 1 bilirsin 40 gün önce doğum yaptı o da sermete gitti onun kilosu benden az o da 0,6 lık kullandı iğneyi birazda şans tabi
günaydın canlarrrr nasılsınız bakiim
kızlar benim adetim düzensiz aralık 12 de olmuştum şimdi ocak 28 de oldum.acaba yumurtlamam ne zamana denk gelir yada düzensiz olduğu için yumurtlama olmaz mı dersiniz.bu konuda bilgisi olan var mıııı? :44: :44: :44:
kızlar benim adetim düzensiz aralık 12 de olmuştum şimdi ocak 28 de oldum.acaba yumurtlamam ne zamana denk gelir yada düzensiz olduğu için yumurtlama olmaz mı dersiniz.bu konuda bilgisi olan var mıııı? :44: :44: :44:
tünaydın canım ne güzel dilekte bulunmuşsun amin diyelimgünaydın arkadaşlar ben ve benim gibi tüm bebek özlemi çeken herkese ALLAH tez vakitte kucaklarını doldurması dileğiyle. bu sabah ve her sabah ümitlerle umutlarla uyanmak dileğiyle.
selam arkadaşlar gülüş 27 diye bir arkadaş vardı
ondan haberiniz var mı acaba gebeliği devam ediyor mu....haberi olan varsa lütfen bilgi verir misiniz......
kuzucum daha var ben 24 ile 28. günler arası bigün başlıyor adetim bugün 24. gün daha olmadım:
iyiyizcanım sen nasılsın adet oldun mu?inş. olmamışındır güzel haberler verirsin innnşalah
Kızlar ben dün ilk doktor kontrolüme gittim. Doktor keseyi gördü, haftaya da kalp atışlarını görmek için çağırdı
Kızlar ben dün ilk doktor kontrolüme gittim. Doktor keseyi gördü, haftaya da kalp atışlarını görmek için çağırdı
selam arkadaşlar gülüş 27 diye bir arkadaş vardı
ondan haberiniz var mı acaba gebeliği devam ediyor mu....haberi olan varsa lütfen bilgi verir misiniz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?