Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bu antikorların yüksekliği hamile kalmanıda engelliyormu ben son düşüğümdebn buyana 2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorumda

bende seni merak etmiştim.iyi olmana sevindim.gün alacağız dediğine göre sanırım sezeryan olacak. hayırlısı olsun.

evet duymuştum tahir beyi patronumun doktoruydu....ama nasıl biri bilmiyorum....

canım bu antikorların yüksekliği hamile kalmanıda engelliyormu ben son düşüğümdebn buyana 2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorumda

evt canım kalabiliyorum .. ama tedaviyle kalabiliyorum bende kürtaj olduktan 2 yıl sonra hamile kalabilmiştim oda kimyasal gebelik oldu. kasım ayında düşük yaptım şimdi doktorum bana ek olarak dkort adlı kortizon ilacı verdi ama ben içmeye korktum içmedim bakalım daha adet günüm gelmedi ...

evet cnm şans işi dediğin gibi ... benim arkadşım hamile kaldığında hem boyu hem kilosu 70 lerdeydi 04.lük kullanıldı ama ona hamileyken test yapmışlar genetik rahatsılığını bilmiyorum doktor sadece 04.lük clexan vermiş şimdi 7 aylık ama 1 kiloymuş bebeği ona üzülüyordu...

kızlar benim adetim düzensiz aralık 12 de olmuştum şimdi ocak 28 de oldum.acaba yumurtlamam ne zamana denk gelir yada düzensiz olduğu için yumurtlama olmaz mı dersiniz.bu konuda bilgisi olan var mıııı? :44: :44: :44:

tomurcukkk gitdigim bir dr.(prof) bana yumurtlama tarihini şöyle açıklamışdı mesala ben 35 gün arayla adet görüyorum ya 35den 14 ü çıkar 21 ben adetimin 21günü yumurtluyorum inş.anlatabilmişimdir

günaydın arkadaşlar ben ve benim gibi tüm bebek özlemi çeken herkese ALLAH tez vakitte kucaklarını doldurması dileğiyle. bu sabah ve her sabah ümitlerle umutlarla uyanmak dileğiyle.

selam arkadaşlar gülüş 27 diye bir arkadaş vardı
ondan haberiniz var mı acaba gebeliği devam ediyor mu....haberi olan varsa lütfen bilgi verir misiniz......

Tomurcuk ben de yumurtlamamı vücudumu gözlemleyerek buluyordum.Yumurta akı kıvamında akıntıyı görünce yumurtladığımı sanıyordum.İlk defa bu ay dijital yumurtlama testlerinden aldım. Akıntıdan tam 3 gün sonra yumurtladığımı gördüm. Bir yerde de okumuştum yumurta akı kıvammındaki akıntıdan tam 3 gün sonra yumurtlanıldığını, gerçekten doğruymuş. Bence işini şansa bırakma eğer reglin düzensizse bu testler çok ideal.Dijital olmayanlar da oldukça ucuz.Sağlıkla kal...

günaydın arkadaşlar ben ve benim gibi tüm bebek özlemi çeken herkese ALLAH tez vakitte kucaklarını doldurması dileğiyle. bu sabah ve her sabah ümitlerle umutlarla uyanmak dileğiyle.
tünaydın canım ne güzel dilekte bulunmuşsun amin diyelim
selam arkadaşlar gülüş 27 diye bir arkadaş vardı
ondan haberiniz var mı acaba gebeliği devam ediyor mu....haberi olan varsa lütfen bilgi verir misiniz......

slm canım gülüş artık girmiyor haberimiz yok canım bende merak ediyorum aslında

:

iyiyiz canım sen nasılsın adet oldun mu?inş. olmamışındır güzel haberler verirsin innnşalah
kuzucum daha var ben 24 ile 28. günler arası bigün başlıyor adetim bugün 24. gün daha olmadım
29. güne kadar olmazsam o zaman yaptırıcam testi inşallah
ama ne bel agrım kaldı ne kasık agrım nede akıntım kupkuruyum bud beni tabi umutsuzluğa sürüklüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…