Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

MTHFR 677 homozigot oldugumu bir hafta önce öğrendim 3 defa düşük yaptım 7 hatalık diğerleride 6 haftalıklardı şimdi folik asit kullanıyorum. hamile kalırsam hemen kan sulandırıcı ilaç kullanmak gerekiyormuş . bişey merek ediyorum bu iğneler 9 ay boyuncamı kullanılacak? bide benim 6 yaşında bir oğlum var diğer hamileliğimde hiç bir sorun yaşamamıştım bilgisi olan varsa bana yardımcı olablirmi?

geçmiş olsun evet canım 9 ay boyunca iğnekullanman gerekecek. senin durumunda olan çoook arkadaş tanıyorum yani ilk çocuğunu sorunsuz doğurup ikinci bebekte iğne kullanmak zorunda kalan çook kişi var
seydam , gülay30, duruşah, ,,,, şu an aklıma gelenler

ben bugün adet oldum

sağlık olsun canımmm
ümitsiz olma lütfen herzaman rabbime güven inan... demekki zamanı var

defne joy foster doğum yaptığında ben 3. düşüğümü yapmış yatakta yatıyodum. canımın acısıyla dedim ki: "şu hiperaktif karıda doğurdu ben doğuramadım"

bu topikte defalaraca düşük yapan , yıllarca gebe kalmayı bekleyen çoook kişi tanıyorum bunların çoğu şu an bebeklerini seviyor ve "lütfen stres yapmadan umudunuzu kesmeden çalışmaya devam edin kendinizi yıpratmayın " diyorlar.bizimde bebeğimiz olacak kvrck o zaman keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyeceksin

sağlık olsun canım
sağol canım ya sağlık olsun demekten başka şansım yok zaten

haklısın canım haklısın ama herkes bebek sahibi olmak için bişiler yapıyor ısrarla söylüyorum eşime bi adım atmak zorundayız ben pko hastasıyım ama dinleyen nerde onun hep problemleri bizden önce

ben bugün adet oldum

Kıvırcık seni ümitlendirdiğim için şimdi çok üzüldüm. Ama lütfen üzme kendini çünkü daha çok gençsin. Tedavini de olursun çocukların da olur. Ümitsiz olması gereken benim ; 40 yaşındayım, eşimle ayrı ülkelerde yaşıyoruz :) ama benim bile ümidim var ! Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Evliliğinin ve gençliğinin tadını çıkar bence . Sağlıkla kal ...

haklısın canım ama insanoğlu işte neden mutlu oluyoruz ki hep daha fazlası daha fazlası
ama elimizde yapılabilecek şeyler varken beklemek bana yapılan haksızlık gibi geliyor
inşallah bian önce bebeğine kavuşursun bunu çok isterim

arkadaşlar aspirin benim adat düzenimi bozdu sizde olan varmı? gebelik düşünüuyorum ama kanamalrım çok çabuk oluyor adet kanamam bitiyor 2 hafta sonra tekrar başlıyor ,artık bırakmayı düşünüyorum ama dorumu yapıyorum bilmiyorum... ne yapsam yardımcı olan olursa sevinirim.

kızlar size güzel bi haberim var.hamileyim.paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım(hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımı üzmemek adına).ama paylaşmasaydım burada en özel problemlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma haksızlık etmiş olurdum.
bu topicteki herkes gibi çok fazla sevinemiyoruz.devam edip etmeyeceğinin kaygısını yaşıuyoruz.şu anda bhcg 17.henüz çok yeni bi gebelik.ben buradaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım için çook ama çok dua ediyorum etmeye de devam edicem.lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepimizin çok ihtiyacı var buna.

bu arada ben pko luyum.kıvırcık özellikle sana ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.iki defadır önce Allah'ın izni sonra da civanperçemli çay vesilesiyle hamile kalıyorum.hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarım bu civanperçemli karışık bitki çayını mutlaka kullansınlar.bir önceki hamileliğimde de,bu hamileliğimde de bu çayı kullandığım ay hamile kaldım.özelden msj atanlara nasıl ve ne zaman kullanılacağını tarif edebilirim.hep birlikte en kısa zamanda sağlıklı bebklere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın.

canım tebrik ederim çok sevindim burdan yazarsan çayı nasıl kullancamızı çok sevinirim adetin geciktimi geçikmedenmi yaptırdın testi tatlım anlatsana biraz ayy heyecanlandım bak çok tebrikler canım inş. devam eder ve kucağınada sağlıklı bi şekilde alırsın benim içinde dua et nolur

gözünaydın canım tebrikler inş. bende bu haberi tez zamanda veririm sizlere
canımmm inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde
canım çok sevindim senin adına inan banaaaaaaaa

rabbim sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın, ancak burası özel rahatsızlığı olan kişilerin hamilelikleri döneminde sorunlarını paylaştığı özel bir topik ama artık son zamanlarda bu topiğe giremez oldum çünkü topik tamamıyle içerik değiştirip nasıl hamile kalınır yumurtlama günleri vs. e dönmüş asıl konuyla ilgili birşey bulabilmek için sayfalar dolusu gereksiz topiğimizle ilgisi olmayan şeyi okumak zorunda kalıyorum. Bildiğim kadarıyla kadınlar külübü forum bölümünde nasıl hamile kalınacağı ve yumurtlama günleri vs ile ilgili birdolu topik var, neden herkes kendisiyle ilgili topikte paylaşmıyor sorunlarını, neden bu gidişata moderatörümüz bir dur demiyor anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…