MTHFR 677 homozigot oldugumu bir hafta önce öğrendim 3 defa düşük yaptım 7 hatalık diğerleride 6 haftalıklardı şimdi folik asit kullanıyorum. hamile kalırsam hemen kan sulandırıcı ilaç kullanmak gerekiyormuş . bişey merek ediyorum bu iğneler 9 ay boyuncamı kullanılacak? bide benim 6 yaşında bir oğlum var diğer hamileliğimde hiç bir sorun yaşamamıştım bilgisi olan varsa bana yardımcı olablirmi?
kızlarrrrrrrr ipeğimiz ve aysude artık evlerindeler şükür dün akşam yanlarındaydım haber veremedim
rabbime binlerce şükür ikiside çok iyi
Beni de bu listeye ekler misiniz? Ben de 5 haftalık hamileyim
hayırlıı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
tamam canım çarşamba akşamı liste güncellenecek.eklerim senide
ben bugün adet oldum
feryaddddd
gözümüz aydın çok sevindim
ben bugün adet oldum
sağol canım ya sağlık olsun demekten başka şansım yok zatensağlık olsun canım
haklısın canım haklısın ama herkes bebek sahibi olmak için bişiler yapıyor ısrarla söylüyorum eşime bi adım atmak zorundayız ben pko hastasıyım ama dinleyen nerde onun hep problemleri bizden öncesağlık olsun canımmm
ümitsiz olma lütfen herzaman rabbime güven inan... demekki zamanı var
defne joy foster doğum yaptığında ben 3. düşüğümü yapmış yatakta yatıyodum. canımın acısıyla dedim ki: "şu hiperaktif karıda doğurdu ben doğuramadım"
bu topikte defalaraca düşük yapan , yıllarca gebe kalmayı bekleyen çoook kişi tanıyorum bunların çoğu şu an bebeklerini seviyor ve "lütfen stres yapmadan umudunuzu kesmeden çalışmaya devam edin kendinizi yıpratmayın " diyorlar.bizimde bebeğimiz olacak kvrck o zaman keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyeceksin
ben bugün adet oldum
ben bugün adet oldum
Kıvırcık seni ümitlendirdiğim için şimdi çok üzüldüm. Ama lütfen üzme kendini çünkü daha çok gençsin. Tedavini de olursun çocukların da olur. Ümitsiz olması gereken benim ; 40 yaşındayım, eşimle ayrı ülkelerde yaşıyoruz :) ama benim bile ümidim var ! Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Evliliğinin ve gençliğinin tadını çıkar bence . Sağlıkla kal ...
inşallah isteyen herkesle berabercanım üzme kendini sağlık olsun..allahtan ümidini kesme..inşallah seninde mutlu haberlerini alıcaz bu sayfalardan..
Kızlar ben dün ilk doktor kontrolüme gittim. Doktor keseyi gördü, haftaya da kalp atışlarını görmek için çağırdı
kızlar size güzel bi haberim var.hamileyim.paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım(hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımı üzmemek adına).ama paylaşmasaydım burada en özel problemlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma haksızlık etmiş olurdum.
bu topicteki herkes gibi çok fazla sevinemiyoruz.devam edip etmeyeceğinin kaygısını yaşıuyoruz.şu anda bhcg 17.henüz çok yeni bi gebelik.ben buradaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım için çook ama çok dua ediyorum etmeye de devam edicem.lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepimizin çok ihtiyacı var buna.
bu arada ben pko luyum.kıvırcık özellikle sana ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.iki defadır önce Allah'ın izni sonra da civanperçemli çay vesilesiyle hamile kalıyorum.hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarım bu civanperçemli karışık bitki çayını mutlaka kullansınlar.bir önceki hamileliğimde de,bu hamileliğimde de bu çayı kullandığım ay hamile kaldım.özelden msj atanlara nasıl ve ne zaman kullanılacağını tarif edebilirim.hep birlikte en kısa zamanda sağlıklı bebklere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın.
canımmm inşallah güzel haberlerini alıcaz senindegözünaydın canım tebrikler inş. bende bu haberi tez zamanda veririm sizlere
canım çok sevindim senin adına inan banaaaaaaaakızlar size güzel bi haberim var.hamileyim.paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım(hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımı üzmemek adına).ama paylaşmasaydım burada en özel problemlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma haksızlık etmiş olurdum.
bu topicteki herkes gibi çok fazla sevinemiyoruz.devam edip etmeyeceğinin kaygısını yaşıuyoruz.şu anda bhcg 17.henüz çok yeni bi gebelik.ben buradaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım için çook ama çok dua ediyorum etmeye de devam edicem.lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepimizin çok ihtiyacı var buna.
bu arada ben pko luyum.kıvırcık özellikle sana ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.iki defadır önce Allah'ın izni sonra da civanperçemli çay vesilesiyle hamile kalıyorum.hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarım bu civanperçemli karışık bitki çayını mutlaka kullansınlar.bir önceki hamileliğimde de,bu hamileliğimde de bu çayı kullandığım ay hamile kaldım.özelden msj atanlara nasıl ve ne zaman kullanılacağını tarif edebilirim.hep birlikte en kısa zamanda sağlıklı bebklere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?