Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy inşallaah hayatım en kısa zamanda bizde gireriz hamiş listesine
sen son durum ne? ne kadar oldu bebiş çalışmalarına başlayalı?

canmım benim son durumum aynı hamile kalmaya çabalıyorum korunmayı bırakalı 1 yıl oldu. demekki zamanı var miniğimin
ama tez zamanda gelmesi için dua ediyorum hepimiz için

üzülme canım ne kadardır korunmuyorsunuz adet döngün kaç günde oluyor.
bu arada bende 1 yıldır prolaktin le boğuşuyorum çoğu ay kontrol altında oluyor ama yinede gebelik olmadı bakalım kısmetimizde ne zaman var
ilaç falan kullanıyormusun tomurcukk
( bi prolaktin hastası bulunca üstüne atlamış gibi oldum)

ayyy canım ne demek.bende prolaktini ve pıhtısı olan birini arıyordum ne zamandır burda.bende 4 aydır falan korunmuyorum.Adet düzenim hiç yok prolaktinden dolayı ve dostinex falan kullanmıyorum hamile kalırımda bebeğime zarar verir diye.Adet düzenim olmadığı için yumurta takibi yapamıyorum tabiki.Benim hipofiz bezinde mikroadenom var ama prolaktinim düştü son zamanlarda.25 civarında.Hayıt suyu içiyodum sanırım ondan ama hayıtı da içerken korkuyorum.Düşük olur diye.Kususra bakma bende senin başını ağrıttım ama aynı durumları yaşayınca bende atladım direk :) birbirimizi takip edelim canım.senin durumun nedir kaç düşük yaptın canım?

nuraycım nerelerdesin iki gün sonra geliyormuş bebişin rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasib etsin bizleri habersiz bırakma olurmu..yeni hamile olanları tebrik ediyor;bekleyenlere güzel haberler diliyorumm...

tşk ederim cnm. Senin hikayeni bilmiyorum...bebeğin varmı?hamilemisin? Merak ettim...

kızlar herkese güzel haberlerle dolu bi haftasonu diliyorum..iyi bakın kendinize..

tşk ederim cnm. Senin hikayeni bilmiyorum...bebeğin varmı?hamilemisin? Merak ettim...

hamile bi oğlu olacak arkadaşımızın

canım oznurun dediği gibi erkek bebek bekliyorum Allahın izniyle 4 aylık . daha önce 2 kaybım olmuştu erken haftalarda. geçti gitti.. bu topiği bulup, derdimi sevincimi paylaştığımdan beri herşey daha güzel oldu benim için çok şükür.. inşallah hepimiz bebişini huzurla, sağlıkla kucağına alanlar listesinde oluruz..

Son düzenleme:

sağol canım sana da iyi hafta sonular bebiş hareketendimi hisediyormusun bi gün bizde sana bura güzel haberler veririz inşallah

canmım benim son durumum aynı hamile kalmaya çabalıyorum korunmayı bırakalı 1 yıl oldu. demekki zamanı var miniğimin
ama tez zamanda gelmesi için dua ediyorum hepimiz için

inşallahh canımm inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz
benimde 2 yıldır olmuyor ama biz bu durumu son 6 aydır ciddiye aldık ve uğraştık sonuç endometriosiz ve 3 ay menopoz inşallahh hazirandan sonra ateş ölçümüyle yeniden başlıycaz uğraşmaya :))

ayyy kızlarrr yeni hamişlerimiz var, eskilerden 2. bebişini bekleyenler varrrrrr şenlendi topiğimiz süperrrr bu güzel haberleri okudukça çocuklar gibi sevinçle doluyor içimm çok şükürr...hep güzel haberler alalım inşallahhh bütün yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum, sağlıkla vakti zamanında alın kucağınıza minnoşlarınızı....

3 düşük yaptım. sonucusu 2009 ağustosunda iğne kullanmama rağmen olunca moral olarak yıkıldım resmen kabullenemedim bünyemde kabullenmeyip memem süt üretmeye devam etti. toparlamam 7-8 ayımı aldı. sonrasında parlodel diye bi ilaç başladım adenomum yok ama ilacımı içiyorum. 1 yılıdrda gebe kalmaya çalışıyorum geçen aralık ayında kimyasal gebelik oldu.

bende kromozom analizi ve rahim filmi çektirdim sonuçlar temiz beklemekten başka yapacak bişey yokkkkkk aaaayyyyy tabi kide varrrr bol bol seviş yapmak veee dua etmek

slm kizlar nasilsinizzz??

bizde bir karin agrisidir ugrasiyoruz iki gundur insallah biseyimiz yoktur dua edin teyzelerii offf ne zor gunler geciriyoruz biz ya hergun bir korku strees isyan etmiyorum yanlis anlamiyin ama her an aklim bebiste ne yapior kalbi atiyormu insallah bugunlerimizi ilerde gulemseyerek anariz inaniyorum ki hepimiz mutlu bir sonu hakettik off bugun boyle dolu icim neden bilmiyorum yazdikca yazasim geliyor cunku beni sizden baska anlayan hic kimse yok

yeni hemilelerimizi teprik ediyorum umarim hepimiz hayirli ve saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza

bu arada nuraydan haber yok cok merak ediyorum ne yapti acaba girmiyor bikac gundur haberi olan varmi acaba??:80:

Kızlar merhaba benide aranıza alır mısınız ?
Ben 9+2 haftalık tüp bebek gebesiiyim kardiyovasküler risk paneli yaptırmak istedim tamamen kendi istediğimle ve kan pıhtılaşması çıktı dünden beri günde 1 tane göbekten claxane iğne kullanıyorum hamile kalmadan öncede coraspin kullanmaya başlamıştım ve hala devam ediyorum doğuma kadar iğne ve hap devam edecek.
Sizce iğneye başlamak için geç mi kaldım ve bu iğnenin yararı var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaslar merhaba,
bende birsey sorucam hepinize, pıhtılaşma problemi olup da hamile olan arkadaslar,
doktorlarınız duzenli olarak pıhtılaşma testi istiyormu sizden? istiyorsa ne zaman basladı istemeye ?
iğne dozunuzu kiloya gore mi belirledi ? yardımcı olabilirseniz çok sevinicemmm. tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…