ayy inşallaah hayatım en kısa zamanda bizde gireriz hamiş listesine
sen son durum ne? ne kadar oldu bebiş çalışmalarına başlayalı?
günaydın kızlar naasılsınız
ben sana geç yazdığımdan tünaydın diyimmm...
iyiyiz canım sen nasılsın bakemm
üzülme canım ne kadardır korunmuyorsunuz adet döngün kaç günde oluyor.günaydın herkese.kromozom analizi sonuçlarım çıktı.bir sorun yok çok şükür.ama düzensiz adet olduğum için hamile kalamıyorum.prolaktinim yükseldi yine sanırım.
ben de bir gün girebilecekmiyim hamişler listesine yaaaa
üzülme canım ne kadardır korunmuyorsunuz adet döngün kaç günde oluyor.
bu arada bende 1 yıldır prolaktin le boğuşuyorum çoğu ay kontrol altında oluyor ama yinede gebelik olmadı bakalım kısmetimizde ne zaman var
ilaç falan kullanıyormusun tomurcukk
( bi prolaktin hastası bulunca üstüne atlamış gibi oldum)
iyi ya regli olmuşum aşırı derecede karnım belim agrıyo bu gün de hava serin burda bu sancılar için ne yapabilirim bi bilgin varmı canım
günaydın güzellerrrr
wepster,senakar çook sevindimmm kızlar.. Sağlıklı bi hamilelik süreci diliyorum..
Maşallahhh listemiz kalabalıklaşıyor...
ısteyen herkese allah nasip etsinnnn. Hep dua ediyorum herkes için...
sıcak bişiler iç canım bide ben çok ağrım olunca ağrı kesici alıyorum sen alırmısın bilmem:26:
tşk ederim cnm. Senin hikayeni bilmiyorum...bebeğin varmı?hamilemisin? Merak ettim...
tşk ederim cnm. Senin hikayeni bilmiyorum...bebeğin varmı?hamilemisin? Merak ettim...
hamile bi oğlu olacak arkadaşımızın
çok sevindim canım. Hayırlısıya tamamlamak nasip etsin allah'ım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah..
kızlar herkese güzel haberlerle dolu bi haftasonu diliyorum..iyi bakın kendinize..
canım oznurun dediği gibi erkek bebek bekliyorum Allahın izniyle 4 aylık . daha önce 2 kaybım olmuştu erken haftalarda. geçti gitti.. bu topiği bulup, derdimi sevincimi paylaştığımdan beri herşey daha güzel oldu benim için çok şükür.. inşallah hepimiz bebişini huzurla, sağlıkla kucağına alanlar listesinde oluruz..
canmım benim son durumum aynı hamile kalmaya çabalıyorum korunmayı bırakalı 1 yıl oldu. demekki zamanı var miniğimin
ama tez zamanda gelmesi için dua ediyorum hepimiz için
ayyy canım ne demek.bende prolaktini ve pıhtısı olan birini arıyordum ne zamandır burda.bende 4 aydır falan korunmuyorum.Adet düzenim hiç yok prolaktinden dolayı ve dostinex falan kullanmıyorum hamile kalırımda bebeğime zarar verir diye.Adet düzenim olmadığı için yumurta takibi yapamıyorum tabiki.Benim hipofiz bezinde mikroadenom var ama prolaktinim düştü son zamanlarda.25 civarında.Hayıt suyu içiyodum sanırım ondan ama hayıtı da içerken korkuyorum.Düşük olur diye.Kususra bakma bende senin başını ağrıttım ama aynı durumları yaşayınca bende atladım direk :) birbirimizi takip edelim canım.senin durumun nedir kaç düşük yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?