olurda yazılar geç geliyo benim kanımda heterezigot çıktı iki kere kaybım var 10 haftalıkken genetik testlerimi yaptım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalınca iğneye başlıyacagız şuan folik asitle bebe aspirini kullanıyorum hamilelik öncesi kanpıhtılaşması için bebe aspirini iyi geliyor ben izmirde oturuyorum tabiki bu sorunu yaşıyosan doktorunda çok önemli.
canım benim bu defa aile hekimi yazdı (raporum vardı)aldım bir sorun olmadı.senin az kalmış normalmi sezeryanmı olacak sezeryana anestezi şeklini öğrenebilirmiyim?rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..
arkadaşlar birkaç gün önce idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı her iki çizgide aynı renk silik falan değildi.. dün dr.a gittim keseyi net göremedi kan testi istedi yarın sonuç alıcam çok endişeliyim ne olacak diye.. benimle aynı durumu yaşayan oldumu acaba
başka doktora git canım benimde 2. hamileliğimde görememişti doktor başka doktora gittim o gördü tabi bide bi kaç gün bekle ben adettimin 2 günü test yaptım çıktı 4 günü doktora gittim göremedi daha sonra bşka doktora gittim oda gördü ama tam net değildi bir hafta beklememi istedi bir hafta sonra kan testinde ve ultrasonda çıktı ama malesef 9 haftada kaybettim sonuç kan pıhtılaşması
öznurcum çok teşekkür ederim beni rahatlattın şimdi. dış gebelik olabilir diye endişe ediyordum psikoljiksanırım sürekli wc ye gidiyorum kanama olacakmı diye kasık ağrım yok gebelik belirtilerim aynen devam ediyor bulantı ve bazı besinlere tiksinti devam ediyor ama beklemeye davam edicem sanırım..
kizlar biliyorsunuz bugun itabariyle 27+1 olduk affiniza siginarak size birsey sorucam sabah uyandigimda sutyenimde islaklik hissettim gogsume baktigimda beyaz seffaf yapiskan bi sivi geldi bu neden olabilir ve acaba normalmidir bu konuda fikri olan cvp yazabilirmi lutfen kafayi yiycem daha erken degilmi sut gelmesi iicin:18::18::18::18:
meraklanma normal diye biliyorum ben, bak bunları oku için rahatlasın
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gogusten-seffaf-yapiskan-sivinin-gelmesi.html
Gebelikte gsten st gelmesi Hamilelikte gsten sv gelmesi hormon bozukluu
canim cok tesekkur ederim cvbin icin dedigin gibi biraz icim rahatladi ilk ve zor bir gebelik yasadigim icin neyin normal neyin anormal oldugunu bilmiyorum cok sukur ki normalmis tekrar saol tatlim
ne demek canım, içinin rahatlaması önemli olan. bende sana bişey sorabilir miyim?
şimdi biz riskli durumdayız ya, ne kadar erken öğrensek o kadar ii diye biliyorum. adetime normal şartlarda 1 hafta var, sadece ara ara kasığımda batmalar oluyor o da üşütmeden mi yoksa başka bişey mi emin değilim. ne zaman test yaptırsam sağlıklı sonuç alabilirim sence
canim o kisiden kisiye degisebiliyor bazen gec döllenme oldugunda adetden 1hafta sonra bile cikmiyor testlerde ama ben bu seferki hamileligimde adetimden sanirim 4gun once bthcg yuksek cikmasinin sayesinde ogrenmistim hamileligimi ve hemen ogun basladik ignelere umarim sende hamissindir ben kesin sonuc alabilmek icin biraz daha beklemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin ama hamile olupte negatif sonuc almak insani cok uzuyor bekle bence
kizlar biliyorsunuz bugun itabariyle 27+1 olduk affiniza siginarak size birsey sorucam sabah uyandigimda sutyenimde islaklik hissettim gogsume baktigimda beyaz seffaf yapiskan bi sivi geldi bu neden olabilir ve acaba normalmidir bu konuda fikri olan cvp yazabilirmi lutfen kafayi yiycem daha erken degilmi sut gelmesi iicin:18::18::18::18:
ayy inanirmisin yuregim agzimda okudum yazdiklarini ama sonunu okuyunca bir ohhh dedimseni okadar iyi anliyorum ki cunku her an ayni korkulari bende yasiyorum hareketlerini hissetmeme ragmen acaba kalbi atiyormu diyorum??ne zor seyler geciriyoruz halen daha wc ye gittigimde camasirimi kontrol ediyorum ruyamda kotu seyler gordugumde ogun hic yerimden kalkmadan yatiyorum yasadigimiz tecubeler,kayiplar hicte kolay degil rabbim meleklerimizi bize bagislasin
oooo masallahhbir tosuncuk daha geliyor demek listemize her gun bir erkek daha katiliyor kizlarin sayisi azalmaya basladi senin icin cok kotu bir gun olsada cinsiyetini ogrenmek bile pir pir ettirmistir kalbini ne guzel bir duygu demi kendine dikkat et tatlim öptum
teşkr ederim cnm.perşembeye kadar bekliyeyim diyorum o gün gider kan testi yaptırırım,bana kalsa hemen gidicem de ya var olupta çıkmazsa diyorum.senin belirtiler neydi de kan testi yaptırdın cnm?benim hafifte belimde ağrı oluyor zaman zaman,kasıkta cabası ama diyorum ya üşütmekten de olmuş olabilir.
canım yaa telaşlanma benimde kızımda olmuştu ama bunda yok..nuray kuzusuna kavuştumu acaba çok merak ediyorum.inşaallah kendide bebişide iyiydir.
slm kizlar nasilsinizzz??
bizde bir karin agrisidir ugrasiyoruz iki gundur insallah biseyimiz yoktur dua edin teyzelerii offf ne zor gunler geciriyoruz biz ya hergun bir korku strees isyan etmiyorum yanlis anlamiyin ama her an aklim bebiste ne yapior kalbi atiyormu insallah bugunlerimizi ilerde gulemseyerek anariz inaniyorum ki hepimiz mutlu bir sonu hakettik off bugun boyle dolu icim neden bilmiyorum yazdikca yazasim geliyor cunku beni sizden baska anlayan hic kimse yok
yeni hemilelerimizi teprik ediyorum umarim hepimiz hayirli ve saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
bu arada nuraydan haber yok cok merak ediyorum ne yapti acaba girmiyor bikac gundur haberi olan varmi acaba??:80:
canım en kısa zamanda görücez listemizde sizleri de bu liste çok bereketli gönülden inanıyorum. ben daha hissetmedim.. doktor 20. haftadan sonra hissedersin dedi. hayırlısı korkmuyor değilim...sağol canım sana da iyi hafta sonular bebiş hareketendimi hisediyormusun bi gün bizde sana bura güzel haberler veririz inşallah
meraba tatlım günler geçmiyo di mi her hafta kafaya takıcak bişey oluyo sanki.. ben bi ölçüde rahatladım ama yine de diken üstünde oturuyo gibiyim. hareketlerini de hissedersemn daha da rahatlarım inşallah.. dualarım heppp sseninle ve prensesinle.. optum canım..slm kizlar nasilsinizzz??
bizde bir karin agrisidir ugrasiyoruz iki gundur insallah biseyimiz yoktur dua edin teyzelerii offf ne zor gunler geciriyoruz biz ya hergun bir korku strees isyan etmiyorum yanlis anlamiyin ama her an aklim bebiste ne yapior kalbi atiyormu insallah bugunlerimizi ilerde gulemseyerek anariz inaniyorum ki hepimiz mutlu bir sonu hakettik off bugun boyle dolu icim neden bilmiyorum yazdikca yazasim geliyor cunku beni sizden baska anlayan hic kimse yok
yeni hemilelerimizi teprik ediyorum umarim hepimiz hayirli ve saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
bu arada nuraydan haber yok cok merak ediyorum ne yapti acaba girmiyor bikac gundur haberi olan varmi acaba??:80:
ayyy canım nası korkmuşsundur ooo bu aralar hep oğlan haberleri geliyo.. maşallah sağlıkla, annesini üzmeden gelsin...valla bi çocuk doğuracağım ya hergün ömrümden ömür gidiyor.sanki hergün bi sorun olacak gibi geliyor.kötü bi rüya görsem aha kötü rüya gördüm herşey ters gidiyo kötü bişey olacak sanıyorum...sağlık ocağına gittim bugün ilk defa hem kayıt oluyum hemde aşı kaçıncı haftada soruyum diye.kadın 16 hafta olmuş şimdiye kadar niye gelmedin diyoı iyikide gitmemişim.kalp atışlarına bakıyolarmış bi aletle hadi bakalım kalp atışlarına dedi.yattımki kalp atışlarını duyamıyorum dedi.uğraştı uğraştı yok duyamıyorum.tmm dedim bugün kötü rüya gördüm zatende kesin bişey oldu diye korktum.kadın git çikolata filan ye dedi yarım saat sonra gel dedi gittim gene duyamıyo.tam kalkacakken duydum tamam dedi ama ben tatmin olmadım.hemen hadi koşturrr en yakın hastaneye.çok şükür gittim bi sorun yokmuş iyi dedi kalp atışları...bi tane oğlancık geliyo dedigitmişken işte cinsiyetini öğrenmiş olduk.valla elimden gelse hergün ultrasona girmek istiyorum korkudan..
maşallahh canımmm . herşey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebişine inşallahaminn bitanem....o günleri görmeyi çokk istiyorummm...bende bugün keseyi grdüm....çok şükür.....hastanede çalışıyorum ama burdaki doktorum başka hastaneye gittiği için oraya gittim.. Inşallah herşey yolunda gider hepimiziNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?