Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fatihkaratas@msn.com

canım senin eczacın mı gözden kaçırmış yoksa benim kimi pimpirikli anlamadım. ben genel anestezi ile sezeryan olucam. uzun süre beklenen bir bebek üstelik tüp bebek. dayanamam salya sümük ağlarım dikemezler bnei diye düşünüyorum. bir hafta öncesinden coraspin kesilecek, iğne ise bir gün önce kesmek yeterli oluyyormuş. allah herkese nasip etsin.

arkadaşlar birkaç gün önce idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı her iki çizgide aynı renk silik falan değildi.. dün dr.a gittim keseyi net göremedi kan testi istedi yarın sonuç alıcam çok endişeliyim ne olacak diye.. benimle aynı durumu yaşayan oldumu acaba

başka doktora git canım benimde 2. hamileliğimde görememişti doktor başka doktora gittim o gördü tabi bide bi kaç gün bekle ben adettimin 2 günü test yaptım çıktı 4 günü doktora gittim göremedi daha sonra bşka doktora gittim oda gördü ama tam net değildi bir hafta beklememi istedi bir hafta sonra kan testinde ve ultrasonda çıktı ama malesef 9 haftada kaybettim sonuç kan pıhtılaşması

öznurcum çok teşekkür ederim beni rahatlattın şimdi. dış gebelik olabilir diye endişe ediyordum psikoljiksanırım sürekli wc ye gidiyorum kanama olacakmı diye kasık ağrım yok gebelik belirtilerim aynen devam ediyor bulantı ve bazı besinlere tiksinti devam ediyor ama beklemeye davam edicem sanırım..

bende başta gittiğimde bayan doktor sende dış gebelik var dedi eve geldim nasıl ağladım internetten sürekli dış gebeliğin belirtilerine baktım kafayı yiyecektim o gün içinde başka özel hastaneye gittim stajer bi doktor acilde baktı gördü ama bi noktra kadar küçük dedi daha altan muayene etti biraz bekle çarşamba günü gitmiştim pazartesi gel dedi ilk olarak kan testi istedi doktor çıktı daha sonra ultrasonda üsten baktı çıktı ama küçük dedi daha ilaç verip gönderdi herşey yolunda dedi bazı hastanelerin ultrasonları çinden getirdikleri için net değil kafana takma canım sadece bekle olurmu..

kizlar biliyorsunuz bugun itabariyle 27+1 olduk affiniza siginarak size birsey sorucam sabah uyandigimda sutyenimde islaklik hissettim gogsume baktigimda beyaz seffaf yapiskan bi sivi geldi bu neden olabilir ve acaba normalmidir bu konuda fikri olan cvp yazabilirmi lutfen kafayi yiycem daha erken degilmi sut gelmesi iicin:18::18::18::18:

meraklanma normal diye biliyorum ben, bak bunları oku için rahatlasın
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gogusten-seffaf-yapiskan-sivinin-gelmesi.html

Gebelikte gsten st gelmesi Hamilelikte gsten sv gelmesi hormon bozukluu

canim cok tesekkur ederim cvbin icin dedigin gibi biraz icim rahatladi ilk ve zor bir gebelik yasadigim icin neyin normal neyin anormal oldugunu bilmiyorum cok sukur ki normalmis tekrar saol tatlim

ne demek canım, içinin rahatlaması önemli olan. bende sana bişey sorabilir miyim?
şimdi biz riskli durumdayız ya, ne kadar erken öğrensek o kadar ii diye biliyorum. adetime normal şartlarda 1 hafta var, sadece ara ara kasığımda batmalar oluyor o da üşütmeden mi yoksa başka bişey mi emin değilim. ne zaman test yaptırsam sağlıklı sonuç alabilirim sence

canim o kisiden kisiye degisebiliyor bazen gec döllenme oldugunda adetden 1hafta sonra bile cikmiyor testlerde ama ben bu seferki hamileligimde adetimden sanirim 4gun once bthcg yuksek cikmasinin sayesinde ogrenmistim hamileligimi ve hemen ogun basladik ignelere umarim sende hamissindir ben kesin sonuc alabilmek icin biraz daha beklemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin ama hamile olupte negatif sonuc almak insani cok uzuyor bekle bence

teşkr ederim cnm.perşembeye kadar bekliyeyim diyorum o gün gider kan testi yaptırırım,bana kalsa hemen gidicem de ya var olupta çıkmazsa diyorum.senin belirtiler neydi de kan testi yaptırdın cnm?benim hafifte belimde ağrı oluyor zaman zaman,kasıkta cabası ama diyorum ya üşütmekten de olmuş olabilir.

canım yaa telaşlanma benimde kızımda olmuştu ama bunda yok..nuray kuzusuna kavuştumu acaba çok merak ediyorum.inşaallah kendide bebişide iyiydir.

amin canım amin rabbim meleklerimizi gerçekten bize bağışlasın..çok stresli ve korkulu bi gündü stresten hastanenin arası bayağı var yağmurun altında yürüye yürüye gittim valla..aynen valla hep korkuyla geçiyo 36.haftada bile karnında ölen var onları duydukça dahada korkuyorum.pek göstermedi ama bebişim doktor aradan dereden gördüğüm kadarıyla erkek dedi.sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez canım..bilimiyom allahın izniyle bi sağlıklı şekilde kucağıma alsaydım..bi daha çocuk düşünmem diye düşünüyorum..bilmiyorum benim gibi düşünen varmı acaba...sizde allaha emanet olun canım öptmmmm

Son düzenleme:

Canım biliyormusun bilmiyorum ama benim 4tame kaybım var ve ben bugün koruayim yarın hamile kalıyorum hamile kalmamda bir problem olmadıgı için bu seferki hamileliğimde doktoruma korunmayı biraktim dedim oda adetime 10gun kala çeşitli aralıklarda kan alarak kontrol etmişti igrneye erken donemde başlamak önemli diye ve adetime 4gun kala aldık güzel haberi başladık iğnelere

Canım yanlış anlama ama o belirtiler bazen psikolojikte olabiliyor bunu burdaki arkadaşlarla bicok sefer yasadık bence hiç düşünme o belirtileri stres yapma kendine hayırlısı ise eğer umarım hamilesindir

canım yaa telaşlanma benimde kızımda olmuştu ama bunda yok..nuray kuzusuna kavuştumu acaba çok merak ediyorum.inşaallah kendide bebişide iyiydir.

Evet canım bende çok merak ediyorum hiç haber yok facede baktım ordada haber yok ayyy belkide suan kollarindadir meleği burdaki arkadaşlarda numarası felan da yok galiba

tatlimmm saka maka bizim de azzzz kaldı haaa 6,7,8derken geldik 28.haftamıza hadi bakimm umarım sağlıklı sihatli zamanında aliriz kucağımıza

canıııııııııım
endişelenme lütfen.inan hamileyken bende senden farksızdım hatta daha beterdim.
doktorum bana hep derdi ki.
"bilgi ilerde bugünlerine çok güleceksin" haklıymış doktorcağızım.
çook ama çok zor günlerdi ama su an aklıma geldikkçe inan yüzümde bir tebessüm oluşuyor ve kızıma sarılıp Rabbim'e şükür ediyorum bugünleri bize gösterdiği için.
gönlünü ferah tut hayatım.

günaydın güzeller..

sağol canım sana da iyi hafta sonular bebiş hareketendimi hisediyormusun bi gün bizde sana bura güzel haberler veririz inşallah
canım en kısa zamanda görücez listemizde sizleri de bu liste çok bereketli gönülden inanıyorum. ben daha hissetmedim.. doktor 20. haftadan sonra hissedersin dedi. hayırlısı korkmuyor değilim...
meraba tatlım günler geçmiyo di mi her hafta kafaya takıcak bişey oluyo sanki.. ben bi ölçüde rahatladım ama yine de diken üstünde oturuyo gibiyim. hareketlerini de hissedersemn daha da rahatlarım inşallah.. dualarım heppp sseninle ve prensesinle.. optum canım..

ayyy canım nası korkmuşsundur ooo bu aralar hep oğlan haberleri geliyo.. maşallah sağlıkla, annesini üzmeden gelsin...

maşallahh canımmm . herşey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

yarencim inşallah bugün güzel haberler veririsin bize.. dualarım seninle cnm.. ben herşeyin güzel olucağına inanıyorum..

nurayın doğum haberini alalım da başlayalım halya di mi ama...

selam bayanlar...
ben de bu sıtede eskılerdendım kafayı bebekle falan bozmustum nerdeyse cok zor gunler gecırdım 3 sene cok sukur artık alahım bızede nasıp ettı sımdı 6,5 aylık hamıleyım benı belkı bılenler hatırlarlar.
herkes ne alemde cok merak ettım yenı arkadaslar gelmıs allah herkese nasıp etsın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…