Kızlar merhaba benide aranıza alır mısınız ?
Ben 9+2 haftalık tüp bebek gebesiiyim kardiyovasküler risk paneli yaptırmak istedim tamamen kendi istediğimle ve kan pıhtılaşması çıktı dünden beri günde 1 tane göbekten claxane iğne kullanıyorum hamile kalmadan öncede coraspin kullanmaya başlamıştım ve hala devam ediyorum doğuma kadar iğne ve hap devam edecek.
Sizce iğneye başlamak için geç mi kaldım ve bu iğnenin yararı var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
merhabalar, iki gündür girememiştim. geçmişe de kısaca bir göz atmaya çalıştım ama hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. büyük ihtimalle yarın da giremem. pazar günü inşallah bebeğimize kavuşacağız, dualarımda olacaksınız,sizlerde dualarınızı esirgemeyin. kendinize iyi bakın.
canım iğneye geç başlamış değilsin. sorun olsaydı şu ana kadar sinyallerini sana verirdi. iğneyi sakın atlama. hatta saati dahi çok önemli. iğne biraz yakıyor ama bebişler için mecbur katlanıyoruz.
kızlar herkese güzel haberlerle dolu bi haftasonu diliyorum..iyi bakın kendinize..
Canım oznurun dediği gibi erkek bebek bekliyorum allahın izniyle 4 aylık . Daha önce 2 kaybım olmuştu erken haftalarda. Geçti gitti.. Bu topiği bulup, derdimi sevincimi paylaştığımdan beri herşey daha güzel oldu benim için çok şükür.. Inşallah hepimiz bebişini huzurla, sağlıkla kucağına alanlar listesinde oluruz..
arkadaslar merhaba,
bende birsey sorucam hepinize, pıhtılaşma problemi olup da hamile olan arkadaslar,
doktorlarınız duzenli olarak pıhtılaşma testi istiyormu sizden? istiyorsa ne zaman basladı istemeye ?
iğne dozunuzu kiloya gore mi belirledi ? yardımcı olabilirseniz çok sevinicemmm. tesekkurler...[/QUOmeraba benim doktorum bir iki defa baktı sonra bakmadı pıhtılaşmaya gebelik esnasında kiloya göre vermedi ben kilolu oldugum halde 350 den başladı kan pıhtılaşma derecene göre ayarlıyo doktor
valla bi çocuk doğuracağım ya hergün ömrümden ömür gidiyor.sanki hergün bi sorun olacak gibi geliyor.kötü bi rüya görsem aha kötü rüya gördüm herşey ters gidiyo kötü bişey olacak sanıyorum...sağlık ocağına gittim bugün ilk defa hem kayıt oluyum hemde aşı kaçıncı haftada soruyum diye.kadın 16 hafta olmuş şimdiye kadar niye gelmedin diyoı iyikide gitmemişim.kalp atışlarına bakıyolarmış bi aletle hadi bakalım kalp atışlarına dedi.yattımki kalp atışlarını duyamıyorum dedi.uğraştı uğraştı yok duyamıyorum.tmm dedim bugün kötü rüya gördüm zatende kesin bişey oldu diye korktum.kadın git çikolata filan ye dedi yarım saat sonra gel dedi gittim gene duyamıyo.tam kalkacakken duydum tamam dedi ama ben tatmin olmadım.hemen hadi koşturrr en yakın hastaneye.çok şükür gittim bi sorun yokmuş iyi dedi kalp atışları...bi tane oğlancık geliyo dedigitmişken işte cinsiyetini öğrenmiş olduk.valla elimden gelse hergün ultrasona girmek istiyorum korkudan..
TSK ederim simtemcim demek sende iğne kullanıyorsun birsey sormak istiyorum bu iğne için heyet raporu çıkartmak zor mü? Özel hastaneler 10 günlük yazında bile sorun çıkarıyordaa
canım raporu ben özel hastaneden çıkarttım. doktor 9 ay boyunca kullanması gerekli diyor. başhekim imza atıyor. 10 dakikalık işlemdi benim için. araştırma hastanesine bile gitmeme gerek kalmadı. hatta ben imza için dolaşmadım, görevliler imzalatıp öyle getridiler. ancak iğneyi sadece kalp damar veya kadın doğum uzmanından yazdırabiliyorsun. sağlık ocağı yazmıyor.
canım raporu ben özel hastaneden çıkarttım. doktor 9 ay boyunca kullanması gerekli diyor. başhekim imza atıyor. 10 dakikalık işlemdi benim için. araştırma hastanesine bile gitmeme gerek kalmadı. hatta ben imza için dolaşmadım, görevliler imzalatıp öyle getridiler. ancak iğneyi sadece kalp damar veya kadın doğum uzmanından yazdırabiliyorsun. sağlık ocağı yazmıyor.
gamzegu senin bi fikrin varmı
canım burda hemen hemen herkes pıhtılaşma sorunu yüzünden bebeklerimizi kaybettik
anladım geçmiş olsun peki beni biraz bilgilendirirmisin
tabiki msn mi yaz konuşalım oznuriltertutmaz@hotmail.com
msn yok canım burdan yazışsak
olurda yazılar geç geliyo benim kanımda heterezigot çıktı iki kere kaybım var 10 haftalıkken genetik testlerimi yaptım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalınca iğneye başlıyacagız şuan folik asitle bebe aspirini kullanıyorum hamilelik öncesi kanpıhtılaşması için bebe aspirini iyi geliyor ben izmirde oturuyorum tabiki bu sorunu yaşıyosan doktorunda çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?