Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iğneye geç başlamış değilsin. sorun olsaydı şu ana kadar sinyallerini sana verirdi. iğneyi sakın atlama. hatta saati dahi çok önemli. iğne biraz yakıyor ama bebişler için mecbur katlanıyoruz.

merhabalar, iki gündür girememiştim. geçmişe de kısaca bir göz atmaya çalıştım ama hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. büyük ihtimalle yarın da giremem. pazar günü inşallah bebeğimize kavuşacağız, dualarımda olacaksınız,sizlerde dualarınızı esirgemeyin. kendinize iyi bakın.

Ayy bitanem benim bitti demek seni çok merak ettim hadi hayirlarla git hayirlarla gel ayy inan suam gözlerim doldu canım inşallah bana da nasip olur Rabbim yar ve yardımcın olsun bizi haber et

valla bi çocuk doğuracağım ya hergün ömrümden ömür gidiyor.sanki hergün bi sorun olacak gibi geliyor.kötü bi rüya görsem aha kötü rüya gördüm herşey ters gidiyo kötü bişey olacak sanıyorum...sağlık ocağına gittim bugün ilk defa hem kayıt oluyum hemde aşı kaçıncı haftada soruyum diye.kadın 16 hafta olmuş şimdiye kadar niye gelmedin diyoı iyikide gitmemişim.kalp atışlarına bakıyolarmış bi aletle hadi bakalım kalp atışlarına dedi.yattımki kalp atışlarını duyamıyorum dedi.uğraştı uğraştı yok duyamıyorum.tmm dedim bugün kötü rüya gördüm zatende kesin bişey oldu diye korktum.kadın git çikolata filan ye dedi yarım saat sonra gel dedi gittim gene duyamıyo.tam kalkacakken duydum tamam dedi ama ben tatmin olmadım.hemen hadi koşturrr en yakın hastaneye.çok şükür gittim bi sorun yokmuş iyi dedi kalp atışları...bi tane oğlancık geliyo dedi gitmişken işte cinsiyetini öğrenmiş olduk.valla elimden gelse hergün ultrasona girmek istiyorum korkudan..

TSK ederim simtemcim demek sende iğne kullanıyorsun birsey sormak istiyorum bu iğne için heyet raporu çıkartmak zor mü? Özel hastaneler 10 günlük yazında bile sorun çıkarıyordaa

aminn bitanem....o günleri görmeyi çokk istiyorummm...bende bugün keseyi grdüm....çok şükür.....hastanede çalışıyorum ama burdaki doktorum başka hastaneye gittiği için oraya gittim.. Inşallah herşey yolunda gider hepimiziNN

Son düzenleme:

ayy inanirmisin yuregim agzimda okudum yazdiklarini ama sonunu okuyunca bir ohhh dedim seni okadar iyi anliyorum ki cunku her an ayni korkulari bende yasiyorum hareketlerini hissetmeme ragmen acaba kalbi atiyormu diyorum??ne zor seyler geciriyoruz halen daha wc ye gittigimde camasirimi kontrol ediyorum ruyamda kotu seyler gordugumde ogun hic yerimden kalkmadan yatiyorum yasadigimiz tecubeler,kayiplar hicte kolay degil rabbim meleklerimizi bize bagislasin

oooo masallahh bir tosuncuk daha geliyor demek listemize her gun bir erkek daha katiliyor kizlarin sayisi azalmaya basladi senin icin cok kotu bir gun olsada cinsiyetini ogrenmek bile pir pir ettirmistir kalbini ne guzel bir duygu demi kendine dikkat et tatlim öptum

TSK ederim simtemcim demek sende iğne kullanıyorsun birsey sormak istiyorum bu iğne için heyet raporu çıkartmak zor mü? Özel hastaneler 10 günlük yazında bile sorun çıkarıyordaa

canım raporu ben özel hastaneden çıkarttım. doktor 9 ay boyunca kullanması gerekli diyor. başhekim imza atıyor. 10 dakikalık işlemdi benim için. araştırma hastanesine bile gitmeme gerek kalmadı. hatta ben imza için dolaşmadım, görevliler imzalatıp öyle getridiler. ancak iğneyi sadece kalp damar veya kadın doğum uzmanından yazdırabiliyorsun. sağlık ocağı yazmıyor.

canım benim bu defa aile hekimi yazdı (raporum vardı)aldım bir sorun olmadı.senin az kalmış normalmi sezeryanmı olacak sezeryana anestezi şeklini öğrenebilirmiyim?rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..

simten merhaba kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi bilgin varmı

msn yok canım burdan yazışsak

olurda yazılar geç geliyo benim kanımda heterezigot çıktı iki kere kaybım var 10 haftalıkken genetik testlerimi yaptım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalınca iğneye başlıyacagız şuan folik asitle bebe aspirini kullanıyorum hamilelik öncesi kanpıhtılaşması için bebe aspirini iyi geliyor ben izmirde oturuyorum tabiki bu sorunu yaşıyosan doktorunda çok önemli.

eşinden kaydet konuşalım canım fazla zamanım yok çünkü kapatacam neti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…