:Saruboceq:inşallah sonuyokcuğum bir an önce seninde bir bebeğin olur bütün sıkıntılarını unutursun gerçi bebeğini kucağına alana kadar içindeki sıkıntılar bitmiyor ama olsun yeterki sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot faktörxa da sorun çıkmadı bakalım randevu günü geldikçe daha çok heyecanlanıyorum dua edin kızlar iyi olsun bebeğim kalp atışların duyduktan sonra ilk defa gideceğim inşallah iyidir meleğim hepiniz için dua ediyorum sizde esirgemeyin lütfen:Saruboceq:[/QUO
funda bende seninle aynı faktörlerde kan pırtılaşması problemine sahibim ama ben 2 bebek kaybettim ikiside senin bebegin gibi kürtajla alındı şimdi 5 aydır bi daha hamile kalabilmek için uğraşıyorum sana daha öncede özelden mesaj attım ama sanırım görmedin ben sana şunu sormak istiyorum sen sanırım iğne kullanıyorsun hangi iğneyi ve kaç dozluk olanından ,şu anda iğneyle birlikte aspirin kullanıyor musun ? ve gebelik öncesi iğne veya aspirin kullandın mı ?galiba çok soru sordum şimdiden sana teşekkür ederim beni bilgilendirirsen sevinirim bebeğine rabbim saglıklı bir sekilde yaşama şansı ve sanada hayırlı bir evlat büyütme şerefini versin bizim gibi isteyenlere de sabır ve hayırlı evlatlar verir:Saruboceq:
:Saruboceq:inşallah sonuyokcuğum bir an önce seninde bir bebeğin olur bütün sıkıntılarını unutursun gerçi bebeğini kucağına alana kadar içindeki sıkıntılar bitmiyor ama olsun yeterki sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot faktörxa da sorun çıkmadı bakalım randevu günü geldikçe daha çok heyecanlanıyorum dua edin kızlar iyi olsun bebeğim kalp atışların duyduktan sonra ilk defa gideceğim inşallah iyidir meleğim hepiniz için dua ediyorum sizde esirgemeyin lütfen:Saruboceq:[/QUO
funda bende seninle aynı faktörlerde kan pırtılaşması problemine sahibim ama ben 2 bebek kaybettim ikiside senin bebegin gibi kürtajla alındı şimdi 5 aydır bi daha hamile kalabilmek için uğraşıyorum sana daha öncede özelden mesaj attım ama sanırım görmedin ben sana şunu sormak istiyorum sen sanırım iğne kullanıyorsun hangi iğneyi ve kaç dozluk olanından ,şu anda iğneyle birlikte aspirin kullanıyor musun ? ve gebelik öncesi iğne veya aspirin kullandın mı ?galiba çok soru sordum şimdiden sana teşekkür ederim beni bilgilendirirsen sevinirim bebeğine rabbim saglıklı bir sekilde yaşama şansı ve sanada hayırlı bir evlat büyütme şerefini versin bizim gibi isteyenlere de sabır ve hayırlı evlatlar verir:Saruboceq:
canım öncelikle geçmiş olsun özeldeki mesajına cevap yazmıştım ama görmedin yada ulaşmadı herhalde ben hamilelikten önce bir aya yakın aspirin kullandım hemotologumun önerisiyle aynı zamanda b12 dodexilk kutu günaşırı 2.kutudan itibaren 15 günde bir +folbiol+çinko+elevit iğne kullanmadım hamileliği düşündüğüm andan itibaren çinkoyu bıraktım hamile kalıncada iğne (fraksiparin 0,4) folbiol b12 dodex 15 günde bir +elevit +aspirin kullanıyorum canım allah çocuk özlemiyle yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :Saruboceq::1hug:
Yok canım heterozigotum ben ama mesela ceviz, bulgur, balık benim bilidğim kanı koyulaştıran gıdalar cevizi hergün yiyorum ben. balık haftada 2 kere yemeye çalışıyorum. ondan sordum. bu arada sen folik asite devam ediyormuydun hala.
arkadasim baliklari arastir oyle ye dusuge neden oluyormus. bi arkadasim iki dusuk yapti herseyi normal doktor baliktan oldugunu soyledi bazi cesitleri yenmesi gerek sanirim ama o kaonuda bilgim yok o yuzden hic balik yemiyorum korkumdan:1no2:
kızlaaaaarrrrklava: vermeyin bulunamayacak yiyecek isimleri klava: bulan var bulamayn var canı cekmesin kimsenin :1hug:
kızlar napmışsınız siz öyle! kiraz erik çilek karpuz falan.. zaten canım karpuz ve kiraz istiyordu okuyunca tekrar canım istedi napcaz şimdiklava:
dondurma bende çok yedim. birde canım bu meyveleri isteyince markete gidip bunların reçelini alıyorum :jeyyar: kendimi kandırıyorum
GELGİTCİM çok sevindim herşey yolundaymışinşallah b öyle devam eder. canım senindemi erkek? 3kişiyiz galiba erkek anası olacakhihoyyyt
arkadasim baliklari arastir oyle ye dusuge neden oluyormus. bi arkadasim iki dusuk yapti herseyi normal doktor baliktan oldugunu soyledi bazi cesitleri yenmesi gerek sanirim ama o kaonuda bilgim yok o yuzden hic balik yemiyorum korkumdan:1no2:
günaydın kızlar ne güzel haberler var hepinize maşallah diyorum lalcim iyi olmana sevindim fundacım hadi tatlım bu gün senden güzel haberler bekliyoruz dularım seninle canım beni sorarsanız iş güç gailesinde koşuşturmaca işte yoğunum iyide geliyo aslında bebek konusunundan uzak tutyo beni fırsat buldukça okuyor seviniyorum güzel haberlerinize inşallah brgün o güzel haberleri bende vericem size
kızlar yaa kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu( sadece mthfr 677 heterozigotum. doktoruma kalsa hamile kalınca sadece aspirin kullanmam yeterli diyo. şuanda sadece folbiol verdi ama benim içime sinmediği için araştırdım ve bu durumda hamile kalıncaya kadar şimdi folbiol ve coraspin kullanıyorum.Ama hamile kalınca iğneyle birlikte aspirinde kullanıcakmıyım yoksa sadece iğnemi kullanıcam. bu değerlere sahip olan arkadaşlar siz neler yaptınız. yardımcı olursanız çok sevinirim.
sevgili reisdevrim merhaba... daha öncede sanırım seninle konuşmuştuk. sorunumuz aynı olmamakla beraber benziyo... ben sadece mthfr 1298 heterezigotum... şu anda 13 haftalık hamileyim.... gebe kalmadan önce 2 ay günde bir tane olmak üzere coraspin 100 , folbiol 5mg ve becozmy- c kullandım... hamile kaldığım andan itibarende (3+6 gün iken kanda bakılan bthcg ile öğrendim hamile olduğumu ) günde bir tane fraxiparine 0,3 lük iğne vuruluyorum ...doktorum lütfü önderoğlu... onunla ilk görüşmeye gittiğimizde mthfr 1298 ve 677 nin aynı tipte sorun olduğunu birinin diğerinden bir farkı olmayacağını söylemişti... ...bu benim 3. gebeliğim... ilk ikisinde hiç bir şeyden haberim yoktu... hatta 2. gebeliğimde önlem olsun diye doktor asprin vermişti ama malesef oda işe yaramadı... 9 haftalıkken kalbi durmuştu...... yaşadığım bu tecrübelerden sonra doktorların bu kezde aspirinle deneyelim öylede olmazsa iğneye başlarız demelerine sinir oluyorum....ben kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendiğimde iğne vurulmayı kafama koymuştum... eğer lütfü bey benim bu kararımı desteklemeseydi onada gitmeyecektim....çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyo... inşallah sağ salim kucağıma aldığım günleride görebilirim...benim sana tavsiyem kan pıhtılaşması sorunun var madem kesinlikle iğne kullanmalısın... sadece asprinle olur demek bence doktorların fantazisi.... girdiğimiz bu yol zorlu bir yol arkadaşım... hamile kalıncaya kadarki süreç ayrı , kaldıktan sonraki ayrı zor.... allah hepimize hayal ettiğimiz o günleri yaşatmak nasip etsin...
ecesem cim haklısın banada böyle bişi yaptılar deneme yanılma ilkini kaybettim ikincisindede aspirin kullan dediler ne test yaptılar ne bişi hem nasıl kızıyorum benim en az iki yılıma mal oldu onlara kalsa hava hoş bende iğne tedavisini testeklemeyen dr kesinlikle gitmeyeceğim çünkü aspirinlede olmadı benimkisi inş üçüncü gebeliğim gerçekleşirse kendimi dra teslim etmeyeceğim akıllandım artık araştırıp dr uma öneride bulunacağım kabul ederse iii etmezse başka drlara gideceğim dr çok önemli çoğu dr bizim durumumuzdaki hastalarını başından savmak istiyorlar çünkü bizler problemliyiz
onlara kalsa normal gebelerle uğraşsınlar rutin paralarını alsınlar çekilsinler kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?