sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım bundan önceki gebeliğimde bende sadece asprin içtim ve 24 haftada doğum oldu bencede kesinlikle iğne kullanmak taraftarıyım dediğin gibi çoğu doktorda bizi kabul etmiyo onlara göre sorunlu hastalarız nede olsaallah sana bana ve bizim olan evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun ve bize sabır versin:Saruboceq:
kızlar yaa kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu( sadece mthfr 677 heterozigotum. doktoruma kalsa hamile kalınca sadece aspirin kullanmam yeterli diyo. şuanda sadece folbiol verdi ama benim içime sinmediği için araştırdım ve bu durumda hamile kalıncaya kadar şimdi folbiol ve coraspin kullanıyorum.Ama hamile kalınca iğneyle birlikte aspirinde kullanıcakmıyım yoksa sadece iğnemi kullanıcam. bu değerlere sahip olan arkadaşlar siz neler yaptınız. yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar herkese günaydın umarım hepimiz için güzel bir gün olur . kızlar işyeri ile sorunlar yaşadığım için çıkma kararı aldım kısa bir süre benden haber almayabilirsiniz ama fırsat buldukça size yazmaya devam edeceğim. bizler aynı yolda yürüyen kader arkadaşlarıyız hepinizi çok seviyorum sıkıntılarımız derdimizi sevincimizi en rahat paylaştığım arkadaşlarımsınız umarım en herşeyi sorunsuz bir şekilde atlarım . hepinizi çok öpüyorumŞeniz :çok üzgünüm:
kızlar herkese günaydın umarım hepimiz için güzel bir gün olur . kızlar işyeri ile sorunlar yaşadığım için çıkma kararı aldım kısa bir süre benden haber almayabilirsiniz ama fırsat buldukça size yazmaya devam edeceğim. bizler aynı yolda yürüyen kader arkadaşlarıyız hepinizi çok seviyorum sıkıntılarımız derdimizi sevincimizi en rahat paylaştığım arkadaşlarımsınız umarım en herşeyi sorunsuz bir şekilde atlarım . hepinizi çok öpüyorumŞeniz :çok üzgünüm:
canım ya çok üzüldüm offf ne zor 24. hafta ne demek büyük bebecik canım ya peki sorunun ne oldğu bakıldımı testler yapıldımı canım allah sabır versin nedir problemin
nedenine ne dediler ilk gebeliğinmiydi canım kusura bakma çok soru sordum
canlar...bugun ıkılı sonucum cıktı...sukurler olsun cok ıyıymıs. doktorum 3luye gerek yok onun yerıne ayrıntılı ultrasona gırersın dedı. bakalım kısmet. bebısım ınsallah ıcımde sımsıkı guclu saglıklı ve mutlu bısekılde buyuyup kucagıma gelıcek...artık ınanıyorum kızlar... bu arada yuzde 80 erkek olabılırmıs ...hepınızı sevıyorum
canlar...bugun ıkılı sonucum cıktı...sukurler olsun cok ıyıymıs. doktorum 3luye gerek yok onun yerıne ayrıntılı ultrasona gırersın dedı. bakalım kısmet. bebısım ınsallah ıcımde sımsıkı guclu saglıklı ve mutlu bısekılde buyuyup kucagıma gelıcek...artık ınanıyorum kızlar... bu arada yuzde 80 erkek olabılırmıs ...hepınızı sevıyorum
Slm kızlar buraya gırerken dua edıyorum ıns herkesten guzel haberler alırım dıye....valla alıskanlık yaptı burası cunku bı sızler anlıyosunuz uzuntulerıımİ yıkılıslarımı bekleyıslerımı bebegımı kaybedelı 2 ay oldu gunler ne cabukta gecıyo ve karar aldık esımle dr degıstırıp herseye bastan baslayacaz ıns bu surecte hersey guzel olurda bızım ınatcı kecıİİİİİİİİİİ teŞrİf ederler ah bİ gelsen varyaaaa.........................
Merhaba,
Ben de de kan pıhtılaşması var Faktör V ve 1298 İki düşüğüm oldu Bence de hamile kalındığını öğrenir öğrenmez iğne vurulması gerekiyor.Benim anti_n ve Anti TPO yüksek olduğu için Prednol 16 mg tablet kullanacağım Yüzde şişlik yapıyormuş, korkuyorum Ve yumurta takibi yapılacak Adetlerim çok düzensiz merional iğne vurulacağım 5 gün sonra çatlatma iğnesi Bu kadar ilaç kullanırken bu ay başarılı olması tedavi gören benim gibi herkes için en büyük duam
evet canım çok üzücü tam yolu yarladım derken bebeğimi kaybetmek çok acı ama ilk değil ilk bebeğimi 19 haftalıkken 2. ci bebeğimi 8 haftalıkken 3. cü gebeliğimi 21 haftalıkken 4. cü gebeliğimi 24 haftalıkken kaybettim son bebeğimi kaybettikten sonra heterizigot ve troit hastası olduğumu öğrendim canımın yarısı 4 bebeğimi toprağa koyduktan sonra derdimin ne olduğunu araştımaya teşrif ettiler nihayet son bebeğimi 2006 da kaybettim 2 yıl ara vermek zorunda kaldım çünki şark görevindeydik ve orda doktoru bırak hastene bile yoktu tahlillerim ankarada yapıldı 7 aydırda bebek için uğraşıyorum işallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek ne diyelim hayırlısı bölemiş böle demekten başka çaremde yok zaten neyse çok uzun yazdım sonuyokcum işallah senin benim diğer bizim gibi olan bütün kardeşlerim bi gün evlatlarımıza kavuşuruz sevgiler:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?