Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya çok üzüldüm offf ne zor 24. hafta ne demek büyük bebecik canım ya peki sorunun ne oldğu bakıldımı testler yapıldımı canım allah sabır versin nedir problemin
nedenine ne dediler ilk gebeliğinmiydi canım kusura bakma çok soru sordum

Merhaba,
Ben de de kan pıhtılaşması var Faktör V ve 1298 ıki düşüğüm oldu Bence de hamile kalındığını öğrenir öğrenmez iğne vurulması gerekiyor.Benim anti_n ve Anti TPO yüksek olduğu için Prednol 16 mg tablet kullanacağım Yüzde şişlik yapıyormuş, korkuyorum Ve yumurta takibi yapılacak Adetlerim çok düzensiz merional iğne vurulacağım 5 gün sonra çatlatma iğnesi Bu kadar ilaç kullanırken bu ay başarılı olması tedavi gören benim gibi herkes için en büyük duam

canım bak ben 1 kez düşük yaptığımda yapılan tahlil sonuçlarım şöyleydi;
MTHFR 1298 mutasyonu : heterozigot
Prothrombin 20210 MUT : heterozigot
MTHFR 677 : heterozigot

bu sonuçlardan sonra doktorum bebe aspirini verdi hamile kalana kadar günde tane içtim..düşükten 5 ay sonra hamile kaldım aspirini bıraktım clexane iğne kullanıyorum günde 1 tane..doktorum doğuma kadar devam dedi..

buna göre bir kıyaslama yapabilirsin sanırım

bu arada herkese günaydııınn

kızlar herkese günaydın umarım hepimiz için güzel bir gün olur . kızlar işyeri ile sorunlar yaşadığım için çıkma kararı aldım kısa bir süre benden haber almayabilirsiniz ama fırsat buldukça size yazmaya devam edeceğim. bizler aynı yolda yürüyen kader arkadaşlarıyız hepinizi çok seviyorum sıkıntılarımız derdimizi sevincimizi en rahat paylaştığım arkadaşlarımsınız umarım en herşeyi sorunsuz bir şekilde atlarım . hepinizi çok öpüyorumŞeniz :çok üzgünüm:

funda inanmıyorum artık görüşemicekmiyiz
ama pazartesi dr sonucunu muhakkak yaz biyerlerden olurmu ben çok merak ettim canım

canım yaaa ( bari fırsat buldukça durumunu söyle merakte bırakma bizleri..

canım çok üzüldüm ama bizleri habersiz bırakma burdan takip edebiliyoruz ancak gelişmeleri ayrıca özel değilse ayrılma sebebini öğrenebilirmiyim bende ankarada ve muhasebeci olduğum için merak ettim acaba hamilelikmi sorun oldu

fundacım en kısa zmanda eve bir tane bilgisayar edin valla merak ederiz bak:)))) senin için hayrılısı olsun canım önce senin ve bebişinin sağlığı önemli tabiki. pazartesi merakta bırakma ama bizi olur mu..

kızlar hepinize teşekkür ederim canlarım benim sürekli bir gidiş olmayacak arada sırada girerim topiğimize haber veririm güzel haberlerinizi alırım ama sık giremem bu işyeri fazla yıpratmaya başladı beni şu andaki durumuma görede çekecek hiç durumun yok resmen 12 saat çalışmamı istiyorlar yoluda hesap edersen 13-14 saat bu durumda bebeğimi düşünmek zorundayım bu yüzden ayrılmak zorundayım kızlar ama sizden ayrılmayı düşünmüyorum arada görüşeceğiz merak etmemeniz için haber vermek istedim hepinizi çok seviyoruma.s.

evet canım çok üzücü tam yolu yarladım derken bebeğimi kaybetmek çok acı ama ilk değil ilk bebeğimi 19 haftalıkken 2. ci bebeğimi 8 haftalıkken 3. cü gebeliğimi 21 haftalıkken 4. cü gebeliğimi 24 haftalıkken kaybettim son bebeğimi kaybettikten sonra heterizigot ve troit hastası olduğumu öğrendim canımın yarısı 4 bebeğimi toprağa koyduktan sonra derdimin ne olduğunu araştımaya teşrif ettiler nihayet son bebeğimi 2006 da kaybettim 2 yıl ara vermek zorunda kaldım çünki şark görevindeydik ve orda doktoru bırak hastene bile yoktu tahlillerim ankarada yapıldı 7 aydırda bebek için uğraşıyorum işallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek ne diyelim hayırlısı bölemiş böle demekten başka çaremde yok zaten neyse çok uzun yazdım sonuyokcum işallah senin benim diğer bizim gibi olan bütün kardeşlerim bi gün evlatlarımıza kavuşuruz sevgiler:çok üzgünüm:

sevgil funda çok üzgünüm ama böle senin için daha iyisi olacaksa gerisi önemli değil yeterki bebeğine kavuş nasıl olsa iş biyere kaçmıyo ama bebeğin ve senin için zaman çok önemli bizi habersiz bırakma k.i.b. öptüm:1hug:

Slm kızlar buraya gırerken dua edıyorum ıns herkesten guzel haberler alırım dıye....valla alıskanlık yaptı burası cunku bı sızler anlıyosunuz uzuntulerıımı yıkılıslarımı bekleyıslerımı bebegımı kaybedelı 2 ay oldu gunler ne cabukta gecıyo ve karar aldık esımle dr degıstırıp herseye bastan baslayacaz ıns bu surecte hersey guzel olurda bızım ınatcı kecııııııııııı teŞrıf ederler ah bı gelsen varyaaaa.........................

canım ya en dogrusu ne ısle karar vermıssındır sen emınım.ama lutfen bızı habersız bırakma.merak ederım cok.bendede oyle bı bagımlılık oldukı bu topık yazamasam bıle okumadan asla uyuyamıyorum....sakın kesme baglantını...optummmm

canlar...bugun ıkılı sonucum cıktı...sukurler olsun cok ıyıymıs. doktorum 3luye gerek yok onun yerıne ayrıntılı ultrasona gırersın dedı. bakalım kısmet. bebısım ınsallah ıcımde sımsıkı guclu saglıklı ve mutlu bısekılde buyuyup kucagıma gelıcek...artık ınanıyorum kızlar... bu arada yuzde 80 erkek olabılırmıs ...hepınızı sevıyorum

canım benim çok sevindim ikili testini iyi çıkmasına .hadi gözün aydın bizi takip edyorsun çok şükür.inşallah hep böyle güzel haberler verirsin.

canım çok sevindim sonucun olumlu çıkmasına, işte böyle ikilli ayrıntılı derken bir bakmışsın meleğin kucağında:ecrin_bebek: hadi allah tamamına erdirsin sağlıcakla...
sevgilera.s.

kocaman bi aferin sana umutcum:1hug: işte böyle olucaz yılmak yok, bu defa herşey güzel olucak diye düşün olumsuz hiçbir şey getirme aklına...allah yardımcın olsun, dualarım hep sizlerle...bebeğimi her kucaklayışımda inan aklımdasınız, hemen rabbim isteyen herkese nasip et bu güzelliği diyorum...o minik inatçı keçi gelince birde benim için ısırırsın yanacıklarından...a.s.

geçmiş olsun canım, bu topikteki arkadaşlarda seninle benzer durumdalar, bunlardan biri de benim ama çok şükür güzel sonuçlandı tedavim, 4 aylık bir kızım var..allah yardımcın olsun, bizlerde avuçla ilaç kullandık, sabah akşam iğnem vardı ama sonuçtaki güzelliği düşününce hepsi geçiyor inan, umarım tedavin olumlu sonuçlanır...sevgiler...

fundacım, herşey gönlünce olsun...arada haberdar et bizi, merakta bırakma olur mu?a.s.

ravzacım, canım allah sabır versin sana nasıl zor bir imtihandan geçmişsin, hepimiz benzer acılar yaşadık ama senin meleklerin biraz daha büyükmüş ay olarak bizimkilerden...bundan sonra rabbim yüzünü güldürsün inşallah, sebep bulunmuş doğru tedaviyle herşey güzel olacak inşallah...güzel haberlerini almak dileğiyle...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…