Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaa iğne gerekli önlemi alıyo ki bence doktorumuz başka bişey önermedi.. yani beslenmede öyle çokta şey aramıyorum ben olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum bana sadece tuz ve baharatlardan uzak dur onun dışında canın ne isterse ye dedi.. vallahi bende öyle yapıyorum yaa ne bileyim

nazlıcım sen homozigotmusun canım genelde homozigotlara veriyorlar diyeti.ben homozigot olduğum halde dr bana gerek görmedi öncede folik asite basladık gerek yok dedi zaten yasak olan yiyecekleri ne kadar cok yiyebilirizkı zararı olsun.herseyı haftada 1 kez düzenli yemeye calısıyoruz.o yuzden kafaya takamaya gerek yok bence.ha kan sulandırmak için kiraz birebir bi çıksa kasa kasa alacağım kiraz.eh tabı birde can erik alacağım.sanırım aserdiğim 2 sey bunlar.

ayy canııııımmmm hiç sorma daha dün bende kiraz ve erik dedim..inanki hergün diyorum yaa çıksada kilo kilo alsam diyeee hiç sormaa ((

kiraza daha var ama erik için az kaldı sabrediyorum bakalım.su mart br cıksa yenı meyveler cıkmaya başlayacak ha su cıktı bu cıktı derken sıra erik çilek ve kiraza gelecek.

vallahi bir haftadır bende erik kiraz kavun karpuz diyip duruyorum çıksa vallahi hiç durmayacağım eşim bugün araştırmaya başladı ama yazınki aldığımız tadını alamayız herhalde birde hormonludur bu yüzden bekle dedim ama inşallah bir iki aya kadar çıkar :icecream: birde dondurma onu yiyorum ama

yapmayın ama kızlar erik kiraz falan ben hamile olmadığım halde canım çekti hamilelere yazık ya insan özlüyo yaz meyvelerini ahh bi karpuz olsada yesek

ne yapıyım aklıma gelgit düşürdü bizimkinin başının etini yedim bul diye bakalım olmadı dondurma alacak herkese haber salmış

erik aramasın boşuna mevsiminde üretilmeyen nadir meyvelerden.az kaldı eriğe şöyle sulu sulu tuzlayıp.ama ötekı eriklerden marketlerde mevcut ben aldım ama boğazımdan gecmedi hormonlu diye.cilektende 3-4 tane aldım yedim dayanamadım artık.kirazda aramasın.ha cok istıyorsanız internetten haamıleler marketi diye biye var sanırım sipariş verebiliyorsunuz ben bakmıstım bi ara ama nasıl olur allah bilir istemedim o yuzden.mecbur sabredeceğiz.

Yok canım heterozigotum ben ama mesela ceviz, bulgur, balık benim bilidğim kanı koyulaştıran gıdalar cevizi hergün yiyorum ben. balık haftada 2 kere yemeye çalışıyorum. ondan sordum. bu arada sen folik asite devam ediyormuydun hala.

dondurma mı bende tek ben delirdim sanıyordum.. dondurma delisi oldum ama içinde çok katkı maddesi var kızlar vicadan yapıyorum yiyince

nazlıcım ceviz gunde 3 tane yersen birşey olmaz sanırım.balık haftada 2 yıyorsan maşallah ben hamıleliğim boyunca sadece 1 defa yıyebıldım.aslında yemek yemeyede yenı basladım.dediğim gibi dengeyı kurarsın artık.ben folik asiti 10 haftalıkken bıraktım.doktorum bık dedi yanı cunku hamılelıkten önce 5 ay içmiştim.

kızlaaaaarrrr klava: vermeyin bulunamayacak yiyecek isimleri klava: bulan var bulamayn var canı cekmesin kimsenin :1hug:

kızlar napmışsınız siz öyle! kiraz erik çilek karpuz falan.. zaten canım karpuz ve kiraz istiyordu okuyunca tekrar canım istedi napcaz şimdiklava:
dondurma bende çok yedim. birde canım bu meyveleri isteyince markete gidip bunların reçelini alıyorum :jeyyar: kendimi kandırıyorum

GELGİTCİM çok sevindim herşey yolundaymış inşallah b öyle devam eder. canım senindemi erkek? 3kişiyiz galiba erkek anası olacakhihoyyyt

fundacım aklıma düştü bu saatte aslında hatırlatmak istemezdim ama kaç düşüğün oldu çünkü kalp atışlarını aldıktan sonra kaybettim demiştin ya benimde öyle olmuştu da acaba araştırma sonuçlaında ne çıktı sebep olarak sadece kan pıhtılaşmasımı kromozomlarda bir sorun varmıydı yani gen testi yaptırmışmıydın
merak ettim kusura bakma canım takıldımı takılıyo hani diyorum belki bi çare oluruz birbirimize benim de aynı olabilir

Merhaba Arkadaslar
Benim de kan pıhtılaşması sorunum var İki düşük yaşadım İki hamileliğim arasında neredeyse bir yıl var İkinci düşüğümden sonra 8 ay geçti Adetlerim de çok düzensiz Merak ediyorum kan pıhtılaşması olup aşılama, tüp bebek yapılıyor mu? Yaptıran var mı?

canım benim benim bir defa karnımda öldü onuda aldırmak zorunda kaldım hiç düşüğüm yok benim sadece pıhtılaşmaya bakıldı kromozoma baktırmadık bundada öyle bir sorun olsaydı kromozona baktıracaktım zaten pıhtılaşma testlerinide doktorlar kendileri değil kendi çabalarımla yaptırdım çünkü benim halamın kızındada pıhtılaşma sorunu var ve genetikmiş aileden geçiyormuş

:Saruboceq:inşallah sonuyokcuğum bir an önce seninde bir bebeğin olur bütün sıkıntılarını unutursun gerçi bebeğini kucağına alana kadar içindeki sıkıntılar bitmiyor ama olsun yeterki sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım benim sorunum mthfr 677 ve 1298 heterezigot faktörxa da sorun çıkmadı bakalım randevu günü geldikçe daha çok heyecanlanıyorum dua edin kızlar iyi olsun bebeğim kalp atışların duyduktan sonra ilk defa gideceğim inşallah iyidir meleğim hepiniz için dua ediyorum sizde esirgemeyin lütfen:Saruboceq:

inş bebeğin iyidir canım dualarım seninle sağlıklıysa olsun inş
aslında kaybettik diye üzülmemek lazım çünkü doğa mükemmel olmayan varlıkları ekarte ediyor ve aramıza gelemiyorlar bende bu yüzden herşeyin hayırlısı diyorum
dualarım hepimiz için kalbini ferah tut canım inş herşey güzel olacak hamile kalabiliyoruz en azından ve muhakkak bizlerin de tedavisi vardır yani çokta umutsuz vakalar değiliz ben öyle düşünüyorum o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…