şencim ya sana birşey soracaktım bana diyet vermedi doktor ama özellikle pıhtılaşmayı arttıran besin ne . yani en çok dikkat ederek yediğin hamilelik boyunca. bende diyet yapmasam bile dikkat ediyim diyorum daha şimdi bile trombosit 360 civarı sınır 450. dokttorum ii dedi ama yinede iğne dışında ben napabilirim diye düşünüyorum. kanı sulandırmak için.
nazlıcım sen homozigotmusun canım genelde homozigotlara veriyorlar diyeti.ben homozigot olduğum halde dr bana gerek görmedi öncede folik asite basladık gerek yok dedi zaten yasak olan yiyecekleri ne kadar cok yiyebilirizkı zararı olsun.herseyı haftada 1 kez düzenli yemeye calısıyoruz.o yuzden kafaya takamaya gerek yok bence.ha kan sulandırmak için kiraz birebir bi çıksa kasa kasa alacağım kiraz.eh tabı birde can erik alacağım.sanırım aserdiğim 2 sey bunlar.
nazlıcım sen homozigotmusun canım genelde homozigotlara veriyorlar diyeti.ben homozigot olduğum halde dr bana gerek görmedi öncede folik asite basladık gerek yok dedi zaten yasak olan yiyecekleri ne kadar cok yiyebilirizkı zararı olsun.herseyı haftada 1 kez düzenli yemeye calısıyoruz.o yuzden kafaya takamaya gerek yok bence.ha kan sulandırmak için kiraz birebir bi çıksa kasa kasa alacağım kiraz.eh tabı birde can erik alacağım.sanırım aserdiğim 2 sey bunlar.
fundacım aklıma düştü bu saatte aslında hatırlatmak istemezdim ama kaç düşüğün oldu çünkü kalp atışlarını aldıktan sonra kaybettim demiştin ya benimde öyle olmuştu da acaba araştırma sonuçlaında ne çıktı sebep olarak sadece kan pıhtılaşmasımı kromozomlarda bir sorun varmıydı yani gen testi yaptırmışmıydın
merak ettim kusura bakma canım takıldımı takılıyo hani diyorum belki bi çare oluruz birbirimize benim de aynı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?