Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim dualarınızı her zaman hissediyorum nazlıcığım sizin dualarınız bana güç veriyor bende inanıyorum pazartesi meleğim beni hiç üzemeyecek hayırlısıyla inşallah
hiçbirimiz üzülmeyelim hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :Saruboceq:

marguerite, nazlı , funda, mumamu çok çok teşekkür ediyorum, çok şükür daha iyiyim. bi aksilik olmadıgı sürece sizlerle hep iletişim halindeyim. benden ses çıkmıyorsa bilinki o zaman bişey var, belki de dogurmuş olurumkaydirigubbakcemile3 iyiki varsınız kızlarr Şeniz

haklısın mumamu bu son günler zaten geçmiyo, bir de tansiyon çıktıi sanki herşey yolundaymış gibi :çok üzgünüm:
bende takvime bakıyorum her an, doktorum 10-17 nisan arasında alacagını söylemişti. düşününce az kaldı gibi:sm_cool: ama zaman geçmiyorki

ayy allah sağlıkcakla kucağın almayı nasip etsin canım..çalışınca çok sık giremiyorum belki daha önce anlatmışsındır da adana da olunca sormak istedim canım.. doğumu nerde nasıl düşünüyosun

ben sezeryan istiyorum meryemcim bu nedenle doktoruma hiç normal dogumu sormadım. hastane olarakda ortadogu olacak gibi. doktorum ortadogunun doktoru olmadııgı için sskdan faydalanamıcagız, hastaneyede doktorada para verecegiz özel saglık sigoratsı da yaptırmamıştım ben, napalım artık feda olsun:ecrin_bebek:
acıbademi sordum doktoruma, acıbademin oda parası ortadogudan 2 milyar daha fazlaymış. doktorumda sırf oda içiin 2milyar fazladan vermeye deegmez dedi. bizde ortadoguya karar verdik canım.
zaten üniversali hiç düşünmüyor doktor.
benim dr balcalıda prof ama balcalıda da dogumlara bu girmiyormuş. yani ortadogu olacak. sen konuştunmu hiç?

canım ben daha 2,5 aylık diye doğumu hiç konuşamadım doktorumla..doktorumdan çok memnunum ama o marsa doğum evinde da görev yapıyo ama ben düzgün temiz özel bir yerde doğum düşünüyorm,ortadoğuyu bizde düşündük eşimle oraya sıcak bakıyoruz bakalım o zamana kadar ..ben doktorum onay verirse normal doğum istiyorum...birde ziyapaşada kadın doğum ve reşatbeyde özel can hastanesi varmış.onlarıda araştırıcam

ayyy lalcimmm bu heyecan ne zormus yaa seninle beraber bende simdi cok heyecanlandim delikafadulden nasil gececek bu zaman bende inanki bilmiyom neyse sabir allahtan bahar geldide azicik disarilara attik kendimizi oyle oyalaniyoruz napalim herseyin hayirlisi habersiz birakma bizi simdi sen haber vermesen ben senin dogurdugunu gercekten dusunucem :dance: onun icin merakda birakma bizi lutfen kendine ve oglumuza iyi bak a.s.

annnnnaamm bişi kalmamış kiiiiii delikafadulden ayyy hadi hayırlısıyla bi kurtulaydın :Saruboceq: çok şükür tansiyonda düzelmiş :Saruboceq:

abbov kız şurda bir ay bile kalmamış bak şimdi bende heyecanlandım :sm_cool: minik yaramaz annesinim sıcacık kucağında olacak ne mutlu sana gamyoncuiremsu inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım allahın izniyle kucağına aldığında bizim içinde kokla oğluşunu kendine çok ama çok dikkat et allaha emanet olun ve diğer hamile arkadaşlarım ne güzel bir bağımız var sıkıntımızı üzüntümüzü mutluluğumu bu kadar sıcak paylaştığımız başka kim varki değilmi hepinizi çok seviyorum bebek düşünen arkadaşlarda en kısa sürede mutlu haberi alsın inşallah :CüvCüv:Şeniz

merhaba kızlar merak etmişsiniz sağolun.dun kontrolden sonra kayınvalideme gittik o yuzden yazmadım.
bebeğim bacak bacak üstüne atmıstı.epey inceledi doktor amcası o sırada ezan okununca eline kulağına götürdü ve ezan okuma pozisyonunda durmuş.sıradaki kontrolum mayısda daha cok var ben dayanamayıp giderim bi ara.neyseki herşey güzel dedi.cinsiyeti erkek.

sıra geldi sorularıma.doktoruma sonrdum tetenoz asısını bana siz köyde yasayan biri değilsiniz dağda bayırda doğurma ihtimaliniz yok bence gerek yok ama madem ilkini vuruldun vurul dedi.keşke önce sorup öyle gitseydim diye düşündüm.

normal doğum tarihin 14 ağustos dedi.ben sezeryanmı normalmı dye sordum.o gunleri konusmak için cook erken dedi.ama sezeryan 1 ağustos normal 14 ağustos olur dedi.iğneleri bırakacakmıyım ne zaman bırakacağım dedi daha onun içinde erken dedi.bırakacaksın tabıkı ama zamanı var sabretmeyı öğren dedi.
işte böyle kızlar.şimdilik sorun yok çok şükür.

herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım.. allah tamamına erdirsin de sağlıcakla kucağına alasın ... ay ne güzel bir duygu dimi yaaa.. ay ben daha 2,5 aylığım bir an önce büyüsünde doğurayım istiyorum yaa..

maşallah gelgitçiğim sorun olmamasına çok sevindim canım benim seninki biraz rahatına düşkün anlaşılan ayak ayak üstüne atmış haa
harika vallahi küçük bedenleriyle bize yaşattıkları mutluluk ne büyük değilmi allah kimsenin mutluluğunu bozmasın daim etsin inşallah Şeniz:Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla o günleride göreceğiz a.s.sen kaç haftalıksın canım

gelgitcim çok sevindim hadi bakalım oğluşun güzel güzel büyüyor maşallah ya benimde 3 hafta doldu. daha 2 haftam var ama ben dayanamam gidicem valla:teytey:
tetanoz aşısı konusunda ben de çok kararsızım ya. sağlık ocağı vurulcak diyor doktorlar pek taraftar olmayabiliyor. bakalım zaten bana sağlık ocağı 20. haftan bitince gel demişti ilk doz için bakalım.seninle aynı zamanda alıcaz bebeklerimizi Allah nasip ederse. ben şimdiden sezaryan diye tutturmuş vaziyetteyim ama Allah' tan hayırlısı.

celencim baby tv izlemesi çok ii gerçekten gelişime yardımcı görsel öğelerle desteklenmiş eee bizim kız tabi zekiii olcak prenses:))) benim oğlan daha çok tekmelemiyo beni ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum ara sıra hissediyorum küçük beyi ama çok düzenli değil tabi..

şencim ya sana birşey soracaktım bana diyet vermedi doktor ama özellikle pıhtılaşmayı arttıran besin ne . yani en çok dikkat ederek yediğin hamilelik boyunca. bende diyet yapmasam bile dikkat ediyim diyorum daha şimdi bile trombosit 360 civarı sınır 450. dokttorum ii dedi ama yinede iğne dışında ben napabilirim diye düşünüyorum. kanı sulandırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…