lalcim canım geçmiş olsun neyse kontrol altına alınmış. az kaldı kavuşmana.
fundacım bu sefer güzel haberlerle geleceksin pzt dualarımız seninle tatlım.
celencimmm sen nasılsın, bizim kız nasıl öptük sizi:))))
LAL iyi olmana sevindim.33. haftadan sonra kan basıncıda çok yükseliyormuş . ama sen ilaçlarını düzenli al az kaldı bebeğe kavuşmana hayırlısıyla. biliyorum bu son haftalar hiç geçmiyor. ben günleri saymaktan her gün takvime işaret koyuyorum. ve daha çok varmış diyorum yine.
haklısın mumamu bu son günler zaten geçmiyo, bir de tansiyon çıktıi sanki herşey yolundaymış gibi :çok üzgünüm:
bende takvime bakıyorum her an, doktorum 10-17 nisan arasında alacagını söylemişti. düşününce az kaldı gibi:sm_cool: ama zaman geçmiyorki
ayy allah sağlıkcakla kucağın almayı nasip etsin canım..çalışınca çok sık giremiyorum belki daha önce anlatmışsındır da adana da olunca sormak istedim canım.. doğumu nerde nasıl düşünüyosun
ben sezeryan istiyorum meryemcim bu nedenle doktoruma hiç normal dogumu sormadım. hastane olarakda ortadogu olacak gibi. doktorum ortadogunun doktoru olmadııgı için sskdan faydalanamıcagız, hastaneyede doktorada para verecegizözel saglık sigoratsı da yaptırmamıştım ben, napalım artık feda olsun:ecrin_bebek:
acıbademi sordum doktoruma, acıbademin oda parası ortadogudan 2 milyar daha fazlaymış. doktorumda sırf oda içiin 2milyar fazladan vermeye deegmez dedi. bizde ortadoguya karar verdik canım.
zaten üniversali hiç düşünmüyor doktor.
benim dr balcalıda prof ama balcalıda da dogumlara bu girmiyormuş. yani ortadogu olacak. sen konuştunmu hiç?
haklısın mumamu bu son günler zaten geçmiyo, bir de tansiyon çıktıi sanki herşey yolundaymış gibi :çok üzgünüm:
bende takvime bakıyorum her an, doktorum 10-17 nisan arasında alacagını söylemişti. düşününce az kaldı gibi:sm_cool: ama zaman geçmiyorki
merhaba kızlar merak etmişsiniz sağolun.dun kontrolden sonra kayınvalideme gittik o yuzden yazmadım.
bebeğim bacak bacak üstüne atmıstı.epey inceledi doktor amcası o sırada ezan okununca eline kulağına götürdü ve ezan okuma pozisyonunda durmuş.sıradaki kontrolum mayısda daha cok var ben dayanamayıp giderim bi ara.neyseki herşey güzel dedi.cinsiyeti erkek.
sıra geldi sorularıma.doktoruma sonrdum tetenoz asısını bana siz köyde yasayan biri değilsiniz dağda bayırda doğurma ihtimaliniz yok bence gerek yok ama madem ilkini vuruldun vurul dedi.keşke önce sorup öyle gitseydim diye düşündüm.
normal doğum tarihin 14 ağustos dedi.ben sezeryanmı normalmı dye sordum.o gunleri konusmak için cook erken dedi.ama sezeryan 1 ağustos normal 14 ağustos olur dedi.iğneleri bırakacakmıyım ne zaman bırakacağım dedi daha onun içinde erken dedi.bırakacaksın tabıkı ama zamanı var sabretmeyı öğren dedi.
işte böyle kızlar.şimdilik sorun yok çok şükür.
merhaba kızlar merak etmişsiniz sağolun.dun kontrolden sonra kayınvalideme gittik o yuzden yazmadım.
bebeğim bacak bacak üstüne atmıstı.epey inceledi doktor amcası o sırada ezan okununca eline kulağına götürdü ve ezan okuma pozisyonunda durmuş.sıradaki kontrolum mayısda daha cok var ben dayanamayıp giderim bi ara.neyseki herşey güzel dedi.cinsiyeti erkek.
sıra geldi sorularıma.doktoruma sonrdum tetenoz asısını bana siz köyde yasayan biri değilsiniz dağda bayırda doğurma ihtimaliniz yok bence gerek yok ama madem ilkini vuruldun vurul dedi.keşke önce sorup öyle gitseydim diye düşündüm.
normal doğum tarihin 14 ağustos dedi.ben sezeryanmı normalmı dye sordum.o gunleri konusmak için cook erken dedi.ama sezeryan 1 ağustos normal 14 ağustos olur dedi.iğneleri bırakacakmıyım ne zaman bırakacağım dedi daha onun içinde erken dedi.bırakacaksın tabıkı ama zamanı var sabretmeyı öğren dedi.
işte böyle kızlar.şimdilik sorun yok çok şükür.
herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım.. allah tamamına erdirsin de sağlıcakla kucağına alasın ... ay ne güzel bir duygu dimi yaaa.. ay ben daha 2,5 aylığım bir an önce büyüsünde doğurayım istiyorum yaa..
inşallah canım hayırlısıyla o günleride göreceğiz a.s.sen kaç haftalıksın canım
canım 10+6 benimkisi..
senin doğumda ekim ayına geliyor bi aksilik olmazda değilmi sezaryan olursa eylül sonu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?