Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımm, sağol iyiyiz çok şükür, pelincikte büyümeye çalışıyo teyzoşu...gebeliktede olabiliyo troid, hatta sadece gebelik nedeniyle olup sonra atlatanlar var, aynen gebelik şekeri gibi...yani, gebelik sürecinde ortaya çıkabiliyo malesef...gebelik şekerine gelince, benim ailemde hiç şeker durumu yok canım...ben yediklerimle fırlatmışım şekeri, demirim düşüktü doktorda 6. aya kadar demir(kan) hapı vermedi, onun için bollca kuru üzüm pekmez tükettim, kase kase kuru üzüm yiyordum tabii kuru kayısı incir vs. yedim bolca folik asit için, birde eşimin ısrarla yedirmeye çalıştığı meyve salataları vardı tabii günde birkaç koca tabak dolusu meyve yiyince şeker tavan yaptı, sonra dikkat ettim düştü ama o şeker yükleme testleri işkence gibiydi, umarım sende sorun olmaz....bizde seni öpüyoruz kızımlaa.s.

mumamu, çok sağol önerin için...gittim konuştuğumuz yere, verecek 15 gün kadar, yarın bi başla dedi müdürüm aynı gün alırsın tekrar rpr, bir iki saat görün buralarda dedi...fatma hnma gittim söylediğin gibi ilgilendi sağolsun...teşekkürler tekrar...öpüyorum canım..

sevgi,li şen teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için dediğim gibi tam yolu yarıladım derken meleklerimi kaybediyorum şükürler olsunki nedenin ne olduğu bulundu en azından içim rahat işallah 5. ci meleğim sağ salim beni bulur bu sefer . bu ay umuduma kavuşurum işaallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz işallahhhhh:Saruboceq:

ya tesekkur derim size sen ve celen
ama goz gordugunden korkuyo3 kez dusuk yasayinca
elbette boyle vehamli oluyosun. benimde kanamalarim 1 gun surup bitiyo
ama 2 cumartesidir olmasi garibime gidiyo. bana lutfen dua edin dualariniza ihtiyacim
var. allah sizinde kalbinize gore versin.:uhm::1no2:

hadi ya :çok üzgünüm: nolmuş ki :çok üzgünüm: innşalah hersey yolundadır şimdi :Saruboceq:
ayyy kıyamam yaaa :teselli: allahtan hemen rapor alabiiliosun..dönem sonuna kadarmı alıcan CADIARZU
valla yawrum hala 5 kıza bi erkek düşüo daha :jeyyar: ona göre sıkı tutun erkekleri valla ham yaparız haaaa cokacimcoook :jeyyar:

şimdi nasılsın?

sılaya canım ilk zamanlar böyle kanamalar olabiliyor, doktorunla iletişim halinde ol bence. ve istirahat et. korkma canım eminim önemli bişey degildir.

kızlar sido ne güzel sonucunu almış bende yarın alıcam umarım herşey benim bebişim içinde yolundadır. valla nasıl uyuyacağımı bilmiyorum. bu arada benim boynumun sağ tarafında ufak ufak kızarıklıklar çıktı çok ufak sivilce gibi ve elimi sürünce pütür pütür geliyo elime kulak hizama kadar yayıldı. böle bir durumla ilgili bilgisi olan var mı. bide dünden beri baş ağrım başladı hamişlikle alakalı olabilir mi :)
benim için dua edin yarın sonuçlarım güzel çıksın. bide şu kızarıklıklar umarım kötü bişi değildir.

canım ınsallah senınde cok guzel cıkıcak sonucların.merak etmıstı senı bende. ıyıkı yazdınn.bas agrısı gebelıkten bendede oluyo arada. onu merak etme.ama su soyledıgın mınık kızarıklıklar ve kasıntı bendede basladı.boynum ve kollarımda.sanırım heparınle ılgılı urtıker gelısıyo.ama ınsallah gecıcıdır bunlar.yeterkı bebısler ıyı olsun razıyız dımı herseye. bu arada bende cok hafıf burun kanaması oluyo.akmıyo kanayıp oldugu yerde kalıyo.heparınle ılgılımıdır acaba?
yarın yaz hemen.opuyorum cok senı

sevgılı sen lal ve celen sızler tecrubelısınız aranızda cok hafıf burun kanaması olan oldumu hıc.afedersınız akmıyo hıcte kılcal damarlarım kanayıp kuruyo ıcınde. cok ozur dılerım acık anlattıgım ıcın kızlar ama endıselendım heparınle ılgılımı acaba dıye.belkıde gebelıktekı kan damarlarının gerılmesındendır.aranızda varmı bu durumu yasayan? tesekkurler...

sılaya canım benımde ılk basta kanama sonrada lekelenme oldu.durdu sukurler olsun.senınkıde duracak.merak etme.dualar senınle.guclu ol.bebısın sana tutunuyo ondan oldu oyle annesı....

sido iğneden dolayı karnında bezeler oluyomu.bende bezelerde çok olmaya başladı ve iğne yerlerim dehşet kaşınıyo. bide iğneyi çıkarırken kanamaya başlıyo hiç durmuycak sanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum bu konudada arkadaşlar. ne yapmam gerek.

Teşekkürler Şen:) Senin yazılarını başından beri takip ediyorum Bende de sende olduğu gibi hipotroid var Anti Nükleer ve Anti TPO'mun yüksek olmasının sebebi de haşimato troidimmiş Ve vücuduma giren herşeyi düşman algılıyormuş Bu nedenle gebe kalmakta sıkıntı yaşayabileceğim için (iki düşüğüm arasında bir yıl var) Prednol tablet alacağım Bu da kortizon ama senin de dediğin gibi ve hep yazdığın gibi avuçla ilaç da kullansak sonunda sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alma ihtimalimiz varken şikayet edecek birşey yok Seni tekrar tebrik ederim Allah analı babalı sağlık içinde uzun ömürler versin Darısı en kısa sürede bizlere olsun

ecesemcim canımilgin için çok teşekkür ederim. çok saol inan bana kafamdaki soru işaretlerinin cevabı oldun desem yeridira.s. banada doktorum sadece aspirin yeterli dedi. ama benim içime hiç sinmedi ve inan bana sırf bu soru işaretleri yüzünden bir ay erteledim bebek fikrini. sonra araştırdım çoğu hocalara mail attım sağolsun onlardanda cevap geldi ve çoğundada iğne sonucu çıktı. ve iğnede karar kıldım. bende ankaradaki doktorumu değişirmek istiyorum aslında. gazide doçent doktor mehmet erdeme gidiyorum. o bana ısrarla ve kendine çok güvenir bir şekilde aspirin dedi. hatta aspirine adetin geçtikten sonra başla dedi. ama dedim ya içime hiç sinmedi. ben aspirine şimdiden başladım valla baktım burdaki tümkızlar kullanıyo bende kullanmaya başladım. hamile kalır kalmazda allah nasip ederse iğneye başlıycam. peki canım lütfü beyi tavsiye edermisin hamile kalınca ona gitmeyi düşünüyorumda. birde 3 haftalık hamileliğini adetine kaç gün kala öğrendin acaba. yani en erken ne zaman kanda baktırsam çıkar hamilelik:tomato:bu arada kendi derdime daldım sana hayırlı olsun bile demedim dimi klava:canım benim bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla vakti gelince kucağına almayı nasip etsin allahım sana ve isteyen bütün arkadaşlara inşallah çok dikkat et kendine yine görüşelim burdan öptüm kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun 24 haftalık bir gebelik kaybı çok büyük bir acı olsa gerek çok üzüldüm canımsenin adına ve birkez daha bu doktorlara daha çok kızdım çok kolay görüyolar bu işi ne demek ya olmazsa üçüncüde iğne deneriz inan sağlık sistemi çökmüş arkadaşım ve gerçekten güvenmiyorum artık hiç bir doktora aklıma yatanı yapmaya karar verdim hiç değilse allah korusun kötü bir şey olduğunda bu kadar üzülmeyiz keşke şöyle yapsaydık böyle yapsaydık diye..ve iyikide bu site ve sizler varsınız birbirimizi tanımasakta burdan destek olmak fikir alışverişinde bulunmak çok güzel. kafamdaki soru işaretlerini sizler sayesinde siliyorum kızlar iyiki varsınız.a.s.

canım günaydın. benim kafam iyice karıştı şimdi:çok üzgünüm:esecem sadece 1298 heterozigot ve hamile kalınca hem iğne hemde aspirin kullanıyo. senin kan pıhtılaşma oranların bizden daha yüksek ama sadece iğne kullanıyosun. anlamadım ben şimdi bunu yoksa senin iğne dozajınmı daha yüksekbenneyaptımki esecem düşük doz heparin frakspirin 0,3 mg. lık iğne ve artı coraspin kullanıyo. senin iğne dozajın nedir canım

günaydın canım.. vallahi dediğin gibi herkesle kıyaslama yapınca kafalarımız karışıyo ama hepimizin bünyesi farklı tabiki.. ben doktoruma çok güveniyorum yani yanlış bişey yapacağına ihtimal vermiyorum..

canım ben düşükten sonra aspirin kullnamaya başladım hamile kalana kadar.düşükten 5 ay sonra hamile kaldım,hamile kalınca spirini bırakıp iğneye başladım...

clexane iğne 0,4 mg.

bu arada sidocummm

çok ssevindim testlerinin güzel çıkmasına .. ya abenim ofiste int. varda evde yok o yüzden pazar günleri giremiyorum nete..mesajını şimdi okudum ..çok sevindim

igne kullanan kizlar bende igne kullaniyorum
size her hafta kan sivilasma oraniniza bakiyolarmi
yani testte gidip kan pihtilasmasi seviyesinide olcuyolarmi. bide benim ara ara kahverengi
lekem geliyo. sizce neden. bi damla falan gelip kesiliyo cok tedirginim ya buda gderse diye
allah hepimizin yardimcisi olsunn ne olur bana dua edin

canım bende iğne kullanıyorum 3 gün sonra 3 ay bitecek inşallah..

yaa benim doktorum kan tahlili yapıyor ama tahlillde bir sürü sonuçlar var bana herşey iyi demişti hiçte sormadım kan düzeyineden bakılmışmı acaba ama bana doğuma kadar iğneye devam dedi..

bende leke felan olmadı canım hiç eğer kafanı bulandırıyorsa doktorunla görüş derim

saaat kacta alıcaktın CADIARZU gelince hemen yaz olurmu :teselli:

doğum yapalı tamı tamına 5 bucuk ay oldu.ama hala ürtikerim gecmedi.hergün ilaç alıyorum.gebeliğimde aldığım ilaçtı.ama benimki kronik olmus.gecen ay alerji doktoruna gitmiştim.haftaya sonuclarımı alıcam.cok illet bişi.umarım sizinkiler hemen gecer :Saruboceq:
evet sidocum oldu.hem dişeti hem burun kanamalrı.hemde senin anlattığın gibi burun kanamalrı.dişeti daha akıcıydı kaydirigubbakcemile3 ama benim 20, haftadan sonra baslamıstı.hatta ben sıcaklardan mı falan die sordum doktora o da hamilelikte olur bunlar dedi.endişelenicek bişi yok gecicek dedi.ki doğum yaptım hemen gecti :1shok:

ah bitanem nolur içini ferah tut bişi olmuycak.bak koyu renk olması kötü deil.belki idrar yollarıyla ilgili veya mantarla ilgili olabilir bu akıntı.istersen bi doktoruna danıs.fitil falan verebilir.ama buarada progestanı almaya devam et ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…