- 4 Eylül 2008
- 299
- 3
- 118
arkadaşlar bir yanlışlık var sanırım ortada:) Ben hiçbir gebeliğimde bebeğimin kalp atımını 6. haftada duymadım. Muayene sırasında doktor çeşitli prametreleri baz alarak görsel olarak bu kalp atımlarını değerlendirdi. Şuana kadar 13. haftaya kadar gebeliğim seyretmediği içinde hiçbir gebeliğimde bebeğimin kalbinin nasıl attığını duymadım ancak görsel olarak 7-8 haftalarda çok hızlı bir şekilde attığını monitorden gözlemledim. ben Sinan hocanın hastasıyım ve hala hazırda 12 haftalık gebeyim ve bebeğimin kalp sesini duymadım ama gördüm, eş zamanlı olarak bulunduğum şehirde başka bir doçentede ozelde muayene oluyorum ve oda 13. haftadan önce bana bebeğimin kalp sesini dinletemeyeceğini söyledi. Aranızda sinan hocanın hastası olanlar vardır eğer o hastalarına bu sesi 6-7 haftalarda dinlettirmeye başlıyorsa ve bana dinletmediyse herhalde bana eksik bir uygulama yaptı diye düşüneceğim.
Merhaba Canım
Ben bugün 6+5 iken hem gördüm hem de dinledim. Doktorum bize dinletti. Sanırım doktorun elindeki aletle ilgili bir durum.
Önemi yok zaten önemli olan bebişlerimiizn sağlıklı olması.