- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
iyi akşamlar arkadaşlar bugün doktora gidip şu katil hücre meselesini sordum onun birsürü araştırması varmış onuda zaten üniversite hastaneleri yapıyormuş verilen kanada birçok işlem yapılıyormuş yani öyle normal kan değil, benim düşündüğüm kadar basit bir şey değilmiş,yani ben rafa kaldırdım bu konuyu zaten doktor senin için gerek yok buna dedi
birde hamile kalırsam iğne dozum artacakmış...
merhaba canım..sen gebeliklerinde iğne kullandınmıki ya..inanki ya atladım eğer yazdıysan iğne kullandığını yada okumadım iğnenin adı neydi ve kaç ml. dı..mesela ben hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren günde bir defa clexane 04,ml kullanıyorum şükür şimdilik hiç sorunla karşılaşmadım...canım merak ediyor insan ister istemez içini bir korku salıyor burada güzel de olsa sonu hüsranlada bitse yaşananlar hepimize hitap ediyor..sorunlarımız aynı olduğu için oyüzden bukadar irdeliyoruz araştırıyoruz birbirimizi acaba bendede aynısı olurmu yada aynı durum bendede varmı bu sorular takılıyor aklımıza ama en rahat sorup öğrendiğimiz yer burası..etrafımızdan biri bukadar soru sorsa sıkılır anlatamam çünkü anlamazlar.. ama buradaki durum farklı hepimiz anlıyoruz birbirimizi...umarım anlata bilmişimdir..