Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla yawrum hala 5 kıza bi erkek düşüo daha :jeyyar: ona göre sıkı tutun erkekleri valla ham yaparız haaaa cokacimcoook :jeyya
gercektenmi o kadar cokmu yaa
kac kisi oglan annesi bende merak ettim simdi kafamçokkarıştı dur sayayim bakayim sevgili lal sevgili sido galiba nazli ben ayy bu kadar hatirlayabildim kiz anneleri kim kac kisi hic bilmiyom demirbas sen ve sevgili senn baska bilmiyorum :sm_cool: neyse saka bir yanada saglikli olsunlar ama bu aradada kiz anneleri genede temkinli olsunlar bence :dance: opuyorum seni ve cemreyi

sevgili sido merhaba canim nasilsin iyimisin bas agrisina ve burun kanamasina iliskin birsey soylemek istiyorum canim bunlar evet heparinle ilgili benimde aynen senin dedigin gibi burnum kaniyor ama akmiyor kuruyup tikaniklik yapiyor ve bas agrisi her doktor kontrolumde doktorum israrla basimin agriyip agrimadigini soruyordu canim heraldeki ciddi bir durum ve heparinle alakali birsey olsa gerek diye dusunuyorum yani hafife almayin bas agrisini benimde agriyor ama cok siddetli degil neyse gecmis olsun canim opuyorum a.s.

şencim çok sağol not aldım yazdıklarını bende yavaş yavaş da olsa uymaya çalışsam ii olcak. azaltırım en azından dikkat etmekte fayda var besinlere. bu arada sen tsh 2 civarı olmalı falan demişsin ya evde baktım benim 0.98 falan yani normal değerler içinde çıkmış zamanında ne alt ne üst onun için bana birşey vermemiş doktorum. sence sorsam mı tekrar tsh ile ilgili ya da yeniden baktırsam mı acaba...

sevgili silaya benim ilk uc yada dort ay tam hatirlayamadim her hafta kan seviyeme bakildi ama sonra bakildiki hersey yolunda yani ignenin dozaji yeterli ayda bir bakilmaya baslandi simdi ayda sadece bir kere bakiliyor lekelnmeye gelince ben hic yasamadim bence onun icin cok iyi istirahat etmen lazim malum seninkiler ikiz iki kere daha dikkat etmen lazim ben tek oldugu halde inanki ilk ic ay hic kalkmadim yataktan oturmaya bile korkuyordum merak etme sadece dikkatli ol gecmis olsun canim :1hug:

tabii bunlar işin sakası yerimseniben allahım isteyen herkse versin önemli olan bu.varsın hepsi erkek olsun Şeniz yetrki olsun da :Saruboceq:

arkadaşlar herkese merhaba:) ben aranıza yeni katıldım. bendede mthr 677 heterezigot var.yani kaderdaşız. ben şuan da 8 haftalık hamileyim ve benim ilk gebeliğim. hamile kalmadan önce hamile kalmama engel bir durum var mı aceba sağlıklı mıyım diye doktora gittim ve bu rahatsızlığımı öğrendim.aslında bir yandan şanslıyım öncesinde öğrendim. ve hacettepede sinan hocaya gitmiştim sağolsun en ufak bir şeye kadar ilgilendi. gebe kalmadan 2 ay önce coraspirin. folbiol ve becozym c yye başladım. birde diyet var.3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve 0.2 cleaxine iğneye başladık. ama yine de ara ara kahverengi lekeler bendede oluyor ve karnımda müthiş bir sancı adet sancısından daha çok.ve bu durum beni çok korkutuyor. böyle bir paylaşım alanının olması beni hem mutlu etti hemde rahatlattı insan yanlız olmadığını hissediyor. burada paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. düşük tehlikem var biraz da yüksek dr.um söyledi.hayırlısı. daha önce düşük yapmış olan arkadaşlar ne gibi düşük belirtileri vardı paylaşabilirseniz çok sevinirim. herkese iyi günler...

merhaba canım.. bak düşük tehlikesi olan ve sonradan sağlıklı gebelik geçiren bir sürü arkadaşlarımız var..öncelikle içini ferah tut..düşük önleyici ilaçlar verebilr doktorun ve çok iyi dinlenmen gerekli canım ..ben kalp atışlarını duyana kadar evden dışarı çıkmadım ve evdede hiçbir iş yapmadım saolsun ablam yanımda kaldı yardımcı oldu..

düşük olayına gelince ben 1 kez yaşadım canım.. bir gece yarısı inanılmaz felaket bir sancı ve kanama olmuştu böyle oldu benim düşüğüm doktorum sonra kürtaja gerek görmedi o kanamada bebeğimde gitmişti(benimki 5 haftalıkken düştü)

şimdi 3 aylık hamileyim dediğim gibi doktorum bana ilk günler dinlen demişti,ben öyle yaptım şimdilik iyiyiz..

bence çok iyi dinlen en ufak sorun olduğunda doktorunla irtibat kur ve öncesinde istersen doktoruna sor düşük önleyici ilaç versin canım

kızlar merhaba doktordan geldim allaha çok şükür iyiyiz bebeğim bugün 9+2 gün çıktı ultrasonda 4 günlük arayı kapatmışız 6 nisana ikili test için gün verdi kızlar desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim iş konusuna gelince sanırım bir kaç gün daha burdayım ondan sonra bir yerde başlarmıyım evdemi otururum bilmiyorum bakacağız hamile olmamda sorun bakalım hayırlısı hepinizi çok öpüyorum

canim benimde kahverengi lekem var sanki iplik iplik ama karnimda agri yok. belki olekelenmeler igneden olabilir diye dusunuyorum. ama benim doktorum karnin agritma dedi karin agrisi icin bana ilac verdi cunku karin agridikca rahim aciliyormus ben korkumdan agrimadigi halde yuttum. su a yinede korkuyorum dusermi diye biraz oturunca geliyo leke ama ben hep yatiyorum hic kalkmiyorum. sende surekli uzan. allah buyuk canim ya insallah sende yasamazsin bende yasamam bu dusuk korkusunu. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sidocuğum sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim arkadaşım inşallah sorunsuz bir şekilde hep güzel haberlerle dönersin bu günlerde çoğunluk erkek haberiyle geliyor allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bir şekilde inşallah allaha emanet olun

eser izmir inşallah seninn soruçlarda güzel çıkar burda bayram yaparız hepinizi öpüyorum

yaa doktor bana düşük önleyici bir ilaç falan vermedi. ve sancıların olabileceğini söyledi. ama ben çok korkuyorum ve tedirginim sanki diken üstünde yaşıyorum. hareket kısıtlaması ile ilgili sordum mekanik bir rahatsızlık olmadığı için hareket etmende bir problem olmaz dedi.ben yine de dikkat ediyorum ama çalıştığım için mecbur çok da dinlenemiyorum. hayırlısı artık...

kızlar benimde sonuçları az önce dr. aradı iyiymiş, ayyyy dr.la heyecandan saçma salak konuştum telefonda inşallah yanlış anlamaz deli falan diye düşümez :) bu arada 10 günlük rapor aldım yine. 1 aylık vereyimii dedide ben istemedim.
AAAAAAAAA ÇOK SEVııNDıM... umarımherşey yolunda gider....
dualarım hepimiz için arkadaşlarrrr

eserizmir çok sevindim senin adına inşallah bizde senin gibi güzel haberler duyup sevinçten konuşamayacak hale geliriz. ne güzel

ayyy bayıleciiim ne işi artık senin işin oturup ii vede şişko bi hamiş olmak delikafadulden

cok şükür :Saruboceq: hihoyyyt

canım benımde son ıkı seferdır ıgneden hemen sonra kanama baslıyo.ıyıce bastırmanı tavsıye edıyorum .ben kızlardan okumustum alkollu pamukla yada kolonyalı pamukla bastırıyorum bı sure.hıc acmıyoprum.beze olmadıda morarıyo son zamanlarda......amann yeterkı bebısler ıyı olsun hepsını atlatıcaz gor bak canım kaydirigubbakcemile3

bu arada sonuclara cooook sevındım.ınsallah hersey yolund gıtsın hepımı zıcın.opuyorum cok

acılarımı paylaştığın için teşekkür ederim reisdevrim ... zaten doktorların elinde oyuncak gbiyiz ben bide troit hastasıyım zar zor hamile kalıyorum. onuda deneme yanılma yöntemiyle söle yapalım böle yapalım ellerinde hırpalanmaktan canım çıkıyor.napalım artık giden gitti işallah bu sfer hamile kalırsam akıllandımmmmmm onların dediğine bırakmayacağım zaten hamilelikten önce iğneye başlıycam yarın ilk iğnemi olucam işşallah allah hepimizin hakkında hayırlısını versin sevgiler:Saruboceq:

canım hoşgeldin hastalığını çok erken öğrenmişsin bu sana çok avantaj kazandırdı en azından hiç kaybın olmayacak işallah lekelenmelerine gelince kahverengi renk olduğu sürece korkma benimde olmuştu hemde leke depil resmen kanama doktorum kan pembe renk olmadığı sürece korkma demişti o yüzden sende korkma içini rahat tut ve dinlen iş yapmayaya çok fazla eğilip doğrulmamaya çalış işallah herşey senin için güzel olur kendine bebişine iyi bak allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ravza1818 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim böyle şeyler duymak inan insanı çok rahatlatıyor arkadaşım sağol...

merhaba kızlar bir girip bakayım dedim.cuma akşamı aşırı ağrıyla hastaneye yattım bugun öğeden sonra cıktım.cok ama cok korktum yolu yarılamısken bebeğimi kaybedeceğimdiye.neysekı ikimizde iyiyiz şimdi.idrar yollartımda iltahaplanma olmus.o yuzden ağrım oluyormus cuma gunude dayanamdım ağrısına.şşimdi yatacağım çok yorgunum uykum var.dineceğim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…