canım ınsallah senınde cok guzel cıkıcak sonucların.merak etmıstı senı bende. ıyıkı yazdınn.bas agrısı gebelıkten bendede oluyo arada. onu merak etme.ama su soyledıgın mınık kızarıklıklar ve kasıntı bendede basladı.boynum ve kollarımda.sanırım heparınle ılgılı urtıker gelısıyo.ama ınsallah gecıcıdır bunlar.yeterkı bebısler ıyı olsun razıyız dımı herseye. bu arada bende cok hafıf burun kanaması oluyo.akmıyo kanayıp oldugu yerde kalıyo.heparınle ılgılımıdır acaba?
yarın yaz hemen.opuyorum cok senı
igne kullanan kizlar bende igne kullaniyorum
size her hafta kan sivilasma oraniniza bakiyolarmi
yani testte gidip kan pihtilasmasi seviyesinide olcuyolarmi. bide benim ara ara kahverengi
lekem geliyo. sizce neden. bi damla falan gelip kesiliyo cok tedirginim ya buda gderse diye
allah hepimizin yardimcisi olsunn ne olur bana dua edin
valla yawrum hala 5 kıza bi erkek düşüo daha :jeyyar: ona göre sıkı tutun erkekleri valla ham yaparız haaaa cokacimcoook :jeyya
gercektenmi o kadar cokmu yaa
kac kisi oglan annesi bende merak ettim simdi kafamçokkarıştı dur sayayim bakayim sevgili lal sevgili sido galiba nazli ben ayy bu kadar hatirlayabildim kiz anneleri kim kac kisi hic bilmiyom demirbas sen ve sevgili senn baska bilmiyorum :sm_cool: neyse saka bir yanada saglikli olsunlar ama bu aradada kiz anneleri genede temkinli olsunlar bence :dance: opuyorum seni ve cemreyi
arkadaşlar herkese merhaba:) ben aranıza yeni katıldım. bendede mthr 677 heterezigot var.yani kaderdaşız. ben şuan da 8 haftalık hamileyim ve benim ilk gebeliğim. hamile kalmadan önce hamile kalmama engel bir durum var mı aceba sağlıklı mıyım diye doktora gittim ve bu rahatsızlığımı öğrendim.aslında bir yandan şanslıyım öncesinde öğrendim. ve hacettepede sinan hocaya gitmiştim sağolsun en ufak bir şeye kadar ilgilendi. gebe kalmadan 2 ay önce coraspirin. folbiol ve becozym c yye başladım. birde diyet var.3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve 0.2 cleaxine iğneye başladık. ama yine de ara ara kahverengi lekeler bendede oluyor ve karnımda müthiş bir sancı adet sancısından daha çok.ve bu durum beni çok korkutuyor. böyle bir paylaşım alanının olması beni hem mutlu etti hemde rahatlattı insan yanlız olmadığını hissediyor. burada paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. düşük tehlikem var biraz da yüksek dr.um söyledi.hayırlısı. daha önce düşük yapmış olan arkadaşlar ne gibi düşük belirtileri vardı paylaşabilirseniz çok sevinirim. herkese iyi günler...
arkadaşlar herkese merhaba:) ben aranıza yeni katıldım. bendede mthr 677 heterezigot var.yani kaderdaşız. ben şuan da 8 haftalık hamileyim ve benim ilk gebeliğim. hamile kalmadan önce hamile kalmama engel bir durum var mı aceba sağlıklı mıyım diye doktora gittim ve bu rahatsızlığımı öğrendim.aslında bir yandan şanslıyım öncesinde öğrendim. ve hacettepede sinan hocaya gitmiştim sağolsun en ufak bir şeye kadar ilgilendi. gebe kalmadan 2 ay önce coraspirin. folbiol ve becozym c yye başladım. birde diyet var.3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve 0.2 cleaxine iğneye başladık. ama yine de ara ara kahverengi lekeler bendede oluyor ve karnımda müthiş bir sancı adet sancısından daha çok.ve bu durum beni çok korkutuyor. böyle bir paylaşım alanının olması beni hem mutlu etti hemde rahatlattı insan yanlız olmadığını hissediyor. burada paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum. düşük tehlikem var biraz da yüksek dr.um söyledi.hayırlısı. daha önce düşük yapmış olan arkadaşlar ne gibi düşük belirtileri vardı paylaşabilirseniz çok sevinirim. herkese iyi günler...
ayyy bayıleciiim ne işi artık senin işin oturup ii vede şişko bi hamiş olmak delikafaduldenkızlar merhaba doktordan geldim allaha çok şükür iyiyiz bebeğim bugün 9+2 gün çıktı ultrasonda 4 günlük arayı kapatmışız 6 nisana ikili test için gün verdi kızlar desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim iş konusuna gelince sanırım bir kaç gün daha burdayım ondan sonra bir yerde başlarmıyım evdemi otururum bilmiyorum bakacağız hamile olmamda sorun bakalım hayırlısı hepinizi çok öpüyorum
kızlar benimde sonuçları az önce dr. aradı iyiymiş, ayyyy dr.la heyecandan saçma salak konuştum telefonda inşallah yanlış anlamaz deli falan diye düşümez :) bu arada 10 günlük rapor aldım yine. 1 aylık vereyimii dedide ben istemedim.
AAAAAAAAA ÇOK SEVİİNDİM... umarımherşey yolunda gider....
dualarım hepimiz için arkadaşlarrrr
sido iğneden dolayı karnında bezeler oluyomu.bende bezelerde çok olmaya başladı ve iğne yerlerim dehşet kaşınıyo. bide iğneyi çıkarırken kanamaya başlıyo hiç durmuycak sanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum bu konudada arkadaşlar. ne yapmam gerek.
canım çok geçmiş olsun 24 haftalık bir gebelik kaybı çok büyük bir acı olsa gerek çok üzüldüm canımsenin adına ve birkez daha bu doktorlara daha çok kızdım çok kolay görüyolar bu işi ne demek ya olmazsa üçüncüde iğne deneriz inan sağlık sistemi çökmüş arkadaşım ve gerçekten güvenmiyorum artık hiç bir doktora aklıma yatanı yapmaya karar verdim hiç değilse allah korusun kötü bir şey olduğunda bu kadar üzülmeyiz keşke şöyle yapsaydık böyle yapsaydık diye..ve iyikide bu site ve sizler varsınız birbirimizi tanımasakta burdan destek olmak fikir alışverişinde bulunmak çok güzel. kafamdaki soru işaretlerini sizler sayesinde siliyorum kızlar iyiki varsınız.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?