Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız dur iş cıkarma az kaldı.bi 19 hafta daha temeem hihoyyyt allahım en tezinden şifa versin.allaha emanet olun..

eserizmir çok sevindim canım inşallah sonuna kadar hep güzel haberler duyarsın ve bizlere anlatırsın hihoyyyt

sido eser ve funda iyi haberlerinizi aldım inanın çok mutlu oldum ohh be içim rahatladı bebişlere bişey olmayacak arık sağsalim doğmalarını bekliycez inş

celencim ayyy bu kız çok fıstık olmuş ya pek edalı gülüyo büyüyünce kaç oğlanın canını yakacak kimbilir

lalcim tansiyonun nasıl oldu düzeldin değilmi az kaldı doğuma ayy çok heyecanlı ya allahım banada nasip etsin inş hayırlı doğumlar olsun inş ağrısız acısız bir avazda çıksın inş canım

sevgili gelgit çok çok geçmiş olsun, çok korkmuşsundur :1shok: dikkat et kendine, bol su iç, ayaklarını da sıcak tut.:1hug:

çok geçmiş olsun arkadaşım neyseki iyisinz ikinizde doktor ilaç verdimi kullanabiliyomusun neyse gelmiş geçmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak

tansiyonum inip çıkmaya devam ediyor malesef canım, ama çok şükür artık 15i geçmiyor. günde 3 tane ilaç içiyorum. evet ya çook heyecanlı delikafadulden inşallah allahım sana ve tüm iateyenlere nasip eder, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz Şeniz

kızlar bugün kontrole gittim, artık her hafta gel dedi doktor. bundan sonra önemli olan kilosuymuş. ama benim oğlum 1 hafta küçük çıktı. kafa çapı normal tam gününde ama kilosu boyu 1 hafta küçük.:1no2:
doktora en son 2 hafta önce gitmiştim o zaman herşey normaldi. yani bu son 2 haftada problem var. doktorum AZ PROTEİN ALMIŞSIN dedi. bundan sonra her gün 1 yumurta ve et yiyeceksin dedi cokacimcoook
toplam 9 kilo aldım, az almışım:tomato: napim fazla yiyemiyorum.. zaten nası 20kilo falan alıyorlar anlamıyorum. çok üzüldüm ama kızlar ya, ogluma nası kilo aldırabilirim:uhm:

sevgili reisdevrim.. canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.... adetime 4 gün vardı hamile olduğumu öğrendiğimde.. o ay korunmayı bırakmıştık.... tedbiri elden bırakmamak için öylesine kan verdim hamile olduğumu öğrendim.... benim ilk doktorum sinan beksaçtı.... pıhtılaşma ile ile ilgili testleri o yaptı...kendisinden ilk gördüğüm anda hiç hoşlanmamıştım ve çok moralimi bozmuştu .düşük yapma ihtimalin çok yüksek, bebeğin sakat olabilir, gelişmeyebilir.... gibi saçma sapan şeyler söylemişti ki daha hamile bile değildim... birde malum diyeti verdi... ben diyet kısmına takıldığım için lütfü beye gittim sonrada çok memnun kaldım... lütfü bey çok sakin ve sabırlı bir insan.... ona devam etmemizin en önemli sebeplerinden biriside ultr. cihazı bana nedense çok güven veriyor... muay. gittiğin zaman bebekle ilgili her türlü ayrıntıya bakıyor... en son 12 haftalıkken gitmiştim damarlardaki basınç seviseyine bakarak kanama riskim varmı yokmu onu söyledi...
geçen hafta şehir dışına çıktık eşimle aniden tansiyonum yükseldi... muay. hemşire hanımı aradım durumu anlattım acil hastaneye gidin dedi. lütfü bey uçaktaymış... tansiyonunuzu düşürsünler ve bebeğe bakın yaşıyormu dedi... ve lütfü bey uçaktan inince durumu ona anlatıp tekrar aradılar nasıl oldum diye... tansiyon ilacı almam gerektiğini söylediler ... yani muay. dışındada son derce ilgililer... herşey yolunda giderse biz sonuna kadar onunla devam edicez...sanada kesinlikle tavsiye ederim...inşallah sende bu yolda sorunsuz bir şekilde yürür bebeğini kucağına alırsın canım... sormak istediğin bişey olursa yine görüşürüz... gelişmelerden haberdar etmeyi unutma...

gelgitcigim cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine ve bebise surda yolu yarilamisken bir kaza olmasin sakin umarim bundan sonra hersey yolunda gider tekrar gecmis olsun a.s.

canim yaaa kafana takma bebisimiz kilo alir ama sende yersen tabi 9 kilomu cok az tabiki ben simdiden 14 kilo almisim ilk gebeligimdede toplam19 kilo almistim evet cok ama ilk bebegim 3300 gr dogdu bunun icinde kilolu diyorlar birde ben sekerli besinlerin bebege kilo aldirdigini duydum canim cunku ben bu gebeligimde tatliya cok dustum tabi asiriya kacmadan yaparsan bebegin kilo alir bakalim benimde kontrolum yarin sabah ne diyecekler cok merak ediyorum ve cok heyecanliyim delikafadulden her zamanki gibi hihoyyyt

günaydın kızlarrrr

tahill sonuçlarını alan arkadaşlar çok sevindim sonuçlarınızın iyi olmasına...allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah...

canım benim senin adına çok sevindim :sm_cool:allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin bakalım bizimkide 6 nisanda ikili testimiz inşalah bende size güzel haberler veririm

sevgili gelgitciğim geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir bol bol istirat et ve bol bol su iç dikkat et kendine ve bebeğine

esecemcim canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben kastamonuda oturduğum içi doğru doktoru bulmak adına bu kadar çok soru soruyorum o yüzden kusuruma bakma sen benim olurmu güzelim. çok fazla araştırmadan ankarada gaziye gittik onuda gazide bir hoca tavsiye etmişti bize tabi insan kendi hastanesini kötülermiklava:çok kalabalık ve karmaşık bir hastaneydi ilk gün otele geldiğimde sinirden ağladığımı bilirim:çok üzgünüm:özel hastası olmak için onca para verdik ama sanki hastanede yeşil kartlı hasta muamelesi gördük. muayene sırasında olsun kan verme sırasında olsun saatlerce bekledik sonra doktorla iki dakika zor görüştük yani senin anlayacağın bütün gün hastanedeydik ama kafamdaki hiç bir soru işaretine cevap bulamadım desem yeridir ama ikinci gidişimizde zorlansakta biraz daha iyiydi hastane yada biz alışmıştık artık bilemiyorum canım.iyi dileklerin ve yardımın için çokteşekkür ederim canım tekrardan. a.s.

canım benim aman dkkat etkendine çok çok geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun yaşamazsın.bol bol su iç.

canım benim kesinlikle katılıyorum düşüncelerine ben d ilk sinan hocayla başladm psikolojim bozuldu.sonra lütfü beye geçtim de rahatladım.şimdide çok iyyiyim.dr. olarak yapılması gereken herşeyi yapıyor.allah bin kere razı olsun.gitmek isteyelere tavsiye ederim.
canım benim şimdinasıl oldun.tansiyon sorununu hallettin mi.

canım benim üzme kendini önemi olan kafa çapı çok şükür oda iyiymiş.sen yemeye başla gör bak aradaki farkı hemen kapatırsın.fark kilodaolsun o hiç önemli değil .protein alırsan yersen alırsın bebişede sanada et olur.

svgili funda canım benim senin adına çok sevindim inşallah rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip eder.sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…