Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar...
sevgili reis devrim, lütfü beye devam edenlerden biri de benim, okumuşsundur belki gebelik öncesi başlayarak doğru tedaviyle ve tabii önce allahın izni ve lütfü hocanın sayesinde şimdi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var...ve benim pıhtılaşma sorunum buradaki arkadaşlardan birazdaha sıkıntılı ayrıca hipotroidim var.ama sağolsun hoca herbir rahatsızlığımla ayrıca ilgilenerek beni çok rahatlatmıştı ve şükür sorunsuz bir gebelik süreci yaşadım sayesinde...şiddetle tavsiye ederim..sevgiler

sevgili celen ve şen sizlernasılsınız.o tontişlerinizi yerim ben.kaydirigubbakcemile3maşallah rabbim ne tatlı oldular.kaydirigubbakcemileallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz büyütmeyi nasip etsin.zamn ne çabuk geçiyor kocaman oldular valla.darısı inşallah bizim başımıza.:CüvCüv::Saruboceq:allaha emanet olun sevgiyle kalın.

lalcim, hiç üzülme ,önemli olan sağlıklı olması kilosu değil, bende toplam 8 kilo almıştım ve kızçede
2400 doğmuştu (tabii 8 aylık doğdu biliyosun)...doğdktan sonra hızla kilo alıp kapatıyorlar arayı merak etme...kilon ve bebeğin gelişimi çok güzel demişti lütfü hoca keşke her gebe senin gibi olsa örnek göstermek lazım seni diyordu (kilo açısından)...hatta çok az kilo almama rağmen hala bana karbonhidratlara dikkat son aylar sakın ayda iki kiloyu geçme diyordu, ama protein alman önemli tabii bebiş için canım ihmal etme ...öptüm

sevgili şen ciğim sen bebişinin hareketlerini ilk defa hagi haftada hissettin.18.haftadayız bizde hal tık yok.16.haftada duyanlar varmış.bazen buna kafam takılıyor moralim bozuluyor.bi anda içim kararıyor ve korkuyorum.
celenciğim sende yzarsan sevinirim.

selvihan canımm, iyiyiz ayağımda sallıyom şu anda uyuyo teyzesi, cemre ile pelin sizin tıfılların ablası oldular artık...aminn güzel dileklerine...öptük bizde seni kocamana.s.

canım ben tam 19. haftanın sonu 20. haftanın başında hissettim, zaten ilk bebekte en erken 20. hafta civarında hissedilirmiş.annemlerdeydim, benim karnımda baloncuklar patlıyo sanki böyle pıt pıt dediğimde bebiş tekmeliyo artık demişlerdi...kelebek kanat çırpar gibi oluyo göbüşte ilk başta sonra gümbür gümbür tekmeliyolar son aylarda merak etme yakında hissedersin inşallah...

selvihancım, ben kaçıyorum, evde temizlik var, hatun kızçeyle benim oturduğum odaya başlıycak, kendine iyi bak bebişimizede tabii, hoşçakal...

tatlım şene sormuşsun ama bende senin gibi ikide bir eden tekme atmıyo diye deliriyorumdelikafadulden ve benim 19+5 oldu oğlan. dün akşam eşim elini koyunca ona tepki verdi pıt pıt içerden. ama o kadar nadir oluyorki.eğer gün içinde hareketliysen zaten fark etmiyorsun bile. akşam yemekten sonra uzan şekerli ılık süt iç ama çok şeker koymakaydirigubbakcemile3 o zamn biraz daha ihtimal var kıpırdaması için. ama bana doktor normal dedi. 20 haftadan sonra o da sık sık olmamak üzere hissedersin dedi. bir de kilo ve içerde bebeğin alanı ile ilgili. bazılarının içerisi geniş olunca çok anlamayabilirmiş hareketi onu da tecrübeli teyzeler diyoookaydirigubbakcemile3

celencimmm nasılsın kızın çok tatlı maşallah ya insanın mıncıklayası geliyo Allah nazarlardan korusun. ben iyiyim ama midem çok yanıyo hatta şimdi bile asit var. haftaya kontol var umarım güzel haberler verir bizim oğlan:)))

lalcim lütfen buna kafayı takma ve son zamanları bu mucizevi olayın tadını cıkararak gecir.ben o şaştığın kadınlardanım :1closedeyes: gebelik boyunca 20 kilo aldım.kilodan cok ödemdi ve hala atamadım tabi o ayrı kaydirigubbakcemile3 ve cemrede 38, haftada 2880 gr doğdu.aldığın kiloya bağlama.ha bide su bvar.usg de cıkanla bir olmuyor kilolar.yani bizim olmadı.ciddi bir sapma vardı

iiyiz teyzesi saol..evet büyüdüler cok şükür darısı sizlere ve tüm isteyenlere :Saruboceq:

benimde 19. haftanın sonunda olmustu.pıt pıt vurmustu ayaklarıyla..sanki ellerinin parmak ucuyla tırtıklıomus gibiydi :asigim: yanlızdım hatta evde.koca siirtte görevdeydi..hemen msj attım.atmaz olaydım.küstü beni beklemedi die kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

haftaya ne zaman?tetenoz asısını vurdu mu doktorun?oğluş başlamışl ama babaya kıyak gecmiş he lülülülülülü

haftaya ne zaman?tetenoz asısını vurdu mu doktorun?oğluş başlamışl ama babaya kıyak gecmiş he lülülülülülü

canım ya sorma babacı velet :dance:tetanoz vurulmadım daha. doktor kendisimi vurcak sağlık ocağımı onu da bilemiyorum zatenfisfisfis. korkuyorum ben bu aşıdan nedense. daha önce sağlık ocağında vurulanlarda yok içinde başka virus var falan diye de duymuştum ama belkide doğru değildir. sen napmıştın CADIARZU

selvihancım canım şimdi iyiyim... tansiyonum benim her zaman düşüktür... 10/6 en fazla 11/7 çıkardı hep... o gün hayatımda ilk defa büyük 20 küçük 11 di.... korkudan ölücem sandım... lütfü beyin hemşiresi hiç vakit kaybetmeden hastanenin aciline git dedi... bir sürü tahlil tetkik yapıldı.. idrarda protein kaçağı çıkmadı çok şükür ...sonrada hemen bebeğe baktık onun bişeyden haberi yok dönüp duruyodu....:) şimdi iyiyim... her gün sabah akşam tansi,yonumu ölçüyorum....6 nisanda lütfü beyde kontrolüm var. o zaman daha ayrıntılı konuşcaz bundan sonrası için.... şu anda sürekli kullandığım bir tansiyon ilacım yok... seninde güzel haberlerini okudukça seviniyorum canım benim.... senin arkandan geliyorum....

benim doktorum vurulma dedi benimde canıma minnetti kaydirigubbakcemile3ama hep bi endişe tasıdım içimde.nerdeyse tek vurulmayan gebe bendim :CüvCüv: cok şükür biicik olmadık

arkadaslar simdi doktordan geldim cok sukur hersey yolunda diabette normal cikmis ama bebek cok kilolu oldugu icin yemeni azalt dedi gerekirse bir diyetisyenle gorus dedi doktorum bakalim ama cokda acil degilmis tabi ayrica onumuzdeki ayin 17 sine randevum var ve 20 sindede anestezi uzmaniyla randevumuz var epidural icin karar verilecek tabi ben istemiyorum ayyy cok az kaldi bende bu heyecandan olucem anlicaniz delikafadulden allahim herkese bu tatli ve guzel telasi en kisa zamanda ve hayirlisiyla yasatsin cok guzel inanin :dance: hepinizi opuyorum a.s.

yaa arkadaşlar karnım çok ağrıyor sanki birisi tırnakları ile yoluyor içini yada bombalar patlıyor. çok korkuyorum sizde de oluyormu? normal değil biliyorum amaaaa....

bkale kanamanda varsa hiç durma doktora git hemen allah korusun düşük olabilir kanaman varsa hemen doktorunla görüş bizede heber etmeyi unutma

kız dur iş cıkarma az kaldı.bi 19 hafta daha temeem hihoyyyt allahım en tezinden şifa versin.allaha emanet olun..

bitecek inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bebeğimi.sizin zıpırları gördükçe dahada umutlanıyorum olacak diyorum inanıyorum.doğduğundakı o bebek kokusu burnuma geliyor sankı ve sabrediyorum.

sevgili gelgit çok çok geçmiş olsun, çok korkmuşsundur :1shok: dikkat et kendine, bol su iç, ayaklarını da sıcak tut.:1hug:

hemde nasıl korktum.hastanedekiler neden ağlıyorsun o kadar cokmu ağrıyor diye soruyor ne ağrısı ben herşeyı çekerim yeterkı iyi olsun bu gözyaslarım kaybetme korkusundan dedim.o kadar endişelendim anlayacağınız.ayaklarımıda sıkı giyinirim ama anlamadım nerden kaptım.

çok geçmiş olsun arkadaşım neyseki iyisinz ikinizde doktor ilaç verdimi kullanabiliyomusun neyse gelmiş geçmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak

hayır ilaç vermedi hastanede yattığım üsrece serumların içine ilaçların iğnesini kattılar.tamamen geçtimi bilmiyorum ama suanda iyiyiz.

gelgitcigim cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine ve bebise surda yolu yarilamisken bir kaza olmasin sakin umarim bundan sonra hersey yolunda gider tekrar gecmis olsun a.s.

inşallah hersey yolunda gidecek.arada korkutuyor sıpam bizi.ama birşey olmayacak kucağıma alacağım bebeğimi Allahın izniyle.

sevgili gelgitciğim geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir bol bol istirat et ve bol bol su iç dikkat et kendine ve bebeğine

canım benim aman dkkat etkendine çok çok geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun yaşamazsın.bol bol su iç.

gelgitcim çok geçmiş olsun kendine dikkat et ve arkadaşların dediği gibi bol bol su iç.

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar.şimdi iyiyiz.hastanede yatmak biraz yordu bizi.ağrımda nasıl desem iyileşen yaranın sızısı gibi var.su içmeyi çook istiyorum ama mide bulantım geçmediği için içemiyorum.hatta su sıra bulantılarım daha da arttı.

lalcım tansiyonun biraz daha düzene girmiş sanırım.az kaldı cok az hemde.kilosu da düşük cıktı demişsin hiç kafana takma canım.akciğer gelişimini tamamlamıssa kilosu önemlı değil cok kısa sürede kıloyu tamamlıyor.bu arada kilon cok iyi inşallah bende çok almam.gerçi hiç çıkmadı daha ama bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…