sevgili şen ciğim sen bebişinin hareketlerini ilk defa hagi haftada hissettin.18.haftadayız bizde hal tık yok.16.haftada duyanlar varmış.bazen buna kafam takılıyor moralim bozuluyor.bi anda içim kararıyor ve korkuyorum.
celenciğim sende yzarsan sevinirim.
iiyiz teyzesi saol..evet büyüdüler cok şükür darısı sizlere ve tüm isteyenlere :Saruboceq:sevgili celen ve şen sizlernasılsınız.o tontişlerinizi yerim ben.kaydirigubbakcemile3maşallah rabbim ne tatlı oldular.kaydirigubbakcemileallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz büyütmeyi nasip etsin.zamn ne çabuk geçiyor kocaman oldular valla.darısı inşallah bizim başımıza.:CüvCüv::Saruboceq:allaha emanet olun sevgiyle kalın.
tatlım şene sormuşsun ama bende senin gibi ikide bir eden tekme atmıyo diye deliriyorumdelikafadulden ve benim 19+5 oldu oğlan. dün akşam eşim elini koyunca ona tepki verdi pıt pıt içerden. ama o kadar nadir oluyorki.eğer gün içinde hareketliysen zaten fark etmiyorsun bile. akşam yemekten sonra uzan şekerli ılık süt iç ama çok şeker koymakaydirigubbakcemile3 o zamn biraz daha ihtimal var kıpırdaması için. ama bana doktor normal dedi. 20 haftadan sonra o da sık sık olmamak üzere hissedersin dedi. bir de kilo ve içerde bebeğin alanı ile ilgili. bazılarının içerisi geniş olunca çok anlamayabilirmiş hareketi onu da tecrübeli teyzeler diyoookaydirigubbakcemile3
celencimmm nasılsın kızın çok tatlı maşallah ya insanın mıncıklayası geliyo Allah nazarlardan korusun. ben iyiyim ama midem çok yanıyo hatta şimdi bile asit var. haftaya kontol var umarım güzel haberler verir bizim oğlan:)))
haftaya ne zaman?tetenoz asısını vurdu mu doktorun?oğluş başlamışl ama babaya kıyak gecmiş he lülülülülülü
canım ya sorma babacı velet :dance:tetanoz vurulmadım daha. doktor kendisimi vurcak sağlık ocağımı onu da bilemiyorum zatenfisfisfis. korkuyorum ben bu aşıdan nedense. daha önce sağlık ocağında vurulanlarda yok içinde başka virus var falan diye de duymuştum ama belkide doğru değildir. sen napmıştın CADIARZU
kız dur iş cıkarma az kaldı.bi 19 hafta daha temeem hihoyyyt allahım en tezinden şifa versin.allaha emanet olun..
sevgili gelgit çok çok geçmiş olsun, çok korkmuşsundur :1shok: dikkat et kendine, bol su iç, ayaklarını da sıcak tut.:1hug:
çok geçmiş olsun arkadaşım neyseki iyisinz ikinizde doktor ilaç verdimi kullanabiliyomusun neyse gelmiş geçmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak
gelgitcigim cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine ve bebise surda yolu yarilamisken bir kaza olmasin sakin umarim bundan sonra hersey yolunda gider tekrar gecmis olsun a.s.
sevgili gelgitciğim geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir bol bol istirat et ve bol bol su iç dikkat et kendine ve bebeğine
canım benim aman dkkat etkendine çok çok geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun yaşamazsın.bol bol su iç.
gelgitcim çok geçmiş olsun kendine dikkat et ve arkadaşların dediği gibi bol bol su iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?