Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yardımm gecen hafta fakülyete kan vermiştim ayın 13 ünde sonuçlarını gel al demişlerdi çok sabırsızlanıyodum dedim bi fakültenin labaratuar sonucuna bakıyım bişe çıkacakmı diye noları girince şunlar çıktı ben bişey alamadım tabi doktor ravdevüm 14 ünde o güne kadar bekleyemem bi bilginiz varsa bi aydınlatın beni

Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama

PT SEC 13.5 10.1 - 14.9 (sec)
PT INR 1.23 0.8 - 1.2 INR
aPTT 27.0 25 - 35
Trombin Zamanı 17.6 14 - 21 Sec.
AT III 106.3 75 - 125 %
Protein C 106.3 70 - 140 %
Protein S 74.3 60 - 130 %
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 38.8 31 - 44 Sec.
Lopus Antikoagülanı (Ratio) -- %
APC Resistansı 1.09 0.86 - 1.10

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar....bundan 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım kan pırtılaşması olduğu anlaşıldı 5 aylıkkken iğnelere başladık ama işe yaramadı...şimdi tekrar hamileyim bu sefer hemen başladık doktorum doğum olana kadar sürekli olucaksın dedi...acaba bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan varmı endişeliyim....bugün muayenemiz vardı sağlıklı bi başlangıç yaptık dedi doktorum kese olması gereken boyuttaymış şuan..daha önceki daha küçükmüş...bilgi verirseniz sevinirim

öncelikle hayırlı olsun canım bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim bi çok tanıdığım kişi var iğnelerini yapıp bebeğini kuacağına alan hiç kafana takma hamileliğin keyfini çıkar benim teyzemin 3 tane bebeği doduktan sonra öldü araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı iğne oldu şimdi 2 tane aslan gibi oğlu var

teşekkür ederim cnm..insan isteri istemez endişeleniyor..umarım herkese nasip eder RABBİM bu mutluluğu herkes gibi bendde alırım kucağıma

iğne kullanmışmıydın peki düşüklerinde

ilkinde bilmiyorduk sadece aspirin kullanmıştım. diğerlerinde iğne kullandım. dr um pıhtılaşmadan olmadığını söyledi. o yüzden başka nedenleri araştırıyoruz. inşallah tedavisi kolay birşey çıkar.

tebrikler. burda çok arkadaşımız var bebeğini kucağına alan. İnşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

13-14 dengeli translokasyon var eşimde, doğal yolla denedğimizde sağlıksız olma riski normalden daha yüksek.
bakalım sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin.

ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi canım eğer gebelikte iğne kullanılacaksa

saol canım, bakalım ne çıkcak

maşallah hayırlı uğurlu olsun gönlünü ferah tut burda sağlıkla yavrusuna kavuşan bir çok arkadaşımız var. Kontrollerde çok dikkatli ol gerileme var mı kan akışı nasıl diye takip et olur mu?

aaa hayırdır haberim yoktu aşılama falan mı yaptırdınız kuzucum
inş. hayırlı sonuçlarla gelirsin

kuzucum benim mthfr lerin ikiside heterizigot
fibrinojen homozigot
ama doktorlar kimyasalların pıhtılaşmadan olmadığını söylüyor
gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı
en son kromozon tahlili yapıldı hiçbir sorunumuz çıkmadı sonuçlar güzel
yani yok yok yok yok
bişey yok bi tedavi yok
sürekli kimyasallar

yok kuzucum bişi ya yaptırmadığımız test tahlil yok
senle durumumuz aynı işte kuzu
pıhtılaşma var ama pıhtılaşmadan olmaz kimyasallar diyolar
ankarada gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı işte nasip ne deyim
sen napıyosun hikayelerimiz aynı senle

Canım Allah razı olsun canım cümlemize yardım etsin kurban olduğum yaradan İnşallah hayırlı haberleri biz de vereceğiz Allahın izniyle hoşgeldin bu arada.
ay inşallah kuzucum ya
rabbim duyar inş. sesimizi

bende napıcam canım, aklımda birsürü soru işaretleriyle bekliyorum..şimdi hergün folikasit ve corasprin içiyorum hamile olunca hemen iğne ve kortizona başlıcam denemekten başka çaremiz yokmuş doktorumun dediği bu..

Son düzenleme:

evet canım ya benim kimyasalda da dr öyle söyledi. siz genetiğede baktırmışsınız. bakalım bizimkinde ne sonuç çıkacak.

canım sen preeklampsi dıye illet bı hastalık duydun mu?kan pıhtılasması bunun belırtılerınden,,lutfen bu konuda bılgı sahıbı ol bıran once ve ıstanbulda ısen dr tavsıyesınde bulunabılrım sana,zaten gebelık ve dogum bolumunde preeklampsı yuzunden bebegını kaybedenler baslıgı altındakı paylasımlarımızı okursan san yardımcı bı cok yazı bulacaksın burada...

canım preeklamside tansiyon yüksekliği vb belirtiler olması gerekmiyor mu? çok bildiğim bir konu değil. bide ileri aylarda olduğunu duydum hep bizim gibi erken dönemde kayıp yaşanıyor mu? hamilelik öncesi anlaşılabiliyor mu? yani biz şimdi anlıyabilirmiyiz bir testi var mı? çok sordum ama sebebini bilmeyince herşey geliyor insanın aklına

arkadaşlarım birşey sormak istiyorum size bana yardımcı olursanız çok sevineceğim. bugün test sonuçlarımı aldım ben de mthfr 677 heterozigot varmış. zaten pkos luyum hamile de kalamıyorum. bu ay aşılama yapılacak. doktor bana bu trombofili için iğne verdi. günde 2 tane 0,4 lük iğne yapıyorum. ama bazı arkadaşlar sadece aspirin içmişler kafam karıştı. şimdi bu iğnelere gerek yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…