1 senede 3 tane kaybım oldu. 1. 8 haftalıktı ama 6 haftalıkta kalmıştı gelişimi. 2. kimyasal gebelikti 5. haftada düştü. 3. 10 haftalıkken 9. haftada durmuştu. ilki ve sonuncu kürtajla oldu.
merhaba arkadaşlar....bundan 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım kan pırtılaşması olduğu anlaşıldı 5 aylıkkken iğnelere başladık ama işe yaramadı...şimdi tekrar hamileyim bu sefer hemen başladık doktorum doğum olana kadar sürekli olucaksın dedi...acaba bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan varmı endişeliyim....bugün muayenemiz vardı sağlıklı bi başlangıç yaptık dedi doktorum kese olması gereken boyuttaymış şuan..daha önceki daha küçükmüş...bilgi verirseniz sevinirim
öncelikle hayırlı olsun canım bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim bi çok tanıdığım kişi var iğnelerini yapıp bebeğini kuacağına alan hiç kafana takma hamileliğin keyfini çıkarbenim teyzemin 3 tane bebeği doduktan sonra öldü araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı iğne oldu şimdi 2 tane aslan gibi oğlu var
iğne kullanmışmıydın peki düşüklerinde
merhaba arkadaşlar....bundan 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım kan pırtılaşması olduğu anlaşıldı 5 aylıkkken iğnelere başladık ama işe yaramadı...şimdi tekrar hamileyim bu sefer hemen başladık doktorum doğum olana kadar sürekli olucaksın dedi...acaba bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan varmı endişeliyim....bugün muayenemiz vardı sağlıklı bi başlangıç yaptık dedi doktorum kese olması gereken boyuttaymış şuan..daha önceki daha küçükmüş...bilgi verirseniz sevinirim
13-14 dengeli translokasyon var eşimde, doğal yolla denedğimizde sağlıksız olma riski normalden daha yüksek.en güzeli arkadaşım madem yarın gidiceksin dr a. daha erken varsada korkma geç kalırım diye. inşallah doğal yolla sağlıklı olur. bizimde bir sonrakini nasıl deniyceğimiz belli değil. doğal yolla olması daha kolay. sizin kromozom sorunu neydi canım
ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi canım eğer gebelikte iğne kullanılacaksa
maşallah hayırlı uğurlu olsun gönlünü ferah tut burda sağlıkla yavrusuna kavuşan bir çok arkadaşımız var. Kontrollerde çok dikkatli ol gerileme var mı kan akışı nasıl diye takip et olur mu?merhaba arkadaşlar....bundan 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım kan pırtılaşması olduğu anlaşıldı 5 aylıkkken iğnelere başladık ama işe yaramadı...şimdi tekrar hamileyim bu sefer hemen başladık doktorum doğum olana kadar sürekli olucaksın dedi...acaba bu iğneleri kullanıp bebeğini kucağına alan varmı endişeliyim....bugün muayenemiz vardı sağlıklı bi başlangıç yaptık dedi doktorum kese olması gereken boyuttaymış şuan..daha önceki daha küçükmüş...bilgi verirseniz sevinirim
aaa hayırdır haberim yoktu aşılama falan mı yaptırdınız kuzucumcanım benim sen nasılsın özledim ben ya eskisi gibi giremiyorum eskiden kafamı kaldırmazdım burdan şimdi giremiyorum ben napıyım çarşamba test yapıcam olumlu yada olumsuz cvp yazarım herşeyin hayırlısı canım benim
kuzucum benim mthfr lerin ikiside heterizigotcanım bende 2. de kimyasal yaşadım. kimyasalda bebeğe genetik baktırılmıyor sanırım ama siz kendinize genetik baktırın mutlaka 5-6 kimyasal gebelik varsa bir sorun olmalı. dr un ne diyor sizi yönlendirmiyor mu? akıl veriyormuş gibi düşünme canım ben 2. den sonra bir aile hekimine gittim bizden eşli genetik testi istemişti yaptırmaya fırsat kalmadan hamile kaldım. malesef bebeğimi kaybettim. benim yaşadığım pişmanlığı yaşama diye yazdım.
yok kuzucum bişi ya yaptırmadığımız test tahlil yokcanım seni bayağıdır merak ediyodum,çok geçmiş olsun doktora gitmedin mi???ne diyor ???ben korunmayı bırakalı 3 üncü aya girdim hala bekliyorum bakalım hayırlısı,umarım hepimiz sağlıklı bebek haberlerimizide paylaşırız..
ay inşallah kuzucum yaCanım Allah razı olsun canım cümlemize yardım etsin kurban olduğum yaradan İnşallah hayırlı haberleri biz de vereceğiz Allahın izniyle hoşgeldin bu arada.
aaa hayırdır haberim yoktu aşılama falan mı yaptırdınız kuzucum
inş. hayırlı sonuçlarla gelirsin
kuzucum benim mthfr lerin ikiside heterizigot
fibrinojen homozigot
ama doktorlar kimyasalların pıhtılaşmadan olmadığını söylüyor
gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı
en son kromozon tahlili yapıldı hiçbir sorunumuz çıkmadı sonuçlar güzel
yani yok yok yok yok
bişey yok bi tedavi yok
sürekli kimyasallar
yok kuzucum bişi ya yaptırmadığımız test tahlil yok
senle durumumuz aynı işte kuzu
pıhtılaşma var ama pıhtılaşmadan olmaz kimyasallar diyolar
ankarada gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı işte nasip ne deyim
sen napıyosun hikayelerimiz aynı senle
ay inşallah kuzucum ya
rabbim duyar inş. sesimizi
kuzucum benim mthfr lerin ikiside heterizigot
fibrinojen homozigot
ama doktorlar kimyasalların pıhtılaşmadan olmadığını söylüyor
gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı
en son kromozon tahlili yapıldı hiçbir sorunumuz çıkmadı sonuçlar güzel
yani yok yok yok yok
bişey yok bi tedavi yok
sürekli kimyasallar
yok kuzucum bişi ya yaptırmadığımız test tahlil yok
senle durumumuz aynı işte kuzu
pıhtılaşma var ama pıhtılaşmadan olmaz kimyasallar diyolar
ankarada gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı işte nasip ne deyim
sen napıyosun hikayelerimiz aynı senle
ay inşallah kuzucum ya
rabbim duyar inş. sesimizi
canım sen preeklampsi dıye illet bı hastalık duydun mu?kan pıhtılasması bunun belırtılerınden,,lutfen bu konuda bılgı sahıbı ol bıran once ve ıstanbulda ısen dr tavsıyesınde bulunabılrım sana,zaten gebelık ve dogum bolumunde preeklampsı yuzunden bebegını kaybedenler baslıgı altındakı paylasımlarımızı okursan san yardımcı bı cok yazı bulacaksın burada...
yok kız ne aşılaması ay 1 kere yaptık aşılama tutmadı bende 7 ay sonrasında tüp bebek yaptırdım yani şimdi çarşamba sonuç belli olcak bakalım hayırlısı tatlım inş. hayırlıysa hamiş kalmışımdır bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
yok kız ne aşılaması ay 1 kere yaptık aşılama tutmadı bende 7 ay sonrasında tüp bebek yaptırdım yani şimdi çarşamba sonuç belli olcak bakalım hayırlısı tatlım inş. hayırlıysa hamiş kalmışımdır bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
ay canım hadi inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.
ay canım hadi inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?