Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar benimde 3 gebelik kaybım oldu hiçbirinde 6.haftayı göremedim mthfr heterezigot olduğumu öğrendim diğer testler hepsi normal çıktı sonuncusunda iğne kullandım malesef yine olmadı tekrar doktor arayışına girdim şu andaki doktorum gebelik öncesi iğne aspirin b12 vitamini kullandırdı 3 ay öncesinden birde bağışıklık sistemi için lenfosit aşısı yaptırdı şimdi 7 haftalık hamileyim ve doktorum herşeyşn normal olduğunu söylüyor tabiki yine korkularım var 3 kayıptan sonra umarım bu sefer sonu güzel biter:)

bayanlar benim bi arkadaşımdada bizler gibi kan pıhtılaşması var şuan 5.buçuk haftalık hamile ara ara lekelenmesi oluyormuş doktor kese sağlam bebeğin oluşup oluşmadığına bakıcaz demiş çok korkuyor hamile olupta lekelenme yaşayan varmı ?bide dua edelim ne olursunuz bu beşinci gebeliği

arkadaşlar benim de MTFHR de heterozigot mutasyon var. 2 düşük yaptım 2si de 9. haftaydı. ben diyarbakırdayım ama ankaralıyım. ondan dolayı ankarada bir doktorun takibine girmek istiyorum. özellikle bu konuda uzmanlaşmış önerebileceğiniz kimler var(hacettepeden sinan beksaç ve lütfü önderoğlunu duydum) bu gocaların özel muayenehaneleri var mı? bir de gazi tıpta kimler var. teşekkürler

kızlar ben bu sabah iğnemi vurdum ama vurduktan sonra 1 dk falan yanıyoya hani bugün olmadı o anlamadım yanlışmı vurdum acaba

bende 5 aydır yapıyorum gebelik öcesi başladım azen yanıyor bazen yanmıyo normaldir heralde canım

merhaba arkaadaşlar bende nde pıhtılaşma problemi var.dr um gebelik öncesi sadece aspirin verdi...gebe kalınca iğne başlayacağım.anladığım kadarı ile sen gebe kalmadan başlamışsın.dr un neden öncesinde uygun gördü?ben de mi öncesinde başlamalydım?dr uma çok güvenmiyorum da

normal canım biraz yakıyo iğne vurduktan sonra kolonyalı pamuk koyarsan daha az yanar hemşire demişti bana canım

kuzum 1 ay oldu başlayalı sabah akşam vuruluyorum bugün sanki hiç iğne vurmamış gibi ne bir acı nede yanma oldu endişelendim bende her zaman vurduğum yere vuruyorum acaba onunda etkisi varmı anlamadım bide ben vurunca birazcık kolanyalı pamukla bastırıyorum o zaman morarmıyor bastırmamın bi zararı varmıdır acaba ayy valla bugün sabahki vurduğumla akşamki vurduğum iğnede hiç yanma olmadı umarım bişey olmaz yani doğru vurmuşumdur etki etmiştir kuzum ya oyy daha hamile olmadan ben endişeye kapıldım hamile kalsam ayy oldumu olmadımı diye düşünür dururum herhalde hahahahhaha

hay allah tuğbacım yaaa sorunu yanlış anlamışım niye yanıyo diye soruyosun zannettim...yok canım bişey olmaz vucut alışıyo belki ondandır bilmiyorumki bence panik yapma rabbim yardımcın olsun müjdeni almaya son 3 gün heyecanla bekliyorum canım rabbim güldürsün yüzünü

uzun zamandır ailemin yanındaydım yeni döndüm
5. mi 6. mı sayısını unutttuğum kimyasal gebeliklerle döndüm geldim
nedeni hala bulunamadım
iğnelerime ragmen kimyasal yaşamaya devam ediyorum
napcam hiç bilmiyorum
sizler naptınız bakiiim
esindirim ben çok üzüldüm kuzucum rabbim yardımcımız olsun
tgbers kuzucum nasılsın
tarfilcim sen

diğer kuzular doğum yaptı sanırım başka kimler var bakiiim ses verin
inş. bigün bende sağlıklı gebeliğimle aranıza gelebilirim

3 düşükten sonra doktorum korunmayı bırakınca hergün 0.2 lik iğne kullanmamı istedi.

ah kuzun inş. hayırlısı olsun bakalım çarşamba belli olcak ama ben dün ve bugün hiç bişey hissetmiyorum kasık ağrım ve karın ağrımda yok umarım normaldir inş. pozitif haberi veririm
canım benim sen nasılsın özledim ben ya eskisi gibi giremiyorum eskiden kafamı kaldırmazdım burdan şimdi giremiyorum ben napıyım çarşamba test yapıcam olumlu yada olumsuz cvp yazarım herşeyin hayırlısı canım benim

benim gebeliklerimin ikisinde de lekelenme oldu.doktor progestan verdi bol bol sıvı tüket ve yatak istirahati yap dedi.yaptım ama tabiki bu hastalığım bilinmiyordu yine de düştü.bebek 6.haftada oluşuyor genelde.hatta ben bebeği gördüğümde kalp atışlarını da görmüştüm 6 haftalıkken.korkmasın inşallah bebeği ona tutunur

bana da doktorum aspirin folik asit ve b12 vitamini verdi.ama doktor vitamini 3 haftada bir vurulacaksın.hamile kalınca da ayda bir dedi.senin doktorun vitamini nasıl kullanmanı söyledi.bir de iğneyi hamile kalınca dedi.senin doktorun niye önceden verdi.ne iğnesi bu?

arkadaşim kım mol gebelık gecırdı anlayamadımmmmmm belırtırsen sevınırımmmmmm

canım kimse geçirmedi kimsede geçirmesin inşallah. ben 1 sene korunmak uzun onu belirtmek istedim. sadece mol gebelikte 1 sene takip edilmesi gerekiyor bunun dışında özellikle bizim durumumuzda denemek için 1 sene beklemek zaman kaybı olur onu demek istedim.

tebrikler amin canım inşallah bizlerede umut olursun. bende yaptırıcam lenfosit aşısını bana dr un söylediği 3 ay boyunca ayda bir aşı yapılacağı sende böylemi tedavi gördün. ayrıntılarıyla yazabilirmisin şimdiden teşekkürler

canım bende 2. de kimyasal yaşadım. kimyasalda bebeğe genetik baktırılmıyor sanırım ama siz kendinize genetik baktırın mutlaka 5-6 kimyasal gebelik varsa bir sorun olmalı. dr un ne diyor sizi yönlendirmiyor mu? akıl veriyormuş gibi düşünme canım ben 2. den sonra bir aile hekimine gittim bizden eşli genetik testi istemişti yaptırmaya fırsat kalmadan hamile kaldım. malesef bebeğimi kaybettim. benim yaşadığım pişmanlığı yaşama diye yazdım.

kızlar bende 2011 ocak ayında 28 haftalık oğlumu bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım.amniyon sıvısı azalmıştı yavrumun başkada hiçbişiyi yoktu..8 ay geçti aradan şimdi tekrar hamileyim.7+1 haftalık.ama çok korkuyorum.ya yine kaybedersem nasıl dayanırım bu acıya.birda kan pıhtılaşma testi yaptırmadım ben.ama doktorum yine her ihtimale karşı coraspim 100 mg verdi.acaba napsam lütfen bana yardımcı olun.ya bende kan pıhtılaşması varsa?

ben b12 vitaminini hergün kulladım ama iğne değil hap şeklinde daha önceden 3 düşüğüm olduğu için iğneye önceden başlamamı önerdi bende sorgulamadım hergün 0.2 clexane iğne yapıyorum canım

kızlar bende 2011 ocak ayında 28 haftalık oğlumu bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım.amniyon sıvısı azalmıştı yavrumun başkada hiçbişiyi yoktu..8 ay geçti aradan şimdi tekrar hamileyim.7+1 haftalık.ama çok korkuyorum.ya yine kaybedersem nasıl dayanırım bu acıya.birda kan pıhtılaşma testi yaptırmadım ben.ama doktorum yine her ihtimale karşı coraspim 100 mg verdi.acaba napsam lütfen bana yardımcı olun.ya bende kan pıhtılaşması varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…