• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol canım tavsiyelerine uyucam;)...kanın pıhtılaşma ve kanama zamanı testlerim normal.ben daha öncede yaptırmıştım onları hamile kalmadan öncede.ama bugün doktorum iğneyede başlıyalım dedi.sorun olmazmı die sorduğumda olmaz dedi.bebeğede zararı yokmuş.nasıl olucak bilmiorum.zarar verirmi acaba bebeğe iğneler?

dr un dediyse vardır bir bildiği. bizde kanama olduğunda bile aspirini kesiyoruz iğneye devam ediyoruz. korkma zarar verme ihtimali olsa kesin konuşmazdı dr. bebeğin sağlıkla gelir annesine babasına hayırlı evlat olur inşallah :nazar:

mrb kızlar nasılsınız ?
bız eymenle ıyıyız şükür tek sorunumuz ( aslında buyuk sorun ) gazzzzzzzzzzzzzz
4 gundur kaka yapamadı yafrum
falan fılan sole bole dıyerek buyyoruz
bugun 74 gunluk olduk
sızlerde ne var ne yok hamıle olan varmı eskıler yıne yok galıba
wie , tarfil , feryat , omman , kvrck , tgbsr , pıngy
veee ısmını sayamadıgım dıgerlerıı

hepınız allah emanet olun

bende napıcam canım, aklımda birsürü soru işaretleriyle bekliyorum..şimdi hergün folikasit ve corasprin içiyorum hamile olunca hemen iğne ve kortizona başlıcam denemekten başka çaremiz yokmuş doktorumun dediği bu..
ya kuzum öyle malesef kimyasallara dur diyemiyolar nedeninide bilmiyorlar çaresiz deniyoruz
bana hiç kortizon denemediler hadi bakalım işe yarar inş.
evet canım ya benim kimyasalda da dr öyle söyledi. siz genetiğede baktırmışsınız. bakalım bizimkinde ne sonuç çıkacak.
emin ol bişi çıkmıycak için rahat olsun

aaa hayırdır haberim yoktu aşılama falan mı yaptırdınız kuzucum
inş. hayırlı sonuçlarla gelirsin

yok kız ne aşılaması ay 1 kere yaptık aşılama tutmadı bende 7 ay sonrasında tüp bebek yaptırdım yani şimdi çarşamba sonuç belli olcak bakalım hayırlısı tatlım inş. hayırlıysa hamiş kalmışımdır bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.:49:
ayyyyyyy hadi bakalım yarın büyük gün
inşallah güzel haberlerle gel canım benimmm

mrb kızlar nasılsınız ?
bugun 74 gunluk olduk

oooo maşallah eymen paşa kocaman olmuş
dua et bizleredde

anladım canım..inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.hemen hemen aynı benmde 7+2.. başka yaptığın bişiy varmı peki diyet falan.nelere dikkat ediyosun

diyet yapmıyorum b12 vitamin kullanıyorum düşük için iğne haftada 1 başlarda aspirinde kullandım ama lekeleme olunca iğneyle devam ediyoruz şimdilik allaha şükür herşey yolunda diyor doktor ama nedense 3 düşükten sonra ben bir türlü rahat olamadım

mrb kızlar nasılsınız ?
bugun 74 gunluk olduk

ay canımm maşallah kız büyümüşsünüz ay kuzum ben yarın test yaptırıcam bana dua et nolur yarın büyük gün rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inş. hayırlısıyla hamiş haberlerini veririm burdan ve hep beraber halay çekerizz.:49::54:

ay canımm maşallah kız büyümüşsünüz ay kuzum ben yarın test yaptırıcam bana dua et nolur yarın büyük gün rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inş. hayırlısıyla hamiş haberlerini veririm burdan ve hep beraber halay çekerizz.:49::54:

inşallah güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.. :70:

doktorum bu aşının hamile kalmayıda kolaylatırdığını söylemişti çünkü tanıdığım 14 sene çocuğu olmamasına ve tüp bebek denemesine ragmen bu aşının 2. yapıldığında hamile kaldı
Bu ne aşısı canım bende 11 yıldır uğraşıyorum .
kızlar saolun inş.. yarın belli olcak bakalım ama ben hiç bişey hissetmiyorum yaa sizdede böyle oldumu yani ilt tüp bebek denemem hiç bişey hissetmiyorum. sanki tüğp bebek yapmamış gibiyim son 3 gündür ama onun öncesinde kasık ve adet sancısı gibi sancılarım vardı ay neyse yarın herşey belli olcak bacılar hayırlısı nı diliyorum rabbimden
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım belirtilere takılma.
Arkadaşlar merhaba bu homosistein değeri tahlillerde bu adlamı geçiyo yoksa başka bi ismi varmı?Bende yapılmışmı anlamadım çok bahsediyosunuzda
Homosistein diye ara nette kardelencim.

Merhabalar ben 11 yıldır bebek istiyorum bir kere kendiliğinden kaldım ne yazıkki7 haftalıktı düştü daha sonrad olmadı bir tüp bir aşılama denemem var eşimin yapılan genetikleri temiz benden doktor pıhtılaşmayla ilgili homosistein mthfrc faktör5 proteins proteinc fibronojen d dimer aptt ınr pıhtılaşma zamanı kanama zamanı protrombin aktivesi antikardiopolinıgG anti kardıopolin IgM C peptid yapıldı bunların sonucunda fibronojen ve d dimer yüksek çıktı şu anda 300 lük coraspin içiyorum tedavi başlar başlamazda iğne dedi doktor benim bunların dışında yapılması gerekn pıhtılaşma tahlilim varmı acaba?

Merhabalar ben 11 yıldır bebek istiyorum bir kere kendiliğinden kaldım ne yazıkki7 haftalıktı düştü daha sonrad olmadı bir tüp bir aşılama denemem var eşimin yapılan genetikleri temiz benden doktor pıhtılaşmayla ilgili homosistein mthfrc faktör5 proteins proteinc fibronojen d dimer aptt ınr pıhtılaşma zamanı kanama zamanı protrombin aktivesi antikardiopolinıgG anti kardıopolin IgM C peptid yapıldı bunların sonucunda fibronojen ve d dimer yüksek çıktı şu anda 300 lük coraspin içiyorum tedavi başlar başlamazda iğne dedi doktor benim bunların dışında yapılması gerekn pıhtılaşma tahlilim varmı acaba?

lenfosit aşısı canım

Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım formdaki bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler

Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım igneyi bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler

Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım igneyi bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler

cnm az kalmış kuzuna kavuşmana.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua edicem senin ve miniğin için.

lenfosit aşısı canım
Bu aşı herkese yapılıyormu canım.
Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım formdaki bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler
Canım inşallah sağlıkla al kucağına kardeşiminde seninki gibi oldu onun 35 haftada alındı korkma hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini Allah yardımcın olsun.

canım benim rabbim bu zamana kadar yarı yolda bırakmamış seni buyndan sonrada bırakmaz bende 16. haftadayım senin gibi 37. haftarıda görürüm inş Rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere ve bizim gibilerede yardım etsin inş dualarımız seninle

canım benim rabbim bu zamana kadar yarı yolda bırakmamış seni buyndan sonrada bırakmaz bende 16. haftadayım senin gibi 37. haftarıda görürüm inş Rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere ve bizim gibilerede yardım etsin inş dualarımız seninle

Çok teşekkürler canım, agzina saglik.. sende zor donemi atlatmissin.. Bundan sonra en keyifli dönemler.tadını cikart hamileliğinin. 32.haftadan sonra daha zorlaşıyor.Allah'ım saglikla tamamlamayı nasip etsin sanada..

Back
X