• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bucu2 sagol canım,beni yanıtsız bırakmadıgın için..sen suan hamile misin yoksa dogum yaptın mı,diyet verdiler mi sana,doktor bana oyle bişey soylemedi ama burda okudugum kadarıyla bazılarına diyet de vermişler,heterezigot taşıyıcısı olmak belki farklı uygulamaya sebep oluyordur..gazideki doktoru arayacagım bakalım ne diycek,huysuz bi kadın rahat soru soramıyorumda,sinir oluyorum..

yok canım diyet vermedi ben şu anda 8 haftalık hamileyim inşallah bu sefer sorunsuz ilerler

Arkadaşlar ben de iki düşük yaptım tahliller yapıldı bir anormallik yokmuş.Ama doktorum kanın erken pıhtılaşıyor olabilir dedi.Günde bir tane asprin iç dedi.Bu sebepten düşük yapan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilir mi?Teşekkür ederim

canım benim şu andaki doktorum ist da seval taşdemir

çok sevindim hamile olduğuna
kuzucum neden sana bu lenfosit aşısını verdiler hikayen nedir anlatırmısın
öncekiler hep kimyasalmıydı ne kadarlıklardı düştüklerinde
bu aşıyla mı 8. haftaya geldiniz
merakımı mazur gör insan biyerlerden bi çareler arıyor

arkadaşlar merhaba.. benim 2 tane düşüğüm oldu.daha doğrusu ikisininde kalbi durdu. biri 6 diğeri de 9 haftalıkken.şimdi araştırma evresine girdik.. trombofili paneli testi istendi..ama özelde çok pahalı tutuyor..nerede yaptırabilirim bir bilgisi olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

arkadaşlar merhaba.. benim 2 tane düşüğüm oldu.daha doğrusu ikisininde kalbi durdu. biri 6 diğeri de 9 haftalıkken.şimdi araştırma evresine girdik.. trombofili paneli testi istendi..ama özelde çok pahalı tutuyor..nerede yaptırabilirim bir bilgisi olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

geçmiş olsun canım fakülte hastanelerinde veya araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyor

geçmiş olsun.ben haydarpaşa numnede yaptırdım ama marmara üniv hastanesi cerrahpaşa çapa ve zaynep kamil hastaneleri de yapıyor istanbuldaysan eğer.

ben de merak ediyorum benim de kimyasal gebeliklerim oldu

kızlar bugün eşimle kromozom analizi için kan verdik 1 ayda çıkıcakmış sonuçlar. bebeğimizin sonucuda bugün çıktı. dr umu aradım bir sorun çıkmamış. şimdi bizde sorun çıkma ihtimali düşük bizde sorun varsa bile bu gebelikte sağlıklı bebek olmuş demek. birde dr tek gen hastalıklarından bahsetti sordum bunu tespit edicek bir test varmı diye yok dedi doğal yoldan deniyceksiniz dedi. genetik birşey çıksaydı pgt deniycektik. tüp bebekte zor bir süreç ama sorunu bulamamak daha zor. ne yapıcam ben şimdi birtek denemediğimiz lenfosit aşısı kaldı onuda önümüzdeki ay yaptırıcaz. lütfen bi akıl verin...

Arkadaşlar benim tüp bebek olmadı sonuç negatif herşeyin hayırlısı..........

cnm senın için girmiştim hakkında hayırlısı olsun
zamanı var demekkı bebegının gelmesıne aartık sabırla o zamanı bekleyeceksın
olacak bırgun ıns olacak hayırlısıylaaa
öpüyorumm

düşüklerimim ilki 5 haftalıktı kese gözükmeden düştü kimyasal dediler 2.7 haftalıktı 5.haftada kalmış dediler beek vardı hem kese bozuktu hem kalp atışı yoktu kürtaj oldum 3.de kese geç gözüktü ve gelişmedi büyümedi he bide arada bi tane daha kimyasal oldu doktorum tahlillerde hiçbir prolem olmadığını söylüyordu sadece iğne demişti bende doktoru değiştirip seval hanıma gittim o da bu aşıyı önerdi bende kabul ettim ilk defa kalp atışı duyduk ve allaha şükür herşey yolunda diyor umarım böyle devam eder (tabiki birbirimze soracağız çünkü bende bu sayfada çok şeyler araştırdım bilgilerden faydalandın canım

kızlar bugün eşimle kromozom analizi için kan verdik 1 ayda çıkıcakmış sonuçlar. bebeğimizin sonucuda bugün çıktı. dr umu aradım bir sorun çıkmamış. şimdi bizde sorun çıkma ihtimali düşük bizde sorun varsa bile bu gebelikte sağlıklı bebek olmuş demek. birde dr tek gen hastalıklarından bahsetti sordum bunu tespit edicek bir test varmı diye yok dedi doğal yoldan deniyceksiniz dedi. genetik birşey çıksaydı pgt deniycektik. tüp bebekte zor bir süreç ama sorunu bulamamak daha zor. ne yapıcam ben şimdi birtek denemediğimiz lenfosit aşısı kaldı onuda önümüzdeki ay yaptırıcaz. lütfen bi akıl verin...
aynı durumdayız kuzucum bütün testler yapıldı bişi yok
bizimde bi lenfosit aşısı kaldı
ama ankarada bunu yapan yer bulamadık bizde öyle bekliyoruz malesef

düşüklerimim ilki 5 haftalıktı kese gözükmeden düştü kimyasal dediler 2.7 haftalıktı 5.haftada kalmış dediler beek vardı hem kese bozuktu hem kalp atışı yoktu kürtaj oldum 3.de kese geç gözüktü ve gelişmedi büyümedi he bide arada bi tane daha kimyasal oldu doktorum tahlillerde hiçbir prolem olmadığını söylüyordu sadece iğne demişti bende doktoru değiştirip seval hanıma gittim o da bu aşıyı önerdi bende kabul ettim ilk defa kalp atışı duyduk ve allaha şükür herşey yolunda diyor umarım böyle devam eder (tabiki birbirimze soracağız çünkü bende bu sayfada çok şeyler araştırdım bilgilerden faydalandın canım

anladım kuzucum bende denemek istiyorum ama
bu aşı hep istanbulda oluyo galiba ankara da yapan yer bulamadık
bide aşının fiyatı ne kadar kuzucum

günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem

günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem

hayırlısı ile kucağınaza alırdınız tasadüfen gördüm ve kutlamak istedim.

esindirim özel mesaj gönderemiyorum sana canım, birkaç kez denedim ama kutun dolu boşalt istersen.

Back
X