• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım nasıl yapıyosun göbekten göbeğin çıkmadımı benim çıkmadığı halde korkuyorum bebeğe bişey olur diye bikaç defa göbeğe vururken kanadı bende korktum şimdi bacaktan vuruyorum bide canım iğnenin kapağını açarken çok az dışarı sıvı çıkıyo bazen sendede oluyomu

mrh cnm mesajını okudum bacaktan iğne oluyorum demişsin ben doktorumla komuştum bacaktan bi etkisi olmadığını söyledi kol yada göbekten olman gerekiyor demişti söylemek istedim ama tabi kendi doktorunla görüşmen daha iyi olur belki..

ben geldim doktorun söylediklerini yazayım;iş yapmak,yemek yapmak bile,cinsel ilişki,gezmek,dolaşmak,stres,moral bozmak,yasak..
verdiği ilaçlar ; clexsan iğne 4 lük+kortizon+corasprin+elevit+folikplus günde 2 tane+progestan 200 mg günde 2 tane+progestan fitil+ve 3 tane kocaman serum 2 günde bir takılacak..
pazartesi kanda tekrar baktırıp bildiricem ve ayın 19 unda muayeneye gidicem zaten çok küçük diye bişey gözükmedi daha...
şimdi eşim kara kara düşünüyor sana kim bakacak diye ama RABBİM büyük ben O na emanet ediyorum..
anneciğim hasta olmasaydı bana bebekler gibi bakardı ama ne yapalım inşallah annecim iyileşsin bende iyi olurum o zaman benden haberler bu kadar kızlar..
tebrik ederim beydağlı çok sevindim. inşallah bu sefer Allah kucağına almak nasip etsin. senin için de dua edeceğim:nazar:

canım tüp bebeği dr istedi yani kistlerden dolayı direk tüp bebek yapalım dedi ama ben şimdi tüp falan düşünmüyorum yani en azında yılbaşına kadar kendimiz denicez maddi anlamda çok zor oldu bize bu tüp bebek çünkü ben stresden dolayı işten çıktım çalışmıyorum. herşeyde vardır bi hayır

maşallah canım yat dinlen hiç bişey yapma boşver hangi ildeydin kız valla ben evdeyim artık sana bakardım :1: ay kuzuzm inş. herşey cok güzel olcak
canım bide kortizon neden veriyo dr bide serum neden verdi yanlış anlama merakımdan soruyom :16:

canım ben çok iyiyim valla ruhum gönlüm o kadar rahatki inanıyorumki rabbim daha hayırlısını nasip ediceği için bu sefer ol demedi ben sabırla beklicem merak etme herşeyin hayırlısı olsaydı iyi olurdu tabi ama olmadı neden diye asla sormuyorum rabbim zamanı gelince bana meleğimi göndericek zaten sizin gibi doslarım olduktan sonra ben niye üzüleyimki beni düşünem tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun
canım inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden gelir bebeğin. Allah o zamana dek güç ve sabır versin :70:

:nazar::nazar::nazar:
beydağlı tebrik ederim canım hakkındahayırlısı olsun.bende dün düşükten sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim tam 5 haftalıkmış çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim genetik araştırma için 2 ayın dolmasını beklerken bu haberle şok oldum kese gözüktü herşey normal iğnelere ve progestana başladım lakalenmeleri vardı 10 gün sonra inş. bebeğimide görürüm mucize gibi geldi mucize olarak devam eder inş. bebeğim ne olur dua edin allahım herkese hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasio etsin ya şafi ismini bol bol çekelim ki rabbim şifa olsun.:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem
:nazar::nazar::nazar:ikinizi de tebrık ederım.allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.bundan once yasadıgınız acıları kayıpları stresı bır daha asatmasın.mujde vermeyı bekleyen arkadaslarada rabbım nasıp etsın.inşallah hersey sonuna kadar yolunda gıder...boyle tatlı telaşlar guzel haberler sızınle olsun

canım benim çok sağol,ALLAH sizlrede nasip eder inşallah,iyi dileklerin için sağol amin inşallah,zaten ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyomuş ama inşallah uyarım... sende haberler nasıl kuzum..[/QUOT
hayırlı olsun aman yat dinlen ayaklarnı uzat o kanal bu kanal gez çünkü ben öyle yapıyorum kocam sağolsun yapıyo işten gelice bende keyif yapıyorum en azından şu riskli dönemi atlatana kadar...

ben geldim doktorun söylediklerini yazayım;iş yapmak,yemek yapmak bile,cinsel ilişki,gezmek,dolaşmak,stres,moral bozmak,yasak..
verdiği ilaçlar ; clexsan iğne 4 lük+kortizon+corasprin+elevit+folikplus günde 2 tane+progestan 200 mg günde 2 tane+progestan fitil+ve 3 tane kocaman serum 2 günde bir takılacak..
pazartesi kanda tekrar baktırıp bildiricem ve ayın 19 unda muayeneye gidicem zaten çok küçük diye bişey gözükmedi daha...
şimdi eşim kara kara düşünüyor sana kim bakacak diye ama RABBİM büyük ben O na emanet ediyorum..
anneciğim hasta olmasaydı bana bebekler gibi bakardı ama ne yapalım inşallah annecim iyileşsin bende iyi olurum o zaman benden haberler bu kadar kızlar..

inan çok sevindim.kendine dikkat et canım.özellikle stresten uzak ol. bu sefer hiç sorun olmayacak.eskileri unut.bakım konusunuda stres etme bir şekilde olur inanıyorum.çok çok tebrikler gerçektennnnnn

hadi hayırlı olsun canım sevindim valla.doktorun sıkı tutuyor tedavini bu kadar ilaç verdiğine göre garantiye almak istiyor seni doktorunu beğendim.bol dinlen bol sıvı tüketçyalnız birşey soracağım.progestanı ben de kullanmıştım 6.haftada geç kalmıştı benim doktotrum vermekte.sana hem ağızdan olanı hemde makattan olanı vermiş öyle mi anladım.neden peki açıklama yaptı mı.hani yanlış anlama ya ağızdan alıyorlar yada makattan diye biliyorum ben.serumu neden vermiş onu da söyledi mi?öğrenelim ki biz de doktorumuz vermezse söyleriz doktorumuza

mrh cnm mesajını okudum bacaktan iğne oluyorum demişsin ben doktorumla komuştum bacaktan bi etkisi olmadığını söyledi kol yada göbekten olman gerekiyor demişti söylemek istedim ama tabi kendi doktorunla görüşmen daha iyi olur belki..

canım ben şimdiye kadar hiç öyle bişey duymadım ben uzun zamandır bacaktan yapıyorum çok şükür bişey olmadı doktorumada sormuştum hocam ben göbekten olurken korkuyorum bacağa geçiyimmi dedim geç olur dedi etkisi olmasaydı doktorum mutlaka söylerdi zannetmiyorum.

tebrik ederim beydağlı çok sevindim. inşallah bu sefer Allah kucağına almak nasip etsin. senin için de dua edeceğim:nazar:

canım inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden gelir bebeğin. Allah o zamana dek güç ve sabır versin :70:

saol canım rabbim sabrını veriyo umudum var tez zamanda hamiş haberimi göreceksin bak gör :16:

tebrik ederim canım sıkı takipcinim biliyosun
çok sevindim umöarım rabbim kucagına aldıgın zamanıda gösterir bize

bende test yaptım pozitif çıktı kızlar
benimde 6. bebeğim olucak diğer 5 i kimyasaldı malesef
daha doktora gitmedim gitmeye korkuyorum çünkü
testlerde silik çizgi çıkıyor günümde geçti
ama yine kimyasal olucak diye çok korkuyorum
banada dua edin nolur

banada dua edin nolur

cnm hayırlı olsun. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. umutlu ol. Rabbim tamamına erdirir inşallah.

banada dua edin nolur

Canım hadi İnşallah hayırlı uğurlu olsun detayları iğne dozunu dr kontrolünden sonra alalım

Son düzenleme:

banada dua edin nolur

tebrikler canım inşallah bu sefer olucak kötü şeyler düşünme ne olur zor biliyorum ama pozitif ol. dr a gitme işinide geciktirme kan testlerini yaptır inşallah çok yüksektir değerlerin ve hep yükselir. bizide merakta bırakma güzel haberler getir bize :nazar:

Beydagli. canim super bir haber bu. :64::64::64::92::32::66::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim insallah sag salim hayirli eli ayagi duzgun bir evlat nasip eder sana. inanilmaz sevindim.. uzun suredir giremiyordum nete, ilk girmeme cok guzel haberlerini aldim Allah devamina erdirsin. Dualarim seninle ve bebisinle...:nazar::nazar::66::66:tey teyyyy:64:

Beydagli. canim super bir haber bu. :64::64::64::92::32::66::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim insallah sag salim hayirli eli ayagi duzgun bir evlat nasip eder sana. inanilmaz sevindim.. uzun suredir giremiyordum nete, ilk girmeme cok guzel haberlerini aldim Allah devamina erdirsin. Dualarim seninle ve bebisinle...:nazar::nazar::66::66:tey teyyyy:64:

canım benim hoşgeldin çok sağol darısı senin başına,nerelerdesin özlettin kendini sen neler yaptın bakalım..

banada dua edin nolur

çok teşekkür ederim canım,bende seni tebrik ederim sende hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah..canım benimde çok silik bir çizgi çıktı sonra kanda baktırdım,pazarteside yenilicem inşallah yükselmiştir birde çok yorma kendini doktorun bana dediklerini yazmıştım onları oku lütfen..:54:

Son düzenleme:
canım tüp bebeği dr istedi yani kistlerden dolayı direk tüp bebek yapalım dedi ama ben şimdi tüp falan düşünmüyorum yani en azında yılbaşına kadar kendimiz denicez maddi anlamda çok zor oldu bize bu tüp bebek çünkü ben stresden dolayı işten çıktım çalışmıyorum. herşeyde vardır bi hayır

maşallah canım yat dinlen hiç bişey yapma boşver hangi ildeydin kız valla ben evdeyim artık sana bakardım :1: ay kuzuzm inş. herşey cok güzel olcak
canım bide kortizon neden veriyo dr bide serum neden verdi yanlış anlama merakımdan soruyom :16:

canım ben çok iyiyim valla ruhum gönlüm o kadar rahatki inanıyorumki rabbim daha hayırlısını nasip ediceği için bu sefer ol demedi ben sabırla beklicem merak etme herşeyin hayırlısı olsaydı iyi olurdu tabi ama olmadı neden diye asla sormuyorum rabbim zamanı gelince bana meleğimi göndericek zaten sizin gibi doslarım olduktan sonra ben niye üzüleyimki beni düşünem tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun:54:

ay canım benim çok sağol ,ben adanadayım sen nerdesin???tatlım kortizon bağışıklık sistemimdeki sorun için,yani vücut bebeği yabancı madde olarak görmesin diye,serum da 4 tane verdi ama kocaman içine vitamin iğnesi hem benim için,hemde bebek daha iyi gelişsin diyeymiş benim bünye biraz zayıf da..hem kusurabakmak nedemek canım istediğin herşeyi sorabilirsin bizler bunun için burda değilmiyiz???

Son düzenleme:
canım benim çok sevindim inş bu sefer bebişin seni bırakmıcak ben 16. haftam bitti evde yeni yeni yürümeye başladım yat boşver şunun şurasında 9 ay yatıp bebeğine kavuşacaksın onu düşün sonra yattığın günleri ararsın Rabbim bebeğini sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inş

sağol canım benim,inşallah meleklerimiz bırakmaz bizi..

teşekkür ederim canım inşallah amin..dualarınıza zaten çok ihtiyacım var sağolun..:54:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:ikinizi de tebrık ederım.allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.bundan once yasadıgınız acıları kayıpları stresı bır daha asatmasın.mujde vermeyı bekleyen arkadaslarada rabbım nasıp etsın.inşallah hersey sonuna kadar yolunda gıder...boyle tatlı telaşlar guzel haberler sızınle olsun

inşallah canım amin .çok teşekkür ederim sağol..:54:

Back
X