• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

düşük yapan arkadaşlara Allah sabır versin çok zor yaşayan bilir bende 3 aylıkken bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması varmış bunuda ikinci hamileliğimde öğrendim ama çok doktora gittim sadece bir tanesi bu testleri istedi daha sonuç gelmeden iğne verdi diğer doktorlar en az 3 düşük yapmadan bu testi gereksiz gördüklerini söylediler onlar için düşük yapmak çok normal ben 6 haftalıkken iğne kullanmaya başladım bebeğim 4 aylık şuan hiç bir sıkıntı yaşamadım herşey normal gidiyo inşallah kucağıma almakta nasip olur Rabbim herkese nasip etsin

merhaba yazılarınızı okudum ben bir türlü iyi bir doktor bulamadım son bebeğimi dün kaybettim evde düşük yaptım.ve sonuş pıhtılaşma varmışş. ondan olabilir dedi doktor birdahaki hamileliğine iğne vercem dedi.yani bunu baştan düşünmedi.ve bana sadece progestan verdi ağızdan.okadar.folic asiti kendim içiyodum hamile kalabilmek için 3gebelik yaşadım hepside düştü nedenini çok merak ediyorum son hamileliğimde aşılama yaptırdık tutmamıştı ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştım oda dün düştü çok moralmen bittiğim günlerdeyim rabbim ne olur şifa ver diye dua edmekten başka bişey gelmio elimden ben gop ta oturuyorum bana önerebileceğiniz doktorlar varmı lütfeeeeeeenn :2::2::2::2::2:

canım çok geçmiş olsun,iyi bir doktor bulup gerekli tahlillerini yaptırıp öyle devam etmelisin yoluna sakın vazgeçme bende 6 kez bebek kaybettim şimdi çok yeni tekrar hamileyim inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur..

düşük yapan arkadaşlara Allah sabır versin çok zor yaşayan bilir bende 3 aylıkken bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması varmış bunuda ikinci hamileliğimde öğrendim ama çok doktora gittim sadece bir tanesi bu testleri istedi daha sonuç gelmeden iğne verdi diğer doktorlar en az 3 düşük yapmadan bu testi gereksiz gördüklerini söylediler onlar için düşük yapmak çok normal ben 6 haftalıkken iğne kullanmaya başladım bebeğim 4 aylık şuan hiç bir sıkıntı yaşamadım herşey normal gidiyo inşallah kucağıma almakta nasip olur Rabbim herkese nasip etsin

evet canım çok zor bende 6 kez yaşadım yeniden hamileyim..yaşadıkların için geçmiş olsun,şimdiki hamileleiğinide ALLAH tamamına erdirsin..

geçmiş olsun inşalah bu bebeğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına,hepimiz alırız inşallah...

senin adına çok sevindim arkadaşım...Allah bebeğine sağlıkla kavuşturur inşallah...ben de 2 kez düşük yaptım..kendi çaba ve araştırmalarımla pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı.dr um 3.düşüğü yapmamı bekleyecekti sağolsun...gebe kalmayı bekliyoru şimdi...iğneye başlayam ben de..şuan bebe aspirini kullanıyorum...sen aspirin kullanıyor musun?ve merak ettiğim bir şey var...düşüklerden sonra hemen hamile kalabildin mi?benim biraz zor oluyor sanırım...düşüklerle ilgisi olabilir mi acaba?1idüşüğümden sonra 3 ay korunduk....daha sonraki 3.denememde hamile kalabildim...şimdi yine 2 aydır korunmuyoruz ama dün yine adet oldum....

iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak...iğneye hamile kalır kalmaz mı başladı dr unuz yoksa bebeğin kalp atımları alındıktan sonra mı?benim dr kalp atımlarını aldıktan sonra başlayacağız dedi

iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak...iğneye hamile kalır kalmaz mı başladı dr unuz yoksa bebeğin kalp atımları alındıktan sonra mı?benim dr kalp atımlarını aldıktan sonra başlayacağız dedi

mrh cnm ben 4. haftada başladım kalp atışlarını beklemedi doktor hemen başladık umarım kucağımıza almayı nasip eder RABBİM

hamile kalır kalmaz başladım canım ben.. yani doktorum öyle istedi

bizde hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladık ,15 günlük hamileydim.

bizde hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladık ,15 günlük hamileydim.

sorumu cevaplandıran arkadaşlara teşekkür ederim...bir sorum daha var...gebe kalmak için uğraştınız mı?yani kaç ay sürdü düşüklerden sonra hamile kalmanız?benim 3-5 ay sürüyor genelde

canım çok geçmiş olsun...nasılsın suan ? dr sende pıhtılaşma oldugunu nasıl anladı? gen testi sonunda öğreniliyor diye biliyorum sana yapıldımı o testten??? ankara gop tasın dimi yanlış anlamadım... ben mesa hastanesine gdiyorum, dr umdan çok memnunum, ama ssk-bağkurla anlaşması yok malesef:( onun dışında başka bi dr tanımıyorum kadın doğum üzerine...

çok teşekkür ederim canım şu an halen sancım devm edior ve parçalar düşüyorr.oysa 4haftalıktı ama nede çok kalıntısı varmış.evet gop ta oturuyorum.benim 2sene önce hatırlamıyorum bir doktor kan tahlili istemişti ikiz bebek düşürmüştüm ozaman belli oldu kanpıhtılaşmam olduğu ama dktrlar hiç bir ilaç vermediler.malesef bebişler gitti.napalım hayırlısı herşeyin rabbim kimseyi özendirmesin,ve yalnız bırakmasın çocuksuz ev bomboşş.:50::50::50:

düşük yapan arkadaşlara allah sabır versin çok zor yaşayan bilir bende 3 aylıkken bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması varmış bunuda ikinci hamileliğimde öğrendim ama çok doktora gittim sadece bir tanesi bu testleri istedi daha sonuç gelmeden iğne verdi diğer doktorlar en az 3 düşük yapmadan bu testi gereksiz gördüklerini söylediler onlar için düşük yapmak çok normal ben 6 haftalıkken iğne kullanmaya başladım bebeğim 4 aylık şuan hiç bir sıkıntı yaşamadım herşey normal gidiyo inşallah kucağıma almakta nasip olur rabbim herkese nasip etsin

amiiin canım tebrikler hayırlı uğurlu olsun.banada dua et.ben zor hamile kalıyorum.dün yeni düşük yaptım hala sancım devam ediyor.parçalar düşüyor 5haftalık falandı kalp atışı ve bebek yok tu gelişmedi. 3 kere hamile kaldım 5senelik evliyim çok istiyoruz.kan pıhtılaşmasından dolayı düşüyor sanırım.kullandığın iğnenin adı ne.benim dktr birdahaki hamileliğinde iğneye başlıcaz dedi.:19:

Iyi akşamlar arkadaşlar;
bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.rabbim bir daha yaşatmasın acısını.hamile arkadaşlarada bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.
Sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.ben 8 senelik evliyim.3 gebelik kaybım var.3. Gebeliğimde cleksan iğne kullandım ama yinede bebeğimi kaybettim.yapılan testler sonucunda mthfr 677 heterezigot olduğum anlaşıldı.

4. Gebeliğimde iğne kullanmadım.gebeliğimin 21. Haftasına kadar prednol 16 kullandım.gebelikten 4 ay önceden folbiol, benexol b12 kullandım gebeliğimin 16.haftasında da bıraktım.coraspinede(100 lük) gebelikten önce başladım 34. Haftaya kadar devam ettim.ayrıca metioninden kısıtlı diyet uyguladım.şu an bebeğim allahıma şükürler olsun ki kollarımda 1 aylık.o kadar zor ulaştımki güzel kızıma allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın.

Sorularınız olursa elimde geldiğince cevaplamaya çalışırım.

canım çok geçmiş olsun,iyi bir doktor bulup gerekli tahlillerini yaptırıp öyle devam etmelisin yoluna sakın vazgeçme bende 6 kez bebek kaybettim şimdi çok yeni tekrar hamileyim inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur..

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİĞER DÜŞÜKLERİN KAÇ AYLIKTI SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.SEN NASIL DAYANDIN ÇOK ZORR.BEN MORALMEN SIFIRIM ÇOK ÜZÜLDÜM BU BEBEĞİN YAŞAYACAĞINI UMUYODUM EVET İİ BİR DKTR BULMAM LAZIM :49::emir_bebek:

Son düzenleme:
ıyi akşamlar arkadaşlar;
bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.rabbim bir daha yaşatmasın acısını.hamile arkadaşlarada bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.
Sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.ben 8 senelik evliyim.3 gebelik kaybım var.3. Gebeliğimde cleksan iğne kullandım ama yinede bebeğimi kaybettim.yapılan testler sonucunda mthfr 677 heterezigot olduğum anlaşıldı.

4. Gebeliğimde iğne kullanmadım.gebeliğimin 21. Haftasına kadar prednol 16 kullandım.gebelikten 4 ay önceden folbiol, benexol b12 kullandım gebeliğimin 16.haftasında da bıraktım.coraspinede(100 lük) gebelikten önce başladım 34. Haftaya kadar devam ettim.ayrıca metioninden kısıtlı diyet uyguladım.şu an bebeğim allahıma şükürler olsun ki kollarımda 1 aylık.o kadar zor ulaştımki güzel kızıma allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın.

canım sağol bilgilerin için bu diyette neler yasaktıı.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Iyi akşamlar arkadaşlar;

canım ankaradasın sanırım, hangi doktora gittin? bir de clexanı kaçlık kullandın? çünkü bende de seninkinin aynı durum var. Allah inşallah bizim de bebişlerimize kavuştuğumuz günleri en kısa zamanda gösterir.

Diyette tüm kuruyemişler,bulgur,bezelye,çikolata,kahve,susam ve susamdan yapılan ürünler,beyaz peynir dışında peynirler,brokoli,semizotu,asitli içecekler,turşu,sarımsak ayrıca 5 ay et yemedim ama son 4 ay boyunca ete yüklendik.

Cleksan 0,4 lük kullanmıştım.allahım hepinizin kucaklarını doldursun.

ilk hamileliğimde dış gebelik sonucu düşük yaptım
ikinci bebeğimi doğuma 3 gün kala kaybetmiştim
şimdi hamileyim iğne kullanıyorum
yarın sabah doktora gideceğim kalp atışları için
içimde bir korku var nasıl uyurum bilmiyorum dua edin lütfen
rabim herkese hayırlısı ile bebek nasip etsin

sorumu cevaplandıran arkadaşlara teşekkür ederim...bir sorum daha var...gebe kalmak için uğraştınız mı?yani kaç ay sürdü düşüklerden sonra hamile kalmanız?benim 3-5 ay sürüyor genelde
cn
m ben kürtajdan sonra 4.ay hamile kalabilmiştim..dr rahminde sorun yok hemen kalabilirsin dediği halde olmadı, zaten ilk 2 adetim düzensizdi 3.de düzene girdi, normal sanırım o kadar beklemek...
çok teşekkür ederim canım şu an halen sancım devm edior ve parçalar düşüyorr.oysa 4haftalıktı ama nede çok kalıntısı varmış.evet gop ta oturuyorum.benim 2sene önce hatırlamıyorum bir doktor kan tahlili istemişti ikiz bebek düşürmüştüm ozaman belli oldu kanpıhtılaşmam olduğu ama dktrlar hiç bir ilaç vermediler.malesef bebişler gitti.napalım hayırlısı herşeyin rabbim kimseyi özendirmesin,ve yalnız bırakmasın çocuksuz ev bomboşş.:50::50::50:
kürtaj ilfan yapmıycaklarmı sana?? ilaçlamı düşürüyosun? çok ağrın olur öyle de dimi ya:( İnşallah bundan sonrakinde kucagına alırsın... bak hematologa ihtiyacın olursa bayındır hastanesinde bi dr var ben ona gittim,gerçi pek işime yaramadı ama en azından senin pıhtılaşma derecene filan bakarlar... hamile kalınca da kadın doğumcuya sölersin hemen iğneye başlatır seni...

Back
X