Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benimki yine kimyasal gebelik oldu nasip ne diyeyim
kızlar benimki yine kimyasal gebelik oldu nasip ne diyeyim[/QUO
sebebi nedir doktorlar ne diyor bu duruma canım
merhaba sende benim gibi zamanını yatarak geçirenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor hamilelikah canım ya üzülme geçmiş olsun vardır bundada bir hayır doktora gittin mi ?? ne diyor
slm kızlar bende bugün 3 lü test için doktora gittim sonuç bir hafta sonra çıkıcak bakalım inş iyi çıkar 2 li testimiz iyiydi ama umarım buda iyidir. neyse 2 hafta önce erkek demişti bu seferde kız dedi şaşırdım bende sağlıklı olsunda yani kızım olucak inşallah. Rabbim herkese nasip etsin isteyip dileyen herkese inşallah.[/QUOTE
bizler için kız erkek farketiyor canım yeterki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah sonucunda güzel çıkar
merhaba sende benim gibi zamanını yatarak geçirenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor hamilelik![]()
slm kızlar bende bugün 3 lü test için doktora gittim sonuç bir hafta sonra çıkıcak bakalım inş iyi çıkar 2 li testimiz iyiydi ama umarım buda iyidir. neyse 2 hafta önce erkek demişti bu seferde kız dedi şaşırdım bende sağlıklı olsunda yani kızım olucak inşallah. Rabbim herkese nasip etsin isteyip dileyen herkese inşallah.
evet canım öğrenir öğrenmez başladım hem iğneye hem prednole yani kortizona..
kızlar burayı ilk okumaya başladığımda hamişlerimiz yoktu şimdi bakıyorumda gün geçtikçe artıyor maşallah hepinize allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bizlerede bu heyecanı yaşamayı ... bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi orada gördüm en azından . bakalım daha 13 gü var beklenen adete umarım gelmez de gebelik testindede görmek nasip olur . geçen ay kontrole gitmiştim dr progesterona başlattım 3 gündür içiyorum bu ay umutluyum dua edin tatlı anne adyları allahım duyar sizin sesinizi :)
canım sen prednolü ne kadar alıyorsun, tablet mi?
evet canım tablet olarak alıyorum 16 mg
canım benim bende 0,4 lük clexan kullanıyorum ama üzerinde 4000 ıIU yazıyor yani 10000 yazması imkansız çünkü 4 lük iğnelerde genelde 4000 yazar ümidini kaybedip sakın bunları düşünme olacağı varsa oluyor ben 6 bebek kaybettim bütün tedavilere rağmen inşallah bu bebeğim benimle kalır hepimizin sağlıklı çocukları olur inşallahcanım 2. düşüğümde fraksiparin iğne yapmıştım ama sanırım yanlışlıkla düşük dozunu almışım. günde 1 kez 0,4lükten yaptım ama üzerinde 3800 IU yazıyor, sanırım 10000 olmalıymış.
ya arkadaşlar kafam çok karışık...pıhtılaşma problemim ve 2 gebelik kaybım var....dr ların umurunda değil...benim dr um bebe aspirini ve folik asit dışında hiçbirşey vermedi.heparinde de gebelikte bebeğin kalp atımları alındığında başlayacağını söyledi.ben geç kalınacağını söyledim ama birşey olmaz dedi...açıkçası dr uma güvenmiyorum....lenfosit ve prednol kullanan arkadaşlar dr unuz neye göre verdi size bu ilaçları?ben de bilgi sahibi olup ona göre tedbirimi alayım.
canım benim bende 0,4 lük clexan kullanıyorum ama üzerinde 4000 ıIU yazıyor yani 10000 yazması imkansız çünkü 4 lük iğnelerde genelde 4000 yazar ümidini kaybedip sakın bunları düşünme olacağı varsa oluyor ben 6 bebek kaybettim bütün tedavilere rağmen inşallah bu bebeğim benimle kalır hepimizin sağlıklı çocukları olur inşallah
canım her doktorun tedavi yöntemi başka oluyor eğer için rahat değilse başka doktor araştır sen kaç haftalık hamilesin?? ben kortizonu bağışıklık sistemimdeki sorun için kullanıyorum yani vücut bebeği kabullensin diye.
beydağlı inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimiz olur.canım benim bende 0,4 lük clexan kullanıyorum ama üzerinde 4000 ıIU yazıyor yani 10000 yazması imkansız çünkü 4 lük iğnelerde genelde 4000 yazar ümidini kaybedip sakın bunları düşünme olacağı varsa oluyor ben 6 bebek kaybettim bütün tedavilere rağmen inşallah bu bebeğim benimle kalır hepimizin sağlıklı çocukları olur inşallah
canım her doktorun tedavi yöntemi başka oluyor eğer için rahat değilse başka doktor araştır sen kaç haftalık hamilesin?? ben kortizonu bağışıklık sistemimdeki sorun için kullanıyorum yani vücut bebeği kabullensin diye.
ben henüz hamile değilim canım.2 aydır korunmuyoruz düşükten sonra henüz gebe kalamadım.dr araştırıyorum ben de.bağışıklık sistemindeki sorunu nasıl tespit ettiniz?yani herhangi bir testi falan var mı?varsa yaptırayım...tekrar başa dönmemek anlamında...dr lar biz söylemesek hiçbirşey ysptırmıyorlar çünkü..ben trombofili panelini bile kendi ısrarımla yaptırdım çünkü
beydağlı inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimiz olur.