yok canım hiç iğne kullanmadım ben...2.düşükten sonra testleri yaptırmaya başladım kendi çabamla...şimdi tekrar gebe kalmayı bekliyorum..1.gebeliğim 8.haftada düştü 2.de 5 haftada...hiç ilerlemedi..pıhtılaşma problemi çıktı...diğer testleri de yaptırıp öyle gebe kalayım diyorum...daha fazla hırpalanmanın anlamı yok.tedbirli olmakta fayda var.inşallah senin sonuçlarında temiz çıkar...senikiler kaçıncı haftalarda düştü?
bende ilkini 6. haftada 2. si 9. haftada kaybettim canım... Birinciden sonra genetik testi yaptırmıstım pıhtılaşma problemi var dediler... ikincide iğne kullandım ama yine olmadı... Geçen hafta kontrole gittiğimizde kalbi durmustu hemen kürtaj oldumşimdi bizde kılı kırk yararak araştırıyoruz dediğin gibi hırpalanmadan elimizden gelen herseyin tedbirini aaldıktan sonra 3. bebeği denemek istiyoruz hayırlısı ile Sağ salim bir bebeğimize kavusabilsek....
inşallah Allah bizi de bebeklerimize kavuştursun...dr lar maalesef çok rahat...kan vereceğimiz testleri önermekten acizler...ben bir de çabuk gebe kalamıyorum...her düşük ve yeniden gebe kalmam en az 6 aya maloluyor.o yüzden son olarak bu bağışıklık testini de yaptırayım kafam rahat etsin diyorum...senin sonuçlarının çıkmasına çok var mı
inş. 15-20 güne kadar cıkmasını bekliyoruz canım...dediğim gibi bizde o sonuclara göre artık hareket edecez...yine haberleşelim mutlaka canım... iyi geceler sana...
sen korunmuyormusun?? canım,eğer korunmuyorsan ve kan pıhtılaşman varsa doktorun kullanmanı söyler zaten..
canim bende bir dusuk yasadim 8 haftalikti bebegim kalp atisi falan gorulustu bir miktar kanamam oldu doktor bebek iyi dedi 1 hafta sonra kahverengi akinti geldi yeniden gittim hemen hastaney aldilar 1 gun sonra bebegimin kalbi durdu ve kurtjla aldilar....ben yurt disinda yasiyorum dil problemide var doktor bebek 8 haftalik ama saglikli gelismemis kanamdan sonra tekrar tutunamamis dedi....bende turkiyede doktora gittim bana guatr testi falan yaptilar hormonlara baktilar hersey normal yanliz esimde sprem sayisi ve morfoloji dusuk doktor dusugun bu nedenle olabilcegini soyledi...yani sagliksiz bi sperm dollemis yumurtayi(simdi tekrar hamile kalmaya calisiyorum yumurtalik rahim falan hersey iyi sadce folik asit kullaniyorum ama hala psikolojim duzlemedi cok korkuyorum bu nedenle zordum herhangi bir belirtisi var mi bu kanpihtilasmasinin (
kizlar....
aranizda mthfr 1298 heterozigot olan varmi???
ne cesit yol izlediniz...ignelere ne zaman basladiniz,,,coraspin kullandinizmi? diyet uyguladinizmi?
çok teşekkür ederim canım sağol,sanada geçmiş olsun canım,başka bir doktorla daha görüş bakalım belki aydınlatırlar seni çünkü yaşadığımız şeyler kolay değil..
canım senin bağııklık sistemindeki bozukluk neden kaynaklanıyo
hg canım nasılsın ??nerelerdesin ?? çok merak ettim seni ,ben hamileyim daha çok yeni geçmişi okumadın sanırım..hamileliğinin iyi gittiğine çok sevindim banada dua et...
Ayyyyy canım yaaaaaaaaaaa çokk sevindim hadi gözün aydın olsun inş sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğin.. dualarım sizlerle bunu unutmayın canım benim hep aklımdasınız.. rabbim bu güzel duyguyu olmayanlarada nasip etsinn..ve ve ve tabikide umudum arkadaşımızada en kısa zamanda nasip etsin.. nekadarlık oldu sanırım yenidir ve tedavin ne şekil uygulanıyor... çok dikkat et tamammı canım...inanki çok sevindim inş birdaha eski yaşadıklarını rabbim yaşatmaz ve busefer gelir bebişimiz
canım,çok geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın inşallah bundan sonraki bebeğini sağlıkla alırsın kucağına onun için moralini yüksek tutmaya çalış..kan pıhtılaşmasının maalesef öyle belirtisi olmuyor canım ancak yapılan testlerle anlaşılıyor..
çok teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için sağol inşallah darısı diğer arkadaşların başına..daha 2 haftalık inşallah bu sefer yüzüm güler,canım benim sürekli yatmam gerekiyor bütün tedavi şeklini 5 ,6 sayfa öncesine bakarsan görürsün bakta arkadaşını nasıl zorlu bir süreç bekliyo oku lütfen çünkü şu anda ilaçların etkisinden mayışmaya başladım ,ama miniğim için herşeye katlanırım inşallah hayırlısıyla bu sefer olur..zaten perşembe günü öğrendim hamile olduğumu..
nedeni küçükken ağır geçirdiğim kızamıkmış canım duyunca çok şaşırmıştım..
evet canım çok haklısın bende yıllardır yaşıyorum bu zorlukları,ev işi pek yapmıyorum ama doktor yemek bile yapmıcaksın dedi eşim olmadığında onu mecburen yapıyorum,okudunmu sen?? benim yazdıklarımı..ayy canım yaa oku oku bitmesdi ama şu bir gerçekki buradaki tüm arkadaşlarımızın yaşadığı sıkıntılar çok zor sabırla geçilecek bir imtihan sanmayınki bizler hop hamile kaldık bitti sorunumuz ben 8 senedir bu durumların içindeyim..bitmek bilmeyen tahliller farklı farklı doktorlar her duyulana itimat etmek..çok zor süreç çokkkkkkkkk ama sabrın sonunda da inş rabbim veriyor dermanını..binlerce kez şükürki dermansız dert değil sadece zaman isteyen süreç var önümüzde...bende bu aya gelene kadar hep sıkıntı çektim psikolojikmen acaba bişey olucakmı acaba bebeğim neden bugün az hareket etti acaba sonlara doğru bir sorun çıkarmı öyle böyle şükür geldik bu zamana ama şimdide sarmış beni erken doğum korkusu rabbim ne eylerse güzel eyler amenna ama emeklerimizi inş boşa çıkarmaz amiinn..sende çok dikkat et kendine fazla yorma kendini bu aralar dinlen bol bol uzan oturur pozisyonda kalma fazla
kuzucum ya bunu nasıl tespit ettirdiniz
bende agır bi kabakulak geçirmiştim hemde 20 li yaşlarda acaba bundan olabilir mi
hangi testle anladınız bunu
evet canım çok haklısın bende yıllardır yaşıyorum bu zorlukları,ev işi pek yapmıyorum ama doktor yemek bile yapmıcaksın dedi eşim olmadığında onu mecburen yapıyorum,okudunmu sen?? benim yazdıklarımı..
canım immünoloji testlerinde çıktı başka ayrıntı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?