Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar bende bugün 3 lü test için doktora gittim sonuç bir hafta sonra çıkıcak bakalım inş iyi çıkar 2 li testimiz iyiydi ama umarım buda iyidir. neyse 2 hafta önce erkek demişti bu seferde kız dedi şaşırdım bende sağlıklı olsunda yani kızım olucak inşallah. Rabbim herkese nasip etsin isteyip dileyen herkese inşallah.

kızlar burayı ilk okumaya başladığımda hamişlerimiz yoktu şimdi bakıyorumda gün geçtikçe artıyor maşallah hepinize allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bizlerede bu heyecanı yaşamayı ... bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi orada gördüm en azından . bakalım daha 13 gü var beklenen adete umarım gelmez de gebelik testindede görmek nasip olur . geçen ay kontrole gitmiştim dr progesterona başlattım 3 gündür içiyorum bu ay umutluyum dua edin tatlı anne adyları allahım duyar sizin sesinizi :)

hayırlı sağlıklı olsunda canım hiç farketmez inşallah sonuçlarında güzel çıkar..

inşallah adetin gelmezde hayırlı haberler verirsin canım..

ya arkadaşlar kafam çok karışık...pıhtılaşma problemim ve 2 gebelik kaybım var....dr ların umurunda değil...benim dr um bebe aspirini ve folik asit dışında hiçbirşey vermedi.heparinde de gebelikte bebeğin kalp atımları alındığında başlayacağını söyledi.ben geç kalınacağını söyledim ama birşey olmaz dedi...açıkçası dr uma güvenmiyorum....lenfosit ve prednol kullanan arkadaşlar dr unuz neye göre verdi size bu ilaçları?ben de bilgi sahibi olup ona göre tedbirimi alayım.

canım benim bende 0,4 lük clexan kullanıyorum ama üzerinde 4000 ıIU yazıyor yani 10000 yazması imkansız çünkü 4 lük iğnelerde genelde 4000 yazar ümidini kaybedip sakın bunları düşünme olacağı varsa oluyor ben 6 bebek kaybettim bütün tedavilere rağmen inşallah bu bebeğim benimle kalır hepimizin sağlıklı çocukları olur inşallah

canım her doktorun tedavi yöntemi başka oluyor eğer için rahat değilse başka doktor araştır sen kaç haftalık hamilesin?? ben kortizonu bağışıklık sistemimdeki sorun için kullanıyorum yani vücut bebeği kabullensin diye.

ben henüz hamile değilim canım.2 aydır korunmuyoruz düşükten sonra henüz gebe kalamadım.dr araştırıyorum ben de.bağışıklık sistemindeki sorunu nasıl tespit ettiniz?yani herhangi bir testi falan var mı?varsa yaptırayım...tekrar başa dönmemek anlamında...dr lar biz söylemesek hiçbirşey ysptırmıyorlar çünkü..ben trombofili panelini bile kendi ısrarımla yaptırdım çünkü

beydağlı inşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimiz olur.

canım henüz hamile değilsen zaten folikasit ve corasprin yeterli çünkü banada öyle vermişti doktor hamileliği öğrenir öğrenmezde iğneye ve kortizona başladım,evet bu doktorların umursamazlığı benide sinir ediyo zaten ben bu yüzden 4 doktor değiştirdim..
canım bağışıklık sistemiyle ilgili testler immünoloji adı altında yapılıyor bencede hamile kalmadan yaptır hiç değilse bişey varsa önlemini alırsın ki inşallah yoktur sen hangi doktora gidiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…