canım burda bebeğini doğumdan 3 gün önce kaybedenlerde var
benim gibi daha keseyi bile görmeden kaybedenlerde var
git başka doktorlara 3 düşüğüm var araştırılmasını istiyorum de yaparlar bu testleri
inş. kuzucum
bi sor bakalım doktoruna ne dicek
hı bide bişi sorucaktım sana yakalamışken seni
bu ilk kortizon denemen mi
yoksa daha öncekilerde de denemişmiydin
bunda ilk defa denediğin şey nedir
malesef yine olmadı kalp atışları durmuş allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
malesef yine olmadı kalp atışları durmuş allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
günaydın hepinize mutlu,güzel ve hayırlı bir gün olsun hepimiz için..
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor iğneler ilaçlar. bebişine iyi bak annesi dinlen bol bol
dün eşim ankaradan bi doktorla daha görüştü napalım umut dünyası
kimin adını duysak arıyoruz sağolsun adamcagız ilgilendi
tahillerimizi istedi faxladık
bugün tekrar telefonda görüştük
bi kaç tahlil daha istedi(zaten hep tahlil istiyolar daha ne kadar kaldıysa)
bu tahliller guatır antikorlarıyla ilgiliymiş
lenfosit aşısı diye bi aşı varmış
eşimin kanını antikorlara ayırıp bana enjekte ediyolarmış
vücudum yabancı cisimlere antikor salgılasın diye
belki bebeği yabancı cisim olarak algılayıp vücut dışarı atabiliyomuş ona karşı
işte bu tahliller yapılcak
tahlil sonuçlarına görede ya başka bişiler yapılcak ya da bu lenfosit aşısı yapılcakmış
inş. trabzonda ki doktor gıcıklık yapmaz istediğim testleri yaptıttırır
sanada günaydın tatlım..walla ilaçlarımı kullanıyorumda progestan beni çok kötü yapıyor,dünde serumu yarıda çıkartmak zorunda kaldım,çünkü fenalaştım ama minnoşum için dayanıyorum..
canım benim progesteronu dr daha daha bana hamile kalmadan verdi bu ay kullanıyorum bu 5.günüm. çok ağır bir yan etkisi yok bende. seni fena yapan bebişin demekki annesi. canım ya birrşey daha sorucam adetine kaç gün kala baktırdın kanda 5 gün kala yapmayı planlııyorum daha erken çıkar mı onu merak ettim ( sanki kesin hamileyimde ne zaman öğrenirim onu hesaplamaya çalışıyorum şaka gibiyim dimi)
walla bilmiyorum canım ben 200 mg kullanıyorum,canım doktorum bana adete 5 gün kala yaptır demişti ama benim geç döllenme olmuş heralde çıkmadı tam adet günümde yaptırdım,sende iğne kullanıcaktın heralde yaptır bence ..kaç günün var adetine??
daha var canım 11 gün .adetlerim düzensiz diye bu ay ovulasyon testi kullandım yanlış değilse 16.gün yumurtladım. ondan öncesi griptim çalışamadık ama yumurtladığım günler çalıştık o yüzden umutlansam mı bu ay umutlanmasam mı bilemedim. iğneye başlıcam hamile kalmayı becerebilirsem en iyisi haftaya bugün yaptırayım giden para delinen kolum olsun napalım . sende grip olucak gibiymişsin aman diyorum dikkat et kendine limon kaynat iç bitkisel çaylarla destekle kendini uzak tut mikropları
evet canım göbekten yapıyorum haklısın herşey kucağımıza alabilmek için
oo yine sana insaflı laf etmişlerdaha kolayı yokmuş bu işin yaşadığımızı yaşamayan anlamıyor bizi. Yeni tanıdığım biri de uzun yıllar uğraşmış en son tüp bebekle tutmuş fakat kese oluşmamış bebek olmasına rağmen sonlandırılmış . Bana olsun en azından o mutluluğu yaşadın demez mi ne diyeceğimi şaştım damdan düşmeyen halden bilmez derler ama sen de düşmüşsün benim gibi böyle lafmı edilir Allah aşkına. Hevesin kursağında, elin bomboş kaldıktan sonra ne anladım ikiz mutluluğundan. Ben mi kötüyüm insanlar mı bencil diyorum İnsanların anlayşsızlığından şikayet eden bu insan da aynını bana yapıyor. ama anladım herkesin acısı kendisine öyle büyük ki bazen kendini karşısındakinin yerine koyamıyor. Ortak noktamız büyük acımız da olsa beni anlayan birilerinin varlığı güç veriyor bana şükür ki siz varsınız hayatımda.
ah kuzucum ah ankarada doktor kalmadı gittiğimcnm mrb bende bu sorunu yaşayanlardanım ankaradaymıssın sana bı dr soleyım incigini boncugunu karıştırıyo genetik araştıramlar yaptırıyo
ankara hastanesi ulucanlar semt polikliği hematalojıve içhastalıklar uzm. Dr turgay fen
gıt bence ben gecen aralıkta dış gebelık yaptım sol tüp alındı benı hemen araştırmaya aldı 6 aydan berı tedavi görüyrdum bugun allah şukur tedavım bıttı 1 ay içinde çalısmalara başlayacagız
kuzucum bhcg en fazla kaça çıktı senin şimdiye kadar şuan ilerleyen gebeliğin hariçhayır canım bu kortizonu 3 üncü denemem ama benim denemekten başka çarem yokmuş, doktorum sağlıklı bebeği bulana kadar vazgeçmemelisin eğer çocuk istiyorsan diyor ..ben çok aralar veriyodum her kürtajdan sonra çünkü çok kötü oluyordum ama keşke vermeseymişim çünkü zaman çok önemli özellikle kadın fizyolojisi açısından..
canımcım rabbim yar ve yardımcın olsun inş.malesef yine olmadı kalp atışları durmuş allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin
ah kuzucum ah doktorların hepsi aynısını diyosa ameliyat mı olsan acaba bi zararı varmıymış kiay canım benim inş. bu dr hayırlı olur senin için ya bende ne yapacağımı şaşırdım valla sinir oluyorum dr. hepsi ayrı bir telden çalıyolar valla yılbaşına kadar dr görmek istemiyorum ya en basiti1 gün arayla 2 dr gittim usg baktırmak için kistlerim için biri 2.7 ve 3.5 cm solda kistin var diyo bidede 2.9 solda 1.5 sağda kistin var diyo ya bu ne saçma bişey hangisine güvenip inanıcan ikiside ameliyat diyo sinir oldum valla dr. nefret ediyorum artık
merhaba herkese sanırım hepiniz sadece hamilelikle ilgili yazışıyorsunuz ama protein s nin düşüklüğü ile ilgili benimde geçici felçten sonra protein s nin 30 olduğu ortaya çıktı ve bu ciddi bişey heran felç geçirme yada kalbin herhangi bir organa pıhtı atma ve bir organımı kaybetme rizkim var hala testler devam ediyor...herkeste bu protein düşük ama tia
yani geçici felç yokmu nasıl oluyor paylaşırmısınz..
nasıl yani canım çok geçmiş olsun,biraz daha açarmısın konuyumerhaba herkese sanırım hepiniz sadece hamilelikle ilgili yazışıyorsunuz ama protein s nin düşüklüğü ile ilgili benimde geçici felçten sonra protein s nin 30 olduğu ortaya çıktı ve bu ciddi bişey heran felç geçirme yada kalbin herhangi bir organa pıhtı atma ve bir organımı kaybetme rizkim var hala testler devam ediyor...herkeste bu protein düşük ama tia
yani geçici felç yokmu nasıl oluyor paylaşırmısınz..
oo yine sana insaflı laf etmişler
benim karşıma çıkıp boşver taşıyıcı anne bulursun dediler
ben görüntü itibariyle iri yarı biriyim
sonra ay görende senin kısır olduğuna hiç inanmaz dediler
oturdum agladım hep
artık bebek soranlara
direk açıklama bile yapmadan benim çocugum olmuyo deyip kestiriyorum napıyım bide onlara laf anlatmaya mı çalışayım benimderdim bana yetiyo zaten
ah kuzucum ah ankarada doktor kalmadı gittiğim
yaptırmadığım testte kalmadı zaten inciği boncuğu araştırıldı
bende hiç kese bile görülmedi o yüzden doktorlar bu kimyasal gebelikleri kabul bile etmiyolar
kuzucum bhcg en fazla kaça çıktı senin şimdiye kadar şuan ilerleyen gebeliğin hariç
canımcım rabbim yar ve yardımcın olsun inş.
ah kuzucum ah doktorların hepsi aynısını diyosa ameliyat mı olsan acaba bi zararı varmıymış ki
canım benim progesteronu dr daha daha bana hamile kalmadan verdi bu ay kullanıyorum bu 5.günüm. çok ağır bir yan etkisi yok bende. seni fena yapan bebişin demekki annesi. canım ya birrşey daha sorucam adetine kaç gün kala baktırdın kanda 5 gün kala yapmayı planlııyorum daha erken çıkar mı onu merak ettim ( sanki kesin hamileyimde ne zaman öğrenirim onu hesaplamaya çalışıyorum şaka gibiyim dimi)
canim hamile kalmadan progesteronu neden verdiki doktor acaba? benim bildigim gebe kaldiginda ve dusugu onleyici olarak veriliyor...aydinlatirsan sevinirim canim, bilgimiz olur
umudum canım . geçen aya adetime 5 gün kala kanda 0.1 çıktı sonra adet olmadım gecikince bir daha test yaptırdım 5.2 falandı. dr iki gün sonra tekrarla dedi tekrarlayamadan adet oldum. yani beklediğim tarihten 4 gün sonra. bunları yaşayınca dr a gittim amacım yumurta takibi yaptırmaktı adetlerim sapıttığı için. ama doktor bu sürecte stresten prolaktinimin yükseldiğini söyledi göğsümü sıktı süt geliyordu resmen. neyse prolaktinimi düşürmek için ilaç verdi birde progesteron.2 ay bunlarla dene olmazsa yumurta takibi yapalım dedi araştırdığım da progesteron stresten etkilnen başka bir hormon stresle düşerse yumurtan kalitesiz oluyor ve gebe kalamıyorsun kalsanda düşüyor yada . anladığım kadarıyla döllenme olursa kese tutunabilsin diye erken dönemde başlattı adetimin 16.günü başladım sabah akşam 1 er tane içiyorum 100 lük olan ilaçtan . sonuç ne olucak belli değil henüz canım . fazla uzattım ama aklınızda soru işareti kalmasın dedim canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?