Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşım hiç kafana takma rabbim çook büyük bunların hepsi imtihan.sabredin sabrın sonu müjdedir.bende 2 düşük yaptım vede erken doğum ama sabrettim şimdi 2 tane kızım var.inşaallah seninde olur ama sabırrr işteeee.

merhaba canım ,yaşadıkların için geçmiş olsun.bende 6 bebek kaybettim ve şimdi çok yeni tekrar hamileyim benim yaşadıklarımda çok uzun ve sen yazdıklarında çok haklısın..evet çok zaman kaybettik ama umudumuzu kaybetmemeliyiz bu yaşadıklarımız bizim elimizde olan şeyler değil..bu arada bende cüneyt evrükeye gitmiştim iyi bir doktor ama ben ondanda sonuç alamamıştım..

ferdaney doktorlar konusunda çok haklısın bende 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalp atışları durduğu için zorunlu kürtaj oldum, sonra doktor rahminde perde var dedi, sonra anlaşılmıyor rahim filmi çektir dedi, rahim filmi çektirdim baktı baktı ve hımmm burda da belli değil en iyisi sen doğal yolla hamile kal, sorun varsa zaten ilk haftalarda düşer dedi bak ya sanki çok kolay bişey, başladığım yere döndüm yani madem doğal yolla kal, sorun varsa düşerdi niye rahim filmi çektirdim o zaman

bugün batımın son günü, yarın test yapıcam ama inanın sevinemiyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye, ne diyelim mübarek Cuma saatinde Allah hepimize dilediğimizi versin inşallah...

geçmiş olsun canım,hadi hayırlısı inşallah hamilesindir..ümidini sakın kaybetme,ALLAH hepimizin yüzünü güldürür inşallah..düşüğünün sebebi bellimi?? canım..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,hadi hayırlısı inşallah hamilesindir..ümidini sakın kaybetme,ALLAH hepimizin yüzünü güldürür inşallah..düşüğünün sebebi bellimi?? canım..

canım çok teşekkür ederim bu mesajdan sonra idrar testi yaptım pozitif, hemen kan verdim ve sonucu az önce aldım hamileymişim, ilk sana söylemek nasip oldu, ne diyim Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bu arada rahim filmiyle ilgili söylenenler doğruymuş demekki, bu ay çekilmiştim daha önceki düşüğün sebebi belli değil, patalojiye gitti ama doktorum sadece tekrarlayan düşüğe sebep olan bişey varmış, sende o yok dedi, adamakıllı bişey demedi yani,

neyse artık yeni bir sayfa açılıyor, kalpten diliyorum, Rabbim isteyen herkese versin, kimseyi mahsun bırakmasın inşallah...

Herkese merhaba, çok sukur gecen Cumartesi kızım dünyaya geldi. Allahım herkese nasip etsin. Çok Tatli mucize bisey.. Sizler için inanın dua ettim. En kısa sürede güzel haberler alın, 9aylik süreci saglikla tamamlayıp kucağınıza alın.. Görüşmek üzere..

masajını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım çok ama çok sevindim rabbim saglıklı sihatli bebegini kucagına almayı nasip eder inşallah. bunu canı gönülden diliyorum rabbim bizleride sevindirir inşallar allahım sen büksün yaradan mevlam acılarımızı tekrar yaşatma kucaklarımızı boş bırakma yarabbim...

ay canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah..

ALLAH analı ,babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım çoookk sevindim gözünüzaydın..

cnm çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah darısı başımıza Derya sen neler yapıyosun canım var mı bir gelişme epeydir internete giremedim.

teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah...
günaydın kızlar

amin canim insallah..
cok sevindim canim, ne guzel aramizdan birilerinin boyle guzel haberler almasi, cok guzel..umut dolu bizim icin. rabbim saglikla hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin sanada.
Buarada bize hatirlatabilirmisin, kac dusugun vardi oncesinde ve sorunun ne idi? bir de gebelik oncesi ve gebelikde kullandigin ilaclar? (bebekden vaktin kalirsa yazarsin canim :)

gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin..korkularını çok iyi anlıyorum ama iyi düşünmeye çalış iyi olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım mutlaka haber ver bize..

kusura bakmayın geç cevap veriyorum Allahıma şükür kalp atışlarını gördüm
iyi düşünmek zorundayız ama hep bir kaygı var maalesef
dua etmekten başka çaremiz yok
Rabbim bebek isteyenlerin kucaklarını bebeksiz bırakmasız hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin

gözünaydın canım inşallah sonuna kadar güzel gider...

Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah darısı başımıza Derya sen neler yapıyosun canım var mı bir gelişme epeydir internete giremedim.

cnm ben hamileyim. 5+5 günlük daha. dün dr.a gittim keseyi gördük. haftaya yine gidicem. kesenin ne kadar büyüdüğü kontrol edilecek. Dualarınıza ihtiyacım var. bende gelişmeler böyle cnm. sen nasılsın.

cnm hayırlı olsun RABBİM hayırlısıylşa kucağına almayı nasip etsin bende hamileyim 4 haftalıkken ultrasyona girdim kesem 7.1 mm i doktor gayet sağlıklı bir başlangıç yaptın dedi umarım seninkide iyidir.pazaretsi kalp atışlarını duymaya gidicez inş. duysarız n
bende stresliyim biraz

tşk ederim cnm. umarım kalp atışlarını duyarsınız ve sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…