Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay canım resmen sürpriz diye buna denir gözünaydın,ALLAH tamamına erdirsin,benim görümcemde spiralle korunurken hamile kalmıştı,çok sağlıklı bir kızı var...sen adanadaydın dimi canım yine faruk demiremi gidiyosun??

hayırlı olsun ,nş. bebeğini sağsalim kucağına alırsın

canım ben henüz çocuk sahibi olamadım ama bizim ve tabi senin gibi bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan çok var sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

allah razı olsun cevap verdiğin için hakta senin hatrını saysın bi nebze tebessüm ettim 2 kez kürtaj olunca aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.rabbim sanada hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin

amin canım amin hepimize inşallah..bende 5 kürtaj ve 1 de kendiliğinden düşük yaşadım ..korkularını çok iyi anlıyorum ama psikolojide çok önemli iyi düşünelim iyi olsun canım..ben şimdi tekrar hamileyim inşallah bu kez yüzümüz güler..

mrh cnm kulandığın ilacı bilmiyorum ama gönlünü ferah tut...RABBİM hayırlısını bilir. bende 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım şimdi yine hamileyim 7 haftalık RABBİM herşeyin hayırlısını bilir.hergün iğne oluyorum..ALLLAHIM sanada en kısa zamanda nasip etsin inş. hiç merak etme herşeyin hayırlısı olsun

inşaallah canım rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin sondur umarım

bende ona gidiyorum canım,belki karşılarız

inşallah canım önce keseyi sonrada kalp atışını görürüz,bende 0,4 mg kullanıyorum

inşallah çok stresli ve endişeli süreç dimi ben çok endşeliydim ve halada öyleyim kucağımıza alana kadar da böyle devam edicek sanırım..bugün doktorumdan fırça yedim biraz bu kadar stres iyi değil dedi ama elimde değil engelliyemiyorum..

canım benim de iki kimyasal gebeliğim var sadece kanda çıkıyor. genetik tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı. ben de 1 aydır hamile kalamadım. cumartesi adet günüm çok merak ediyorum bu ay tuttu mu. sen de haberlerini bizden eksik etme

canım bir de hangi doktora gidiyorsun ismini verebilir misin

inşaallah canım rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin sondur umarım
iinnnşşşşşaaaallllaaaaaahh canım.

hemde nasıl stresli ve endişeli bir süreç canım,benimde doktorum moralini çok yüksek tutup stres yapmıcaksın diyor ama bide bize sorsunlar..

benimde üç tane kimyasal gebeliğim var ve bi arkadaşın yazdığı gibi,benim gittiğim dr da bunun her kadının başına gelebilecek bişey olduğunu söyledi ama benim ısrarlarımla genetik test yapıldı ve mthfr c677t heterozigot çıktı
şu an 4+4 hamileyim inşallah,daha keseyi görmedik ama inşallah bu defa sağlıklı bi gebelik yaşarım.
şimdiki dr um cleaxasan 04 iğne verdi.
benim sorum,siz bu iğneyi hangi saatlerde vuruyosunuz,yada her gün aynı saatte vurulmalı gibi bi şartı var mı?
dr um çok acil doğuma gitti,bunları soramadım ve benim şu an başlamam lazım iğneye

kardelencim slm canım nasılsın? biliyomusun bilmiorum ama bende bu iğneyi yapıyorum kendine bir saat belirle canım hergün o saatte yapacaksın 10-15 dak gec yada erken farketmez o kadar inşallah rabbim kucagına almayı nasip etsin arkadasım soracagın bişey olursa cevaplarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…