Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm inş. bebeğini sağsalim kucağınıza alırsınız....bende cleaxasen 0.6 kullanıyorum aynı sattlerde yapsan daha iyi olur..RABBİM inş. bu sefer hepimzin yüzünü güldürür,herşey ALLAHTAN ondan istemekten başka yapabileceğimiz bişey yok..

herkese merhaba ALLAHIMA çok şükür sonunda bebeğimin kalp atışlarını duyduk bugün çok güzel bir duygu RABBİM herkese nasip etsin..umarım ALLAH kucağımızada almayı nasip eder...

cnm çok sevimdim. hep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah. Rabbim sonuna kadar bu sevinci yaşatsın inşallah sana. darısı başıma .

Ben 11 eylülde kaybettim ve henüz ilaçlara başlamadım tekrar başlayacak bile gücüm yok inan ki ben mersindeyim burada bir dç var umut dilek ona sordum gebelik öncesi bunları söyledi iğneye gerek yok dedi. Fakültedeki diğer dç senin doz yetersiz başlanmış demişti. Bİlemiyorum açıkçası iki dra daha gittim bu süreçte fikir almak için onlar beni umut beye yönlendirdiler ve aşağı yukarı aynı dozlardan bahsediyorlar şu an kafama tek takılan diyet meselesi homositeinden ötürü. netten öğrendiğim kadarıyla b12 b6 folik de yeterliymiş. Ama hatırlarsan bir arkadaş topikte diyet yaptığını iğne bile kullanmadan bebeğine kavuştuğunu yazmıştı. ÇOK YORULDUM birtek bunu biliyorum hamile bayanlara ve bebeklere bakmıyorum gözümü kaçırıyorum hep nazarım değecek diye korkuyorum. Kendimi sıkmaktan ağlama düşünme diye telkin etmekten BIKTIM!!!

Ooooh haberler süper. Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah. Azimliymiş bebiş spirale rağmen çıkmış gelmiş ne hoş:)

canım benim umutsuzluğa kesinlikle kapılma bende 1 ekimde kaybettim henüz onbeş gün oldu yani ama ben onbeş gün sonra ilaçlara başlamayı düşünüyorum folbiol, coraspin, b12 yi üç ay boyunca aldıktan sonra tekrar denemeyi düşünüyorum hiç karamsarlığım yok ki seninde olmamalı sabırla denemeliyiz. Evet bende aklıma geldikçe üzülmüyor değilim şimdi şu kadar olcaktı şöyle olcaktı diyorum...ayrıca ben bu ilaçları alırken aynı zamanda diyeti yapmayı düşünüyorum canım...doz meselesi önemli benimde kafama takılan tek sey o...

Çok mu abartıyorum bilmiyorum ki umutsuzluğa bile kapılamıyorum boşlukta salınıp duruyorum Allahım aklıma fikrime mukayyet ol diyorum sürekli. Aslına bakarsan (belki fazla teslimiyetçi olacak ama öyle) dozdu,drun dikkatsizliğiydi bunlar sadece vesile oldu ne yazık ki yaşadıklarım benim kısmetimdi. yaşanacağı vardı yaşandı ne yapsak önünde duramıyoruz. umarım kısmetimiz bundan sonra güzel olur, umarım yüzümüz güler.

bigün rabbim ol diyecek oluvericek
sen burda doğum hikayeni anlatırken
ben sayfalarca halay çekicem sana söz
üzme tatlı canını
evet bizim bi derdimiz var ama derdimizden büyük bir de rabbimiz var

ben de aynı durumdayım canım...ağlamaktan,düşünmekten benim duracak gbi...umudumu kaybediyorum...hatta kaybettim..hep kötü şeyler olacak gibi geliyor...hamile birini gördüğüm zaman gözlerim doluyor,boğazım düğümleniyor....psikolojim allak bullak...çok gerginim...hergün bir dr buluyorum.ona gidiyorum...hem maddi hem manevi ço yıprandık...ama böyle devam edersek daha çok yıpranacağız...moralimizi yüksek tutmamız lazım...sabır....başka çaremiz yok ki...Allah sabreden kullarının yanında olurmuş...hep ya sabır deyip teselli ediyorum kendimi...sen de öyle yap....Allah gönlümze göre versin...

canım merhaba, sorunu yeni gördüm. henüz doktora gitmedim, kromozom analizi sonuçlarını bekliyorum. ben de seni merak ettim, talip güle gidebildin mi?

talip güle gitmedim..Ahmet yalınkaya ya gittim...tavsie etmyorum gitme...verdiğim para yanıma kar kaldı...ilgilenmedi bile özel muayenehanesi olmasına rağmen..hepsi aynı bunların

üzme tatlı canını

esindirim kvrckım doğru diyor seninki teslimiyetçilik değil dediğin gibi oluvereceği varmış birşeyler vesile oluor yoksa istemeden hamile kalıp düşürmek için binlerce yol denemesine rağmen bebeğini dünyaya getiriyor. Bizim için zaman henüz gelmemiş kvrck ın dediği gibi rabbim ol diyecek ve inş. en kısa zamanda hayırlısı ile hepimiz yavrularımıza kavusacagız dua edelim....

üzme tatlı canını

esindirim kvrckım doğru diyor seninki teslimiyetçilik değil dediğin gibi oluvereceği varmış birşeyler vesile oluor yoksa istemeden hamile kalıp düşürmek için binlerce yol denemesine rağmen bebeğini dünyaya getirenler var canım. Bizim için zaman henüz gelmemiş kvrck ın dediği gibi rabbim ol diyecek ve inş. en kısa zamanda hayırlısı ile hepimiz yavrularımıza kavusacagız dua edelim....

talip güle gitmedim..Ahmet yalınkaya ya gittim...tavsie etmyorum gitme...verdiğim para yanıma kar kaldı...ilgilenmedi bile özel muayenehanesi olmasına rağmen..hepsi aynı bunların

anladım canım dediğin gibi hepsi aynı...ben ve eşim bu konuda yazılmış makalelere kendimiz göz atmaya karar verdik çoğu yabancı yayın bakalım literatür ne diyorrr...Valla bizde eşimle kendimize göre bir tedavi planı çizmeye çalışıyoruz...planımız hamilelikten üç ay önce folbiol, coraspin ve b12 kullanmak aynı zamanda metioninden fakir diyeti yapmak...hamilelikle beraber iğne, progestron ve kortizon kullanmak canım ama burda iğnenin dozu önemli çünkü ben önceki hamileliğimde iğne kullanmama ragmen kaybetmiştim... Dediğin gibi diyarbakırda güvenilecek doktor yok biz ankara ve istanbuldaki doktorlarada bakıyoruz ilk basta bize yol göstersinler diye ama henüz birine karar veremedik...Sende lütfen ümitsizliğe düşme çünkü psikolojik durumumuzunda bu süreçte önemli rolü var güçlü olmalıyız hayatım...

evet canım,biliyorum seninde iğne kullandığını,karşılaştığımıza sevindim ayrıca
ben mi yanlış yaptım,yoksa iğne nin yeri morarıyo mu?bunu soruyorum şimdi de.
ben daha çok soru sorarım bu gidişle
rabbim isteyen herkeze bebeğine kavuşmayı nasib etsin inşallah

teşekkür ederim,evet ancak rabbim dileyince oluyo
amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum dualarına.

üzme tatlı canını

canım beniiim Allah razı olsun senden, hepinizden... İnşallah güzel şeyler de konuşacağız içimiz içimize sığmayacak anlatacağız birbirimize kalp atışıydı tekmesiydi derken sadece kederleri değil sevinçlerimizi de paylaşacağız kısmetse inancımız da olmasa ne yapardık bilmiyorum

tam diyorum uzaklaştırdım aklımı bu fikirlerden bir şey oluyor vuruyor kalbime genetiğe teste gönderdmiştik sonuç geldi yeterli numune alınamadığından sonuç çıkmamıştır diye ağlamaktan bir hal oldum düşündükçe fena oldum çok alsan ne olacak maaşından mı kesecekler yaşamıyor ki artık kuzularım fazla al gerekirse işini düzgün yapsaydı keşke. git dedi şeytan çıkar cıngarı o derece sinir yüklüydüm ağlama krizlerine girdim nefes nefese kaldım resmen sağolsun biri soruyor nasıl gidiyor hamilelik diye yarama tuz basılıyor sanki ben ne gebeliğimi ne kaybettiğimi uzun süre kimseye söylemedim. En yakınıma bile. Gebeliği nazardan korkup söylemedim diğerini üzüntüden söyleyemedim Amaan ne diyim bazen ben bile dayanamıyorum bu melankolik hallerime İnsanlar neler yaşıyor şükürsüzlük ediyorsun diyorum İnşallah düzeleceğim. ruhum çökünce bedenim de çöktü:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…