• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben kullanıyorum suan 27 haftanın içindeyim halada mrk ettiğim an dinliyorum ben gitti-gidiyor dan sipariş verdim fiyatıda 70 tl cok kullanışlı dr umada sormuştum oda alabilirsin demişti...

teşekürler canım bende almak istiorum en azından merak ettiğimizde sağ olduğunu biliriz...benm ilk bebeğim karnımda öldü.7 aylık.:( o yüsden endişeliyim hep.. senin ilk gebeliğinmi? nasıl gidior?

çok geçmiş olsun bende aynı dertten 2 düşük yaptım.şimdi 32 haftalık hamileyim clexsan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günlük. darısıı isteyen herkese...benim doktorum lohusalığım çıkana kadar iğneyi kullanmam gerektiğini söylüyor.

ne güzel allah tamamına erdirsin inşallah..merak ettim canım homozigot mu heterozigot mu seninki?

allah sağlıcakla kucağınıza versin inşallah bebişlerinizi.allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve salih evlatlar. amin....

allah sağlıcakla kucağınıza versin inşallah bebişlerinizi.allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve salih evlatlar. amin....

canım ben kullanıyorum suan 27 haftanın içindeyim halada mrk ettiğim an dinliyorum ben gitti-gidiyor dan sipariş verdim fiyatıda 70 tl cok kullanışlı dr umada sormuştum oda alabilirsin demişti...

Sevgili Eda homozigot wild tip hakkında bilgi alabilir miyim senden? Doktorum şuanda burada değil sen görüşebilmişmiydin bununla alakalı? Homozigot mutant ile arasındaki fark ne?

kan sulandırıcı mı kullanıyorsun?cleaxan mı?kaçlık vuruluyorsun.genelde hamile kalındığı anda başlanıyor iğneye diye biliyorum ben ama

Ben de hamilelik öncesi vuruluyorum iğneden. Hamile oldugunu anlayana kadar iş işten geçebilir dedi doktor. Rahim yatagını baştan hazırlamak lazımmış, bebek tutundugu anda yasayabilsin diye. Benim 3 düşügümde de hic kese gorememiştik cunku, buyuk ihtimalle hic tutunamadılar bende.

Ben de hamilelik öncesi vuruluyorum iğneden. Hamile oldugunu anlayana kadar iş işten geçebilir dedi doktor. Rahim yatagını baştan hazırlamak lazımmış, bebek tutundugu anda yasayabilsin diye. Benim 3 düşügümde de hic kese gorememiştik cunku, buyuk ihtimalle hic tutunamadılar bende.

senin mutasyonların ne bana hiç böyle birşeyden bahsetmediler kaç doktora gittiysem şu an ne kullanıyorsun valla neye inanacğımızı ne yapacağımızı şaşırdım kimi diyet veriyor kimi gebelikten önce iğne veriyor birde hamilemisin

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum. Ama takip ediyorum. Adetim 6 gün geçti bu ay. ama hiç bir gebelik belirtisi hissetmiyorum. İdrar testi yaptım evde negatif çıktı. bugün kan testi verdim belki yarın çıkar dediler. Lütfen bana dua edin Allahım boş çevirmesin hayırlısıyla. Hepimizin kucaklarını eteklerini doldursun.Test sonucu çıkınca haber veririm.
Hepinize sevgiler .....

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum. Ama takip ediyorum. Adetim 6 gün geçti bu ay. ama hiç bir gebelik belirtisi hissetmiyorum. İdrar testi yaptım evde negatif çıktı. bugün kan testi verdim belki yarın çıkar dediler. Lütfen bana dua edin Allahım boş çevirmesin hayırlısıyla. Hepimizin kucaklarını eteklerini doldursun.Test sonucu çıkınca haber veririm.
Hepinize sevgiler .....

hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir..

korkacak birşey yok, hiç acıtmıyor. bir de bu iğneleri her batırışımda bebeğimi korumak için iyi birşey yaptığımı düşünüyorum. iğne küçük ve ucu çok ince. iğne yapmak benim kadar iğneden korkan biri için bile zor değil. sadece sonrasında ilaç biraz yakıyor ama yeter ki bebeklerimiz sağlıkla gelsinler dünyaya. kan aldırırken kullandıkları koca iğneler gibi değil incecik rahatça giren birşey bu. zaman içerisinde aynı yerlerin izlerine iğne yaptığında biraz acıyor. burada bebek özlemi çeken kayıp yaşamış bir sürü anne adayımız annemiz var. eminim her biri de sağlıkla bebeğine kavuşabilmek için bunu mismini bir fedakarlık olarak görüyorlardır. iş başa düştüğünde gereken cesareti toplarsın sen de eminim.

tesekkur ederım cesaret verdınız evet anne olmak fedakarlık ıster bende katlanabılırım emınım bebeğim için yeterkı sağlıkla dogması ıcın herseyı onun için göze alabılırım yağlı iğneler bile oldum zamanında alıstım onlara bunada alısırım emınım :) tskr ederim sağlıkla kucagınıza alırsınız ınsallah kuzunuzu

kızlar 4 kasımda randevu aldım doktora o gune kadar coraspin ve folic asit kullanmaya basladım en azından ön hazırlık olsun dıye dua edermısınız arkadaslar bu kez sağlıkla karnımda buyuyen bebeğim olsun elleri yumak yumak cennet kokulu benımde olsun insallah ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSIN HAYIRLI BIR EVLAT :emir_bebek:

arkadaşlar hepinize merhaba

2 düşükten sonra, araştırırken sizlerin yaşadıklarını okuyarak doktorumu ikna edip bir takım testler yaptırmıştım. yaklaşık 1,5 yıl kadar önce. ondan sonrada ilk kez hamilelik yaşıyorum. tüp bebek bizim. mtfrh 1298c heterezigot, protein c sınırda, protein s düşük çıkmıştı. doktorum önemli değil dedi ama bu sefer riske atmak istemediğim için iğne olmam gerekirmi diye sorduğumda bana clexsan 0.2 lik doz verdi. ama farkındayım öylesine verdi. şimdilik her şey yolunda gibi ama yinede korkuyorum

2 düşükten sonra, araştırırken sizlerin yaşadıklarını okuyarak doktorumu ikna edip bir takım testler yaptırmıştım. yaklaşık 1,5 yıl kadar önce. ondan sonrada ilk kez hamilelik yaşıyorum. tüp bebek bizim. mtfrh 1298c heterezigot, protein c sınırda, protein s düşük çıkmıştı. doktorum önemli değil dedi ama bu sefer riske atmak istemediğim için iğne olmam gerekirmi diye sorduğumda bana clexsan 0.2 lik doz verdi. ama farkındayım öylesine verdi. şimdilik her şey yolunda gibi ama yinede korkuyorum

hayırlısı ne ise o olsun hayatınızda inşallah. RABBİM OL DERSE olur ne olursa olur benım arkadasım merdıvenlerden dustu sağlıkla bebeği dogdu yeterkı rabbım istesın hayırlısı ile kucagınıza almak nasip olur ınsallah moralinizi yüksek tutun endişeler oluyor mutlaka ama onunla konusun sevin daha cok kucuk olsada hıssettırın size tutunsun :nazar:

kızlar 4 kasımda randevu aldım doktora o gune kadar coraspin ve folic asit kullanmaya basladım en azından ön hazırlık olsun dıye dua edermısınız arkadaslar bu kez sağlıkla karnımda buyuyen bebeğim olsun elleri yumak yumak cennet kokulu benımde olsun insallah ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSIN HAYIRLI BIR EVLAT :emir_bebek:
inşallah canım RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..

canım moralini bozma sakın ve olumlu düşün inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

hayırlısı ne ise o olsun hayatınızda inşallah. RABBİM OL DERSE olur ne olursa olur benım arkadasım merdıvenlerden dustu sağlıkla bebeği dogdu yeterkı rabbım istesın hayırlısı ile kucagınıza almak nasip olur ınsallah moralinizi yüksek tutun endişeler oluyor mutlaka ama onunla konusun sevin daha cok kucuk olsada hıssettırın size tutunsun :nazar:

desteğiniz için çok teşekkürler
doğru söylüyorsunuz. aslında iyi bir doktor araştırıyorum. sonuna kadar inşallah devam edebileceğim. hayırlısı olsun artık hepimiz için inşallah

günaydın kızlarrr
ben ,oğlum ve doğmamış bebeğimizde şimdilik iyiyiz bakalım
ama şu ilaçlar beni mahvediyor yaa elevit ,gyno ferro,progestan kullanıyorum
progestan başımı döndürüyor halsizletiriyo,gyno ferro kabızlık yapıyor ay ölecem ama bebeğim için dayanmaya çalışıyorum
birde ilk gebeliğimde iğneler canımı çok yakmıyordu ama şimdi nedense dayanamıyorum
hayırlısı bakalım bizde durumlar böyle

şimdi test yapanlar bebek bekleyen arkadaşlar
allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin sizlere
her duamda bebek isteyen tüm herkese nasip et diyorum ama
bizim gibi kan pıh.yüzünden bebeklerini kaybeden annelere en çok dua ediyorum
yana yakıla bebek bekliyoruz geliyorlar gebeliğimiz boyunca iğneler şöyle dursun
her an bişey olacak diye korkuyoruz bu korku yüzünden hemileliğimizin tadını çıkaramıyoruz

bu yüzden allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin

Back
X