2 kez düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???
durum: beklemede
bana şu diyet konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan tam listeyi istiyorum bulunduğum yerde doktorlar bu konuda pek bilgili degiler malesef
1 düşük 3 kürtaj
gebelikten önce_clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikte_lenfosit aşısı,iğne,serum
gebelikdurumu-beklemede
Kanama icin veya dusugu olemek icin progesteron kullaniyormmusun suanda? hem hapi hem ignesi hemde vajinal jeli var...
canım herşey ylundayken ylculuk yapıp kendini tehlikeye atma derim nasılsa ultrasnlada bakmıyomuş neden bakmıyo onuda anlamadım seni sinan hoca nden amniyosentez yaptı 2 li testin 3 lü testi yaptırmamışmıydın yada nasıl çıkmıştı merak ettim canım bide bişey sorucam ben şimdi 19 haftam bitti bazen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ve çk korkuyorum normalmi sen kalp atışlarını dinlemek için bi cihaz aldım demiştin adı ne acaba nerden aldın bende almayı düşünüyorumda
Eline sağlık umudum_31
Bugün şaka gibiydi oturdum ağladım sinirimden.Annemin alt komşusu annemde olduğumu duymuş torununu almış gelmiş seveyim diye benim yok ya. Eski iş arkadaşım doğum yaptı akşma illa görmeye gidelim diyor arkadaşlar zor atlattım.Evde kalıp kafa dinleyeyim dedimki teyzem aradı gelinimiz hamile internetten bebek yatağı beğenmiş sipariş veremiyormuş sen verirmisin hufff kimse kötü niyetli değil ama azıcık çok az ince düşünemezler mi
Canim bisey degil Insallah bu listedeki 'gebelik durumu'nun karsisina 'Bebegi kollarinda' diye yazacagimiz gunlerde tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah.
Bugunku durumuna gelince, aslinda sana teselli vermek isterdim ama nasil yalan soyleyebilirimki...cunku bende ayniyim hayatim, bende senin durumundayim...
bazilari gozumun icine sokarakdan, bazilarida bilmeden...hassasiyetimi paramparca altust edip cikiyorlar, depresyonlu halime daha fazla uzuntu ekleyip cikiyorlar...Bende o kadar zorlaniyorumki..artik bu son zamanlarimin nasil gececegini bilmiyorum, evimde mutluyum ama ne zaman baska insanlarla gorussek, yaram desiliyor, kaniyor...kaniyorum...evet INCE DUSUNEMEZLER...bizler daha cok yaralaniriz ama onlar ince dusunemezler...benim artik bu sitedeki arkadaslarimdan baska hicbir gercek arkadasim olmadiginida dusunuyorum artik, esim ailem bile benim hassasiyetimi anlamazken ben disaridaki insanlardan ne bekleyebilirim ki???
Komşuya ne yapayım ben senin kaka torununu deseydim, arkadaşlara ki hiçbirisi sevmiyor doğum yapan arkadaşı ne yapayım o iğrenç insanın bebeğini görüp deseydim, teyzemede madem gelinin sipariş vermeyi bilmiyor almasın o zaman internetten bebek yatağı deseydim şimdi oturur ağlamazdım hatta yazarken bile baya rahatladım :)
Komşuya ne yapayım ben senin kaka torununu deseydim, arkadaşlara ki hiçbirisi sevmiyor doğum yapan arkadaşı ne yapayım o iğrenç insanın bebeğini görüp deseydim, teyzemede madem gelinin sipariş vermeyi bilmiyor almasın o zaman internetten bebek yatağı deseydim şimdi oturur ağlamazdım hatta yazarken bile baya rahatladım :)
canım benimki normal bir tuzlu bir şekerli olan serumlardan içinede vitamin iğnesi vemişti...senin ki ne için içeriği nedir??sanırım sende gebelikte serum kullandın ne serumuydu yazarsan sevinirim doktorum banada serum verdi aynı serum mu merak ettim
Aynı durumu neredeyse her gün yaşıyorum Okulda tören yaptık bugün anaokulundayım gösteri yaptılar ağlamamak için o kadar zorlandım ki gelen soruyor gözlerin sulanmış niye diye.. Kurban olurum onlara, onları verene öyle tatlı ve masumlar ki Allahım bize de hayırlısından sağlıklısından asip etsin İnşallah.
Tamda yerine gitmissin cnm..rabbim herkesin gonlune gore Versinde
Benim hic mucadele edecek gucum kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?