Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

1 düşük 3 kürtaj
gebelikten önce_clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikte_lenfosit aşısı,iğne,serum
gebelikdurumu-beklemede

sanırım sende gebelikte serum kullandın ne serumuydu yazarsan sevinirim doktorum banada serum verdi aynı serum mu merak ettim

canım sorunumuz aynı senınle.tedavımızde sımdılık aynı düşüklerin nasıl oldu kanamalı mıydı kacıncı haftalarda dustu??senındemı kalp atımı durdu merak ettım...ben kayserıdym banada dıyet vermedı doktorum.hatta heterozigotu onemlı bıle bulmuyor doktorlar ama dusugum oldugu ıcın ıgne verecegını rıske atmayacagını soyledı.bundan oncekı doktorum pıhtılaşma sorununuz yok ıgneye aspırıne gerek yok demıstı

Kanama icin veya dusugu olemek icin progesteron kullaniyormmusun suanda? hem hapi hem ignesi hemde vajinal jeli var...

evet progeston hapı kullanıyorum.ama çok baş dönmesi yaptı.çünkü günde 3 kez kullanıyorum.artık başımı kaldıramıyodum.doktorum da hapı vajinal fitil olarak kullan dedi.ben de öyle yapıyorum.bir de arkadaşlar ankaradayım ben.ankarada bu konularda iyi bir doktor biliyor musunuz.ben tolga ecemişe gidiyorum.

umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot ve AntithrombinIII yuksek
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede

Beydagli
6 düşük
Sorun: MTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_G
Gebelikden once : folikplus ve corasprin
Gebelikle birlikde: folikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
Gebelik durumu : HAMiLE

Minik0606
2 düşük
sorun:mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
hamilelik öncesi: folbiol ve coraspin
hamilelikde: fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
gebelik durumu:beklemede.

12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikte:heparin

sevgia
2 kimyasal düşük
sorun: mthfr1298 factor v heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin
gebelik durumu:beklemede

mltm2602
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyorum
gebelik durumu : beklemede

esindirim
3 düşük
sorun@ mthfr 1298 heterozigot ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikte: 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybettim) IUGR tanısıyla
gebelik durumu: bir süre beklemede

eda33
2 düşük
sorun: protrombin g20210 A mutasyonu homozigot, FV leiden mutasyonu homozigot, MTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 25 haftalık HAMiLE

Adogrucu
5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelikte : ilk 3 ay progestan 200 vajinal olarak ve bemiks, şimdi ise gyno ferro sanol demir habı ve omega 3 (balik yiyemediği için). homosistein ve b12sonuçları ii olduğu için iğne kullanmıyor.
gebelik durumu : 26+4 haftalık HAMiLE

nigar50
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelikle birlikde: clexan 0.6 iğne

Dogay
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşük
gebelikte önce: folidoce+ coraspin 100 mg
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyorum
gebelik durumu : beklemede

ddilek
2 kürtaj
sorun:mthfr 677 heterozigot mutasyonu
gebelik öncesi: coraspin,folbiol,becozym c forte
gebelikle beraber: 3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
gebelik durumu : 20 haftalık HAMiLE

burcu_gen
3 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + 0,4 * 2 clexane iğne + diyet

gulsunoguz
6 ve 7. haftalarda kalp atımı durdugu ıcın 2 kez küretaj
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???
gebelik durumu:beklemede

sunisa
2 kez düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

bucu2
1 düşük 3 kürtaj
gebelikten önce_clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikte_lenfosit aşısı,iğne,serum
gebelik durumu-beklemede

Canım benim testlerde problem yoktu ben kendi isteğimle amniyosentez oldum. Açıkcası MTFR ile ilgili o kadar çok yayın okumuştum ki 2li ve 3lü testlerden ziyade amniyosentez yaptırmanın daha yerinde olduğunu düşündüm, işde endişelerimi yenmek için yaptırdım desem daha doğru olacak. bende 19 gebelik haftamda bebk hareketlerini net algılayamadım hatta 23 de tam olarak hissetmeye başladım. 19 haftada bazı günler net tekme etıyordu bazı günlerde hiç atmıyormuş gibi geliyordu. İlk gebeliklerde zaten geç hissedilirmiş. Ben bebğin kalp atışlarını duymak için angelsound aldım.bu şekilde yaz bir çok yerde satışı var fiyat olarak 70-100 lira arasında. Şu aralar pek kullanmıyorum, senin gebelik haftanda sanırım başladım kullanmaya ama artık bebişi çokta rahatsız etmek istemiyorum.

Eline sağlık umudum_31

Bugün şaka gibiydi oturdum ağladım sinirimden.Annemin alt komşusu annemde olduğumu duymuş torununu almış gelmiş seveyim diye benim yok ya. Eski iş arkadaşım doğum yaptı akşma illa görmeye gidelim diyor arkadaşlar zor atlattım.Evde kalıp kafa dinleyeyim dedimki teyzem aradı gelinimiz hamile internetten bebek yatağı beğenmiş sipariş veremiyormuş sen verirmisin hufff kimse kötü niyetli değil ama azıcık çok az ince düşünemezler mi

Canim bisey degil Insallah bu listedeki 'gebelik durumu'nun karsisina 'Bebegi kollarinda' diye yazacagimiz gunlerde tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah.

Bugunku durumuna gelince, aslinda sana teselli vermek isterdim ama nasil yalan soyleyebilirimki...cunku bende ayniyim hayatim, bende senin durumundayim...

bazilari gozumun icine sokarakdan, bazilarida bilmeden...hassasiyetimi paramparca altust edip cikiyorlar, depresyonlu halime daha fazla uzuntu ekleyip cikiyorlar...Bende o kadar zorlaniyorumki..artik bu son zamanlarimin nasil gececegini bilmiyorum, evimde mutluyum ama ne zaman baska insanlarla gorussek, yaram desiliyor, kaniyor...kaniyorum...evet INCE DUSUNEMEZLER...bizler daha cok yaralaniriz ama onlar ince dusunemezler...benim artik bu sitedeki arkadaslarimdan baska hicbir gercek arkadasim olmadiginida dusunuyorum artik, esim ailem bile benim hassasiyetimi anlamazken ben disaridaki insanlardan ne bekleyebilirim ki???

Doğru söylüyosun geçen ay ben ağlarken kardeşim bile sen hala orada takılı mı kaldın dedi bana iyice cinnet geçirdim.Bu olaydan sonra kimseye üzüntümü belli etmemeye başlamıştım bu kez de nasıl olsa atlattı deyip daha rahat davranmaya başladı insanlar.En iyisi hepsini tersleyeceksin :)

Komşuya ne yapayım ben senin kaka torununu deseydim, arkadaşlara ki hiçbirisi sevmiyor doğum yapan arkadaşı ne yapayım o iğrenç insanın bebeğini görüp deseydim, teyzemede madem gelinin sipariş vermeyi bilmiyor almasın o zaman internetten bebek yatağı deseydim şimdi oturur ağlamazdım hatta yazarken bile baya rahatladım :)

Aynı durumu neredeyse her gün yaşıyorum Okulda tören yaptık bugün anaokulundayım gösteri yaptılar ağlamamak için o kadar zorlandım ki gelen soruyor gözlerin sulanmış niye diye.. Kurban olurum onlara, onları verene öyle tatlı ve masumlar ki Allahım bize de hayırlısından sağlıklısından asip etsin İnşallah.

Bak iste... Gulelim birazda.

sanırım sende gebelikte serum kullandın ne serumuydu yazarsan sevinirim doktorum banada serum verdi aynı serum mu merak ettim
canım benimki normal bir tuzlu bir şekerli olan serumlardan içinede vitamin iğnesi vemişti...senin ki ne için içeriği nedir??

ah güzelim üzme kendini ne olur bizler bu yaşadıklarımızı isteyerek mi yaşıyoruz sanki,insanlarda bunu anlasa problem ortadan kalkacak ama..

Tamda yerine gitmissin cnm..rabbim herkesin gonlune gore Versinde
Benim hic mucadele edecek gucum kalmadi...

Senin işinde baya zormuş esinidirim anaokulunda çalıştığımı düşünemiyorum diyeceğim ama benim evde anaokulunun tam karşısında ilk günler bahçede oynarlarken sesleri gelirdi balkondan izler ağlardım psikopatlaşıp doğrayacaktım hepsini

Tamda yerine gitmissin cnm..rabbim herkesin gonlune gore Versinde
Benim hic mucadele edecek gucum kalmadi...

Ben psikoloji öğretmeniym aslında alanımı değiştirdim bu yaz anaokuluna geçtim 3 aylık falan hamileydim o zaman sanki doğurmuş da büyütmüş gibi hayaller kurmuştum benle gelir giderler anaokulu sıkıntısı çekmem demiştim. Ağlasam mı gülsem mi acaba?

Bende aynı işimi bıraktım bankadan geç çıkıyorum rahat büyütemem diye evin yakınında bir firmaya geçiyordum kreşte evin karşısında. Hatta eşimlede konuşuyoruz planlar süperdide tutmadı. Ama bitmiş değili sadece biraz ara verdik planları uygulamaya. Umudumuzu kaybetmek pes etmek asla yok.Herkes her istediği şeye kolaylıkla sahip olamıyor bu hayatta hatta ben bile şaşırmıştım ilk denemede nasıl hamile kaldığıma.Çünkü bu zamana kadar istediğim hiçbir şeyi kolaylıkla elde etmedim ben demekki annelikte böyle olacakmış.Daha yeni 5 senedir uğraşan arkadaşımın hamile haberini aldım gaza geldim yılmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…