canım senın doktorun kimdi
cnm ankaradaki dr.um prof. timur gürgan. şu an gidemiyorum ona kırşehirde kadir kangala gidiyorum
sende hamileymişsin canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..benim kafa dalgın olduğundan görmemişim kusura bakma...
aynı doktora gıdıyoruzda timur beye o takip etmıyor yanı gebelık sürecini bn daha hamile degılım ınsallah kucagına alırsın yavrunu darısıda bebek bekleyen herkese insallah timur bey bu sefer umudumuz olur önce allaha sonrada tümur beye guvenıyorum 4 düşüğüm var benımde
Bugun tahil yaptırdım ve doktora gittim. Bchg 13337 çıktı, herkes şokta, yani daha 1 gün geçmişti adetimden. Ama olay öyle değilmiş, meğerse üstüne görmüşüm. 6 haftalık olmuş bebiş, kalp atışını bile duydum minik bebeğimin. Şok oldum resmen. Geçen ay aşılama yapmıştık, aşılamanın 10. günü çok fazla kanamam olmuştu normal adet kanaması gibi, doktora gitmiştim alttan bakmıştı birşey görememişti, aşılama tutmadı diye de çok üzülmüştüm. O zaman çok ufak oldugu için görülmemiş. Hastanedeki herkes çok şaşırdı...
Doktor progestan verdi her ihtimale karşı, Clexane 0,4, folbiol ve benexol e devam. Ay hala şoktayım.
kızlar nasılsınız??
kızlar nasılsınız??
Bugun tahil yaptırdım ve doktora gittim. Bchg 13337 çıktı, herkes şokta, yani daha 1 gün geçmişti adetimden. Ama olay öyle değilmiş, meğerse üstüne görmüşüm. 6 haftalık olmuş bebiş, kalp atışını bile duydum minik bebeğimin. Şok oldum resmen. Geçen ay aşılama yapmıştık, aşılamanın 10. günü çok fazla kanamam olmuştu normal adet kanaması gibi, doktora gitmiştim alttan bakmıştı birşey görememişti, aşılama tutmadı diye de çok üzülmüştüm. O zaman çok ufak oldugu için görülmemiş. Hastanedeki herkes çok şaşırdı...
Doktor progestan verdi her ihtimale karşı, Clexane 0,4, folbiol ve benexol e devam. Ay hala şoktayım.
benmki benzior canım.doktorumun dediğine göre coraspin yetio hamilelikte ama benm 1tane kaybım olduğu için önlem amaçlı iğnede kullanıyorum.homozigot hastalığın kendisidir kan pıhtılaşma hastalığının..heterozigotta taşıyıcı olmaktır.yani biz bu hastalığı genlerimizin birinden taşıoruz.bi insan anne ve babadan birer gen alıor birisi normal birisi bozuksa heterozigot çıkıor.eğer ikiside bozuk olsaydı homozigot olucaktık..doktorumun anlattıkları bunlar canım.bana güsel donuç demşti.zorlanmıcaz çok fazla gebeliğinde dedi..
ayy canım ya, ne güzel anlatmışsın, ben izmirde çok iyi bir doktor buldum ama o kadar yoğun ki aralık 3 e randevu alabildim, o yüzden benim bilgiye ihtiyacımm var, sen çok güzel açıklamışsın canımm..demek bizim test sonuçlarımız benziyor, seninkileri de merak ettim tatlım, müsait olduğunda yazar mısın?çook teşekkür ederim..inşallah zorlanmadan gebeliğimizi tamamlayıp anne olabileceğiz..ee tabi ilk önce hamile kalmak gerekiyorkaç ay beklememiz gerekiyor, hamile kalmak için o konuda bilgin var mı canım..
canım ben de ızmırdenım kım senın dedıgın doktor ısım verebılır mısın ben de ıyı bır doktor arıyorum da
canım ben çoook araştırdım..ege üniversitesinde prof. sait yücebilgin..onda tedavi olan çok arkadaşım var..alsancakta özel muayenehanesi varmış..istersen netten araştır biraz sende..çok başarılı bir doktor olduğunu söylüyorlar ancak çok yoğun, akşam 10:00 a bile randevu verdikleri oluyormuş..
hadı yaaaa super oldu bunu ogrendıgım cok tesekkur ederım. umarım şifa buluruz. hemen arastırmaya baslıyorum.
canım geçmiş olsun bence yarın git bir kadın doguncuya yazdır zaten verilen iğneler hep aynı doktorların dediğine görede herhangi bir zararı yok bu iğnelerin en azında cumartesine kadar kullanırsın içinde rahat edr
Belki telefon edip kanaman olduğunu şoylesen seni araya alırlar, ya da en azından doktorla görüştürürler. Bu arada bende de 1298 homozıgot mutasyon var.
cnm geçmiş olsun. benimde şiddetli kanamam vardı 5 gün önce. acil dr.uma gittim. bana progestan iğne verdi. vurulduktan sonra azaldı ve sabahına lekeye döndü. iğneye beş gün devam ettim . şimdi çok iyiyim. cnm acile git ve muayene ol bir an önce.
canım özelden mesaj gelmiş ama hiçbişey yazmıyodu mesajda tekrar gönderirmisin..
bunu öğrenmem çok iyi oldu yani ben normal bir devlet hastanesine gidip ben zaten kocaeli de oturuyorum kadın doğumcudan kocaeli için sevk alırsam izmite umuttepe ye gittiğimde sıra beklemiyomuyum hemen yaptırabiliyomuyum?
canım benim bence rıza beyin muaynehanesini tekrar ara hem rahim anomalin olduğunu hem de pıhtılaşman olduğunu ve hamile olduğunu kanaman olduğunu durumunun acil olduğunu söyle doktorla görüştürebilirse onunla görüş hiç olmasa bile pıhtılaşma için aspirin almaya devam et ama normal bir kadın doğumcıya git progestan versin iğneleri de varmış bak arkadaş yazmış.Allah bebeğini sana bağışlasın canım..
tamam canım araştır..umarım şifamız olur bu doktor..ben çok ümitliyim..senin hangi genlerinde mutasyon tespit edildi canım..kaç kaybın var..
canım benım ılk gebelık kaybım yok sukurler olsun sadece dusuk tehlıkem var ve aptz değerım yuksek. doktor pıhtılaşmanın cok oldugunu ve bunun dusuk sebebı olabıleceğını soyledı endıselyım.
canım hiç telaş yapma, kafanı da hiçççç ama hiçç kurcalama bi sürü şeyler yazılıyor, güzel bir doktor bul biran önce ve hemen ondan yardım al bence..doktor ne derse de onu yap mutlaka..çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlım..Allahım korusun sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?