Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ankaradaki dr.um prof. timur gürgan. şu an gidemiyorum ona kırşehirde kadir kangala gidiyorum

aynı doktora gıdıyoruzda timur beye o takip etmıyor yanı gebelık sürecini bn daha hamile degılım ınsallah kucagına alırsın yavrunu darısıda bebek bekleyen herkese insallah timur bey bu sefer umudumuz olur önce allaha sonrada tümur beye guvenıyorum 4 düşüğüm var benımde

sende hamileymişsin canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..benim kafa dalgın olduğundan görmemişim kusura bakma...

estağfurullah canım ne kusuru bu topiği çok yeni oldu takip etmeye başlayalı daha çok kimseyi tanımıyorum inşallah yeni dostluklar ve güzel paylaşımlarımız olur inşallah rabbim senide en kısa sevindir hiç umudunu kaybetme canım rabbim hepimizi bi sınavdan geçiriyo bu sınavı gececeğim diye düşünmeliyiz hepiniz için dua ediyorm isim olarak tek tek tanımadığım içim toplu olarak her duamda söylüyorum rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin

cnm önümüzdeki günlerde timur beye kontole gidicem. Eşim aramış kanamam olunca. Neden gebeliği takip etmiyorsunuz diye kızmış. Riskli hamilelik size güvendik demiş. Arayıp özür dilediler.

ayyy canım benım gercekten cok buyuk bı surprız yaptın bıze bebıste sana yapmıs valla...yazdıgın hercumlede şaşkınlıktan,mutluluktan ve rabbımın buyuklugunden gozlerım doldu...maaşallah allah nazarlardan saklasın bebısın buyudugunde bu olanları onla anlatmayı nasip etsin...allahım isteyen herkesi sevindir guzel haberlerımızı mucızelerımızı bereketlendır...cok guzel ya cok guzel cok guzel cookkk guzel super yaaa

topiğimize hosgeldin sürpriz bebiş...

kızlar nasılsınız??

aramıza dönmene çok sevindim.zamanla daha iyi olacaksın buna inanıyorum.yaşadıkların çok zor ama toparlanmak şart.
senin umudun bana yol gösterici olurdu.
bir an önce iyileşmeni diliyorum.kendini sıcak tut bu dönemde çok önemli.gerçi sen biliyorsundur ama ben yinede söylemek istedi.

meleğim hayırlı olsun bebişin rabbim nazarlardan saklasın desene 9 ay kadarcık sonraya misafirimiz var

ayy canım ya, ne güzel anlatmışsın, ben izmirde çok iyi bir doktor buldum ama o kadar yoğun ki aralık 3 e randevu alabildim, o yüzden benim bilgiye ihtiyacımm var, sen çok güzel açıklamışsın canımm..demek bizim test sonuçlarımız benziyor, seninkileri de merak ettim tatlım, müsait olduğunda yazar mısın?çook teşekkür ederim..inşallah zorlanmadan gebeliğimizi tamamlayıp anne olabileceğiz..ee tabi ilk önce hamile kalmak gerekiyor kaç ay beklememiz gerekiyor, hamile kalmak için o konuda bilgin var mı canım..

canım ben de ızmırdenım kım senın dedıgın doktor ısım verebılır mısın ben de ıyı bır doktor arıyorum da

canım ben de ızmırdenım kım senın dedıgın doktor ısım verebılır mısın ben de ıyı bır doktor arıyorum da

canım ben çoook araştırdım..ege üniversitesinde prof. sait yücebilgin..onda tedavi olan çok arkadaşım var..alsancakta özel muayenehanesi varmış..istersen netten araştır biraz sende..çok başarılı bir doktor olduğunu söylüyorlar ancak çok yoğun, akşam 10:00 a bile randevu verdikleri oluyormuş..

hadı yaaaa super oldu bunu ogrendıgım cok tesekkur ederım. umarım şifa buluruz. hemen arastırmaya baslıyorum.

teşekkür ederim cnm.doktora gittim.progestan verdi.şimdi daha iyiyim.

Belki telefon edip kanaman olduğunu şoylesen seni araya alırlar, ya da en azından doktorla görüştürürler. Bu arada bende de 1298 homozıgot mutasyon var.

burcucum dediğin gibi yaptım.cumartesi günkü randevuyu çarşambaya aldırttım.demek pıhtılaşmalarımız aynı seninle cnm.o zaman iletişimii koparmayalım lütfen.ben bugün de hematoloğa gittim.günlük 1 ane 100 lük coraspin ve yine 1 kez clexane 0,4 verdi hematolog.şu anda leke halinde.bayağı az yani.sen ne kullanıyorsun cnm?

evet cnm progestandan sonra azaldı.hemen o akşam gittik doktora.

çok tebrik ediyorum cnm.benim geçen seneki ilk düşüğümde öyle olmuştu.adet görüyorum sanmıştm.meğer üstüne görmüşüm.bir gittim.8000 lerde falan çıkmıştı.şok olmuştum.bu bebişler böyle bize sürpriz yapıyorlar işte.clexane 0,4 ü günde 1 kez mi kullanıyorsun cnm

sağol ercelfcim.rıza beye çarşamba gidiyorum inşallah.başka bir dr da progestan yazdı.bir de clexane 0,4 vuruluyorum.çok şükür şimdilik bir sorun yok gibi.iyi dileklerin için tşk ediyorum bitanem.

tamam canım araştır..umarım şifamız olur bu doktor..ben çok ümitliyim..senin hangi genlerinde mutasyon tespit edildi canım..kaç kaybın var..

canım benım ılk gebelık kaybım yok sukurler olsun sadece dusuk tehlıkem var ve aptz değerım yuksek. doktor pıhtılaşmanın cok oldugunu ve bunun dusuk sebebı olabıleceğını soyledı endıselyım.

canım benım ılk gebelık kaybım yok sukurler olsun sadece dusuk tehlıkem var ve aptz değerım yuksek. doktor pıhtılaşmanın cok oldugunu ve bunun dusuk sebebı olabıleceğını soyledı endıselyım.

canım hiç telaş yapma, kafanı da hiçççç ama hiçç kurcalama bi sürü şeyler yazılıyor, güzel bir doktor bul biran önce ve hemen ondan yardım al bence..doktor ne derse de onu yap mutlaka..çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlım..Allahım korusun sizi..

ay cok tesekkur ederım yaaa hakkaten zaten fecı duygusalım aglıcam sımdı. sen ne alemdesın hamıle mısın nerde oturuyosun?

çok sevindim canım tebriklerrrr...

ercelf ;

bunu öğrenmem çok iyi oldu yani ben normal bir devlet hastanesine gidip ben zaten kocaeli de oturuyorum kadın doğumcudan kocaeli için sevk alırsam izmite umuttepe ye gittiğimde sıra beklemiyomuyum hemen yaptırabiliyomuyum?

evet ben öle yapmıştım.sevk istedim.trombofili testi için.zaten sevk kağıdında yazıorlar.direk umuttepedeki genetik araştırma bölümüne gidip kanımı verdim hiç beklemedim.sonuç ise 2 haftaya kalmadı çıktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…