Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ayyy superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haberr.... Cok sevindim.. buyuk bir moral oldu valla... Rabbim hayirlisiyla devamina erdirsin insallah.

Maaaaşaaaallllllllllllllllaaaaaaaaah
Allah tamamına erdirsin. bizlere dua et

doktorunun adını söyleyebilirmisin.

maşallah canım tebrik ederim allahımın mucizesi işte düşmeyince düşmüyor kanaman olsa bile geç tuttu demekki yada bazı kişiler 9 ay normal adet kanaması bile görebiliyomuşlar.doktor ne dedi bu durumla ilgili aşılamadan sonra olan o kanama ne kanamasıymış peki yerleşme mi o kadar yoğun olabilir mi yerleşme kanaması?

canım çok sevindim ALLAH sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...

cevabın için çok sağol.kromozom tahlilleri bizim ve kürtaj metaryalinin yaklaşık 20 gün sonra çıkacak. MTHFR LER ikisi de yapıldı.homosistein nedir bunu istemediler benden açıklarsan sevinirim.

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin çok güzel bi duygu olsa gerek.benim gerizekalı doktorum kanamam var dediğim halde bana sadece hap verdi,şimdi okudumda iğne vuranlar hastaneye yatıranlar var.belki dokrot hatası yüzünden bebeğimden oldum :2: bir dahakine bana Clexane ve progestan vereceğini söyledi.deneme tahtası mıyım ben??

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, darısı sizlerin de başına. Hakikaten eşimden sonra size haber verdim biliyor musunuz, hemen sizlerle paylaşmak istedim. İyi varsınız, umarım hepimiz çabalarımızın karşılığını göreceğiz.
Zeytinci2012 doktorumun adı Tolga Ecemiş.
Ercelf sordum o kanama nedir, nasıl oluyor diye. Dedi ki bazen bebek rahimin bir kenarına tutunduğunda rahmin diğer yarısı sanki hiçbir şey olmamış gibi dökülürmüş, bende olan da böyle birşeymiş. Yani sormadım aslında ama yerleşme kanamasından farklı herhalde, çünkü ben yerleşme kanaması daha hafif olur diye bilirdim ve benim kanamam baya pıhtılı, parçalı falandı. Aslına bakarsan hamile oldugumu bilmedigim iyi olmuş, hamile kaldığımı bilsem sonra da o kanama olsa kesin moral bozuklugundan düşürürdüm bebişi. Sonra da zor toparlanırdım.

Bir de doktorun iğneyi hamilelik öncesi kullandırmata başlaması çok iyiy olmuş, eğer iğne olmuyor olsaydım belki de ben hamile oldugumu anlayana kadar çoktan gitmişti.

Darısı tüm isteyenlerin başına. Öpüyorum hepinizi

canım çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah çok sevindim bekliyodum senden güzel bi haber zaten. kendine çok dikkat et. coraspin kullanmıyacakmısın bende cuma günü öğrendim hamiş olduğumu bugun doktoru aradım söyledim benim değer cuma günü 54 çıkmıştı yarın tekrar kan testi yaptır 200 civarına olması gerek dedi inşlallah yükselmiştir coraspin ve becozyme c forte yi haftada i gün folbiol ve fragmin 0.2 her gün dedi

nasıl bir şoktasın tahmin edebiliyorum ben bile şoktayım. ne güzel ya bebeğimin kalbi atacakmı stresinide atlatmış oldun bikerede :) demekki herşeyin bir vakti var gerçekten olacak olduktan sonra kimse engel olamıyor . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım. bizler içinde dua et

inşallah güzel haberle geleceksin canım hiç stres yapıp bozma moralini bizide haberdar et

sende hamileymişsin canım gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşallah..benim kafa dalgın olduğundan görmemişim kusura bakma...

cevabın için çok sağol.kromozom tahlilleri bizim ve kürtaj metaryalinin yaklaşık 20 gün sonra çıkacak. MTHFR LER ikisi de yapıldı.homosistein nedir bunu istemediler benden açıklarsan sevinirim.

MTHFR1298 yazmiyordu o yuzden soyledim canim. Homosistein kanda olculen aminoasitlerdir bunlar vucutta protein olusumuna yardimci oluyor, homosistein yuksek oluncada kalp, ve beyin damar tikanikligi ilerleyen donemlerde olusabilirmis diye duymustum. Genelde folik asit B12 ve diger B vitaminleri genetik enzim yetersizligi gibi durumlarda homosistein yuksek cikarmis. Mesela homosistein yuksek cikinca kimi doktorlar gebelik esnasinda diyet uygulanmasi taraftari oluyorlar homosistein seviyesini dusurmek icin. Umarim kafani karistirmamisimdir. Ve bildigim kadariyla ben 12'yi gecmemis olmasi gerekiyor normal sayilmasi icin. Sevgiler.

çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin..ne güzel bir sürpriz olmuş....allah büyük olunca oluyor işte.bizim için de dua et olur mu?sağlıkla bebeğine kavuştursun rabbim...iğneyi günde bir kez mi yapıyorsun

Beydagli

Hosgeldin tatlim, nasilsin? Aramiza donmene sevindim. opuyorum

hb canım..iyi değilim ama yinede şükrediyorum,kolay değil 7 inci kez yaşıyorum bu acıyı ve bu kez çok ağır geldi..
çamur gibi akıntım hala devam ediyor her zaman bu kadar sürmezdi ve belimin ağrısı hala geçmedi çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olacak,o koltuğa çıkmaktan nefret ediyorum ama mecburum..
sen nasılsın ?? canım..

ay burcugen şoktayım çok sevindim tatlım tebrikler bu bir mucize yani demek aşılama tutmuş haa ay bıcırrık bakk ne yapmış ne etmiş tutunmuş çok sevindim canım darısı bana

Canim agir gelmezmi.. cok sancili bir donem biliyorum. Ama gececek ve Allaha siginmakdan baska caremiz yok. Hayirlisi buymus demekki ben genelde oyle dusunmeye calisiyorum yoksa ruh halimin onune gecemiyorum..

Ben canim bildigin gibi, Yumurtlama takibi yapiyorum su siralar, daha yumurtlayamadim ama :18: Hayirlisi bakalim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…