• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

her ay erkenden kan testi yaptırıp negatifi görmek beni çok yıratıyo fazla takıyorum biliyorum ama üstesinden gelemedim kürtajdan sonra. bu ay da yaptırmadım inatla kan testi şimdide onun pişmanlığını yaşıyorum en azından hamile değilim adet olucam der onu beklerdim şimdi arada kalıyorum. allahım ne zor bu korkularla yaşamak

canım benimde kürtajdan sonra böyle olmaya başladı ama 2 gün lekelenme olurdu şimdi 4.gündeyim daha sökülmedi gerisi. ve çok hakısın hangi günü sayıp hesap yapsam bilemiyorum çook canım sıkılıyor :(

sabredeyim bu akşamıda atlatayım diyorum canım kan tahlili için ama keşke yaptırsaydımda diyorum . sevinsemmi üzülsem mi bilemiyorum .

ben de öyleyim...her ay dayanamayıp test yapıyorum sonuç hüsran.o iğrenç tek çizgiyi görmekten bıktım.bu ay ovulasyon testi yaptım.ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce sanki hamileymişim gibi sevindim..sonra kendime geldim,gebelik testi olmadığı aklıma geldi...sıyırdım iyice anlayacağın :43: takma kafana...kendimle dalga geçiyorum artık...olacağı varsa oluyor..biz ne yapsak boşş...yarın yaptırırsın bi test olur biter...normalde adetin kaç gün geçti.

Son düzenleme:
liste çok iyi olmuş.yapan arkadaşın ellerine sağlık.benim de 2 düşüğüm oldu.2.daha çok yeni:(bende pıhtılaşma testleri yapıldı ve sonuç normal olarak çıktı.fakat protein s değerim düşük çıktı...kromozom testlerimiz de haftaya çıkacak hayırlısıyla.bu durumda nasıl bir tedavi izlemem lazım??bilen lütfen yanıtlasın
hoşgeldin elendil protein s değerin kaç çıktı

canım dün adet olmam gerekıodu olmadı.dayanamadım bu sabah test yaptım tabıkı negatıf cıktı bır yarım saat gozlerimi şaşı yaparak baktım belkı bı sılık cızgı gorurum dıye ama yok.sonra bıraz lekelenmelerım oldu ama hala adet olmadım.moralım cok bozuldu doktorada gıtmedım hayırlısı olsun...sankı bu vucut bana ait degıl ısrarla sabrımı zorluyor ne hamıleym dıyebılıyorum nede adet oluyorum artık pazartesi kantestı yaptırcam kırmızılar gelmezse:50::50::53::53:
canım hakkında hayırlısı olsun moralini bozma bu ay olmazsa öbür ay sadece biraz sabır birde kafana fazla takma stresde etkiliyor

merhaba bende 2 düşük yaşadım birde trisomy 18 teşhisi ile ikizlerimi doğumda kaybettim.araştırmayı bulunduğum şehirde yaptıdım.kesin pıhtılaşma dediler.mthfr 677 heterezigot çıktı.işte protein s ve c antitrombin falan normal değerin altında ve üstünde çıktı.hacettepede yaptırdığımda ise bütün değerlerim normal çoktı:/şaşırdım burası ilaç şart dedi hacettepe gerek yok dedi.napcağımı şaşırdım valla.3 aralıkta inşallah ist prof recep has dan randevu aldım bakalım o ne diyecek.RABBİM TEZ VAKİT SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH YAVRULARIMIZA

hannem hoşgeldin ve başın sağolsun allahım birdaha yaşatmasın değerlerin değişikmi çıkıyor biraz anlatırmısın mesela protein s kaç çıktı allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

umudum_31
3 düşük
sorun: mthfr1298 heterozigot ve AntithrombinIII yuksek
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne
gebelik durumu: beklemede

Beydagli
7 düşük
Sorun: MTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_G
Gebelikden once : folikplus ve corasprin
Gebelikle birlikde: folikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
Gebelik durumu : beklemede

Minik0606
2 düşük
sorun:mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelik öncesi: folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
gebelik durumu:beklemede.

12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikle birlikde:heparin igne

sevgia
2 kimyasal düşük
sorun: mthfr1298 ve factor V heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin
gebelik durumu:beklemede

mltm2602
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

esindirim
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikle birlikde: 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybetti) IUGR tanısıyla
gebelik durumu: bir süre beklemede

eda33
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 26+5 haftalık hamile :emir_bebek:

Adogrucu
5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik birlikde : ilk 3 ay progestan200 vajinal olarak, bemiks, şimdi gyno ferro sanol demir habı, omega 3 (balik yiyemediği için). Homosistein ve b12sonuçları iyi olduğu için iğne yok.
gebelik durumu : 26+4 haftalık hamile :emir_bebek:

nigar50
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelikle birlikde: clexan 0.6 iğne

Dogay
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşük
gebelikte önce: folidoce+ coraspin 100 mg
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

ddilek
2 kürtaj
sorun:mthfr 677 heterozigot mutasyonu
gebelik öncesi: coraspin,folbiol,becozym c forte
gebelikle beraber: 3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
gebelik durumu : 20 haftalık HAMiLE :emir_bebek:

burcu_gen
3 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne + diyet+10 gün günde 3 adet progestan fitil
gebelik durumu: 6+3 hamile :emir_bebek:

gulsunoguz
6 ve 7. haftalarda kalp atımı durdugu ıcın 2 kez kürtaj
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???
gebelik durumu:beklemede

sunisa
2 kez düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

bucu2
1 düşük 3 kürtaj
sorun:mthfr677 heterozigot
gebelikten önce: clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikle birlikde: lenfosit aşısı,iğne,serum

btl17
3kez 9.haftada kalp atım durduğu için 1kezde boş keseden dolayı 4kürtaj
sorun:PAI-15G-4G heterizigot,MTHFR1298c heterizigot
gebelikten önce:folbiol,coraspin
gebelikte birlikde: iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak

sewqi54
1 ölüm doğum 7 aylıkken
sorun: Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigot
gebelik öncesi: folik asit
gebelikle birlikde: innohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitamin
gebelik durumu: 11 haftalık hamile :emir_bebek:

kvrck
6 kimyasal gebelik
sorun:faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi: folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle birlikde: belli değil

drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük,son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 5 ay boyunca clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, tamamında metionin diyeti (bir de astım ilaçlarım var bu dönem aldığım, gebelikten önce astımım yoktu).
gebelik durumu: 20 haftalik hamile :emir_bebek:

hayel1
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot, Faktör V H1299R heterizigot
gebelikten önce:coraspin,bemiksc
gebelikle birlikte:coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro
gebelik durumu:15+4 haftalık hamile :emir_bebek:

gamzeli 24
16 haftalık 1 düşük
sorun:faktör v heterozigot,protrombin 20120 heterozigot, mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: sorun bilinmediği için bişey kullanmadım
gebelikle birlikte:clexan0,4(günde iki kez), progestan, ilk üç ay folbiol, elevit,marinkap,üçüncü aydan sonra demir ve kalsiyum ilacı, 16.haftadan sonra coraspin
gebelik durumu:16+5 haftalık hamile :emir_bebek:

leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün
gebelik durumu = beklemede

umudum24
2 düşük
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: kısa bi süre folik plus sonrası folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne
gebelikdurumu: beklemede

mattika
2 düşük
sorun: mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot
gebelik oncesi: folbiol, nerox-B12, coraspin
gebelikle birlikde: 0,4 clexan

selinnnn86
2 defa dusuk
mthfr 1298 heterozigot, anti-duz kas antikoru 1/100
gebelikden once: becozym-c forte,prednol,corospin,folbiol
gebelikle birlikde: 0,2 cleaxane igne

hatce0332
3 düşük
sorun: ..................heterozigot mutasyon
gebelik oncesi: ....................
gebelikle birlikde: coraspin, heparin igne

canım sen randevuyu hastaneden mi aldın yoksa özel yerinden mi?

canım ben özel yerini
ardım 1 hafta sonraya gün verdiler o gün müsait olmadıığım için randevu almadım hastaneyede geldiğini duydum ama ben özel yerini arayıp sorduğumda hastaneye falan gidiyomu dediğimde hayır dediler eğer geliyorsa bakırköy acıbadem banada yakın orası daha iyi olur benim için bilen arkadaşlar varsa bize yardımcı olursa sevinirim

Kizlarrrr tam 27 kisi olmusuz listede... listemiz kabariyor, ama hamislerimizde cogaliyor Allahin izniyle :nazar:...Umudumuzu kaybetmeyelim... Listeye girmek isteyenler lutfen bilgilerini versinler...di$lanmis hissetmesinler kendilerini... Buarada listedeki hamislerimizden gebeliklerinin suanki tarihlerini, yani kac haftalik olduklari bilgisinin tazelenmeside gerek..onu da yapalim.

Hatce...senin hangi mutasyonun heterozigot? yani mthfr mi yoksa factor V falanmi? Onu belirtirsen sevinirim, arkadaslar baktiklarinda gorurler en azindan kendileriyle ayni mutasyonda olanlari ve ne cesit tedavi uygulandigini...Birde suanda ne ilac kullandigini bahsetmemissin ben coraspin diye tahmin ettim..ama emin olamadim o yuzden yazmadim..sonucta gebelikden once hicbisey kullanmayanda var igne kullananda coraspin kullananda.. Onu belirtirsen iyi olur canim. Cok uzattim yaa :44:

mltm2602...canim MORALINI bozma...ama nasil dayandin gidip bir kan testi yaptirmadin... yaa ben bu kadar dayanamazdim...ama malesef benim yasadigim yerde oyle gidip istedigim zaman kan testi yaptiramiyorum...senin bebis de nazli olacak galiba... :1: forumdaki diger arkadaslarinda burdaki herkesin bebisleri nazli...annelerine simdiden cile cektiriyorlar :9: ama olsun gelsinlerde biz raziyiz o cileye... :21:

canim benim doktorum pzartesi ve cuma becozm-c forte verdi

Canim demek istedigim B12'yi kac miligram olarak aliyorsunuz..? Yani recetesinde yada kutusunun arkasinda yaziyordur..

Kizlarrr bu sorum herkese...B12'yi kac mg aliyorsunuz? benimkisi 15mg diye yaziyor...

Canim demek istedigim B12'yi kac miligram olarak aliyorsunuz..? Yani recetesinde yada kutusunun arkasinda yaziyordur..

Kizlarrr bu sorum herkese...B12'yi kac mg aliyorsunuz? benimkisi 15mg diye yaziyor...

benimki nerox-B12
250mg B1, 250mg B6 ve 1 mg B12 içeriyomuş her tablet. günde 2 tane alıyorum.

kızlar bu liste çok güzel olmuş
eline sağlık umudum_31

beni de eklersen sevinirim,
2 tane 8.haftalık kürtaj
mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot, B12 düşük
hamilelik öncesi folbiol, nerox-B12, coraspin
hamilelikte 0,4 clexan ( bu dozdan emin değilim yine giderim dr.a

sagol canim..
bu b12 kac mg senin kullandigin?

benimki nerox-B12
250mg B1, 250mg B6 ve 1 mg B12 içeriyomuş her tablet. günde 2 tane alıyorum.

B12 benim miligram degil..simdi baktim yine... yani 20 microgram yaziyor bu da sanirim 0.02 miligram yani bayagi dusuk...
ama digerleri b1=8mg , b2=5mg, b3=20mg, b6=10mg,

buarada cinko=15mg aliyorum

vitamin C= 90 mg aliyorum

Tabi ben bunlari kafama gore gittim aldim, sonra doktoruma gosterdim, alabilirsin bi sakincasi yok dedi... oysa bizim gibi pihtilasma problemi olanlarin belli bir duzey b12 almasi gerekiyor..doktorum bana bu konuda hicbisey demedi...

ben de öyleyim...her ay dayanamayıp test yapıyorum sonuç hüsran.o iğrenç tek çizgiyi görmekten bıktım.bu ay ovulasyon testi yaptım.ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce sanki hamileymişim gibi sevindim..sonra kendime geldim,gebelik testi olmadığı aklıma geldi...sıyırdım iyice anlayacağın :43: takma kafana...kendimle dalga geçiyorum artık...olacağı varsa oluyor..biz ne yapsak boşş...yarın yaptırırsın bi test olur biter...normalde adetin kaç gün geçti.

bende bu aya ovulasyon test kullandım canım. çift çizgiyi göreli 16 gün oldu yani adetim 2 gün gecikti.

mltm2602...canim MORALINI bozma...ama nasil dayandin gidip bir kan testi yaptirmadin... yaa ben bu kadar dayanamazdim...ama malesef benim yasadigim yerde oyle gidip istedigim zaman kan testi yaptiramiyorum...senin bebis de nazli olacak galiba... :1: forumdaki diger arkadaslarinda burdaki herkesin bebisleri nazli...annelerine simdiden cile cektiriyorlar :9: ama olsun gelsinlerde biz raziyiz o cileye... :21:

canım azıcık bi umudum olsa yine dayanamaz yaptırrıdım ama çarşamba akıntıyı görünce dedim geliyor kırmızılar. ama gelmedi 4 gündür. keşke bebğim olsada nazlı olsa. çok şanslı olacak bizim bebeklerimiz. kıymetini bilen saçının teline zarar gelse içi yanan anneleri olacak. ama bi gelseler bi bisemki benimle . ufff canım ya kötüyüm yine

B12 benim miligram degil..simdi baktim yine... yani 20 microgram yaziyor bu da sanirim 0.02 miligram yani bayagi dusuk...
ama digerleri b1=8mg , b2=5mg, b3=20mg, b6=10mg,

buarada cinko=15mg aliyorum

vitamin C= 90 mg aliyorum

Tabi ben bunlari kafama gore gittim aldim, sonra doktoruma gosterdim, alabilirsin bi sakincasi yok dedi... oysa bizim gibi pihtilasma problemi olanlarin belli bir duzey b12 almasi gerekiyor..doktorum bana bu konuda hicbisey demedi...

benim B12 testte düşük çıkınca dr yazdı bunu, günde 2 tane dedi
hiç bilmiyorum miligram mı microgram mı, mg diye kısaltmış kağıdında.

vitaminler depolanmıyo dozu önemli değildir bence, önemli olan düzenli kullanmak olsa gerek
ben 5-6 aydır kullanıyorum.

Son düzenleme:
bende bu aya ovulasyon test kullandım canım. çift çizgiyi göreli 16 gün oldu yani adetim 2 gün gecikti.

canım azıcık bi umudum olsa yine dayanamaz yaptırrıdım ama çarşamba akıntıyı görünce dedim geliyor kırmızılar. ama gelmedi 4 gündür. keşke bebğim olsada nazlı olsa. çok şanslı olacak bizim bebeklerimiz. kıymetini bilen saçının teline zarar gelse içi yanan anneleri olacak. ama bi gelseler bi bisemki benimle . ufff canım ya kötüyüm yine

umudunu kaybetme..bilemiyoruz belkide suanda seninle...belkide bidahaki ay gelecek...sen yarin git bir kan testi yaptir tatlim..Icin rahat etsin...

Ben bir arkadasimdan duydum dediki sadece ovulasyon gunu iliskiye girmek yeterli, ondan sonraki gunler denemeyi birakip beklemek lazim dedi,...sence dogrumu

ama kimiside diyorki,, gec dollenme de olabiliyor, sadece yumurtlama gunleri denemek yetmiyor diyorlar... benimde kafam karisik valla...

benim B12 testte düşük çıkınca dr yazdı bunu, günde 2 tane dedi
hiç bilmiyorum miligram mı microgram mı, mg diye kısaltmış kağıdında.

vitaminler depolanmıyo dozu önemli değildir bence, önemli olan düzenli kullanmak olsa gerek
ben 5-6 aydır kullanıyorum.

benim microgramin simgesi ... (µg) miligram zaten... (mg) yani birbirine cok benziyor...
vitaminler depolaniyor ama sadece folik asit fazlasi depolanmiyor bildigim kadariyla, folik asitin fazlasini vucut idrarla disari atiyor... ben birde zayiflamaya calisiyordum, vucudum vitaminlerde yoksun kalmistir diye kullanmak istedim. sagol tatlim.

umudunu kaybetme..bilemiyoruz belkide suanda seninle...belkide bidahaki ay gelecek...sen yarin git bir kan testi yaptir tatlim..Icin rahat etsin...

Ben bir arkadasimdan duydum dediki sadece ovulasyon gunu iliskiye girmek yeterli, ondan sonraki gunler denemeyi birakip beklemek lazim dedi,...sence dogrumu

ama kimiside diyorki,, gec dollenme de olabiliyor, sadece yumurtlama gunleri denemek yetmiyor diyorlar... benimde kafam karisik valla...

canım benim bildiğim her kadın ayda bir kez yumurtlar . yumurtlama günü değişebiliyor tabi ama sonuçta ayda bir kez oluyor. ve yumurtan oluştuktan sonra döllenme olmaz ise 14 gün sonra atılıyor adet kanaması ile. bu kadınlarda değişmiyor. yani ben regl gününe yakın girilen ilişkiden hamile kalınma ihtimali olduğunu sanmıyorum. regl olduktan sonra ise benim regl ortalama 1 hafta sürüyor. bittiğinde ilişkiye girsem ve 10.gün yumurtlasam spermlerinde 2 gün yaşadığı düşünülürse tutabilir. yani ben regl bitiminde hamile kalınabileceğine inanırım zor ama mümkün. regl yakın ise imkansız geliyor. bunlar bilimsel olanlar bide allah izin verirse faktörü var. mesela bana nasip etmiyor aylardır. umarım evlat hasretiyle sınamaz hiçbirimizi :(

evet cnm arkadaşın doğru demiş.sadece ovulasyon günü ilişkiye girmek biz bayanlar için yeterli.ama erkekler için ovulasyondan 4-5 gün önce başlayıp,2 günde bir ilişkiye girilirse,sperm hareketi artıyor.bu yüzden dr gün aşırı ilişki verir.28 günde adet görüyorsan 14.günü ovulasyon günü demektir.

kızlar aklım karışık yardım edin çarşamba geceden beri ara ara kesilen kahverengi akıntım var ama nasıl anlatayım. gün içinde 2-3 kere falan farkediyorum. geçen ayda böyle olmuştu cumartesi akıntı başladı pazartesi hasta olmuştum. çarşamba gece akıntıyı görünce bu ay içinde umudumu kaybettim. ama şimdiye regl olmalıydım diye düşünüyorum. hamilelik belirtim yok. reglide olmadım. sizce ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı aranızda .önceden olmazdı aspirin yüzünden mi oluyor şimdi merak ediyorum

canım benımde persembe yada cuma adet olmam gereıodu.su saate kadar olmadı ve hıc adet belırtısı yoktu benım 1hafta oncesınden belım agrırdı sıvılcelerım cıkardı usume ve terle gelırdı bırdenbıre ama hıcbırı olmadı ve gecıkmezdı 2gun gecıkınce okadar umutlandımkı suan geldı kırmızılar:((((....aspirindenmı bılemıyorum umarım sen hamışsindir tatlım ıyı haberını duyarız ınsallah yarın.

ben bu ay ovulasyon testı denemek ıstıyorum netten alacagım tavsıye edecegınız marka sıte varsa ozelden yazarmısınız???

evet cnm arkadaşın doğru demiş.sadece ovulasyon günü ilişkiye girmek biz bayanlar için yeterli.ama erkekler için ovulasyondan 4-5 gün önce başlayıp,2 günde bir ilişkiye girilirse,sperm hareketi artıyor.bu yüzden dr gün aşırı ilişki verir.28 günde adet görüyorsan 14.günü ovulasyon günü demektir.

adet biter bitmez 2 günde bir ilişkiye girilmesi lazım.birde ilişki bittikten sonra wc ihtiyacı falan 1 2 saat görülmücek..hatta yatabildiğin kadar belinin altına yastık koyup yatıcaksın..başka türlü oluo bencee kızlar..zor gebe kalanlar bunu denesinler..erkeğin sperm tazeliğide çok önemli.2 günde 1 olmasının sebebide bu bence.

Son düzenleme:

canım üzme kendini.ben de aylardır deniyorum.ilk başlarda çok umutlanıyorum.her ay adet olunca ağlıyorum...sonra toparlanıyorum.yine yeni baştan başlıyorum.adet olmayıp haile kalsam da ağlıyorum gerçi düşüklerden dolayı ama.... :( yine de umudumuzu kaybetmeyelim...psikolojimiz çok önemli.bu kadar çok taktığımız için olmuyor bence.ben ne zaman takmasam,düşünmesen hiç aklımda yokken hamile kaldım...sen de sakin ol,sabret canım.Biz de yavrularımızı kucağımıza alacağızbir gün Allah ın izniye.

kızlar aklım karışık yardım edin çarşamba geceden beri ara ara kesilen kahverengi akıntım var ama nasıl anlatayım. gün içinde 2-3 kere falan farkediyorum. geçen ayda böyle olmuştu cumartesi akıntı başladı pazartesi hasta olmuştum. çarşamba gece akıntıyı görünce bu ay içinde umudumu kaybettim. ama şimdiye regl olmalıydım diye düşünüyorum. hamilelik belirtim yok. reglide olmadım. sizce ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı aranızda .önceden olmazdı aspirin yüzünden mi oluyor şimdi merak ediyorum

ben de oluyor bu.daha önce doktora sordum olabilir demişti.bende de 5 yıldır oluyor canım.

Back
X