Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende okurum ama perşembe mi cuma mı bilmiyorum
nasıl olucak bende katılırımmmm..
ben de katılırım kızlar beni de ekleyin, ayrıntıları yazın, ne zamana kadar okuyacağız??
şimdi çıkıyorum gelince bakarım artıkiyi geceler,kendinize iyi bakın...
kesinlikle uyun biz de her gün yapmıştık.deniyoruz ya nasıl olucak bilmiyoruz ilk başlarda.olmuyor öle.eğer yumurtlama günü kesinleşirse doktor takibiyle 1 ya da 2 gün yapmamış olmak çok etkili.
1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.
Doktorum önerdi. 20 eylülde başladım, 29 eylülde adet oldum ve sonra da hamile kaldım. Basından beri günde 1 kere 0,4 clexane vuruluyorum.canım merhaba...sana sormak istediğim birşey var...takip ettiğim kadarı ile hamilelikten önce sen iğnelere başlamışsın...ne kadar önce başladın hangi dozla ve doktorun mu önerdi?
Doktorum önerdi. 20 eylülde başladım, 29 eylülde adet oldum ve sonra da hamile kaldım. Basından beri günde 1 kere 0,4 clexane vuruluyorum.
canım senin doktorun tolga bey miydi?
arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse olmadığı için cevap alamamıştım.Ben de 3 gün önce tahlil sonucumu aldım.
mthrf 677 homozigot mutasyon. apo e 3/3 alleli saptanmış.henüz doktora göstermedim ama hamile kalırsam nasıl bir tedavi uygulanır bilgisi olan var mı?daha önceden 2 düşüğüm olmuştu.Herkese sağlıklı gebelik geçirmesini dilerim.
slm arkadaşlar aspirin kullanıpta midesinde problem çıkan varmı bende mide ağrısı oldu 3 güündür kullanmıyorum böyle devam ederse kulanamamaktan korkuyorum
Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)kızlarrrr belki çok komik olacak ama benim doktor diyette ekmek ve makarna konusunda bişey demedi.ekmek yemeyince doymuyorum.makarnayı da çok seviyorum.bunlar bizim için yasaklar listesinde mi..bir bilginiz varsa lütfen yazın..
geçmiş yazıları okudum evet tolga bey:):) bende ona gitmeyi düşünüyorum aslında sizin yazılarınızdan anladıgım kadarıyla mennunsunuz...hastaneye mi yoksa muayenehanesine mi gidiyorsunuz? kolayca randevu alınabiliniyor mu? diyeti bir hematolog a danısarak mı verdi yoksa kendisi herkese aynı diyeti mi veriyor acaba?bende diyete başlamak istiyorum da o yüzden sordum canımcım..
Ben yaklaşık 1 sene kullandım Coraspin'i hiç sorun yaşamadım. Coraspin'in midene dokunmaması lazım, başka bir ilaç dokunmuş olabilir mi? Tok karnına almayı dene bide.
Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)
ben de soruları unutuyordum.son zamanlarda soruları yazıp gidiyorum böylece en azından çoğunu soruyorum.dene istersen.
arkadaslar bı topıkte okudumda yumurtlama gunuyle alakalı soyle yazılmıs.sabah yataktan kalktıgınızda atesınızı olcup hergun bı yere yazcaz.ovulasyon gunu atesımız bırden dusuyormus ertesı gun belırgın bır artıs oluyormus.daha sonra olcumlere devam edıcez adet gunune kadar atesımız sabıtse ya da artıs varsa hamış olma ihtimali cok yuksekmıs.ancak bırden dussmeye basladıysa kırmızlar gelıyormus...eger dogruysa ben yanlıs bılıyormusum bazı seylerı???sızde mi bu şekilde biliyordunuz???
![]()