• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de katılırım kızlar beni de ekleyin, ayrıntıları yazın, ne zamana kadar okuyacağız??
şimdi çıkıyorum gelince bakarım artık ;) iyi geceler,kendinize iyi bakın...

bende okurum ama perşembe mi cuma mı bilmiyorum

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602

canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.

nasıl olucak bende katılırımmmm..

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.

ben de katılırım kızlar beni de ekleyin, ayrıntıları yazın, ne zamana kadar okuyacağız??
şimdi çıkıyorum gelince bakarım artık ;) iyi geceler,kendinize iyi bakın...

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas

kesinlikle uyun biz de her gün yapmıştık.deniyoruz ya nasıl olucak bilmiyoruz ilk başlarda.olmuyor öle.eğer yumurtlama günü kesinleşirse doktor takibiyle 1 ya da 2 gün yapmamış olmak çok etkili.

canım bir gün yapıp bir gün yapmamak mı gerekiyor???bende yumurtanın canlılık süresini düşününce hergün yapmak daha doğru olur diye düşünmüştüm.birkaç kişiden de öyle duydum ama yanılmışım sanırım

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas

arkadaşlar ben de çıkıyorum.yarın ayarlarız artık ne şekile okuyacağımızı.41 tane okunmalıymış.41 günde 41 tane...iyi geceler .sevgiler....

bende çıkıyorum arkadaşlar dua meselesini aksatmayalım inşallah.elimizden geldiğince okuyup dua ederız sadece hamişlik bekleyenlere degil hamişlerimizede minik meleklerimizede dua ederız...rabbim geri çevirmesin inşallah hayırlı saglıklı umutlu bir hafta diliyorum hepimize...hoşça kalın:54::54:

canım merhaba...sana sormak istediğim birşey var...takip ettiğim kadarı ile hamilelikten önce sen iğnelere başlamışsın...ne kadar önce başladın hangi dozla ve doktorun mu önerdi?
Doktorum önerdi. 20 eylülde başladım, 29 eylülde adet oldum ve sonra da hamile kaldım. Basından beri günde 1 kere 0,4 clexane vuruluyorum.

canım senin doktorun tolga bey miydi?

geçmiş yazıları okudum evet tolga bey:):) bende ona gitmeyi düşünüyorum aslında sizin yazılarınızdan anladıgım kadarıyla mennunsunuz...hastaneye mi yoksa muayenehanesine mi gidiyorsunuz? kolayca randevu alınabiliniyor mu? diyeti bir hematolog a danısarak mı verdi yoksa kendisi herkese aynı diyeti mi veriyor acaba?bende diyete başlamak istiyorum da o yüzden sordum canımcım..

arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse olmadığı için cevap alamamıştım.Ben de 3 gün önce tahlil sonucumu aldım.
mthrf 677 homozigot mutasyon. apo e 3/3 alleli saptanmış.henüz doktora göstermedim ama hamile kalırsam nasıl bir tedavi uygulanır bilgisi olan var mı?daha önceden 2 düşüğüm olmuştu.Herkese sağlıklı gebelik geçirmesini dilerim.

selam.. siz izmitte mi oturuyorsunuz bende izmitteyim. gebe kalırsanız iğne olacaksınız sanırım benim ve diğerleri gibi.. izmitte iseniz dr.unuz kim?

slm arkadaşlar aspirin kullanıpta midesinde problem çıkan varmı bende mide ağrısı oldu 3 güündür kullanmıyorum böyle devam ederse kulanamamaktan korkuyorum

Ben yaklaşık 1 sene kullandım Coraspin'i hiç sorun yaşamadım. Coraspin'in midene dokunmaması lazım, başka bir ilaç dokunmuş olabilir mi? Tok karnına almayı dene bide.

kızlarrrr belki çok komik olacak ama benim doktor diyette ekmek ve makarna konusunda bişey demedi.ekmek yemeyince doymuyorum.makarnayı da çok seviyorum.bunlar bizim için yasaklar listesinde mi..bir bilginiz varsa lütfen yazın..
Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)

geçmiş yazıları okudum evet tolga bey:):) bende ona gitmeyi düşünüyorum aslında sizin yazılarınızdan anladıgım kadarıyla mennunsunuz...hastaneye mi yoksa muayenehanesine mi gidiyorsunuz? kolayca randevu alınabiliniyor mu? diyeti bir hematolog a danısarak mı verdi yoksa kendisi herkese aynı diyeti mi veriyor acaba?bende diyete başlamak istiyorum da o yüzden sordum canımcım..

Ben muayenehanesinde gittim ama aşılama yaptırmaya karar verince geri kalan tüm işlemleri hastanede yaptı. 3. aya kadar hastaneye gideceğim sonra muayenehaneye devam edeceğim. Eğer tüp bebek veya aşılama gibi birşey düşünerek gitmiyorsan muayenehanesine gitmen gerekir sanırım. Ben randevu alırken hiç zorlanmadım, 3-4 gün sonrasına aldım. Diyeti kendi verdi, zaten çok detaylı bir diyet vermiyor genel hatlarıyla tanımlıyor yasaklar listesini, sanırım diyetisyenlerin verdiği kalem kalem yemek listesini yapamayacağımızı düşünüyor. Bana diyet yapmalısın dediğinde ben eski doktorumun yönlendirdiği diyetisyenin listesini çıkardım da onu yapamazsın boşver dedi, haklı yapamadım da zaten. Hematologa hic gitmedim. Diyeti belirli gen bozukluklarında veriyor, MTHFR lerle ilgili diye biliyorum verdiği diyet ve aynı gen bozuklugu için verdiğinden üç aşağı beş yukarı aynı diyeti veriyor.

Ben yaklaşık 1 sene kullandım Coraspin'i hiç sorun yaşamadım. Coraspin'in midene dokunmaması lazım, başka bir ilaç dokunmuş olabilir mi? Tok karnına almayı dene bide.

Bana ekmek için çavdar ekmeği ye dedi ama bi kısıtlama getirmedi. Makarna lafı ise hiç geçmedi, inşallah yasak değildir. Hamur işinden de bahsetmedi bana. Ne zaman gidiyorsun doktora hangimiz önce gidersek soralım. Tabi ben aklımda onlarca soruyla gidiyorum, yarısını sormayı unutuyorum doktora o ayrı konu :)

ben de soruları unutuyordum.son zamanlarda soruları yazıp gidiyorum böylece en azından çoğunu soruyorum.dene istersen.

arkadaslar bı topıkte okudumda yumurtlama gunuyle alakalı soyle yazılmıs.sabah yataktan kalktıgınızda atesınızı olcup hergun bı yere yazcaz.ovulasyon gunu atesımız bırden dusuyormus ertesı gun belırgın bır artıs oluyormus.daha sonra olcumlere devam edıcez adet gunune kadar atesımız sabıtse ya da artıs varsa hamış olma ihtimali cok yuksekmıs.ancak bırden dussmeye basladıysa kırmızlar gelıyormus...eger dogruysa ben yanlıs bılıyormusum bazı seylerı??:53:?sızde mi bu şekilde biliyordunuz???:53:

canım bak sana anlatayım ilk gebeliğimde bende epey bir süre hamile kalamamıştım gitmediğim doktor kalmadıydı nerdeyse en son doktorun biri bu yöntemi denetti o ay hamile kaldım derece yöntemi her gün yataktan kalkmadan önce dil altından ateşini ölçüyorsun 37. yi bulduğun gün ilişkiye giriyorsun eğer tuttuysa ateşin hep yüksek çıkıyor tutmadıysa birkaç gün içinde ateşin düşüyor ben kaç kişiye söyledim hepside hamile kaldı etkili bir yöntem eğer başka bir problem yoksa ikinci gebelik düşündüğümüzde ise korunmayı bıraktığım gün hamile kalmışım biraz psikolojik aman nasıl olsa hamile kalamam diye öylesine denemiştik ve o gece hamile kalmışım bu ay bekliyorum hadi kızlar 2012 ye göbüşlü girin tüm bebek isteyen arkadaşlara kolay gelsin

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım malaesef bende kan pıhtılaşması sonucu 3 tane bebeğimi kaybettim 2. düşükte öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu.son kaybımı 4 gün önce yaşadım dokturu uyarmama rağmen iğne vermedi 2 düşüğünde doktor hatası olduğunu düşünüyorum.ankarada bu hakkında önerebileceğiniz bir doktor varmı?

Cumartesi akşam 21:00'da olmam gereken iğneyi olmayı unutmuşum, pazar sabah bende bi panik ne yapacağız diye. Neyse doktoru aradım hemen şimdi ol, çok önemli değil, sonra da bu yeni vurulduğun saat üzerinden devam et dedi. Benim gibi unutmazsınız umarım ama unutursanız da yapılacak olan bu heralde. Dedim ki akşam olsam yine eşim yapıyordu iğneleri ben yapamam, azarı yedim:) senin yapmayı öğrenmen lazım artık çok kolay iğneler bunlar diyince aldım iğneyi elim titreye titreye yaptım valla. Yıllarca televizyondaki iğnelere bile bakamayan ben, şu bebek işi için geldiğim hale bakın :)

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu girmedim ne kadar çok yazmışınız oku oku bitmedi valla şimdi aklımda kaldığı kadarıyla 12m gülsünoğuz mltm üstte yazdım bunu bir deneyin derim hamilelerimiz sağlıklı doğumlar diliyorum

sevgia tebrik ediyorum çok sevindim allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin

meryem suresi okuyalım demişsiniz bende okuyabilirim nasıl olacak

Back
X