• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben ankarada oturuyorum.buradaki doktorlardan 2 tanesinin ismini okuudm bu forumdan.s.beksacve lütfü bey.bunların dışında varmı acaba önerbileceğiniz doktor

canım malesef ankarada hiçbir doktoru tanımıyorum yanlış yönlendirmiyim seni ama ankarada oturan arkadaşlar mutlaka yardımcı olur sana

benim tek hatam doktorlara gereğinden fazla güvenmek oldu.bu konunun ilk 75 sayfasını okudum.yanlış doktor yanlış uygulama kurbanı oldum yine.peki biz bu doktorlara güvenemeyecekmiyiz.sırtımızı dayayamayacakmıyız.hep acaba doğru mu yapıyor diye mi düşüneceğiz.kime gideyim ne yapayım bilemiyorum.neden diye sormaktan kendimi alamıyorum.kayınvalidem de üzerine tuz biber oldu zaten.benim oğlum aslan gibi ,sendeki kanpıhtılaşmasından oluyo bunlar dedi.inanılmaz derecede yıkıldım.benim desteğe ihtiyacım olan şu dönemde bunları duymak acı veriyo bana.

canım benim ben de doktorumun hatası olduğunu düşündüm hep.belki de gerçekten öyle ya da ben bi suçlu bulmak istiyorum.ama durum şu ki yaşanacakların önüne geçemiyorsun.ben de yakın zaman da 2 düşük,kürtaj oldum.şu an sanki ben değilim olan artık o kadar duygusuzlaştım ki.Allah ım inşallah bir daha göstermez.beterinden saklar.O na sığınmaktan başka yol yok.ben de protein s düşüktü.doktora dediğimde araştırmak için kağıda not aldı.inanabiliyor musun??bilmiyordu.ben de umursamadım bu da benim hatam tabki.başka bir doktora gitmek sanırım en iyisi olurdu.

ben ankarada oturuyorum.buradaki doktorlardan 2 tanesinin ismini okuudm bu forumdan.s.beksacve lütfü bey.bunların dışında varmı acaba önerbileceğiniz doktor

canım malesef ben artık doktorlara güvenemiyorum doktora gitmek bi dert gitmemek bi dert valla onun için hem doktora gidip hemde kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız
kavınvalide konusuna gelince her pıhtılaşma problemi olan düşük yapmıyo anne karnında ölü doğum olmuyo pıhtılaşma problemini bilmeden doğum yapan binlerce insan var böyle insanlar bilip bilmeden suçlamalarda bulunuyolar ya bana geliyolar bana çevremdeki insanlardan i tanesi suç senin dese onu o lafı diyeceğine pişman ederim velhasıl kimsede diyemez çünkü kimse ben ve eşim kadar üzülmüyor herkes normal hayatına devam ederken biz o doktor senin bu doktor benim geziyoruz kimin umrunda onun için herkes haddini bilecek valla

canım ben de bir kere 0,4 yapıyorum tereddütlerim var acaba yetersiz olur mu diye ama seninkileri görünce rahatladım hemen hemen aynı

sanırım gebe kalırsam inşallah ben de iğnelerden kullanıcam.şu an korunuyorum.hiç bir şey içmiyorum folbiol dahil.benim merak ettiğim konu da bu aslında.iğnelerin bize yarayıp yaramadığını,az ya da çok geldiğini nasıl anlayacağız.bir testi var mı bunun?neye baktırmak lazım.

aramızda histereskopi yaptırıpta düşüklerine bununda sebep olabileceği söylenen varmı arkadaşlar doktorum banada yaptırabilirsin ilk adet sonrası demişti ama ben tereddütte kaldım eşimde yaptırma gerek yok bi problem olsaydı ultrasonda gözükürdü diyor aman yine ikilemde kaldım :(

sanırım gebe kalırsam inşallah ben de iğnelerden kullanıcam.şu an korunuyorum.hiç bir şey içmiyorum folbiol dahil.benim merak ettiğim konu da bu aslında.iğnelerin bize yarayıp yaramadığını,az ya da çok geldiğini nasıl anlayacağız.bir testi var mı bunun?neye baktırmak lazım.

anti faktör xa tahlili var iğnenin dozunu ayarlayan bana yapılmıştı iyi geliyordu ama yinede olmadı biz ne yaparsak yapalım rabbim nasip etmediyse olmuyor

sanırım pıhtılaşma konusundaki dez avantajımız bu konuda kesin tanıların olmaması.deneme yanılma yoluyla doğruyu bulmaya çalışıyorlar.gittiğim bir doktor adetin 23.günü bhcg yaptırıp hemen başlayacaksın gecikmeyi beklemeden dedi,bir tanesi bebeği gördükten sonra dedi,bir tanesi kalp atışlarından sonra dedi.bir doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef.o yüzden de iyi bir doktor bulup sonuna kadar güvenmek istiyorum.ankarada oturuyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.forumu baştan sona okumak imkansız sadece 75 sayfa okuyabildim.eminim isimler geçmiştir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum buradaki herkes gibi.

arkadaşlar bana önerebileceğiniz.bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor varmı?en azından bundan sonrası için tedbir alayım.

Allahtan umut kesilmez canım.genelde bizim gibilerde maalesef rahim içi gelişim geriliği denilen bu sorun çıkıyor bebeklerde.inşallah geç döllenmedir.iğneye kaçıncı haftanda başlamıştınız?

sakın üzülme kuzum herşeyde bir hayır vardır demek zamanı değilmiş..benimde 3 üncü ayda tutmuştu senin 2 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam dimi canım..

Sagol canim umutlanmayayim demistim ama yinede umutlanmisim test yapip kocaman negatif gorunce yine bir hayal kirikligi...

Allahtan umut kesilmez canım.genelde bizim gibilerde maalesef rahim içi gelişim geriliği denilen bu sorun çıkıyor bebeklerde.inşallah geç döllenmedir.iğneye kaçıncı haftanda başlamıştınız?

7. hafta başladım.hamilelik öncesinde ve 7. haftaya kadar da coraspin kullandım.

sanırım pıhtılaşma konusundaki dez avantajımız bu konuda kesin tanıların olmaması.deneme yanılma yoluyla doğruyu bulmaya çalışıyorlar.gittiğim bir doktor adetin 23.günü bhcg yaptırıp hemen başlayacaksın gecikmeyi beklemeden dedi,bir tanesi bebeği gördükten sonra dedi,bir tanesi kalp atışlarından sonra dedi.bir doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef.o yüzden de iyi bir doktor bulup sonuna kadar güvenmek istiyorum.ankarada oturuyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.forumu baştan sona okumak imkansız sadece 75 sayfa okuyabildim.eminim isimler geçmiştir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum buradaki herkes gibi.

Ben Tolga Ecemiş'e gidiyorum, memnunum. Başka arkadaşlar da var burda ona giden, hatta benden daha uzun süredir tanıyorlar sanırım. Bu doktor da diğerlerinden farklı bir yol izliyor ve gebelik öncesi daha ortada hiçbirşey yokken iğneye başlatıyor. İstersen internetten ve forumlardan bir incele.

7. hafta bizler için çok geç. Ben iğne kullanmadığım gebeliklerimde 7. haftaya ulaşamamıştım bile :(

Son düzenleme:

ben ankarada yaşamıyorum ama arkadaşlardan duyduğum ve çok sevdikleri dr tolga ecemiş var diye biliyorum.iyi bir dr olduğunu söylüyorlar.işinin ehliymiş diye duydum.netten bak.sitesi var.oradan arayıp randevu alabilirsin.

7. hafta başladım.hamilelik öncesinde ve 7. haftaya kadar da coraspin kullandım.

bir de mutasyonların ne?hangi genlerde problem var?sanırım iğneye başlamakta geç kalmışsınız.benim dr um hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başlayacaz demişti.tedbir amaçlı gebelik öncesi başlayanlar bile var.

çok soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum.bizim durumumuzdakiler kolay hamile kalamadığı için ,bazı doktorlar gebe kalmadan önce iğne veriyormuş.kimi ayda bir kimi 15 günde bir.hatta ayda bir olanla birebir konuştum.bu iğne sayesinde kolay hamile kaldım dedi.iğne dediğim bizim kullandığımız heparin iğneleri.bu konuda bilginiz varmı?

benimde unuttuğum oluyordu ertesi gün yapıyordum bişii olmuyor hergün yaptığın için panik yapmaya gerek yok.. ama ertesi gün mutlaka yapıyordum iğneyi..

Sağol valla, önce fena panikledim de doktor o kadar önemli değil deyince rahatlamıştım, şimdi daha da rahatladım. İnşallah biz de senin gibi kavuşuruz bebişlerimize.

bir de mutasyonların ne?hangi genlerde problem var?sanırım iğneye başlamakta geç kalmışsınız.benim dr um hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başlayacaz demişti.tedbir amaçlı gebelik öncesi başlayanlar bile var.

canım benimki faktör 5 heterozigot.mthfr ye bakılmadı.onu bilmiyorum.

Sagol canim umutlanmayayim demistim ama yinede umutlanmisim test yapip kocaman negatif gorunce yine bir hayal kirikligi...

ewet cnım insan her ay umutlanıyor,çok iyi anlıyorum seni ama inan bana çok üstüne düşüp düşündükçe gecikiyor gerçekten,biliyorum insanın elinde değil ama, yapabilirsen biraz düşünmemeye çalış..

Back
X