• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşaalah canım...kaç ay oldu korunmayı bırakalı...

canım aslında ben yumurtlama günlerini kaçırdım 25 ekimde regl olmuştum 16 kasımdada doktor sonuçlarıma göre karar vericekti.16 sından sonra çalışmalara başladık ama 27 kasım geliverdi kırmızılarr çok olmadı aslındaa ama artık hep olumsuzunu düşünmeye başladım:S

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım malaesef bende kan pıhtılaşması sonucu 3 tane bebeğimi kaybettim 2. düşükte öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu.son kaybımı 4 gün önce yaşadım dokturu uyarmama rağmen iğne vermedi 2 düşüğünde doktor hatası olduğunu düşünüyorum.ankarada bu konu
hakkında önerebileceğiniz bir doktor varmı?

aykara'ya da söyledim tolga ecemiş'i deneyebilirsin, ben ona gidiyorum. Hacettepede sinan beksaç ve lütfi önderoğlu var. Onlar da iyi doktorlar ama sinan hocanın muayenehanesi yok, yeni hasta almadığını söylüyorlar. Ayrıca hastanede korkunç sıra oluyor haberin olsun saatlerce beklemen gerekiyor (benim bir önceki doktorum sinan beksaçtı). Lütfi hocanın muayenehanesi varmış, memnun olan da duydum olmayan da, ben kendisini tanımıyorum. ayrıca hacettepede bir arkadaşım söylemişti hakan yaralı diye bir doktor daha varmış bu işten anlayan ama ben giden kimseyi tanımıyorum. Ne yazık ki kan pıhtılaşması konusunda adını duyurmuş çok az doktor var.

inşallah canım aralıkta bebiş haberini alırız:emir_bebek:
aminn canım inş.güzel haberleri paylaşırız
benim de kürtaj sonrası ilk adetim nihayet c.tesi günü başladı adetimin gelmesine zaten ancak kürtajdan sonra ilk adet zamanında gelince sevinebiliyorum
aynen canım malesef inş. bizimde zamanı gelince yüzlerimiz gülecek
Benimde umutlarim bi daha ki aya kaldi... :( hayirlisi artik ne diyeyim :43:
umudum aralık ayında çalışmlara devam o zamn:34:

aykara'ya da söyledim tolga ecemiş'i deneyebilirsin, ben ona gidiyorum. Hacettepede sinan beksaç ve lütfi önderoğlu var. Onlar da iyi doktorlar ama sinan hocanın muayenehanesi yok, yeni hasta almadığını söylüyorlar. Ayrıca hastanede korkunç sıra oluyor haberin olsun saatlerce beklemen gerekiyor (benim bir önceki doktorum sinan beksaçtı). Lütfi hocanın muayenehanesi varmış, memnun olan da duydum olmayan da, ben kendisini tanımıyorum. ayrıca hacettepede bir arkadaşım söylemişti hakan yaralı diye bir doktor daha varmış bu işten anlayan ama ben giden kimseyi tanımıyorum. Ne yazık ki kan pıhtılaşması konusunda adını duyurmuş çok az doktor var.

burcu_gen canım ben lütfü beyi daha iyi diye duymuştum.aslında ona karar vermiştim ama sen memnun olmayanlar da var diyince kafam karıştı yine.

burcu_gen canım ben lütfü beyi daha iyi diye duymuştum.aslında ona karar vermiştim ama sen memnun olmayanlar da var diyince kafam karıştı yine.

Ben ona giden birini de tanımıyorum aslına bakarsan. Birkaç defa diğer forumlarda okudum sanırım ama nedeni başka da olabilir, ayrıca yazanların kan pıhtılaşması sorunuyla alakaları da yoktu, seni kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem. Bence git, tanış daha sonra karar verirsin. Sanırım doktor konusu çok karmaşık bir konu, kadın-erkek ilişkisi gibi elektrik alman gerekiyor ondan da :) Güven meselesi.

Ben ona giden birini de tanımıyorum aslına bakarsan. Birkaç defa diğer forumlarda okudum sanırım ama nedeni başka da olabilir, ayrıca yazanların kan pıhtılaşması sorunuyla alakaları da yoktu, seni kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem. Bence git, tanış daha sonra karar verirsin. Sanırım doktor konusu çok karmaşık bir konu, kadın-erkek ilişkisi gibi elektrik alman gerekiyor ondan da :) Güven meselesi.

başıma gelenlerden sonra hiçbir doktora güvenim kalmadı.kime gittiysek ya para olarak gördü,ya yanlış yönlndirdi.

aramızda histereskopi yaptırıpta düşüklerine bununda sebep olabileceği söylenen varmı arkadaşlar doktorum banada yaptırabilirsin ilk adet sonrası demişti ama ben tereddütte kaldım eşimde yaptırma gerek yok bi problem olsaydı ultrasonda gözükürdü diyor aman yine ikilemde kaldım :(

bana doktor histereskopi yapalım dedi.sonrasında tüp bebek dedi hatta.şimdiye kadar hep hamile kaldım sorun yaşamadım dedim.doktor fsh yüksek o yüzden tüp bebek dedi.ben bu fsh ile hep hamile kaldım.kafam çorba oldu yani.çok zor.himile iken de iğne istemiştim vermemişlerdi bebeğimin kalbi durmuştu.ah bu doktor.hangisine güveneceğim bilmiyorum

başıma gelenlerden sonra hiçbir doktora güvenim kalmadı.kime gittiysek ya para olarak gördü,ya yanlış yönlndirdi.

canım ben hacettepe sinan beksaça gidiyorum çok konuşkan değildir ama inan ben çok memnunum ilk başta nasıl doktor ya hiç konuşmuyor diyordum biraz morelimi bozmuştu ama tedavim olumlu gitmeye başlayınca vede hacettepede tedavi gören hastalarının kocaman göbüşlerini görünce kesinlikle sinan belksaç diyorum.lütfü bey artık hacettepede değil özel muanesi var 300 tl muayene ücreti alıyormuş ayrıca doğumuda yine onun seçtiği özel hastanede yapıyormuş.tolga bey içinde şuana kadar hiç bir olumsuz görüş duymadım.bu tedavide önemli olan teşhis ve hapları iğneleri doğru miktarda kullanmak canım!

canım ben hacettepe sinan beksaça gidiyorum çok konuşkan değildir ama inan ben çok memnunum ilk başta nasıl doktor ya hiç konuşmuyor diyordum biraz morelimi bozmuştu ama tedavim olumlu gitmeye başlayınca vede hacettepede tedavi gören hastalarının kocaman göbüşlerini görünce kesinlikle sinan belksaç diyorum.lütfü bey artık hacettepede değil özel muanesi var 300 tl muayene ücreti alıyormuş ayrıca doğumuda yine onun seçtiği özel hastanede yapıyormuş.tolga bey içinde şuana kadar hiç bir olumsuz görüş duymadım.bu tedavide önemli olan teşhis ve hapları iğneleri doğru miktarda kullanmak canım!

çok teşekkür ederim.sinan beye gitmek isterim ama yeni hasta almıyormuş sanırım.birde çok beklettiğini duydum.

benim de kürtaj sonrası ilk adetim nihayet c.tesi günü başladı adetimin gelmesine zaten ancak kürtajdan sonra ilk adet zamanında gelince sevinebiliyorum

off ya ben de o kadar istiyorum ki hasta olmak :)) garip di mi?ben 9 aralıkta olmayı bekliyorum.bakalım.bu kürtaj olamk beni geriyooo

bu ay yine umitle yaşayıp simitle öldüm .kan testi yaptırdım.klasik,alışılmış sonuçla karşı karşıya kaldım.negatif....bıktım......çıldırmak üzereyim....:( gerçekten çok mutsuzum.çokkkkk

arkadaşlar bişey soracağım düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar düşünüyorsunuz ben 3 tane düşük yaptım ama hiç kürtaj olmadım Allaha çok şükür.

çok teşekkür ederim.sinan beye gitmek isterim ama yeni hasta almıyormuş sanırım.birde çok beklettiğini duydum.

canım herkez çok beklemekten bahsediyor fakat bizim için önemli olan sonuç değilmi?yeni hasta kabul edip etmediğini hacettepeyi arayarak öğrenebilirsin ben öğle duymuştum ama bellide olmaz

benim tek hatam doktorlara gereğinden fazla güvenmek oldu.bu konunun ilk 75 sayfasını okudum.yanlış doktor yanlış uygulama kurbanı oldum yine.peki biz bu doktorlara güvenemeyecekmiyiz.sırtımızı dayayamayacakmıyız.hep acaba doğru mu yapıyor diye mi düşüneceğiz.kime gideyim ne yapayım bilemiyorum.neden diye sormaktan kendimi alamıyorum.kayınvalidem de üzerine tuz biber oldu zaten.benim oğlum aslan gibi ,sendeki kanpıhtılaşmasından oluyo bunlar dedi.inanılmaz derecede yıkıldım.benim desteğe ihtiyacım olan şu dönemde bunları duymak acı veriyo bana.

canım öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.RABBİMDEN umut kesilmez.ama kayınvalidenin yaptığı cahillikten başka bişi değil.unutmasın ki oğlunu aslan yapan seni kan pıhtısıyla imtihan eden RABBİMİZ,herşey tersine dönebilir.ALLAHIM mutlu huzurlu hayırlı yuvalar versin.sen hiç kendini üzme kayınvaliden için cahil işte.ALLAH ıslah etsin.

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.

arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz.

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.

arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz.

önemli lütfen ihmal etmeyelim.inşallah en azından 1 ay dewam edelim.inşallah RABBİM dualarımıza icabet eder.biliyoruz ki RABBİMİZ kabul etmeyeceği duayı ettirmez.inşallah tez vakit dualarımızın karşılığını hayırlı sağlıklı evlatlarla alırız.

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2

canım benide ekle, rabbim kabul eder inşallah.

canım benide ekle, rabbim kabul eder inşallah.

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1

ewewwwwtttt sayımız 10 a ulaştı.RABBİM dualarımızı makbul olanlardan eylesin,bereketlendirsin:):49:

arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X