Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben tolga ecemişe gidiyorum.burda birkaç arkadaş daha var aynı doktora giden.

canım öykünü okudum çok geçmiş olsun Allah sabir versin.ben de 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim pıhtılaşma nedeniyle.düşükten sonra sütüm gelmişti.o duyguları çok iyi bilirim.sen de kan pıhtılaşması var mı.

arkadaşlar ben de yazdıklarınızı okuduktan sonra hematoloğa gitmeye karar verdim.çünkü doktorlar ezbere yapıyor bu işi biraz ve tüm testleri yapmıyorlar.belki hematolog daha ayrıntılı bir test yapar.iğne dozunun iyi olup olmadığına bakar.19 haftalık oldum ve riske atmak istemiyorum artık.ANKARADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR HEMATOLOG VAR MI?Varsa lütfen paylaşın.hacettepeden randevu almayı düşünüyorum ama bilen biri varsa iyi olur.
bu arada kaç zamandır evdeyim.artık içim karardı kendi kendime sorunlar üretmeye başladım nerdeyse. bugün biraz hava almak istiyorum dışarı çıkıcam:) herkese iyi bir cumartesi.
AYKARA Allah yardımcın olsun.bir dahaki sefere kucağına alırsın inş.

selam herkese
çok sık gelemesemde fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum buraya
acılarınızı sevinçlerinizi her duygularınızı yaşayan bilen biri olarak bazen sizlere destek moral olmak istiyorum
bende kaybettim bebeğimi kan pıh. yüzünden bilirim o acıyı geceleri ağlayarak uyanmayı...
çocuklu bir anne görünce dayanamazdım kaçardım, çocuklu akrabalara ziyarete gidemezdim
neler neler yaşadım allahım kimseye yaşatmasın...

ama umutsuz olmayın nolur biz anne olamayacakmıyız demeyin bizden daha kötü durumdakileri düşünün
bakın benim değerlerim eski sayfalarda vardır şuan tam net hatırlamıyorum ama
3 tane değerim heterozigottu
doktorum hamile kalana kadar bebe aspirini günde 1 tane iç dedi
hamile kalınca iğneye başladım clexane 0,4 kullandım günde 1 tane
çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim ve oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında

şimdi yine hamileyim hemde ikiz .. yine aynı iğneyi kullanıyorum
3 ayımız bitti çok şükür herşey yolunda gidiyor

korkmayın umutsuz olmayın nolur biraz pozitif düşünün
rahat olmaya çalışın biliyorum bu çok zor ama inanın isterseniz başarabiliyorsunuz
çünkü bende aynı şeyleri yaşadım bende başardım

burda ne acılar çekipte yavrularına kavuşan annelerimiz var
bizler sizlere bir umut bir ışık olabiliriz.

her duamda inanın özellikle bizim gibi sorunları olur anne olmak isteyenlere dualar ediyorum
çünkü biliyorum biz hamile kalsak bile mutlu bir gebelik geçiremiyoruz hep korkularımız oluyor

o yüzden rabbim sizlere tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ,sağlıklı doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin
buraya çok sık gelemiyorum sormak istediğiniz bişey olursa özelden mesaj da atabilirsiniz
sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun . bende de factör v heterozigot ve bunun dışında üç mutasyonum daha var. dört düşük yaptım bu güne kadar. şu an beşinciye hamileyim. 12 haftalık oldu. ankarada tedavi gördüm hamilelik öncesi. Allah yadımcın olsun.

slmlar ben test sonuclarımı düşük yaptığım gün aldım.keşke bi ay daha bekleseymışım hamillelik için. şimdi yine ara vermek zorundayım.ben mthfr homozigot 677tt cıktı.dün kürtaj oldum.5 haftalıktı.şimdi doktor araştırmaya başladım.istanbuldayım.bana tavsiye edeceğiniz doktor var mu bu konuda uzman?

canım allah yardımcın olsun inşallah bidaki sefere bizde yavrularımızı kucağımıza alırız

Slm arkadaşlar, 3 senelik evliyim ve 2 düşük yaşadım. ilki 6 haftalıktı ikincisi daha henüz günüm bile yeni geçmişti. Kan pıhtılaşması dolayısıyla testler yapıldı gen testleri falan.. herhangi bir sorun çıkmadı. şuan tekrar hamileyim 4+2 ama bu sefer doktor kontrolündeyim günüm geçer geçmez dr uma gittim. Şimdi clexane diye bir iğne var ona başladım hergün yapmam gereken bir iğne... Allah ın izniyle bu sefer olacak inşallah. kalp atışlarını duyana kadar da inanmıycam aslında..

Arkadaşlar diycem o ki lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin devamlı kontrol de olun. çok erken zamanda kaybetmeme rağmen ne kadar ağladığımı bir ben bilirim. Bu yaşadıklarımız gerçekten zor... kendimi suçladığım çok oldu. kendimde aradım hataları ama sonra kendi kendime demek bizim için hayırlısı böyleymiş Rabbim böyle istedi diyerek teselli ettim.

Bir dr un bana "her çocuk doğsaydı dünya sakat çocuktan geçilmezdi" lafını hiç unutmam demek ki hayırlısı böyleymiş. Rahat olun strese sokmayın kendinizi... Allahım meleklerimize kavuşmayı nasip etsin.

seninle aynı duyguları bende yaşıyorum inanki bebek görmek istemiyorum sanki durumumu bilenlerin bebeklerini benden kıskanmalarından korkuyorum ya da bana bebeğim yok diye teselli vermelerinden nefret ediyorum ve içim acıyo onun için kalabalık ortamlardan kendimi uzak tutuyorum çünkü laf dönüp dolaşıp bana geliyo ne yapıyosun diye inşallah ben ve bütün arkadaşlarımın sonu senin gibi güzel olur rabbim bizede bu mutluluğu yaşatır bizede umut olduğun için duygularını paylaştığın için sağol canım

hamilelik öncesinde nasıl bir tedavi görmüştün canım

haklısın canım bızden daha kotu durumda olanlara bakıp sukretmek lazım cok sukur kı baska hastalıklarımız yok.genetik testler ıcın fakulteye gıttıgımde bır suru kanser hastası vardı umutsuzca bakıyorlardı bizler onların yerınde olabılırdık cok sukretmemız lazım cook....hepimiz sınanıyoruz işte bi şeklde
nerelerdesin canım yoktun dün...ben hala adet olmadım....bir kaç gün daha bekleyip hala olmazsam dr gitmeyi planlıyorum.senin çalışmalar nasıl :):):)
canım annemlerdeydım gıremedım nete.çalışmalar gün aşırı taktiği bele yastık koyma tekniği.....ile devam ediyor bakalım...canım hadi hayırlısı olur inşallah cok sevindim ama bı test daha yaptırsaydın iğneye erken başlamak için...güzel haberlere ihtiyacımız var bu aralarhiç hamiş müjdesi veren yok bak bekliyoruz..

cok üzüldüm cok gecmiş olsun rabbim sabır versin br daha yaşatmasın inşallah

hamilelik öncesinde nasıl bir tedavi görmüştün canım

cnm öncelikle bitkisel ilaçlarla başladık tedaviye ek olaral coraspirin. bir ay sonrada rahimin kanlanması ve bebeğin daha iyi tutunması için histeroskopi yapıldı. rahimde makasla kesikler yapıldı. sonrasında hamile kaldım.

canım bende de pıhtılaşma,gen testleri temiz çıktı.sedece protein s değerim düşük.sen bu teste baktırdın mı?inşallah hamileliğin güzel geçer bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın benimde umudum olursun :)

Prof. dr. Bülent BAYSAL ile olan yazışmam neticesinde kesinlikle coraspin kullanmayı düşünmüyorum.Yüzyüze görüştüğüm zaman detaylı bilgi alıp aktaracağım.Protein s ve c değerleri ile ilgili bilgi edinen arkadaşların paylaşımını bekliyorum.Hepimzin sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle :)

Merhaba
Yaklaşık 7 ay önce 10 haftalıkken missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum fakat hiç kalp atışı duyamadık.Marmaris de yaşıyorum ancak buradaki sağlık imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle İstanbul a tayin istedik ve sizinle yüzyüze görüşmeden yeni bir gebelik düşünmüyorum.Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan aratırmalar neticesinde protein c değerim 149 , protein s değerim 43 ve mthfr a 1298c değerim de heterozigot olarak çıktı.Düzenli olarak folidoce kullanıyorum.Verildiği halde coraspin kullanıp kullanmamakta kararsızım.Protein s düşüklüğünde kullanılmaması gerektiği yönünde görüşler var.Fakat kimse net birşey söyleyemiyor.Size güvenebileceğimi biliyorum.Sizden ricam coraspin e başlamamı önerir misiniz?
Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Coraspine baslamayin kesinlikle.
Gebe kalinca fraxiparine turu birsey kullanmak ise yararmi onu tartisiriz görüşmek üzere
Gecmis olsun

Prof Dr Bulent Baysal

tesekkur ederım cnm kımse cevap yazmadı bende kınayelı yazayım dedım benımkınde bısey yazmıyor ben de dusuk yasadım 1 kızım 7 yasında hastaydı vefat ettı onun ıcın cıok gergınım yenıde basladım tahlıllere ben zeynep kamılde yaptırdım acaba capaya gıdeyım cerrrehpasamı butun testler yokmş z kamılde gerı kalanını oralarda yaptıracam negatıfte normalmı oluyor bırde proteın c ve s testım de sorun olurmu acaba bunlar normal geldı ama genetık verdım onlarda 1 ay sonra cıkıyor nereye gıdeyım ben hstaneye gerı kalan ıcın testlerım

canım çok geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm...ben ankarada yaşamıyorum su an ama oradan bir doktor baktım daha deneyimliler diye...sinan beksaç ı söylediler ama yeni hasta almıyor...sonra hacettepeden lütfü önderoğlu var onun muayenehanesi var...bunların dısında bu forumdan duydugum kadarıyla tolga ecemişte iyiymiş şahsen ben ona gitmeyi düşünüyorum...açıkcası bu konuda çok iyi bir doktor bulmak zor kanısındayım hepsi belli bir uygulama yapıyor olursa oluyor...bende artık hangi testleri yaptıracagımı sasırdım...Allah yardımcımız olsun...

Canım ben haziranda ilk düşüğümü yaptım 8 haftalıktı.eylülde hormon değerlerim düşsün diye 2 ay bekledim.eylülde cerrahpaşaya gittim 3 ay sonra kromozom testleri için çağırdılar.4. ayın içine girdik halen genetik testlerim faktör 5 gibi yapılmadı.sebebi devletimizin! ödenek vermemesi.orayı tercih etme derim.bu arada Allah sana sabır versin.İnşallah en kısa zamanda yüzünüz güler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…