kelebek aykara iyi geceler
aykaracım yarın için Allah yardımcın olsun dualarım seninle
canım beni unutmuşsun:)1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah:)
herkese iyi geceler.bugün sabah kürtajla bebeğim alınacak.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.
bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum , sakıncası yoksa.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.
baştan 100 sayfa kadar okudum.yapılması gereken tahlil ve testleri not alıyorum.tamamlayınca sizede yazarım.
ilk hamileliğin mi canım.çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.ama inan dayanma gücünüde veriyor.bir meleğin var.o seni bekleyecek cennette.
benim öykümü merak edersen okuman için adresi ekledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html
herkese iyi geceler.bugün sabah kürtajla bebeğim alınacak.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.
bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum , sakıncası yoksa.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.
baştan 100 sayfa kadar okudum.yapılması gereken tahlil ve testleri not alıyorum.tamamlayınca sizede yazarım.
canım Allah sanada sabırlar versin.buda bizim sınavımız galiba.sabrın sonu selametmiş.inşallah bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşayan herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
selam herkese
çok sık gelemesemde fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum buraya
acılarınızı sevinçlerinizi her duygularınızı yaşayan bilen biri olarak bazen sizlere destek moral olmak istiyorum
bende kaybettim bebeğimi kan pıh. yüzünden bilirim o acıyı geceleri ağlayarak uyanmayı...
çocuklu bir anne görünce dayanamazdım kaçardım, çocuklu akrabalara ziyarete gidemezdim
neler neler yaşadım allahım kimseye yaşatmasın...
ama umutsuz olmayın nolur biz anne olamayacakmıyız demeyin bizden daha kötü durumdakileri düşünün
bakın benim değerlerim eski sayfalarda vardır şuan tam net hatırlamıyorum ama
3 tane değerim heterozigottu
doktorum hamile kalana kadar bebe aspirini günde 1 tane iç dedi
hamile kalınca iğneye başladım clexane 0,4 kullandım günde 1 tane
çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim ve oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında
şimdi yine hamileyim hemde ikiz .. yine aynı iğneyi kullanıyorum
3 ayımız bitti çok şükür herşey yolunda gidiyor
korkmayın umutsuz olmayın nolur biraz pozitif düşünün
rahat olmaya çalışın biliyorum bu çok zor ama inanın isterseniz başarabiliyorsunuz
çünkü bende aynı şeyleri yaşadım bende başardım
burda ne acılar çekipte yavrularına kavuşan annelerimiz var
bizler sizlere bir umut bir ışık olabiliriz.
her duamda inanın özellikle bizim gibi sorunları olur anne olmak isteyenlere dualar ediyorum
çünkü biliyorum biz hamile kalsak bile mutlu bir gebelik geçiremiyoruz hep korkularımız oluyor
o yüzden rabbim sizlere tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ,sağlıklı doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin
buraya çok sık gelemiyorum sormak istediğiniz bişey olursa özelden mesaj da atabilirsiniz
sağlıcakla kalın
cnm çok geçmiş olsun . bende de factör v heterozigot ve bunun dışında üç mutasyonum daha var. dört düşük yaptım bu güne kadar. şu an beşinciye hamileyim. 12 haftalık oldu. ankarada tedavi gördüm hamilelik öncesi. Allah yadımcın olsun.
haklısın canım bızden daha kotu durumda olanlara bakıp sukretmek lazım cok sukur kı baska hastalıklarımız yok.genetik testler ıcın fakulteye gıttıgımde bır suru kanser hastası vardı umutsuzca bakıyorlardı bizler onların yerınde olabılırdık cok sukretmemız lazım cook....hepimiz sınanıyoruz işte bi şekldeah canım o umutlar her ay yeşerip yeniden sönüyor benim için. düşünmemeye çalışıyorum aslında ama ne kadar mümkünse işte çok asabi oldum bu ara. bebk ima eden cümlelere sert çıkışlarım söz konusu. iyi değilim aslında ama okuldan bi arkadaşım daha doğrusu bir büyüğüm benimle acısını paylaştı. ilk bebğini doğurmuş 40. günü kaybetmiş. onun cenazesinden sonra hırs yapmış 5 ay uğraşmış hamile kalamamış 6 ayda boşvermiş. güzellik saonu selüit kremi falan derken. bakmış ki o ay hamile.şimdi kızı 10 yaşında maşallah allah uzun ve sağlıklı ömürler versin evladına. banada söylediği rahat ol herkesin dediği gibi. bazen kendimi fazla yoruyomuşum gibi hissediyorum baksanıza ne acılar var dokunduğunuzda kanayan.
canım annemlerdeydım gıremedım nete.çalışmalar gün aşırı taktiği bele yastık koyma tekniği.....ile devam ediyor bakalım...canım hadi hayırlısı olur inşallah cok sevindim ama bı test daha yaptırsaydın iğneye erken başlamak için...güzel haberlere ihtiyacımız var bu aralarhiç hamiş müjdesi veren yok bak bekliyoruz..nerelerdesin canım yoktun dün...ben hala adet olmadım....bir kaç gün daha bekleyip hala olmazsam dr gitmeyi planlıyorum.senin çalışmalar nasıl :):):)
hamilelik öncesinde nasıl bir tedavi görmüştün canım
Slm arkadaşlar, 3 senelik evliyim ve 2 düşük yaşadım. ilki 6 haftalıktı ikincisi daha henüz günüm bile yeni geçmişti. Kan pıhtılaşması dolayısıyla testler yapıldı gen testleri falan.. herhangi bir sorun çıkmadı. şuan tekrar hamileyim 4+2 ama bu sefer doktor kontrolündeyim günüm geçer geçmez dr uma gittim. Şimdi clexane diye bir iğne var ona başladım hergün yapmam gereken bir iğne... Allah ın izniyle bu sefer olacak inşallah. kalp atışlarını duyana kadar da inanmıycam aslında..
Arkadaşlar diycem o ki lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin devamlı kontrol de olun. çok erken zamanda kaybetmeme rağmen ne kadar ağladığımı bir ben bilirim. Bu yaşadıklarımız gerçekten zor... kendimi suçladığım çok oldu. kendimde aradım hataları ama sonra kendi kendime demek bizim için hayırlısı böyleymiş Rabbim böyle istedi diyerek teselli ettim.
Bir dr un bana "her çocuk doğsaydı dünya sakat çocuktan geçilmezdi" lafını hiç unutmam demek ki hayırlısı böyleymiş. Rahat olun strese sokmayın kendinizi... Allahım meleklerimize kavuşmayı nasip etsin.
canım şimdi ben baktım test sonuçlarıma sende referans aralıkları yok sanırım bak bende şöyle:
IGG 2 (0-10)
IGM2 (0-7)
bu testlerin başında elisa testi yazıyor sanırım bağışıklık testleri bunlar sende bi araştır istersen.cerrahpaşa da yaptırdım ben.
tesekkur ederım cnm kımse cevap yazmadı bende kınayelı yazayım dedım benımkınde bısey yazmıyor ben de dusuk yasadım 1 kızım 7 yasında hastaydı vefat ettı onun ıcın cıok gergınım yenıde basladım tahlıllere ben zeynep kamılde yaptırdım acaba capaya gıdeyım cerrrehpasamı butun testler yokmş z kamılde gerı kalanını oralarda yaptıracam negatıfte normalmı oluyor bırde proteın c ve s testım de sorun olurmu acaba bunlar normal geldı ama genetık verdım onlarda 1 ay sonra cıkıyor nereye gıdeyım ben hstaneye gerı kalan ıcın testlerım
[B .!.:DOGAY;[/B]21980147]Prof. dr. Bülent BAYSAL ile olan yazışmam neticesinde kesinlikle coraspin kullanmayı düşünmüyorum.Yüzyüze görüştüğüm zaman detaylı bilgi alıp aktaracağım.Protein s ve c değerleri ile ilgili bilgi edinen arkadaşların paylaşımını bekliyorum.Hepimzin sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle :)
Merhaba
Yaklaşık 7 ay önce 10 haftalıkken missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum fakat hiç kalp atışı duyamadık.Marmaris de yaşıyorum ancak buradaki sağlık imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle İstanbul a tayin istedik ve sizinle yüzyüze görüşmeden yeni bir gebelik düşünmüyorum.Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan aratırmalar neticesinde protein c değerim 149 , protein s değerim 43 ve mthfr a 1298c değerim de heterozigot olarak çıktı.Düzenli olarak folidoce kullanıyorum.Verildiği halde coraspin kullanıp kullanmamakta kararsızım.Protein s düşüklüğünde kullanılmaması gerektiği yönünde görüşler var.Fakat kimse net birşey söyleyemiyor.Size güvenebileceğimi biliyorum.Sizden ricam coraspin e başlamamı önerir misiniz?
Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Coraspine baslamayin kesinlikle.
Gebe kalinca fraxiparine turu birsey kullanmak ise yararmi onu tartisiriz görüşmek üzere
Gecmis olsun
inanamıyorum.benim geriiii doktorum bana protein s değerim düşük olduğu halde kedisine söyledim bana coraspirin kullan dedi.ya ben çıldırıcammmmmmmmm.gidip boğmak istiyorum.ben de doktora gidicem ve sizi haberdar ederim burda 3 kişiyiz zaten bu konuda sıkıntısı olan.çok sağol bilgi için.ayrıca bu doktor nerde adını bende duydum gidebilirim bende .tavsiye ettiler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?