Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim acik konusmak gerekirse bende psikiyatriya ihtiyacim var AMA gitme imkanim yok malesef... Bende cok kafama takiyorum eminim Bicol kiside Bizim Gibi... Yinede buraya geliyorum cunku beni birtek buradaki arkadaslarim anliyor...

canım doğum yaptım malüm kaybettim bebğimi.dr psikatr yollamış.kadın geldi.şumu bumu ne hissediyon.falan filan.gelirmisin?düşünürmüsün?hayır dedim.ihtiyacım yok.ya yaşamayan ne bilsin.ne diyecekki bana dayayacak hapı ilacı uyuşturacak:) kadın çok şaşırdı .dediki gücünü nerden alıyosun cevap inancımdan.peki dedi gitti:)))))o kadar relaxtım ki hasta yatağımda.ama doğru değilmi yaşamayan anlıyormu bizi?cıkkkk

amin canım istersen katıl her perş yada cuma günü sana kalmış.dua et bol bol kuran oku en iyi psikolog bu bence.ruhun gıdası kuran-ı kerim.

psikiyatride boş salak salak konuşuyo insanla ne hissediyosun nasıl hissediyosun yaşamayan ne bilir tek çare maneviyat inanın dün eyüp sultana gittim içim bi boşaldı rahatladım gibi hissediyorum rabbim dertlerimize derman eyle yarabbimm(

amin canım istersen katıl her perş yada cuma günü sana kalmış.dua et bol bol kuran oku en iyi psikolog bu bence.ruhun gıdası kuran-ı kerim.

bende yasin meryem sursini okumaya başladım okuyorum içimden geldiği zamanlarda hatta rabbim isteyenlerin duasını duysun diyorum bi ufakta püf noktası ben veriyim ikinci bebeğimde yapmıştım oldu 180 tane ya es semi diyoruz rabbim dualarımızı hemen işitiyo tez vakittede kabul eder inş

Cok gucluymussun canim herseyin ilaci dualar ve Kuran'i Keri
...
Rabbim Kabul eylesin dualarimizi
Hayirli geceler

günaydın kızlar homosistein değerinin yüksekliği düşükte önemli mi düşük yapan arkadaşlar homosistein değerlerinizi ölçtürdünüz mü hiç?

GÜNAYDIN güzel bir gün olur inşallah dün meryem suresini ve yasin suresini hepimiz için okudum. Allah kabul eder inşallah bir de bebek tebriğine gitmiştik dün eşimle daha da yürekten oldu. Mevlananın bir sözü çok hoşuma gitti kızlar sizlerle paylaşmak istedim.

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki…
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.

MEVLANA

günaydın kızlar homosistein değerinin yüksekliği düşükte önemli mi düşük yapan arkadaşlar homosistein değerlerinizi ölçtürdünüz mü hiç?

Direk alakasi oldugunu soyluyorlar. Benimkine bakiliyor simdi ama haftaya cikacakmis. Tabi daha oncekinde normal cikmisti ama dusukten yaklasik 2 hafta sonra baktirmistim.

canım gebelikte mi bakılması gerekiyor değişiyor mu bu değer acaba?

Degisiyor. Yedigine, ictigine, folik asit ve b vitamini durumuna gore, bize verdikleri metıonin diyeti de bununla alakali zaten. Mthfrlerdeki en onemli sorun, sadece gebelikte degil sonrasinda da kalp damar hastaliklari icin yukselmemesi gerekiyor. Gebelikte bakmadilar hic, belki birkac hafta daha dayanabilseydi bıdığım diger tahlillerle birlikte bakarlardı bilmiyorum.

günaydın hepinize güzel bir gün olsun hepimiz için....

BURCU GEN nasıl oldun ?? canım,ağrın sızın yoktur inşallah..

günaydın hepinize güzel bir gün olsun hepimiz için....

BURCU GEN nasıl oldun ?? canım,ağrın sızın yoktur inşallah..
Günaydın canım. Iyıyım, yine uykusuz bir gece daha geçti ama ıyıyım. Ağrım yok denecek kadar az, kanamam da şimdilik durdu. Bugünü de yatarak geçirmeyi yarın ise ağrım olmazsa gezmeyı, kafamı dağıtmayı planlıyorum.

iyi olmana sevindim kuzum ,gerçi biliyorum insanın bedeni acımazsa ruhu acıyor..ama ne yapalım bizim elimizden gelen bişey yok,hem çıkabilirsen çık iyi gelir kafan dağılır ..
ben daha onu yapamadım biliyormusun doktor haricinde çıkmadım evden..he buarada sakın üşütme kendini sıcak tut canım sonra acısı çok kötü çıkıyor..

Böyle zamanlarda bedenin çektiği acının pek önemi olmuyor, ama dediğin gibi yapacak bir şey yok geri kalan için zaman lazım ve az bile olsa umut. Hep yarının daha guzel olacağı ümidi.
Umarım sen de annecin de biran önce ıyılesırsınız de sen de biraz olsun kendine vakit ayırabilirsin, toparlanabilirsin.

ewet canım haklısın..güzel dileklerin için de sağol inşallah annem bir an evvel iyileşir en çok istediğim şeylerin başında geliyor..

aminnnnnnnnnnn...bende dün gece meryem ve yasin suresini okudum hepimiz için duamızı ettim Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin isteyenlere...birçok arkadasın dediği gibi dua önemli...zaten doktorların bize önerdiği kesin bir tedavi olmadıgına göre...

mükemmel bir sözmüş paylaştıgın için teşekkür ederim canımcım..biz resmi bütün göremediğimiz için kabul olmayan dualarımız için üzülüyoruz ama rabbim bize inş. hayırlı evlatlar versin vermezsede buna dayanma sabrı versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…