burcu nasılsın canım?çok geçmiş olsun...en kısa zamanda toparlanırsın inşallah...Allah şifa ve sabır versin canım.ama dediğin gibi pes etmek yok.çünkü yek şansımız deneme yanılma...inşallah bir gün hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağız.dr una güvenip tek dr un kontrolünde olmak en doğrusu bence.ben şu ana kadar saydım 7 farklı kadın doğumcuya,3 farklı hematoloğa gittim.sonuç:elde var 0.her biri başka şeler söyleyip allak bullak ettiler kafamı.hepsinin söylediği tek şey kesin tedavi yöntemi bilinmiyor!o yüzden güvendiğin bir dr un varsa ne mutlu sana.hematologlar hiçbir halt bilmiyorlar bu konuda.kadın doğumcuların 50 hastası varsa bu problemi yaşayan hematologların 10 hastası var.kadın doğumcular deneme yanılma yöntemiyle en azından tecrübe kazanmışlar.kendine dikkat et canım.soğuk falan alma
Bir onceki doktorum zaten hacettepeden sinan beksacti. Testleri hematolojiden yaptirdim ama sonuclari kendi degerlendirdi ve hematologa yonlendirmedi.Ankarada yaşıyorsan hacettepe üniversitesine ve/veya ankara üniversitesine gidersen orda bu konuda uzmanlaşmış hemotolog çok rahat bulabilirsin.
Gecmis olsun. Bagisikli testlerine de baktilar mi, pihtilasmada mthfr lere bakildi mi? Eger herseye baklidi ve birsey cikmadiysa sadece o gebeliklerine ozgu kromozomal sorun olabilir veya sadece tesaduf.kizlar yaa kafayi yemek üzereyimm ben 2 kez bos gebelik yasadim.. sonra test yaptirdim kan pihtilasmasindan süpheleniyordum bugün testsonucunu aldik ve hicbirsey cikmadi kromozomlar saglammis kan pihtilasmasida yokmuuu eee ben niye 2 kez bos gebelik oldumm... rahim düzgün yumurtaliklar sagllam adettim düzgün guatirim yok baska ne sayayim..
Gecmis olsun. Bagisikli testlerine de baktilar mi, pihtilasmada mthfr lere bakildi mi? Eger herseye baklidi ve birsey cikmadiysa sadece o gebeliklerine ozgu kromozomal sorun olabilir veya sadece tesaduf.
benımde ıkı dusugum var bırı 2 aylıkken dustu onda kese bıle tam gorunmemıstı 2 aylık olması gerekırken buyumuyodu ıkıncısıde 9 haftalıktı daha cok yenı pazar gunu aldılar melegımı kalbı durdugu ıcın ucuncusunde aynı sey olursa kendıme gelemem sebebı kan pıhtılasması olabılırmı doktorum normal dedı ama ben ınanmıyorum mutlaka bıseyler var(
arkadaşlar benım test sonucum: mtfr homozigot 677tt.doktorum hematolojiye sevk etti benı.siz bu konuda naptınız????benım nıyetım ilk önce hematolojiye gidp tahlilllerimi yaptmmak sonra bir riskli gebelik uzmanına gitmek.ama hematolojiden randevu almak cok sıkııntılı görünüyor.özeline gitsem daha mı iyi olur acaba???aklıma takılan diğer bi konu gidiceğim doktor aynı zamnda üniversite hastanesınde calışıyoo.acaba tetkiklerimi tahlillerimi hastanede ücretsiz yaptrmamı sağlayablir mi?bi akıl verın bana giden arkadaşlar??
Allah kabul etsin benide eklersen sevinirim canım.
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
sağol varollllllllll1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı,
arkadaşlar hepiniz için okudum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah...
listede ismi olmayıp eklettirmek isteyen msj atsın...
cok saol sewgi 54 bende bılseydım okumak ısterdım ama hep dua ederken bu konuda sorunu olanlar bu topıktekı arkadaslar adını gecırıyorum genelde RABBIM CUMA GUNU VE PEYGAMBER EFENDIMIZ S.A.V YZÜ SUYU HURMETINE kabul eylesın ınsallah.
Kizlarrr toplu dualarin gucune inaniyorum...
Rabbimize yalvaralim birbirimiz icin bu gece...
Rabbim kullarini bosa cevirmezmis, yeterki dualarimizda sukredelim ilk once...
Biliyorsunuzki..bizim durumumuzdan daha zor insanlar var, evsiz, ac olan, olumcul hastaligi olan, hapisde olan...
Yani aslinda biz sansli bile sayiliriz....
Sansliyiz...cunku bir evimiz var...o kadar evsiz varken...
Sansliyiz...cunku ac degiliz cok sukur Rabbime...
Sansliyiz...cunku sevdigimiz insan yanimizda ve saglikli, hasta degil...
Ailemiz var, huzurumuz var, isimiz var, paramizi kazaniyoruz...
Dusunun Afrika'da her el cirpmasinda bir cocuk hayata gozlerini yumuyor, aclik ve sefaletden...annelerin gozleri onunde cocuklari aclikdan olmekde, kollarinda kaybediyorlar bebeklerini, cocuklarini...Sukredelim arkadaslar dualarimizda...
arkadaşlar hayırlı geceler neler yapıyosunuz çoktandır buraya giremiyorum çok kafama takıyorum bu yüzden psikiyatrilik oldum üzülüyorum çok bunalımlardayım bi cesaret bakmak istedim buraya geçmiş okuyamadım kötü bi haber almak istemedim dilerm rabbim kimseleri üzmesin bundan sonrasında herkesşer iyidir inş
kızlar dün bende okudum meryem suresini Allah kabul etsin dualarımızı
burcu canım ne desem boş tesellisi yok aynı acıyı 3 kere yaşamış biri olarak acını yüreğimde duyuyorum. inşallah geçicek bu günler ve birgün mutluluğunu da yüreğimizde paylaşıcaz.
hannem, umudum24, umudum_31 iyi geceler kızlar yarın hepimiz için daha güzel bir gün olsun
Canim acik konusmak gerekirse bende psikiyatriya ihtiyacim var AMA gitme imkanim yok malesef... Bende cok kafama takiyorum eminim Bicol kiside Bizim Gibi... Yinede buraya geliyorum cunku beni birtek buradaki arkadaslarim anliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?