Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum_31 tabi ki paylaşırım benimde mail attığım doktor Lütfü bey bakalım dönüş yapacak mı?

ben forumda yeni yazmaya başladım pek bilmiyorum da sizlerin yaşadıklarını,
ama benim bir kızım var onda hiç böyle bir durumdan haberdar değildim allahıma binlerce şükür ki bir sorun yaşanmamıştı. şimdi acaba düşüklerim sorunu başka bir şey mi diye düşünmeden edemiyorum.

tabi haber vermez olur muyum?ben de merak ediyorum :))

kesin cevap yazar lutfu bey...

ne guzel birsey bir kizin varmis, Allah ona saglikli uzun omurler versin bir de bir kardes versin :))

$unu soyleyeyim, kan pihtilasmasi olup saglikli gebelikler yapanlar da cok toplumda, gecmis sayfalari okuduysan cok ornegi var, mesela 1. cocugunu yapmis ama ikinci ve ucunculer dusuk olmus, ve bu durumda igneyle cocuguna kavusanlar var, yani demek istedigim kan pihtilasmasidir muhtemelen dusugun nedeni...:44:

çok sağol canım iyi dileklerin için, inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize.

canım sen de ne sorun cıkmıstı benım proteın c de fazlalık var senın ney bana da clexene dedı doktor kullanıcaksn

canım benım doktorum lemi ibrahimoğlu nişantaşında.çapanın proflarından.tahliilerim tam değil cuma günü belli olcak eğer diğerlerınde sıkıntı olursa bilmiyorum belki fıkrını değiştrirr.sonucları yazıcam sizeee

ark okuyan herkezden allah razı olsun rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalıp evlatlarımıza kavuşuruz inş.

inş RABBİM tez vakit yollar canım.ama bişi diyeyimmi sormadıkları emin ol daha iyi.bana biri dediki yani kayınvalideme bende vardım yanında gelininin hala çocuğu yokmu.ve bu kadın beni hiç tanımıyor.ilk defa gördüm.oda beni ilk kez gördü.pat diye ilk sölediği bu oldu.koştum mutfağa.kayınvalidem geldikızım sen ona bakma patavatsızın teki dedi.bende hiç sevmem bu kadını nerden geldiyse dedi:)
işte soruncada böle patavatsızlar soruyo.sormamaı daha iyi boş ver:)

teşekkürler ark inş çok beklemeden sorunsuz sahip oluruz evlatlarımıza:)

gittiğin dr kim di canım?

ark okuyan herkezden allah razı olsun rabbim kabul etsin tez zamanda hamile kalıp evlatlarımıza kavuşuruz inş.
aminnnnnnnnnnnn

memnunmusun peki doktorundan? insallah guzel haberlerle donersin cuma gunu..

yani bir defa gittim daha yenı yani.tavsiye üzerine gittim.cuma günü arıcaklar işte sonuclar için.bakalım ya doktora ısrarla aspirin sordum ama kullanma gerek yok dedi.ilk adetını gör, korunma dedi.burdakı herkes asprin kullanıyor.bu yüzden aklım karştııı..(

evet doktorlarin birbirinden farkli verdigi cevaplar benim de herzaman aklimi karistiriyor..Alllah yardimcimiz olsun hepimizin ...

anladığım kadarıyla proflar korunma vermiyor uzman doktorlar 3 ay korunun diyor eee prof daha bilgili olduğuna göre ben profları dinliyorum korunma süresinde

canım kan sulandırıcı için limon bire bir.bir limonu sık bir subardağına üzerine su ekle iç.haftada 2-3 kere yapıyorum ben.

anladığım kadarıyla proflar korunma vermiyor uzman doktorlar 3 ay korunun diyor eee prof daha bilgili olduğuna göre ben profları dinliyorum korunma süresinde

doğru bi tespitt.ben ara vermeyı düşünüyordum ama profun bana dedği şu:adet olmak demek rahmın gebeliğe hazır olması demektır.toparlanma diye bişi yok :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…