Amin. Allah razı olsun canım.1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
Sali gunu ve bugun meryem suresini okudum...... fetih suresi ve yasin'de okudum.
burdaki isimlerin hepsi icin okudum..Rabbim yuce katinda kabul eder insallah kizlar...icden bir "Amin" bekliyorum hepinizden
Insallah Rabbim hepimize nur topu gibi bebekler verecek...tosunlar...
ılk düşügün muydu canım.ben ılk kez gırıyrm buraya cok kımseyı tanımıyorum , cuma günü öğrendım böyle bı sorun oldugunu suan kullanıyrm ıgneyı 2 gundur.bugun kendım vurdum alısayım dıye.haftaya da rapor cıkartıcam 2 kutu parayla aldımrabbım sanada hayrlı bı sekılde nasıp eder inş.rabbım bizlere sabır ve güç versin inşş..
kızlar bende şimdi okudum.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
CUMA GÜNÜ VE GECESİNDE YAPILAN DUALAR MAKBULDÜR. BİR HADİS İ ŞERİFLERİNDE RESULALLAH (SAV) EFENDİMİZ, HERHANGİBİR MÜDMİN CUMA GÜNÜ ŞU DUAYI OKUDUKTAN SONRA ALLAHTAN NE İSTERSE ONU CENAB-I HAK REDDETMEZ.
BU DUA HERHANGİ BİR SAATE TAHSİS EDİLMEMİŞTİR. YANİ CUMA GÜNÜNÜN HANGİ SAATİNDE OLURSA OLSUN MÜSTECAPTIR.
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİSA SEMAVATİ VEL ERDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM
canım bende 677 heterezigotum ama bana hiçbişiye gerek yok dediler.iğneyi imse sölemedi ama aspirin başla dedi bi prf ama senin bayağı düşük olmuş.eğer bu mutasyona bağlıysa neden banada iğne demediler acaba?merhaba kızlar daha önce buraya yazmıştım mthfr c677t heterozigot mutasyon çıktı bende 5 tane düşüğüm var genetik sonuçlarımız normal çıktı dr. sorun sadece kan pıhtılaşması dedi bunun için ilaçlar kullanılıyor dedi hamile kalıncada iğneye başlanıyor dedi ama ilaç vermedi tıp fakültesiydi ben şimdi Bursa'da dr. arıyorum yardımcı olurmusunuz
aminnnnn sağolasın.Kizlarrrr herkese cok hayirli bir cuma diliyorum,Rabbim bu gunun hatrina yuzumuze baksin dualarimizi kabul etsin insallah....(aminnn)
elendil bi tekrar ettir bakam belki seninkide benimki gibi değişir.merakla bekliyom bende seni.bu sene tüm hematoloji randevuları doluymuş.şaka gibi ya.doktor sağolsun bazı kan testleri yazdı.hatta protein s yi de tekrardan istedim.bakalım.
cnm ben rahim filmi çektirmedim. histeroskopi oldum. rahimle ilgili bir problemimde, hamile kalmakla ilgili bir sorunum da yok şükürler olsun.
amin canım amin.o ayetel kürsiyi suya üfle ve iç:)Arkadaşlar ben de hepimiz için meryem suresini okudum az önce..ve 18 tane ayete-l kürsi.Allah'ım dualarımızı kabul etsin...
bende okudum kızlar meryem süresini allah kabul etsin okuduğumuz duaları amin
arkadaşlarla buluştuk az evvel.hepsinin 1-2 evladı var.ortamı bi görmeliydiniz.ağlayan gülen oynayan.ark tadını çıkar bak.diolar ama RABBİM eksikliğini fazla göstermesin.öp öp sık sık bi hal oldum:)hele annelerinin evlatlarına sarılıp öpmeleri yokmu bitirdi beniiiafff affff dün de eşimle bebk videoları izledik.dedimki bizde bebeğimizi akşamları alıp oynatacakmıyız.onunla oyunlar oynayacakmıyız.?????????
afff affffffffffff inşallah inşallah neden olmasın RABBİM bu kadar büyükken:)
olucak inşallah hannem Rabbim için zor yok. bizde bizden öncekiler gibi gelip burda bebeklerimizi nasıl kucağımıza aldığımızı anlatan mesajlar yazıcaz.
inşallah canım ya inşallah dedimya neden olmasın RABBİM bu kadar büyükken,kapısında bu kadar bolluk varken inşallah inşallah:)
afff afffff bi an düşünüyorum hamile olmak istiyorum hemen ardından korku dolu düşünceler ve onun ardından da RABBİM yaşatacaksa hiç korku yok diorum işte böle böle unutuyorum.inşallah inancımızla terapi de yapıyoz kendimize:))))biz ne müthiş anneleriz dimi:)
evet canım öyleyiz. bu yaşadıklarımız inancımızı arttırıyor. Rabbimin beni unutmadığını düşünüyorum. bunları yaşamasaydık bu kadar kıymetli olmıycaktı bebeklerimiz. bizde bu kadar iyi anneler olamıycaktık.
arkadaşlarla buluştuk az evvel.hepsinin 1-2 evladı var.ortamı bi görmeliydiniz.ağlayan gülen oynayan.ark tadını çıkar bak.diolar ama RABBİM eksikliğini fazla göstermesin.öp öp sık sık bi hal oldum:)hele annelerinin evlatlarına sarılıp öpmeleri yokmu bitirdi beniiiafff affff dün de eşimle bebk videoları izledik.dedimki bizde bebeğimizi akşamları alıp oynatacakmıyız.onunla oyunlar oynayacakmıyız.?????????
afff affffffffffff inşallah inşallah neden olmasın RABBİM bu kadar büyükken:)
cnm ben özeline gidiyorum. timur beyin bizim gibi çok düşük yapanlarla ilgili çalışmaları var. bu nedenle özel olarak ilgileniyor. söylenenlere kulak asma. ben sadece bir kez muayene ücreti ödedim. başka bir şey talep etmedi. benimle hep kendisi ilgilendi. biraz bekliyorsun muayene için ama çok mecburn katlanıyorsun ona da. tavsiye ederim.
Bursalı arkadaşlardan yardım bekliyorum dr. Konusunda
bu sene tüm hematoloji randevuları doluymuş.şaka gibi ya.doktor sağolsun bazı kan testleri yazdı.hatta protein s yi de tekrardan istedim.bakalım.
cnm özeli dediğin gürgan clinik mi?çankayadaki?netten araştırdımda biraz bi çok adres çıkıyor..ankaralı değilim kardeşim orda okuyor az çok biliyorum işte semtleri falan.tam adres verirsen bende kardeşimin yanına gittiğim zaman gitmek istiyorum.yada önceden randevu alıp giderim yoğun oluyorsa.testlerini dışarda mı yaptırıyor cnm birde?testler için ücret ödeniyor mu?sorularımla boğdum seni kusura bakma :)
slm arkadaşlar ben de de mthfr 677 homozigot var. bi kaç tahllilim eksıktı onmlarda cuma günü cıkıcak.istanbuldayım.bi profa gitim dün.gebelik öncesi sadece folik asit kullan dedi.gebe kalınca gel iğneler başlıcaz dedi.ben gebelik öncesi aspirin kulanmak gerekır mı dedim.hayır dedi ısrarla.senın durumunda gerek yok eksık tahlıllerın cıksın bakarız dedi.benim ni 16 haftalık bi de 5 haftalık kımyasal düüşüğüm oldu.ilk adetınden sonra ara vermene gerek yok hemen başla calışmalara dedi.bende hamile kalana kadar biras kanımı bitkisel şeylrele sulandırmaya karar verdım.üzüm çekirdeği yiyorum günlük bir kaşık.bi de arada zencefil çayı içmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar..
doktorun kim canim? bende heterozigot olmasina karsin gebelikden once coraspin kullaniyorum.slm arkadaşlar ben de de mthfr 677 homozigot var. bi kaç tahllilim eksıktı onmlarda cuma günü cıkıcak.istanbuldayım.bi profa gitim dün.gebelik öncesi sadece folik asit kullan dedi.gebe kalınca gel iğneler başlıcaz dedi.ben gebelik öncesi aspirin kulanmak gerekır mı dedim.hayır dedi ısrarla.senın durumunda gerek yok eksık tahlıllerın cıksın bakarız dedi.benim ni 16 haftalık bi de 5 haftalık kımyasal düüşüğüm oldu.ilk adetınden sonra ara vermene gerek yok hemen başla calışmalara dedi.bende hamile kalana kadar biras kanımı bitkisel şeylrele sulandırmaya karar verdım.üzüm çekirdeği yiyorum günlük bir kaşık.bi de arada zencefil çayı içmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar..
bende mthfr1298 heterozigotum 3 doktordan sadece bir tanesi coraspin kullan dedi...digerleri kullanma gerek yok dedi...kan testi mtfhr 1298 heterozigot olan arkadaşlar, geçmişi epey kurcaladım başka yayınlar ve forumlar da okudum.
1298 heterozigot riski en az olan mutasyon imiş. ve bazıları bu durumda özellikle gebelik öncesi hiç bir kan sulandırıcı kullanmadan hamile kalanlar ve ancak sonrasında aspirin yada iğne ile devam ettirenler çok var. gereksiz kan sulandırıcıda iyi değil biliyorsunuz. son olarak linadan şükran hanım için randevu aldım ona gideceğim cuma günü. birde başka bir doktora mail attım dönerse bakalım cevabı da paylaşırım.birde protein s gibi sonuçlardan bahsediyorsunuz bende bunlara bakılmadı. ama önemli sanırım değil mi?
sagol tatlim...Amin. Allah razı olsun canım.
..amin....insallah cumlemizin...cnm benim dualarında beni de eksik etmemişsin. çok duygulandım. Allah razı olsun. gönlündeki muradın ne ise en hayırlı şekilde nasip etsin rabbim.
aminnnn Rabbim tez zamanda kabul etsin dualarini insallah...kızlar bende dün gece ve bugün yasin okudum hepimiz için..okuyanlardan da allah razı olsun..inş dualarımızı kabul etmiştir rabbim "aminnn"
amin,,,insallah canim...Arkadaşlar ben de hepimiz için meryem suresini okudum az önce..ve 18 tane ayete-l kürsi.Allah'ım dualarımızı kabul etsin...
amin..insallah..tez zamandakabul olsun insallah... hepinizin agzina yuregine saglik.bende okudum kızlar meryem süresini allah kabul etsin okuduğumuz duaları amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?