canım benim cevabın için sağol.ben ist dayım hematoloji doktoru olarak nereye gideyim sende ist daysan bana bir doktor tavsiye edermisin önceden iğne kullanmam gerekirmi acaba.:44::44:
merhaba benimde 2 düşüğüm oldu 8 haftalık kalbi durmuş ve kendi düşmüştü kürtaj olmadım. İkinciside 5 haftalık düştü yine kendisi. Pıhtılaşma için test yaptırdım. Sonuçları aşağıdaki gibi çıktı henüz doktora gitmedim bana yardımcı olurmusunuz.
MTHFR C677T .........heterozigot
MTHFR A1298C........heterozigot
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G
ACE....................... D/D
ApoE (E2,E3,E4) .......E3/E3
Faktör V Leiden, Faktör V H1299R, Protrombin, Faktör XII V34L, ß-Fibrinojen -455 G-A, GPIIIa L33P, ApoB R3500Q mutasyon saptanmamış
canım benım senın mutasyonun neydı nekadarlık ıgne kullandın.ve kacıncı haftada kaybetmıstn bebegını?hatırlayamaıdm kusura bakma!!!doktorumu aradım anlattım cevabı:ALAKASI YOK...olducanım bende clexane ve aspirin kullanıyodum lekelenmem olunca aspirini kesti doktorum ondan sonra da bebeğimin kalbi durdu ben şimdi kendime diyorum keşke kesmeseydim diye onun için tabi ki tercih senin ama doktoruna danış ama bence kullanmaya devam etmelisin
yok canım normaldede burnum kanar uzun surerdı durması ama tesadufmuydu iğnedenmıydı bılemedım.doktorum alakası yok dedi inşallah haklıdır...canım en iyisi dr una bir sor...çok şiddetli bir kanama mı?ne kadar sürüyor ?
yaa çok ilginçmiş canım ilk kez duydum kafam allak bullak oldu olabılır hakkaten allahım ol desin olsun...hersey onun elinde cunku binbir çeşit örnek var cogu bılımsellıkten uzak kac kez düşük yaptık hangi doktor hangi prof durdurabıldı engelleyebildi düşükleri. ahh herseyımızle rabbimize teslim olabilsek beceremiyoruz ki aciziz annelik ruhu var işte.Aklıma birşey geliyor ama hala bağlantıyı kuramadım tam. Çok yakın bir arkadaşım şuan yurtdışında olduğu için görüşemiyoruz. İlk kimyasal gebelik yaşamıştı. Sonra 6. haftada sadece keseyi görmüştü. Sonraki gebeliğinde de 9. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştu. Bende mail attım bebekli fotoğrafını görünce tedaviyle oldu dedi nasıl bir tedavi dedim klomen kullandım meğerse yumurtam yeteri kadar gelişmeden hamile kalıyormuşum ondan bebek gelişmiyormuş hergün yumurta ölçümü yaptırdım dedi. Pıhtılaşma testleri falan yaptırmamış.Şişli memeorial de dr Banu Göker Özdemir e gitmiş. Bende yumurta yeteri kadar gelişmeden hamile mi kalınır dedim içimden araştıramadım henüz. Başka bir arkadaşımın da hiç olmuyordu bütün tahliler yapıldı sebepsiz infertilite dendi.Tam tüp bebeğe karar vermiştiki gittiği başka bir doktor klomen kullandırmış hamile kaldı hemen şuan 6 aylık hamile. Bunu anlarımda düşüğe etkisi olurmu yumurtanın tam gelişmemesinin acaba..
canım biz arkadaşlarla perş yada cuma isteyene göre değişior meryem suresini okuyoruz duamızı ediyoruz.istersen buna katıl.bide ben bi hoca hanımla görüştüm bana 41 gün aralıksız meryem suresini oku dedi.ben bunuda okuyorum.hastalanmıştım(regl) babam okudu aralıksız okunmalıymış.bide bunun yanında 18 tane ayetel kürsi oku suya üfle ve şifa niyetine iç dedi.bunuda yapmaya çalışıyorum.istersen böle 41 gün de okuyabilirsin.perş cuma ya gelenlerde ve diğerlerindede bu listedekilere dua eebilirsin.1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
kızlar şimdi meryem suresini ben de okumak istiyorum beni de listeye alın hatta birazdan başlıcam okumaya şimdi. her gün mü okuyoruz?.41 kere okucaz sonra dua edicez böyle di mi?son soru kaç ayet okucaz?
ewet canım hepsi okunuyor.yani hepsini okuyoruz inşallah.ben seni listemizede ekleyim.sen 41 gün aralıksız oku istersen.ama her gün bir tane diyor.41 gün nasıl olucak anlatır mısın?birde 98 ayet var hepsini mi okuyosunuz?
canım en son gittiğim prof bişi kullanma.dedi.artık başka dr a gidip para dökme hamile kalmaya çalış 12.haftada gel dedi.aslında fazrklı dr lar kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyor.ne kadar doktor o kadar kafa karışıklığı bende aynı durumdayım canım artık eşime doktora gidiyorum demeye çekiniyorum çünkü o bile yeter artık hepsi aynı şeyi söyleyip duruyor tamam iyi hoş bişey yokta o zaman millet çatır çatır doğururken biz neden düşürüyoruz
Bugun bir arkadaşın ısrarıyla başka bir doktorla görüştüm. Bu arkadaş sebepsiz kısırlık nedeniyle Tolga Ecemiş ile görüşmüş geçenlerde, bizimki gibi bir sorunu yok hatta bir çocuğu var, ancak hiç memnun kalmamış, hatalı şeyler söylediğine ve onları yanlış yönlendirdiğine inanmış. Anlattığı şeylere göre haklı, ısrar etti onun gittiği diğer doktora tahlillerimi yolladım ben de. Ve beklenen kafa karıştırıcı cevap geldi; "sizde bulunan gen mutasyonunun tekrarlayan düşüklerle ilgili bir bağlantısı yoktur (MTHFR 1298 homozigot), yapılan diğer tahlillerinizde bir sorun gözükmüyor, eğer rahim içi yapınızda da bir sorun yoksa(henüz bulunmadı) bu durumda sebebi bulunamayanlar kategorisine giriyorsunuz demektir, tekrarlayan düşüklerin %60'ının sebebi bulunamaz yani yüksek bir orandır. Gebelik öncesi heparin kullanımının tıbbi bir dayanağı yoktur, kesinlikle hatalıdır, her kullanılan ilaç farklı komplikasyonlar yaratabilir. Hamile kalmaya ve denemeye devam edeceksiniz." Buyrun burdan yakın. O kadar emin konuşuyor ki doktorlar insanın kafasını karıştırıyorlar.
ben bazen internete bile girmeyeceğim artık diyorum.çünkü ne kadar araştırırsan ve ne kadar çok doktordan bilgi alırsan kafan o kadar karışıyor.belki bu kadar kurcalamayıp hamileliğimizi rahatça yaşasak daha sağlıklı hamilelik geçireceğiz.ama derdimize de derman bulmaya çalışıyoruz bir yandan.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepimizin şifası onda.şifamızı tez zamanda verir inş.
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah
hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.
canım benım senın mutasyonun neydı nekadarlık ıgne kullandın.ve kacıncı haftada kaybetmıstn bebegını?hatırlayamaıdm kusura bakma!!!doktorumu aradım anlattım cevabı:ALAKASI YOK...oldu
yok canım normaldede burnum kanar uzun surerdı durması ama tesadufmuydu iğnedenmıydı bılemedım.doktorum alakası yok dedi inşallah haklıdır...
yaa çok ilginçmiş canım ilk kez duydum kafam allak bullak oldu olabılır hakkaten allahım ol desin olsun...hersey onun elinde cunku binbir çeşit örnek var cogu bılımsellıkten uzak kac kez düşük yaptık hangi doktor hangi prof durdurabıldı engelleyebildi düşükleri. ahh herseyımızle rabbimize teslim olabilsek beceremiyoruz ki aciziz annelik ruhu var işte.
iyi akşamlar kızlar, umarım herkes iyidir...
ben iğneye ve aspirine devam ediyorum şimdilik, geçen hafta doktor kontrolüm vardı , kalp atışları başlamış, herşey iyi gidiyor dedi doktor, inşallah bundan sonra da böyle devam eder, iğneler acıtıyor ama hiç önemli değil yeterki sonucu iyi olsun, şifamız Allah'tan , dualarımız kabul olacak inşallah umarım en güzel şekilde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
arkadaslar proteın c sı yuksek cıkan kımler var ve bu proteın c hakkında bılgı ıstıyorum dıyer tahlıller cıkmadı mtfr falan olan testler ıgm ıgg negatıf cıktı bu proteın c mtfr lerle ılgılı bıseymı yuksek cıkınca ne denılıyor pırtılaşmada hıc bısey bılmıyorum bılgılendırın rıca etsem kımse cevap yazmıyor neden acaba herkes kendı dumenınde buda sadece 1 arkadaş yazdı sagolsun oda c de yokmuş pırtılaşması hakıkaten cıok kızdım sızlere
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah
hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.
MERYEM SURESİNİ OKUYORUZ UNUTMAYALIM İHMAL ETMEYELİM İNŞALLAH:)
hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin RABBİM...isteyen herkesse nasip etsin inşallah bende 16+3 günlük oldum bu mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez
üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter(((
üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter(((
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-bengü
17-doğay
18-eylül_06
19-umudum24
20-elendil85
Isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız rabbim katında makbul olsun inşallah
hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.rabbim den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.rabbim şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.
sormak lazım.hemen not edicem soracaklarımı.
elle mi muayene ettim??amanınnn...haftaya cts aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?