Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim cevabın için sağol.ben ist dayım hematoloji doktoru olarak nereye gideyim sende ist daysan bana bir doktor tavsiye edermisin önceden iğne kullanmam gerekirmi acaba.:44::44:

Ben İstanbul a tayin istedim canım henüz orada değilim malesef. Kadın doğum doktoruna sor bence. Hematolog da önemli tabi ama başka bir mutasyonun varmıydı? Diğer genetik testlerin yapılmışmıydı?

sonuçlarım çıkmadan önce bu topiğe göz atmıştım sizin bir listeniz vardı o listeyi bulamadım kendi değerlerimi karşılaştırmak için aradım ama yok. liste devam ediyorsa tekrar koyar mısınız

canım benım senın mutasyonun neydı nekadarlık ıgne kullandın.ve kacıncı haftada kaybetmıstn bebegını?hatırlayamaıdm kusura bakma!!!doktorumu aradım anlattım cevabı:ALAKASI YOK...oldu
canım en iyisi dr una bir sor...çok şiddetli bir kanama mı?ne kadar sürüyor ?
yok canım normaldede burnum kanar uzun surerdı durması ama tesadufmuydu iğnedenmıydı bılemedım.doktorum alakası yok dedi inşallah haklıdır...
yaa çok ilginçmiş canım ilk kez duydum kafam allak bullak oldu olabılır hakkaten allahım ol desin olsun...hersey onun elinde cunku binbir çeşit örnek var cogu bılımsellıkten uzak kac kez düşük yaptık hangi doktor hangi prof durdurabıldı engelleyebildi düşükleri. ahh herseyımızle rabbimize teslim olabilsek beceremiyoruz ki aciziz annelik ruhu var işte.

canım biz arkadaşlarla perş yada cuma isteyene göre değişior meryem suresini okuyoruz duamızı ediyoruz.istersen buna katıl.bide ben bi hoca hanımla görüştüm bana 41 gün aralıksız meryem suresini oku dedi.ben bunuda okuyorum.hastalanmıştım(regl) babam okudu aralıksız okunmalıymış.bide bunun yanında 18 tane ayetel kürsi oku suya üfle ve şifa niyetine iç dedi.bunuda yapmaya çalışıyorum.istersen böle 41 gün de okuyabilirsin.perş cuma ya gelenlerde ve diğerlerindede bu listedekilere dua eebilirsin.

ama her gün bir tane diyor.41 gün nasıl olucak anlatır mısın?birde 98 ayet var hepsini mi okuyosunuz?
ewet canım hepsi okunuyor.yani hepsini okuyoruz inşallah.ben seni listemizede ekleyim.sen 41 gün aralıksız oku istersen.
canım en son gittiğim prof bişi kullanma.dedi.artık başka dr a gidip para dökme hamile kalmaya çalış 12.haftada gel dedi.aslında fazrklı dr lar kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyor.

aynen banada öle dedi.yapacak bişi yok canım ya.güvenmek inanmak zorundayız die düşünüyorum.

canım benim biraz stressiz olmak gerekiyor sanırım.hamile kalınca pek nete girmeyi düşünmüyorum.araştırmada yapmamak lazım.şimdi dra gitsek vücüt olarak neler bulacaklar kimbilir.genel olarak diorum.ama gitmiyoruz hamd ols sıkıntıda yok inşallah.en azından kafa rahat idare ediyoz.o yüzden rahat olaım ALLAHA teslim olalım:)

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85

eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

benı unutmayn ben de artık buradayımmmmmm

arkadaslar proteın c sı yuksek cıkan kımler var ve bu proteın c hakkında bılgı ıstıyorum dıyer tahlıller cıkmadı mtfr falan olan testler ıgm ıgg negatıf cıktı bu proteın c mtfr lerle ılgılı bıseymı yuksek cıkınca ne denılıyor pırtılaşmada hıc bısey bılmıyorum bılgılendırın rıca etsem kımse cevap yazmıyor neden acaba herkes kendı dumenınde buda sadece 1 arkadaş yazdı sagolsun oda c de yokmuş pırtılaşması hakıkaten cıok kızdım sızlere

canimmm hayirli ugurlu olsun bebisinsag saglikla ve sihatle bebisine ins cabucak kavusursun

ALLAH dualarımız kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır,
Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır,
Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki bizim için hazırladığı daha güzel mükafatlar vardır.
UNUTMAYALIM Kİ ALLAH İHMAL DEĞİL İMTİHAN EDER....

canimmmm nsilsin benis yavas yavas buyuyor kaç haftalik oldunuzz

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco

eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

MERYEM SURESİNİ OKUYORUZ UNUTMAYALIM İHMAL ETMEYELİM İNŞALLAH:)

canımcığım tam yerine düşmüşsün:)burda fahri doktorlar var.uzmanlardan daha yerli yerince tesbitleri vardır:)))

canım benim ben 2 yerde protein c tahlili yaptırdım.valla birinde çok düşük birinde normal aralıkta çıktı.yani bende bilmiyom var mı yok mu ama inş yok:)))))bu tekrarlayan düşüklere sebep olan bi etmen.pıhtılaşmayıda arttırıyor die bilinyor.tüm tahlillerin çıksın.dr una gösterirsin ve iğne+aspirin şeklinde uygulanan bi tedavi verebilir.ama vermeyebilirde:)dr una kalmış artık.

benide ekler misiniz arkadaşlar

hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin RABBİM...isteyen herkesse nasip etsin inşallah bende 16+3 günlük oldum bu mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez

cnm sen kaç düşük yaşamıştın?hangi ilaçları alıyorsun?birde iğnenin dozu kaç günde kaç defa vuruluyorsun cnm..inş bebeğine sağ salim kavuşursun

üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter(((

canım benim allahım sevdiği kullara dert verirmiş bizim sabrımızı deniyor ve birgün sabrımızın karşılığını alacağız asla isyan etme biraz sabır ve zaman herşeyin ilacı evliliğin daha çok yeni kendini üzme yıllarca evlat sahibi olmayan insanlar var çok cahilce bir davranış bu kişinin yaptığı bol bol dua et allaha emanet ol

GÜNAYDIN CANIM senin için üzüldüm.ben 5senelik evliyim 3düşük yaptım ameliyatlar kürtajlar geçirdim okadar zor günler yaşadımki inan seninki bişey değil rabbim bizleri sınıyor.çok acılar çektim senden tek ricam lütfen kafana takma ve çocuğu olan arkadaşlarındanda uzak durr.ben öyle yapıyorum .inanırmısın bi ara hamile gördüğüm anda ağlıyordum hemde bağıra bağıra.tekbaşıma çokağladığım günler oldu.doğuştan çift rahimliydim.3kereameliyat oldum.zorgünlerdi.Cenabı allah bişekilde sabrını veriyor şimdi kanpıhtılaşması için doktora gidiyorum.ve hiç kimseyi takmıyorum.kafamı başka şeylere veriyorum.2ay oldu sondüşüğümü yapalı.canım benim seni çok iyi anlıyorum lütfen üzülme.inşallah rabbim bizleri mükafatlandırıcak sabredersek öpüyorum ablacım.

canlar benide listeye ekleyin lütfen bende okucam inşallah.

ooo kuzucan şimdiden salıverirsen sonra napcan
3 senelik evliyim 2 senede tespit edilen 6 benim farkına vardığım 9 kimyasal gebeliğim var ve 1 dış gebelik
rabbim kimselere dış gebelik göstermesin çok zor çok resmen yaşam savaşı veriyosun
sen sadece etraftakilerin anlatımlarına üzülüyosun
bana ooo sen bu halde kısırsan diğer kızlar napsın dediler(biraz iri yarıyımda)
TAŞIYICI ANNE BUL bile dediler hemde suratıma
napıyım dediler önceden çok kötü geliyodu evden dışarı adım atmak istemiyodum
annemden kilometrelerce uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün doktor bile yok
annem yok kimseler yok burda
dört duvar arasında bunları yaşamak inanılmaz feci bişi
galiba insan alışıyor daha doğrusu alışmak değilde kabulleniyor artık
napıyım konuşsun dursunlar bu benim sınavım
şimdi konuşanlara gülüp geçiyorum
bilmiyolar ki rabbim beni sevdiği için en güzelini en yakışıklısını en sağlıklısını bana vericek o yüzden bekletiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…